dimecres, 10 d’agost del 2011

EL JUVENIL "B" AL TORNEIG
D'ARENYS DE MAR


Un estiu més, el RCD Espanyol estarà present al “Torneig de Futbol Juvenil Vila d’Arenys” que tindrà lloc enguany en el marc de les festes de San Roc a Arenys de Mar, dissabte dia 13 i diumenge dia 14 d’agost al Camp Municipal Bernat Coll situat al Rial de Sa Clavella s/n. d’aquesta la localitat del Maresme.

El cartell d’aquesta edició és prou atractiu: El FC Barcelona, la UE Cornellà, i la Damm CF seran els equips que juntament amb el Juvenil “B” espanyolista completen aquest torneig. El quadre espanyolista s’enfrontarà dissabte a les 20:00 hores davant el conjunt cerveser, mentre que a les 18:00 h. UE Cornellà i FC Barcelona buscaran en l’altre semifinal un lloc per la final. Aquesta, tindrà lloc diumenge a les 18:00. Abans, ales 18:00, tindrà lloc l’encontre pel tercer i quart lloc.

En la passada edició l’Espanyol va estar representant pel juvenil “A” que va ser qui es va alçar amb el triomf final en vèncer a la final a la UD At. Gramanet per 3-2 amb dos gols d’Eric i un de Bonilla. En semifinals va derrotar 2-1 al CF Badalona.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M