dimecres, 10 d’agost del 2011

TARRAGONA: TALISMÀ PER THIEVY


Segon hat trick de Thievy a Tarragona


Que Thievy va anotar ahir nit un hat trick que suposar que l’Espanyol revalidés el títol de la Copa Catalunya, tots els pericos ho saben i ho celebren ja per disgust dels culers que se’ls hi torna a escapar el màxim títol català... però el que potser no tothom sap, és que Thievy aconseguia ahir el seu segon hat trick com a perico i també a la comarca del Tarragonés.

El primer el va aconseguir en partit oficial de lliga de Divisió d’Honor Juvenil, precisament a terres tarragonines un 10 d’abril del any en curs. Llavors arribaven a la darrera jornada de lliga Espanyol i Barcelona a dos punts de diferència més el gol-average favorable tot als barcelonistes que en l’anada havien guanyat 0-3 a Sadrià, mentre que en la tornada els pericos havien vençut 1-2 a la Gamper. Aquells tres gols van ser infructuosos ja que el FC Barcelona no va perdre el seu darrer encontre davant la UE Cornellà (1-1) i ambdós conjunts van quedar igualats a 71 punts però el títol de lliga va marxar cap a Sant Joan Despí.

En aquella ocasió l’Espanyol va apallissar al Nàstic de Tarragona guanyant-lo 0-8. No va ser al Nou Estadi de Tarragona sinó a la veïna Pobla de Mafumet. Thievy va marcar el primer gol juntament amb el sisè i el setè. També el seu company Pirulo va aconseguir-ne un de hat trick en aquella ocasió tancant el compte Gabi i el paraguaià del juvenil B, Pedro.

Thievy que havia deixat molt bones maneres en el Juvenil A espanyolista com un jugador ràpid amb espais, i sobre tot molt fort físicament a l’hora de protegir l’esfèrica, jugar d’esquenes, tenia com a assignatura pendent el gol, ja que fins que va visitar Tarragona en aquella trentena jornada de lliga de Divisió d’Honor, els seus registres golejadors només arribaven fins a sis gols. Tarragona li ha sigut talismà a Thievy i li ha servit per aconseguir el que no va pogué aquell 10 d’abril; un títol davant el conjunt culer.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M