dissabte, 30 d’agost del 2008

ESPANYOL B - CF POBLA DE MAFUMET:
(DEMÀ, SADRIÀ: 12.00h)

EL FEMENÍ A VIC (17:00), DAVANT EL LEVANTE LAS PLANAS (PRIMERA NACIONAL FEM.), INTENTARÀ FER-SE AMB UN LLOC PER LA FINAL DE LA COPA DE CATALUNYA

Clotet també debutarà com a tècnic del filial blanc i blau en partit oficial.


Estrena en la jornada inaugural, davant un filial
El RCD Espanyol B, comença la seva singladura per la Tercera Divisió obrint el foc davant el CF Pobla de Mafumet, filial del Nàstic de Tarragona. Ho farà demà a les dotze del migdia en el camp principal de la Ciutat Esportiva de Sadrià, sota arbitratge de José Díaz Rubio.


Aquesta entitat tarragonina es va fundar l’any 1953, en una ciutat del tarragonés que compta amb poc més de 2000 habitants en el darrer cens. Tot i ser filial del Nàstic, ha conservat el seu nom com a institució.

Bona Pretemporada dels tarragonins
Compta, per que en el partit de presentació davant el Gavà a la Pobla, el resultat va ser de 4-1 favorable als homes de Santi Coch, davant un conjunt de superior categoira, i això que faltaven alguns homes importants com Souleymane Tandia o Raul Vates que es trobava amb el primer equip del Nàstic. En el darrer amistós es va imposar a domicili, al Cambrils per 0-3, obtenint empats a domicili davant l’Utebo (2-2), Vilafranca (1-1), Torreforta (1-1) i ensopegada en La Pobla davant el Tárrega (1-2). També es van enfrontar en un torneig al Tortosa amb resultat inicial d’empat a zero.


Raul Vates, record del que podia ser i no va ser
La Pobla de Mafumet compta en les seves files tal com hem fet esment anteriorment, amb Raul Vates, ex jugador del Barbastre entre altres equips de segona B, i que es va formar a la pedrera perica e inclòs va debutar en un 18 de Novembre de 2001 participant en el triomf perico (2-1) davant el RCD Mallorca. Va disputar fins a quatre partits d’aquell campionat amb un total de 171 minuts de joc, amb perspectives de poder convertir-se en un mig centre del primer equip; finalment no va ser així i va acabar deambulant per diferents equips de la geografía catalana i de la resta d'Espanya.

Els fitxatges
Els fitxatges de la Pobla de Mafumet son: Sergi Soler (Manresa), Robés Egea (Balaguer), Fernando, de la Cultural Leonesa, Vivó del Blanes, Cristian (Andorra de Teruel), i Ivan González (Banyoles), Cristian Arcega (Teruel) i un grup de juvenils del Nàstic de Tarragona i Osado (Barcelona juvenil). L’equip s’ha renovat força tenint en compta que han abandonat la Pobla de Mafumet homes com Adrià Borrás, Mauri, Pitarque, Miguel, Ferran, Taranilla, Edu, Edgar, Jaume, Joan Borrás, Maki, Vilanova...

A TRENCAR LA MALEÏDA RATXA !


ESTADI OLÍMPIC DE BARCELONA, (Avui, 20:00 h.)




Bartolomé Márquez va donar la llista en la que figura el jove jugador del Juvenil B de la passada temporada que ha vist com un somni el passar de jugar els darrers encontres l’anterior campanya amb el Juvenil A (Copa del Rei) a ser convocat amb el primer equip. Els escollits per Márquez son els següents: Kameni, Cristian Álvarez, Chica, Sergio Sánchez, Jarque, Lacruz, Beranger, Moisés Hurtado, Sielva, Àngel, Román Martínez, De la Peña, Valdo, Rufete, Luis García, Coro, Jonathan Soriano i Tamudo.
Esperem que fins l’hora de l’encontre (20.00 hores, Estadi Olímpic de Montjuïc) no hi hagi cap deserció més, i el públic malgrat el desencís general davant els esdeveniments no deixi sol a l’equip i aquest malgrat tot el succeït i les pobres previsions cara al futur, ho doni tot i es deixi la pell i altres coses, a la gespa del Lluis Companys.


Per la seva part, José Luis Mendilibar va donar ahir la següent llista de convocats: Sergio Asenjo, Justo Villar, Pedro López, Baraja, Prieto, García Calvo, Marcos, Óscar Sánchez, Álvaro Rubio, Vivar Dorado, Borja, Jesús, Aguirre, Kike, Víctor, Sesma, Goitom y Ogbeche. Son Baixa en el conjunt castellà, Iñaki Bea, l’argentí Escudero, Cannobio per lesió, i per decisió tècnica Haris, i cal sumar també les baixes de Jacobo, Cifu, Capdevila i Alexis. Des d’ahir es troben concentrats al Hotel Barceló Atenea Mar de Barcelona.

El Real Valladolid es va fundar el 20 de Juny de 1928 en fusionar-se el Real Unión Deportiva i el Club Deportivo Español. El seu primer president va ser Pedro Zuloaga. El seu primer partit va ser davant el Deportivo Alavés, amb triomf local per 2-1 a Valladolid en mig d’una plaça de toros. En 1940 passar a disputar els seus encontres en el vell Estadi Municipal José Zorrilla, fins que en 1982 amb motiu del Mundial d’Espanya va ser substituït per el Nuevo Estadio Municipal José Zorrilla. Actualment compta amb 13.591 associats, segons les pròpies fonts del club castellà.

Ha militat 38 temporades a la màxima categoria del futbol espanyol, ha estat dos cops finalista de Copa, un cop campió de la Copa de la Liga. A Segona Divisió ha militat 29 temporades, sent tres cops campió i quatre subcampió. A Segona “B” ha militat una temporada mentre que a Tercera Divisió, nou. Va assolir per primer cop l’ascens a primera divisió en la temporada 1948/49.

En el historial d’enfrontaments entre blanc i blaus i blanc i violetes, dir que el primer en feu espanyolista es va disputar al Camp de la Carretera de Sarrià el 3 d’Octubre de 1948, i va acabar amb el resultat contundent de 5-1 a favor dels espanyolistes. En aquella ocasió els gols de Camer, Rosendo Hernández i Calvo a parells, van establir per la estadística i la història, el primer triomf perico davant el Real Valladolid.
Complida venjança es prenien a la següent temporada els de Puzela quan arrasaren en Sarrià amb un igualment contundent 0-4. De les 35 vegades que s’han enfrontat com a local el conjunt perico, en 11 ha puntuat els visitants (6 triomfs del Real Valladolid, i cinc empats). El balanç golejador és de 63 gols a favor contra 28. El darrer precedent, en la memòria de tots, el 0-1 de la passada temporada en la jornada inaugural del campionat també.

De fet, en les sis darreres temporades, l’Espanyol comença el campionat sense obtenir el triomf en la jornada inaugural (la darrera victòria perica es remunta a la temporada 2001/02 amb Paco Flores a la banqueta, i amb triomf 2-1 –De Lucas, Lopo- sobre el R.Zaragoza). Dos empats, (Real Sociedad a un gols, i un empat també amb idèntic resultat davant el Deportivo) i quatre derrotes (2-0 al Bernabeu en la 2002/03, i les tristes desfetes davant els resen ascendits Getafe 0-2, Nástic 0-1 i R.Valladolid ja esmentat).

El col•legiat serà el membre del comitè valencià Miguel Ángel Ayza Gàmez, auxiliat en bandes per J.A. Marco Mora, i Cesar David Escribano Pérez. El quart àrbitre Pedro Sureda i el delegat informador, J. M. Miguel Pérez.


divendres, 29 d’agost del 2008

COMENTARI: PABLO TAMBÉ MARXA. REPARTINT IL·LUSIÓ A 36 HORES DEL COMENÇAMENT DE LA LLIGA

Comença a enfonsar-se el somni, d’un Espanyol gran.

A menys de quaranta hores per el començament de la lliga, (la de la suposada il·lusió per el nou estadi), el RCD Espanyol perd a dos dels seus millors homes (i ull per que el Benfica encara pot moure fitxa, que aquí tothom es pot aprofitar...).

Riera i Zabaleta, dos puntals de les bandes blanc i blaves marxen del RCD Espanyol (el darrer pagant la ridícula clàusula que neix d’obligats pactes en tractes amb propietaris compartits, mentre que el primer rebaixant fins a quantitats molt inferiors al que diu la clàusula del seu contracte, i més tenint en compta que el 30% anirà a parar al Girondins de Burdeos).

A la ja caòtica segona volta que tant de tocat va deixar l’espanyolisme, a la absència total de fitxatges il·lusionants cara al soci (que no vol dir que tots hagin de fracassar, però son totalment desconeguts per la massa social, aquella que té “l’obligació” de patir amb l’equip fins el darrer dia de la temporada, assistir a l’estadi, etc.), ara es suma la venda de dos dels jugadors de més qualitat del primer planter espanyolista.

Per sort, arribarem aviat al final d’aquest calvari; després en pot començar un altre... Per fortuna, en el futbol quatre menys dos no son dos, moltes vegades, i son 3 o per que no 5; però a un equip que en els darrers anys ha flirtejat amb el descens en una ocasió, ha quedat onzè, i dotzè a només dos triomfs del descens,en les darreres temporades, afeblir-lo amb la sortida d’aquests jugadors sense que estigui clar i amb les presses de darrera hora per cerclar recanvis, no és precisament una aposta clara per evitar el tant temut patiment, aquell que el nostre president va dir que no volia veure més en acabar aquell drama amb final feliç davant la Real.

Ens van dir que tenien el 95% planificat al mes d’abril... No tenien ni tan sols idea de qui seria l’entrenador. Ens van mentir també, quan van dir que no vendrien a ningú si no per la seva clàusula (Zabaleta i Kameni eren un perill igualment per les seves situacions contractuals). Després ens van dir que les clàusules no es paguen integres just després de fer-ho ells, amb el Numancia. Fins i tot el Numancia es va mantenir fort i va exigir la totalitat.

Ens van dir que no sortiria ningú amb posterioritat al 15 d’Agost, ja que no hi hauria temps material per buscar i trobar recanvis amb condicions. I ja veuen, amics lectors, a menys de 40 hores ens trobem el que ens trobem. Ens van dir que el tema del central no anava vinculat a les vendes... Quan tothom sap (per que no paren de dir-ho) que no hi ha un euro i que s’ha de vendre per fitxar (es clar, que també un cop – Tomás- ens van dir que no necessitàvem vendre).

Ens van dir que en menys de vint-i-quatre hores ja hi hauria un recanvi per jugador venut. Esperarem. Hi ho farem amb la poca il·lusió de qui ja ha vist situacions anàlogues, i de qui sap que poc es pot fer amb sis milions nets de Riera i dos i mig de Zabaleta (suposo que Dani recuperarà el que va invertir deixant la plusvàlua, està en el seu dret de fer-ho, o de no deixar res i recuperar-lo tot, o altruistament deixar els quatre kilos), però això darrer, seria potser demanar massa en època de crisis per tothom, a la fi, ja va fer prou invertint els seus calés en l'operació; que ens queixem que ens menteix i així ho fem constar en el seu "debe" particular , no vol dir que no se li agraeixi els esforços monetàris realitzats, en el seu "haver". Ambdós partides, formen part de la mateixa compta de resultats... La de la gestió d'un president.

De veritat penseu que a aquestes alçades es poden fitxar tres jugadors amb vuit milions i mig... Es clar, s’ha fitxat a Pablo Coira... Poden venir jugadors de qualitat com Javi Ruiz, o en situació “especial” com Peixoto, o anar a trucar per enèsima vegada a que ens obrin les portes a la Casa Blanca per algun descartat, abans que els hi donin al Getafe... Per que de veritat es pot fitxar algú (estil Buenannote) faltant tant poc temps i parlant de quantitats tan ridícules com son vuit milions i mig dividits entre tres, precisament quan ens costa tant i tant de rematar una operació ...

Sigui el que sigui, ho veurem aviat, i esperem que encerti el senyor Herrera d’una vegada i que l’equip confeccionat al menys no ens ofereixi desagradables sorpreses no previstes. Que Cornellà – Prat mereix inaugurar-se sent un equip de la màxima categoria del futbol espanyol, i cada cop més gent, comença a no tenir-lo clar del tot, com per exemple els centenars de socis que encara no han renovat el seu carnet.

Tal com ens temíem, per això volien tècnics de la casa... Per que sobre aquests pesi més el seu amor al club i el seu servilisme a l’entitat que el propi seny de plantar-se i dir-ne “prou, fins aquí hem arribat”; no passa enlloc, que a dos dies del començament, aquests senyors (Márquez, Perarnau) i la resta de socis, no sàpiguen quina plantilla tindran. Es digne d’esment aquesta paciència, però estèril en quan a resultat. A vegades, s’ha de donar un cop a la taula, i dir que ja està bé, que ja n’hi ha prou, senyors del Consell, i President.

Independentment del que s’acabi fent, i del que surti, una cosa ens ha pogut quedat clars a tots, i dels fets es desprèn: No hi havia cap tipus de planificació dins la direcció esportiva i Consell, ha sigut improvisació total, no ens diuen mai la veritat ni Dani, ni Tomàs, ni Herrera (aquest per la seva pròpia incompetència, es un continuat dic i desdic), i ens tocarà patir. Bé, ja hi estem acostumats també a això. Serà molt més emocionant (si ens en sortim), oi?

EL FILIAL, AL DIA

Novetats en les darreres hores, ens obliguen a actualitzar la relació de jugadors d'aquesta plantilla. El davanter José Luis Plata, un més dels desafortunats fitxatges del duo Herrera-Valentín, serà cedit al Club Atlético Ciudad Lorquí, mentre que Xavi García i Carlos Ruíz, jugaran cedits la propera temporada al CE Europa i UE Cornellà respectivament, a la mateixa categoria que l'Espanyol B.


PLANTILLA RCD ESPANYOL "B"


ISAAC Becerra Alguacil

18/06/88 Continua

Álvaro Rodríguez "BRACHI"

06/01/86 Continua

GUILLEM Savall Perera

26/06/89 Continua

Javier CANTERO De la Puente

22/01/88 Continua

JAVI MÁRQUEZ Moreno

11/05/86 Continua

JUANJOsé Ciércoles Sagra

27/05/88 Continua

JAVI LÓPEZ Rodríguez

21/01/86 Continua

ALBERT García Camps

24/01/88 Torna cessió UE Lleida

Jorge GOTOR Blas

14/04/87 Fitxat Zaragoza B

IVAN DIAZ Ruiz

10/07/78 Fitxat C. Lorquí

YAGO Fernández Prieto

05/01/88 Fitxat Valencia B.

Roger MATAMALA Font03/04/88 Fitxat Gavà CF
LUIS MIguel Gracia Julián

18/07/83 Fitxat UE Lleida

RAUL Guerrero Martín22/12/89 Fitxat UE Castelldefels
Pablo COIRA Lojo 18/10/79 Fixtat Miapuesta Cast.
Víctor Ibáñez Pascual 21/04/89 Juvenil A
VÍCTOR RUIZ Torre25/01/89 Juvenil A
DIDAC VILA Rosselló09/06/89 Juvenil A

DAVID López Silva

09/10/89 Juvenil A

José Raul BAENA Urdiales 02/03/89 Juvenil A
LUCAS Porcar Teixidó18/02/90 Juvenil A
José Mendez Monroy "CANARIO" 05/05/89 Juvenil A
ALEX Arias de Haro 13/06/89 Juvenil A
Guillem CREUS Pascal11/01/89 Juvenil A
.

.

MARXEN CEDITS

.

.

Francisco "KIKO" Casilla Cortés

02/10/86 Cedit al Cadiz CF.

Alberto "TITO" Ortiz Moreno

15/02/85 Cedit Legia Varsovia

JORDI GÓMEZ García-Penche

24/05/85 Cedit Swansea City

JUANMAnuel Hernández Sánchez

22/07/86 Cedit al Cadiz CF.

Llorenç "SITO" Riera Ortega

05/01/87 Cedit al Panthrakikos

David DE PABLOS Merino

01/04/86 Cedit al Eivissa

GERARD Rovira López

15/07/88 Cedit al C.A. Ciudad de Lorquí.

OSCAR REYES Sánchez

12/03/88 Continua cedit R MAD.Cast.

ALEIX VIDAL Parreu (fitxat del Reus i cedit Damm juv. 07/08)

21/08/89 Cedit al Panthrakikos

MARC PEDRAZA Sarto

06/02/87 Cedit a l'Alavés

José Luis PLATA Ruíz

19/07/89 Cedit C.A. Ciudad Lorquí

XAVI GARCÍA Calvo21/08/88 Cedit altre cop al CE Europa
CARLOS RUIZ Muñoz03/05/89 Cedit UD Cornellà
.

.

ALTRES CASOS
..
JULIÁN López de Lerma Barrahona27/02/87 Pretemporada 1r Equip
Oscar SIELVA Moreno06/08/91 Pretemporada 1r. Equip
BAIXES
..
Albert SERRAN PoloBaixa. (Swansea City)
AnTONIo LAO DoñaNo renovat (Ud Gramanet)
DIDAC Navarro FernándezNo Renovat (Murcia B)
FRAN ERENCIA MorenoNo renovat (Murcia B)
Miquel PALANCA FernándezNo renovat (RMadrid Cast.)

HECTOR Simón Escudero

Baixa. ( Girona FC)

José ZAMORA Girona

Baixa. (R.Madrid Castilla)

RUBEN Canelada AmadorNo renovat. (Fitxa per Ud.At. Gramanet)
BENJAmín Martínez MartínezFitxa per el Barça B, que el cedeix al Reus
FEDErico Bessone Luna Fitxa pell Swansea City
BRIAN Arqueros GonzálezBaixa. (Fitxa pel CD Banyoles)
FRANCISco Villegas Martínez (?)
David BATANERO Puigbó 27/09/88 Fitxa pel Igualada CF.

dijous, 28 d’agost del 2008

ELS JUVENILS

EL SANTBOIÀ, RIVAL DEL RCD ESPANYOL EN LA COPA CATALUNYA

..
VÍCTOR Ibáñez Pascual 21/04/89 Puja al Filial
VÍCTOR RUIZ Torre25/01/89 Puja al Filial
DIDAC VILA Rosselló09/06/89 Puja al Filial

DAVID López Silva

09/10/89 Puja al Filial

José Raul BAENA Urdiales 02/03/89 Puja al Filial
José Mendez Monroy "CANARIO" 05/05/89 Puja al Filial
CARLOS RUIZ Muñoz03/05/89 Cedit a UE Cornellà
ALEX Arias de Haro 13/06/89 Puja al Filial
Guillem CREUS Pascal11/01/89 Puja al Filial
LUCAS Porcar Teixidó18/02/90 Filial/ Juvenil A.

.

.

ABRAHAM Pozo Benegas

08/07/90 Continua al Juvenil

Albert MOÑINO Turró

18/05/90 Continua al Juvenil

MAXim Alexandru Iulian

08/07/90 Continua al Juvenil

SERGIO Ginés Albarrán

06/04/90 Continua al Juvenil

Lluis CROUS Puig

08/08/90 Continua al Juvenil

MARC MAS Costa

01/06/90 Continua al Juvenil

Manuel J. Vázquez Florido "CHULI"

25/01/91 Continua al Juvenil

MARC DE VAL Fernández

15/02/90 Torna cessió CF Badalona

ERIC PLA Oncins21/01/91 Torna cessió UE Lleida
TONI Cunill Pérez05/01/90 Torna cessió S. Andreu
GERARD Ballester Marco27/04/90 Torna cessió Ontinyent

Moldovan "DINU" Bogda

03/05/90 Puja del Juvenil B

Pol Freixenet Viejo22/08/91 Puja del Juvenil B

PERE Martínez Sastre

24/07/91 Puja del Juvenil B

ÁNGEL Martínez Ortega

17/05/91 Puja del Juvenil B

Álvaro VEGA Suárez 15/03/91 Puja del Juvenil B
ALBERT Mozó Fábregas

15/01/91 Puja del Juvenil B

MARC Caballé Naranjo 22/06/91 Puja del Juvenil B
Manuel Antonio MOLINA Valero

20/11/91 Puja del Juvenil B

Adrià TUNEU Vilella

19/03/91 Puja del Juvenil B

ÁLVARO Vázquez García

27/04/91 Puja del Juvenil B

DANI NIETO Vela

19/03/91 Puja del Juvenil B

ALBERT Blázquez Robles

21/01/92 Puja del Cadet A

Alberto CATALÁN******** Fitxat del CD Onda.

.

.

MARXEN CEDITS

.

.

Adrià FRADERA Raya

15/01/90 Cedit al Terrassa.

Jordi ROIG Garaza11/04/91 Cedit UE Cornellà
OSCAR Martínez Farré09/03/90 Cedit CF Badalona
BORJA Giralt López02/05/91 Cedit CF Badalona
Alejandro "ALEX" Rodríguez de Miguel03/07/91 Cedit CF Badalona
ADRIÁN Perez San Martín28/03/91 Cedit CF Badalona
JULIÁN Serrano Talaván16/01/91 Cedit CF Badalona
Gerard ESTEVE Pons 07/02/91 Cedit UE Lleida

SADDIK Boulouadi

28/05/90 Cedit a a Damm CF juv.

Román GOLOBART Benet21/03/92 Cedit CE Europa juv.

Oriol "URI" Sans Forner

03/01/90 Cedit al Badalona CF.

FRANCESC Cebrian Ruiz17/03/90 Cedit CF Badalona
.

.

BAIXES
..
Carlos "CHARLY" Lumbreras Capdevila 17/05/89 Fitxa pel Malaga "B".
David PECHArromán Ponce24/01/89 Fitxa per CE Mataró
Oriol RICARTE Iniesta03/02/89 Fitxa per la UE Sant Andreu.
GEORGE Saunders10/06/89 Fitxa per Villarreal CF. "C"
Guimba MACALOU04/08/89 Baixa. Torna a França
Francisco Martínez Fernández "CURRO"19/03/89 Fitxa pel Córdoba "B"
EDUardo Escuchas Abajo03/02/89 Fitxa per AEC Manlleu
CRISTIAN CALVO García del Prado25/11/89 Fitxa pel Igualada CF.
RUBEN Pleguezuelos Padilla15/03/89 Baixa. Juv. Cornellà? Continúa?
Jordi Saez Rico "CUCO"22/05/89 Baixa
JuanJosé Herreros Marco?
JAume Vázquez Martí19/09/90 Fitxa pel Sant Hilari-Font Vella.
José Manuel Roca Millán31/05/90 Baixa
Blas SEGARRA Vázquez12/01/90 Fitxa per CE Europa juv.
JESÚS GARCÍA Tena 07/06/90 Fitxa per la Damm juv.
Adrián PICÓN Bonilla04/02/91 Baixa
Enrique "QUIQUE" Amador Oliva04/02/91 CF Badalona juv.
Antonio Vela Sánchez20/09/91 Baixa
Marc HORTAL Marín16/04/91 Fitxa per UE Lleida
CARLOS SALGADO Martínez? Baixa
RAUL RUEDA Zambrano14/03/91 Fitxa pel Girona FC juv.
Juan José LUQUE Lunar 09/03/90 ?

dimecres, 27 d’agost del 2008

LA GPE MANIGUA EXCLOSA DE LA MOSTRA D'ASSOCIACIONS
A LES FESTES DE LA MERCÈ




COMUNICAT OFICIAL G.P.E.MANIGUA


La Gran Penya Espanyolista Manigua comunica que l'Ajuntament de Barcelona ha exclòs la nostra entitat de la XIIIa Mostra d'Associacions, que es celebra amb motiu de les festes de la Mercè; no podent d'aquesta manera participar-hi, tal i com ho desitjavem i ho havíem fet els darrers quatre anys.

La Gran Penya Espanyolista Manigua lamenta aquesta exclusió i espera que en properes edicions el criteri de selecció sigui més transparent i menys sectari.

Tornarem a lluitar perquè els colors blanc-i-blaus puguin ser presents, de nou, a la festa de la nostra ciutat.



CONSELL DIRECTIU G.P.E.MANIGUA

VIDEO PROMOCIONAL DE L'ESCOLA DEL RCDE

El RCD Espanyol, via mail, ens envia aquest video promocional de l'Escola de Futbol del RCD Espanyol, i que podreu veure'l clicant aquest enllaç; porta per títol: "Educant els somnis" / "Educando los sueños".



Video promocional. Fes click aquí.

A BORJA, ES VAN ACABAR LES PROBES PER L'ESPANYOL B

RIERA, POT SER AVUI MATEIX, JUGADOR DEL LIVERPOOL. PERILLA LA CONTINUÏTAT DE PABLO ZABALETA. PEDRAZA, A L'ALAVÈS




TEMPORADA DEL FILIAL ESPANYOLISTA
ISAAC Becerra Alguacil
18/06/88 Continua
Álvaro Rodríguez "BRACHI"
06/01/86 Continua
GUILLEM Savall Perera
26/06/89 Continua
Javier CANTERO De la Puente
22/01/88 Continua
JAVI MÁRQUEZ Moreno
11/05/86 Continua
JUANJOsé Ciércoles Sagra
27/05/88 Continua
JAVI LÓPEZ Rodríguez
21/01/86 Continua
José Luis Plata Ruíz
19/07/89 Continua
ALBERT García Camps
24/01/88 Torna cessió UE Lleida
XAVI GARCÍA Calvo21/08/88 Torna Cessió UE Europa
Jorge GOTOR Blas
14/04/87 Fitxat Zaragoza B
IVAN DIAZ Ruiz
10/07/78 Fitxat C. Lorquí
YAGO Fernández Prieto
05/01/88 Fitxat Valencia B.
Roger MATAMALA Font03/04/88 Fitxat Gavà CF
LUIS MIguel Gracia Julián
18/07/83 Fitxat UE Lleida
RAUL Guerrero Martín22/12/89 Fitxat UE Castelldefels
Pablo COIRA Lojo 18/10/79 Fixtat Miapuesta Cast.
Víctor Ibáñez Pascual 21/04/89 Juvenil A
VÍCTOR RUIZ Torre25/01/89 Juvenil A
DIDAC VILA Rosselló09/06/89 Juvenil A
DAVID López Silva
09/10/89 Juvenil A
José Raul BAENA Urdiales 02/03/89 Juvenil A
LUCAS Porcar Teixidó18/02/90 Juvenil A
José Mendez Monroy "CANARIO" 05/05/89 Juvenil A
CARLOS RUIZ Muñoz03/05/89 Juvenil A
ALEX Arias de Haro 13/06/89 Juvenil A
Guillem CREUS Pascal11/01/89 Juvenil A
.
.
MARXEN CEDITS
.
.
Francisco "KIKO" Casilla Cortés
02/10/86 Cedit al Cadiz CF.
Alberto "TITO" Ortiz Moreno
15/02/85 Cedit Legia Varsovia
JORDI GÓMEZ García-Penche
24/05/85 Cedit Swansea City
JUANMAnuel Hernández Sánchez
22/07/86 Cedit al Cadiz CF.
Llorenç "SITO" Riera Ortega
05/01/87 Cedit al Panthrakikos
David DE PABLOS Merino
01/04/86 Cedit al Eivissa
GERARD Rovira López
15/07/88 Cedit al C.A. Ciudad de Lorquí.
OSCAR REYES Sánchez
12/03/88 Continua cedit R MAD.Cast.
ALEIX VIDAL Parreu (fitxat del Reus i cedit Damm juv. 07/08)
21/08/89 Cedit al Panthrakikos
MARC PEDRAZA Sarto
06/02/87 Cedit a l'Alavés
.
.
ALTRES CASOS
..
JULIÁN López de Lerma Barrahona27/02/87 Pretemporada 1r Equip
Oscar SIELVA Moreno06/08/91 Pretemporada 1r. Equip
BAIXES
..
Albert SERRAN PoloBaixa. (Swansea City)
AnTONIo LAO DoñaNo renovat (Ud Gramanet)
DIDAC Navarro FernándezNo Renovat (Murcia B)
FRAN ERENCIA MorenoNo renovat (Murcia B)
Miquel PALANCA FernándezNo renovat (RMadrid Cast.)
HECTOR Simón Escudero
Baixa. ( Girona FC)
José ZAMORA Girona
Baixa. (R.Madrid Castilla)
RUBEN Canelada AmadorBaixa. (Fitxa per Ud.At. Gramanet)
BENJAmín Martínez MartínezFitxa per el Barça B, que el cedeix al Reus
FEDErico Bessone Luna Fitxa pell Swansea City
BRIAN Arqueros GonzálezBaixa. (Fitxa pel CD Banyoles)
FRANCISco Villegas Martínez (?)
David Batanero Puigbó 27/09/88 Fitxa pel Igualada CF.







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M