dissabte, 30 d’agost del 2008

ESPANYOL B - CF POBLA DE MAFUMET:
(DEMÀ, SADRIÀ: 12.00h)

EL FEMENÍ A VIC (17:00), DAVANT EL LEVANTE LAS PLANAS (PRIMERA NACIONAL FEM.), INTENTARÀ FER-SE AMB UN LLOC PER LA FINAL DE LA COPA DE CATALUNYA

Clotet també debutarà com a tècnic del filial blanc i blau en partit oficial.


Estrena en la jornada inaugural, davant un filial
El RCD Espanyol B, comença la seva singladura per la Tercera Divisió obrint el foc davant el CF Pobla de Mafumet, filial del Nàstic de Tarragona. Ho farà demà a les dotze del migdia en el camp principal de la Ciutat Esportiva de Sadrià, sota arbitratge de José Díaz Rubio.


Aquesta entitat tarragonina es va fundar l’any 1953, en una ciutat del tarragonés que compta amb poc més de 2000 habitants en el darrer cens. Tot i ser filial del Nàstic, ha conservat el seu nom com a institució.

Bona Pretemporada dels tarragonins
Compta, per que en el partit de presentació davant el Gavà a la Pobla, el resultat va ser de 4-1 favorable als homes de Santi Coch, davant un conjunt de superior categoira, i això que faltaven alguns homes importants com Souleymane Tandia o Raul Vates que es trobava amb el primer equip del Nàstic. En el darrer amistós es va imposar a domicili, al Cambrils per 0-3, obtenint empats a domicili davant l’Utebo (2-2), Vilafranca (1-1), Torreforta (1-1) i ensopegada en La Pobla davant el Tárrega (1-2). També es van enfrontar en un torneig al Tortosa amb resultat inicial d’empat a zero.


Raul Vates, record del que podia ser i no va ser
La Pobla de Mafumet compta en les seves files tal com hem fet esment anteriorment, amb Raul Vates, ex jugador del Barbastre entre altres equips de segona B, i que es va formar a la pedrera perica e inclòs va debutar en un 18 de Novembre de 2001 participant en el triomf perico (2-1) davant el RCD Mallorca. Va disputar fins a quatre partits d’aquell campionat amb un total de 171 minuts de joc, amb perspectives de poder convertir-se en un mig centre del primer equip; finalment no va ser així i va acabar deambulant per diferents equips de la geografía catalana i de la resta d'Espanya.

Els fitxatges
Els fitxatges de la Pobla de Mafumet son: Sergi Soler (Manresa), Robés Egea (Balaguer), Fernando, de la Cultural Leonesa, Vivó del Blanes, Cristian (Andorra de Teruel), i Ivan González (Banyoles), Cristian Arcega (Teruel) i un grup de juvenils del Nàstic de Tarragona i Osado (Barcelona juvenil). L’equip s’ha renovat força tenint en compta que han abandonat la Pobla de Mafumet homes com Adrià Borrás, Mauri, Pitarque, Miguel, Ferran, Taranilla, Edu, Edgar, Jaume, Joan Borrás, Maki, Vilanova...



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M