dissabte, 12 de juny del 2010

CAMPIONS DE CATALUNYA!!!

L'ALEVÍ, CAMPIÓ DE CATALUNYA

L'ESPANYOL JUVENIL "A" PERD 3-4 DAVANT EL REAL MADRID, A L'ANADA DE LES SEMIFINALS DE LA COPA DEL REI DE JUVENILS. L'ALEVÍ DEL RCDE S'HA PROCLAMAT CAMPIÓ DE CATALUNYA EN GUANYAR A LA TANDA DE PENALS AL FC BARCELONA, A IGUALADA. TAMBÉ EL BENJAMÍ "A", S'HA PROCLAMAT CAMPIÓ EN VÈNCER ALS PENALS AL CORNELLÀ DESPRÉS D'EMPATAR A TRES GOLS. L'INFANTIL HA CAIGUT DERROTAT PER 4-0 EN UN MAL PARTIT I EL JUVENIL "B" HA PERDUT 3-1.



RCD Espanyol Aleví “A”: 0 – FC Barcelona “A”: 0

CAMPIONS !!!

(Estadi Mpal. de les Comas, Igualada; L’Anoia: Josep Maria)

El RCD Espanyol Aleví “A” s’ha proclamat aquest matí, campió de Catalunya de la seva categoria en vèncer a la tanda de penals al FC Barcelona, actual campió de lliga, després que els seixanta minuts reglamentaris acabessin amb el resultat inicial. Els espanyolistes trenquen una ratxa blaugrana, ja que el darrer triomf espanyolista l’hauríem d’anar a buscar a l’any 2006 al Narcís Sala de Sant Andreu amb idèntic resultat i també als llançaments de penals.

El conjunt d’Albert Villarroya ha posat la cirereta al pastís d’una molt bona temporada en la que va plantar cara fins gairebé el final al conjunt barcelonista en lliga, va fer un bon torneig d’Estepona caient per penals en quarts de final, i ara ha derrotat a l’etern rival en un molt bon encontre en el que el campió de lliga en prou feines ha tingut ocasió de mostrar el seu potencial davant el gran partit dels blanc-i-blaus.

El FC Barcelona ha dominat el primer quart d’hora. Ha sortit bastant fort, i l’Espanyol s’ha limitat a controlar i defensant-se amb ordre i criteri ha anat mica a mica traient-se el domini barcelonista. No obstant, els culers han gaudit d’unes primeres aproximacions ben resoltes per la defensa espanyolista, i l’ocasió més clara al minut deu de joc, quan una rematada de cap del davanter barcelonista s’ha estavellat al travesser de la porteria espanyolista.

Fora d’aquest ensurt, el partit s’ha anat igualant, i l’Espanyol ha ofert una molt bona imatge aguantant primer bé les escomeses rivals, i posteriorment dominant el segon quart d’hora del primer temps. El primer xut espanyolista ha estat obra de Carles Pérez per sobre el travesser, i posteriorment ha sigut Gonzalo qui amb un xut desviat ho ha intentat. Ibra ha aconseguit marcar, però com no es diu Messi, el gol ha estat justament anul·lat ja que l’ha marcat amb la mà, faltant quatre minuts per anar-se’n als vestidors.

El segon temps, ha mostrat com el Barcelona no podia amb l’Espanyol, i tot i la força al mig del camp de l’africà Ayoub, els de Villarroya no s’han deixat intimidar en cap moment i han aconseguit no passar cap tipus d’angunies. Ha intentat l’Espanyol sorprendre en ràpids contracops (Ibra s’ha marxat de dos rivals però s’ha tancat i el seu remat sense angle ha sortit fora), però li ha faltat una mica més de concreció i encert en els metres finals.

L’Espanyol mitjançant el llançament d’un servei de falta que no ha blocat el meta culer, ha estat a punt de ser aprofitat per Gerard que li ha faltat centímetres per pogué arribar al refús. La més perillosa del Barcelona en el segon temps, una centrada per l’esquerra molt passada que l’ex del Espanyol Dani Olmo ha rematat de cap sortint a un metre de la porteria espanyiolista.

El Barcelona també ha aconseguit marcar, però la pilota clarament ja havia sortit per la línia de fons abans de la rematada dins l’àrea petita a la centrada per la dreta.

Així s’ha arribat als cinc minuts finals, on el Barcelona ha posat setge a la porteria espanyolista, sense gaires idees, amb un Espanyol ben posicionat que ha pressionat molt bé sortint al contracop, i ha tingut el conjunt barcelonista varies faltes perilloses que s’han executat sense conseqüències, i la que ha anat més ben dirigida a càrrec del jugador Ayoub, que ha parat l’homònim de l’Espanyol, Ayoub. Per part espanyolista en el darrer minut un xut de Roger Adrià que ha aturat el meta barcelonista ben col·locat.

Al final, empat a zero, i llançaments de penals. El Barcelona ha llençat fora el segon del seu compte, i l’Espanyol ha anat marcant tots els llançaments fins que Mariano ha tingut la possibilitat de donar el triomf al conjunt perico, però el meta culer ha aturat el seu llançament. S’ha hagut d’anar a l’onzè i dotzè penal, en el que l’Espanyol ha anotat i el FC Barcelona ha tornat a errar llençant fora. L’alegria dels espanyolistes s’ha desbordat, i ho han celebrat per tot lo alt, trencant una ratxa que durava massa ja.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Ayoub, Carles Morales, Mariano, Cucurella, Sergi Pascual, Ferrán, Gonzalo, Pol, Ibra, Gerard Nolla, i Carles Pérez.
Substitucions: Juli i Joan per Cucurella i Carles Pérez, m. 39; Roger Adrià per Ibra, m. 54. Resta banqueta: Adrià López (ps), Salva, i Kevin Rodríguez.

FC Barcelona: Joan, Marc, Alfaro, Nelson Mandela, Oriol, Ayoub Aboy, Camara, Eric, Dani Olmo, Carles, i Javi Ruiz.
Suplents: Jordi Mola, Adrià Collet, Dani Morer, Piñol, Ion Perelló, Sergi Grimau i Giorgios Spanoudakis.

Àrbitre: Gallardo Martínez. Ha realitzat un arbitratge impecable, en un encontre en el que els jugadors d’ambdós conjunts li han facilitat la tasca. Ha mostrat cartolines grogues a Ibra, m. 26 per marcar amb la mà, Cucurella, m. 37, per impedir que s’efectués un llançament per part del rival, Pol, m. 44, i als barcelonistes Eric Montes, m. 47 per entrada a un contrari, i a Oriol Rey, m. 50 per retardar el joc allunyant la pilota quan ja estava el joc aturat.

Gols: Penals. 1-0: Joan (RCDE), gol, per alt; 1-1: Eric Montes, gol, per l’esquerra; 2-1: Juli, gol, ras a la dreta; 2-1: Giorgios, fora a l’esquerra; 3-1: Gerard Nolla, gol, ras a la dreta; 3-2: Nelson Mandela, gol, ras; 4-2: Ferrán, gol, mitja alçada. 4-3: Carles Aleña, gol, ras a la dreta. 4-3: Mariano Konyek, falla. Atura el meta culer per l’esquerra; 4-4: Ayoub, gol, ras a la dreta.
Pròrroga de penals: 5-4: Sergi Pascual, gol, a l’esquerra; 5-4: Oriol Rey, fora !!! A l’esquerra del meta del RCDE.

Incidències: Final del Campionat de Catalunya en categoria aleví. Camp Mpal. de Les Comes, Igualada. L’Espanyol posa fi a dos anys sense conquerir cap títol de Catalunya (Vilanova del Vallès 2008, i Can Salvi, S. Andreu de la Barca, 2009), després de guanyar el darrer en categoria infantil en 2007 en Canovelles, i recupera el títol en categoria aleví després de fer-ho per darrera ocasió en 2006.

Ferran Manresa i Emili Montiagut presenciant l’encontre. Villarroya s’acomiada amb un títol com a entrenador de l’Aleví, després d’una dilatada etapa. Temps assolellat, algun núvol, i temperatura càlida, sense arribar a ser sufocant.

ASSEMBLEA DE SOCIS
DE LA P.B.B. DE MONTCADA I REIXAC


(Local de l’AA.VV. de Montcada Nova; Montcada i Reixac, Josep Maria)

Aquest vespre ha tingut lloc l’Assemblea Anual Ordinària de socis de la Penya Blanc i Blava de Montcada i Reixac, que en comptes del lloc social habitual d’aquesta ambaixada perica, per motius de força major s’ha desenvolupat en el local de l’Associació de Veïns de la barriada de Montcada Nova.

La Junta Directiva de la P.B.B. de Montcada i Reixac ha presentat uns comptes del passat exercici equilibrats, amb un testimonial superàvit. S’ha fet balanç a un any en el que ha destacat que després de bastant temps, s’ha tornat a realitzar un sopar de germanor celebrant l’aniversari, així com s'ha recordat els col•loquis i debats que han hagut al llarg de l'any, i la visita de Javi Márquez al local de la penya, i la presència en diferents esdeveniments com la Gala de Penyes, o la darrera Assemblea de Penyes del RCDE.

S’han ofert els números força positius en el tema del autocar pels desplaçament a Cornellà-El Prat, i s’ha informat del desig d’organitzar un viatge per seguir al primer equip en algun dels desplaçaments més propers, sempre que els horaris i disponibilitats així ho permetin, ja que amb l’actual inseguretat en el tema d’horaris no és gens fàcil organitzar amb antelació, cap mena de viatge.

També s’ha parlat d’organitzar un premi al millor jugador del primer equip, que resulti de les votacions populars dels que viatgin amb l’autocar a l’Estadi del RCDE i en els desplaçaments d’aquells socis que vegin el pay per view al local de la pròpia penya.

L’ambaixada perica de Montcada, amb 128 socis al corrent de pagament, ha ressorgit amb força els darrers anys, i ha estat present enguany al carrer, a la Fira de Sant Jordi, donant-se a conèixer al poble de Montcada. S’ha decidit també que aquest setembre, amb motiu de la Diada Nacional, la penya estigui present a l’ofrena floral al monument que hi ha a la plaça de l’església de MiR. Demà, estarà present a l’encontre de veterans que disputarà l’Escola de Fútbol de Mir i el RCD Espanyol a les 20:00 hores al Nou Mpal. de la Ferrería.

S’ha mostrat un power point amb els actes i esdeveniments que han tingut lloc al llarg d’aquest any tant fàcil d’oblidar per l’espanyolisme i amb els precs i preguntes ha finalitzat aquesta assemblea.

divendres, 11 de juny del 2010

ACORD VERBAL ENTRE LA INTERNACIONAL PORTUGUESA,
SONIA MATÍAS I L'ESPANYOL

Sonia Matías, en l'onze que es va enfrontar a l'Espanyol a la final de la Romareda.



Sonia Matías (dorsal 14), saludant a Marta Torrejón, en la final de la Romareda (2009)



Tal com ve publicat en el web oficial del Praimsa, ahir en el programa “Tiempo de Espanyol” de COPE Miramar, el conseller encarregat del futbol femení, Josep Ramió, va reconèixer que s’ha arribat a un acord verbal amb la jugada internacional portuguesa Sonia Matías que fins ara jugava al Prainsa Zaragoza.

La jugadora portuguesa, de 27a anys, va néixer el 17/05/1983, fa 1,67 d’alçada i pesa 57 kgs. El conjunt aragonès la va fitxar procedent del Sociedade Uniäo 1º Desembro, conjunt amb el que ha disputat encontres de la màxima competició continental de clubs i amb el que va pertànyer durant vuit temporades.

Sonia Matías, juga de lateral esquerra i vindria a ocupar una demarcació en la que el tècnic Oscar Aja ha situat a Sara Monforte (més interior que lateral, tot i que ha fet una molt bona temporada) en detriment d’Olga Moreno, la única lateral esquerrana nat de l’equip.

Al marge de ser una jugadora que puja la banda i s’incorpora a l’atac, ha aconseguit la portuguesa anotar vuit dianes en aquesta temporada que no ha pogut acabar degut a una lesió fotuïta que es va produir davant el FC Barcelona en encontre de lliga disputat a mig abril, que li va impossibilitar disputar el darrer tram de Superlliga i les eliminatòries de Copa de la Reina, inclosa la de quarts de final davant l'Espanyol.

Sonia va arribar la passada temporada (2008/09) junt a dues companyes més del país veí (Claudia Neto i Ana Borges, mentre que Edite Fernández portava ja un any amb l’equip aragonès) per incorporar-se amb l’equip de Saragossa per pogué disputar la Copa de la Reina, competició en la que va arribar fins la mateixa final que va caure derrotat precisament per l’Espanyol a la Romareda. Serà la quarta jugadora procedent del Prainsa, després de fer-ho fa dues temporades, Vero Boquete, Silvia Meseguer, i Joana Montouto.

dijous, 10 de juny del 2010

QUATRE FINALS A IGUALADA
AMB PRESÈNCIA ESPANYOLISTA

Molt ha plogut des d'aquesta imatge:
L'Infantil "A" 2006/07 (promoció del 93), va conquerir el títol al Mpal. de Canovelles. Des de llavors, la superioritat barcelonista ha estat total...



Dissabte, Igualada, serà la capital del futbol base

El Futbol Base espanyolista acomiadarà la temporada oficial amb la disputa de les finals dels campionats de Catalunya que aquest cop tindran lloc a la capital de l’Anoia, a la ciutat d’Igualada. Per primer cop a la historia del futbol català, tindran lloc en idèntica ciutat, totes les finals de futbol base, futbol base femení, de futbol sala base, i les finals de nova creació com son en categoria benjamí masculina, i aleví-benjamí-prebenjamí femenina.

El RCD Espanyol estarà present en quatre
A les 10:00 del matí, l’equip d’Albert Villarroya disputarà la darrera final de futbol onze aleví, un cop la temporada propera es disputi amb modalitat de futbol 7. Els espanyolistes per arribar a aquesta final han hagut de desfer-se del Vilassar de Mar (tercers a la lliga), al que van derrotar en els dos encontres (0-6 a terres del Maresme i 3-0 a la Ciutat Esportiva). El doble enfrontament en lliga es va resoldre amb triomf barcelonista a Sant Adrià (0-2) i empat a un gol, que perfectament podia haver estat un triomf perico, a Sant Joan Despí, amb el gran encontre realitzat pels de Villarroya.

El rival, l’actual campió del torneig i del present campionat de lliga, el FC Barcelona, va eliminar en semifinals al quart classificat a la lliga, el UD Cornellà, per 3-0 en Sant Joan Despí, i 1-2 a la Via Ferrea.

Recordem que l’Espanyol fa quatre temporades que no obté el ceptre català en categoria aleví. La darrera va ser al Narcís Sala (2005/06) en la que van derrotar a l’etern rival a la tanda de penals, després d’arribar amb empat a zero al final dels seixanta minuts reglamentaris de joc.

A les 13:00 hores tindrà lloc la final Infantil. El conjunt espanyolista, per arribar a la final, ha tingut que desfer-se d’un incòmode Santboià que li posar molt difícils les coses als blanc-i-blaus, ja que en l’anada l’empat a zero va ser l’imperant després dels setanta minuts de joc. A la tornada, els de Magrinyà van derrotar al conjunt local per 0-1 i van aconseguir el bitllet per la final.

El seu rival, el FC Barcelona, actual campió de lliga i darrer guanyador del torneig, va eliminar en semifinals al Cornellà (guanyant-li 1-4 a la Via Ferrea, i 3-1 a la Ciutat Esportiva Gamper). El duel entre pericos i culers en lliga, es va saldar amb triomf barcelonista (5-2) a la primera volta, i triomf espanyolista a Sadrià (1-0) un cop els blaugranes ja eren campions.

El darrer triomf espanyolista l’hem d’anar a buscar a la final de Canovelles, la temporada 2006/07 en la que els espanyolistes van empatar a zero davant l’armada africana del Barcelona, i als penals la fortuna va somriure als blanc-i-blaus.

Els de Villarroya venen de conquerir el prestigiós torneig de San Pedro del Pinatar on van derrotar al Osasuna (1-0), Cartagena (4-1) i San Pedro del Pinatar (5-0) a la fase prèvia, superant al Fulham anglès en Quarts de final (4-1), al Real Murcia (1-0) en Semifinals i a la final van golejar al Valencia CF per 4-1, enduent-se a més Gerard Nolla, la distinció al màxim golejador del torneig.


A les 17:00 hores, el RCD Espanyol disputarà l’única final que no serà amb el Barcelona com a rival. La final en categoria benjamí, que es disputa per primera vegada, mitjançant la disputa d’unes semifinals en creuament entre els dos primers classificats d’ambdós grups de Preferent. Al grup 1er, Cornellà i Manresa van ser els dos primers, mentre que al grup segon, Espanyol i Barcelona. En les semifinals, l’Espanyol es va desfer dels del Bages amb triomfs (2-4 a Manresa, i 3-2 a Sadrià), mentre que la semifinal més apassionant va tenir lloc entre el Cornellà i el Barcelona. Els del Baix Llobregat van vèncer en l’anada al conjunt culer 0-2 i en la tornada els barcelonistes tan sols van pogué vèncer per 3-4 en la Via Férrea. Al estar en grups diferents no s’han enfrontat en encontre oficial blanc-i-blaus i verd-i-blancs.

A les 19:00 hores, darrera final que portarà colors espanyolistes. Serà la juvenil. Anteriorment el campionat de Catalunya Juvenil el disputaven els dos equips de cada un dels dos grups de Preferent, però enguany la FCF ha modificat el format, i les semifinals han estat formades pels dos campions de Preferent contra els dos primers classificats de Lliga Nacional.

El despropòsit federatiu arriba a tal nivell, que estava previst que fossin les semifinals a doble encontre. I de fet, la semifinal entre el Barcelona B i Can Vidalet així ha sigut. Però el responsable d’aquest “invent” no va preveure que l’Espanyol B no obtindria la segona plaça i per tant la classificació, fins la darrera jornada (es a dir, una setmana abans de la disputa de la Final del Campionat de Catalunya) en lluita amb el Badalona, resolta a favor dels pericos per millor gol average particular. Llavors, la FCF ha decidit que es disputés aquesta semifinal a partit únic a la Ciutat Esportiva, davant la impossibilitat de disputar dos encontres en sis dies.... En definitiva, esperpèntic.

Es per això, que FC Barcelona “B” que va eliminar a doble partit al Can Vidalet (0-1 i1-0) i RCD Espanyol “B” que eliminar ahir vespre en la Ciutat Esportiva al Girona “B” (5-0) , disputaran la darrera final de futbol onze en l’Estadi de les Comes d’Igualada.


Els que no hi seran
El cas més simptomàtic d’absència perica i que ha fet més mal, ha estat l’eliminació del Cadet “A” a mans del Cornellà amb aquell dolorós 0-3 a Sadrià, desprès de guanyar 1-3 a la Via Ferrea. Aquesta final la disputarà el conjunt del Cornellà i el FC Barcelona a les 11:15 del matí.

En categoria femenina no hi haurà cap representant espanyolista. En categoria Juvenil – Cadet, el fet d’aparellar en el mateix grup Espanyol (segon), i Barcelona (campió), o inclòs el Vilafranca que va ser tercer, ha fet que hagi disputat les semifinals conjunts com el Santpedor o l’Estartit, potser de menys nivell. La final la disputarà el Barcelona (actual campió del torneig en vèncer a l’Espanyol en Montmeló la passada temporada) i l’Estartit.

En categoria Infantil-Aleví, tampoc hi serà el conjunt perico ja que en lliga les blanc-i-blaves van quedar en tercera posició a la lliga, i només els campions de grup disputen les semifinals, encara que entre aquests estigui el modest Cabanes, equip que ha rebut 19 gols a les semifinals entre els dos encontres disputats... La final tindrà lloc entre el FC Barcelona i el CD San Gabriel. El darrer campió, és el RCD Espanyol que es va imposar al conjunt col•legial en la final de Montmelò la darrera temporada.

Per últim, i on estaven centrades les il•lusions espanyolistes en ser present a la categoria femenina en Igualada, la categoria Aleví-Benjamí-Prebenjamí Femenina. Al ser una lliga de grup únic a la màxima categoria, eren els quatre primers classificats els que prenien part al Campionat de Catalunya. El campió i màxim favorit, el Sant Gabriel es va desfer del Levante Las Planas apuradament (4-1 i 1-3), mentre que l’altre eliminatòria, Vilassar de Mar (segon) i Espanyol (tercer) dirimien l’altre bitllet per la final.

Les blanc-i-blaues duien un meritori empat (5-5) aconseguit en terres del Maresme, però en la tornada en Sadrià, s’escapà la classificació al perdre 1-2 davant el conjunt vilasanenc. La final, Sant Gabriel-Vilassar. L’Espanyol no estarà present en futbol femení, després de molts anys...


TORNEJOS DEL BENJAMÍ "B"

XXI TORNEIG FUTBOL BASE “CIUTAT DE STA. COLOMA 2010”
DEL CLUB DE FUTBOL SINGUERLIN

(06/06/2010)


Singuerlín: 0 - RCD Espanyol Benjamí "B": 10
(Kilian, Adri, Màxim 2, Dani, Soto, Joan i Joel).
RCD Espanyol Benjamí "B": 3 (Sergi, Joel, Dani) - CD Premià de Dalt: 2
RCD Espanyol Benjamí "B": 0 - CF Damm: 2

3er i 4rt lloc:
RCD Espanyol Benjamí “B”: 5 – Jàbac i Terrassa: 0


I TORNEIG NACIONAL DEL CF SISTRELLS
(05/06/2010)

Girona CF: 0 – RCDE Benjamí “B”: 4 (Joel 2, Oscar i Sergi)
Sant Cugat Esports: 0 – RCDE Benjamí “B”: 4 (Adri 2-, Amadou, Màxim)
UE Sant Andreu: 1 – RCDE Benjamí “B”: 5 (Joel 2, Dani, Soto i Adri)

Eliminat en Quarts de Final :
Gimnàstic de Tarragona :2 – RCDE Benjamí “B”: 1 (Kilian)




Per diferents motius no ens havia estat possible oferir-vos la informació del torneig que brillantment el Benjamí “B” del RCD espanyol va conquerir a Figueres el passat cap de setmana i en el que va derrotar en la final al FC Barcelona.


TORNEIG BENJAMÍ DE FIGUERES:
(29/05/2010)


Fase Prèvia:
O.A.R Vic – RCDE Benjamí “B: 1-8 (Màxim 4-,Joel, Dani, Kilian i Soto)
F.E.F 2000 Lleons - RCDE Benjamí “B” : 2- 4 (Kilian 2, Maxim i Soto)
RCDE - Escola Pia Olot – RCDE Benjamí “B”: 1-8 (Soto i Kilian 2; Amadou, Joel, Dani i Adri)

F.E.F 2000 Abracadabra - RCDE Benjamí “B”; 2-4 (Dani i Adri -2-)

FINAL:BR>RCDE Benjamí “B” : 3 - FC Barcelona "B": 1
(Gols de Soto, Maxim i Amadou)

dimecres, 9 de juny del 2010

NOU ORGANIGRAMA TÈCNIC
DEL FUTBOL BASE DEL RCDE

El RCD Espanyol, a travès del seu web oficial, ha fet públic el nou organigrama del futbol base per la propera temporada. Queda de la següent manera:




DIRECCIÓ ADMINISTRATIVA


DIRECTIU RESPONSABLE : Antonio Morales García
ADJUNT A LA DIRECCIÓ : Carles Díaz Reche

COORDINADOR F. BASE INTERÍ: Ferran Manresa Oto (Espanyol)
ADJUNT COORDINADOR: Raul Pérez Lopez (UE Cornella – CD Montcada)
INFORMES I CAPTACIÓ FILIAL: Emilio Montiagut Arizmendiarreta (Espanyol)

RESPONSABLE JUVENILS – CADET A : Jose Cabezas Benavente (Espanyol)
RESPONSABLE CADET B – INFANTILS : Ramon Guerrero Mayol (Espanyol)
RESPONSABLE ALEVINS – BENJAMINS : Albert Villarroya (Espanyol)


JUVENIL ‘A’

CATEGORIA: Divisió D' Honor Juvenil
ENTRENADOR: Martin Andrés Posse Paz (Espanyol)
2n ENTRENADOR: Nacho Torreño Jarabo (Espanyol)
DELEGAT: Rafael Alba Segura (Espanyol)
FISIOTERAPEUTA: José María Lopez Gómez (Espanyol)
LLOC D'ENTRENAMENT: Ciutat Esportiva RCD Espanyol
TERRENY DE JOC: Ciutat Esportiva RCD Espanyol
CLASSIFICACIÓ 2009-10: 2on Classificat a la Lliga , 1/2 de la Copa del Rei a l’actualitat.


JUVENIL ‘B’

CATEGORIA: Lliga Nacional Juvenil
ENTRENADOR: Daniel Poyatos Algaba (Espanyol)
PREPARADOR FÍSIC: Ismael Poveda (UD At. Gramanet)
DELEGAT: David Aced Quílez (Espanyol)
MASSATGISTA: Shinya Matsui (Espanyol)
LLOC D’ENTRENAMENT: Ciutat Esportiva RCD Espanyol
TERRENY DE JOC: Ciutat Esportiva RCD Espanyol
CLASSIFICACIÓ 2009-10: Subcampió de Lliga , 1/2 del Campionat de Catalunya.


CADET ‘A’

CATEGORIA: Divisió D’Honor
ENTRENADOR: Fran Navarro Ortiz (Espanyol)
PREPARADOR FÍSIC: Xavier Díaz Guix (CF Mollet)
DELEGAT: Pepe Yeste Hernández (Espanyol)
FISIOTERAPEUTA: Jordi Aragón Valls (Espanyol)
LLOC D’ENTRENAMENT: Ciutat Esportiva RCD Espanyol
TERRENY DE JOC: Ciutat Esportiva RCD Espanyol
CLASSIFICACIÓ 2009-10: Subcampió de Lliga

CADET ‘B’

CATEGORIA: Preferent
ENTRENADOR: José Luis García (CE L’Hospitalet)(sic)
PREPARADOR FÍSIC: Carles Martínez (EC Granollers)
DELEGAT:
FISIOTERAPEUTA: Carlos Lozano (Espanyol)
LLOC D’ENTRENAMENT: Ciutat Esportiva RCD Espanyol
TERRENY DE JOC: Ciutat Esportiva RCD Espanyol
CLASSIFICACIÓ 2009-10: Campió de lliga


INFANTIL ‘A’

CATEGORIA: Divisió D’Honor
ENTRENADOR: Dani Fernández Garcia (Espanyol)
PREPARADOR FÍSIC: Toni Clavero Vico (Mariano Poblet)
DELEGAT: Salvador Bayona Vila (FCF - Terrassa)
FISIOTERAPEUTA: Carles Lozano Romero (Espanyol)
LLOC D’ENTRENAMENT: Ciutat Esportiva RCD Espanyol
TERRENY DE JOC: Ciutat Esportiva RCD Espanyol
CLASSIFICACIÓ 2009-10: Subcampió de Lliga , Pendent final Campionat de Catalunya


INFANTIL ‘B’

CATEGORIA: Preferent
ENTRENADOR: Rafael Beltran Ferri (CE L’Hospitalet )
PREPARADOR FÍSIC: Mario Garcia Mañas (CF Mollet)
DELEGAT: Enric Silvestre Rodríguez (Espanyol)
FISIOTERAPEUTA: Emiliano Cacciatori (Espanyol)
LLOC D’ENTRENAMENT: Ciutat Esportiva RCD Espanyol
TERRENY DE JOC: Ciutat Esportiva RCD Espanyol
CLASSIFICACIÓ 2009-10: Campió de Lliga.


ALEVÍ ‘A’

CATEGORIA: Divisió D’Honor
ENTRENADOR: Miguel Samprón Álvarez (Espanyol)
PREPARADOR FÍSIC: Albert Bosch Brinques (Espanyol)
DELEGAT: Josep M. Martí o David Pérez (Espanyol)
QUIROMASSATGISTA: José Luis Rodríguez Navarro (Espanyol)
LLOC D’ENTRENAMENT: Ciutat Esportiva RCD Espanyol
TERRENY DE JOC: Ciutat Esportiva RCD Espanyol
CLASSIFICACIÓ 2009-10: Subcampió de Lliga , Pendent final Campionat de Catalunya


ALEVÍ ‘B’

CATEGORIA: Preferent
ENTRENADOR: David Fernández Fernández (Espanyol)
PREPARADOR FÍSIC: Xavier Peco Diaz (Espanyol)
DELEGAT: Alberto Mesa Chércoles (Espanyol)
FISIOTERAPEUTA: Marc Cisa Torres (Espanyol)
LLOC D’ENTRENAMENT: Ciutat Esportiva RCD Espanyol
TERRENY DE JOC: Ciutat Esportiva RCD Espanyol
CLASSIFICACIÓ 2009-10: Campió de Lliga
.


EQUIPS OFICIALS DE L’ESCOLA

BENJAMÍ “A”

CATEGORIA: Campionat Preferent Futbol-7 Grup II
ENTRENADOR: Xavier Manzano Montmany (Espanyol)
PREPARADOR FÍSIC: David Rodríguez (Espanyol)
QUIROMASSATGISTA: Jose Antonio Ruiz Ríos (Espanyol)
LLOC D’ENTRENAMENT: Ciutat Esportiva RCD Espanyol
TERRENY DE JOC: Ciutat Esportiva RCD Espanyol
CLASSIFICACIÓ 2009-10: Campió de Lliga. Pendent final Campionat de Catalunya


BENJAMÍ “B”

CATEGORIA: Campionat Preferent Divisió Futbol-7 Grup I
ENTRENADOR: Josep Maria Roma Gibert (Espanyol)
PREPARADOR FÍSIC: Marc Pascual Brea (Espanyol)
DELEGAT: Esteve Millán (Espanyol)
LLOC D’ENTRENAMENT: Ciutat Esportiva RCD Espanyol
TERRENY DE JOC: Ciutat Esportiva RCD Espanyol
CLASSIFICACIÓ 2009-10: 8ens classificats de Lliga


PRE-BENJAMÍ “A”

CATEGORIA: Campionat Preferent Futbol-7
ENTRENADOR: Xavier Corominas Jodar (Espanyol)
PREPARADOR FÍSIC: Albert Bosch Brinques (Espanyol)
DELEGAT: Xavier Peco (Espanyol)
LLOC D’ENTRENAMENT: Ciutat Esportiva RCD Espanyol
TERRENY DE JOC: Ciutat Esportiva RCD Espanyol
CLASSIFICACIÓ 2009-10: Campió de Lliga.





L'ALEVÍ "B", CAMPIÓ
AL TORNEIG ETORKIZUN D'ARRIGORRIAGA


I TORNEIG ETORKIZUN (ARRIGORRIAGA)

El club Deportivo Etorkizun d'Arrigorriaga va celebrar el seu XXVè aniversari de la seva escola de futbol, amb un Torneig de fútbol 7 d'equips alevins de primer any.



Fase de Grups:

Grup 1
09:30 FC Barcelona - Real Sociedad: 5-0
11:10 Real Sociedad – Selecció d’Arrigorriaga: 3-1
12:50 Selecció d’Arrigorriaga - FC Barcelona: 0-14
Classificats: FC Barcelona, Real Sociedad. Eliminat: Arrigorriaga

Grup 2
09:30 Indauxtxo – Villarreal CF: 1-6
11:10 Villarreal CF – Valencia CF: 1-1 (*Pen. 2-3)
12:50 Valencia CF– Indautxo: 0-1
Classificats: Villarreal, Indautxo. Eliminat: Valencia

Grup 3
10:20 Arenas: 1 - At. Madrid: 7
12:00 At. Madrid: 3 - Ahtletic Club: 3 (Pen. Atlético)
13:40 Athletic Club: 5 - Arenas: 3
Classificats: At. Madrid, Athletic Club. Eliminat: Arenas de Getxo.

Grup 4
10:20 Danokbat Club - RCD Espanyol: 1-7
12:00 RCD Espanyol - Real Madrid: 2-0
13:40 R. Madrid - Danokbat Club: 7-1
Classificats: RCD Espanyol, Real Madrid. Eliminat: Danokbat Club.


Quarts de Final:
16:25 FC Barcelona: 7 – Indautxu: 1
16:25 Real Sociedad: 1 - Villarreal CF: 4
17:15 At. Madrid: 0 - Real Madrid:1
17:15 Athletic Club: 1 - RCD Espanyol: 2

SEMIFINALS (06/06/2010):
10:00 FC Barcelona: 1 - Villarreal CF: 2
10:50 Real Madrid: 0 - RCD Espanyol: 1

Tercer i quart lloc:
11:40 FC Barcelona: 5 - Real Madrid: 0

FINAL:
12:30 RCD Espanyol: 4 - Villarreal CF: 1

Millor jugador: Fode Diakhaby (RCDE)


Golejadors del RCDE: Fode: 6; Joel:4, Sergi i Guillem: 2, Albert i Dani Martín:1


dimarts, 8 de juny del 2010

AGENDA




AGENDA FUTBOL BASE

09/13 Juny

DATA

EQUIP

RIVAL

PARTIT / CAMP

HORA

12 JUNYJuvenil "A"Real Madrid Semifinals Copa del Rei. Anada.17:00
9 JUNYJuvenil "B"FC Girona "B"Semifinal Copa Cat. CE Sadrià20:00
12 JUNYJuvenil "B"F.C. Barcelona "B" (si ems classifiquem).Final Campionat Cat. Estadi de les Comes, Igualada19:00
13 JUNYJuvenil "B"E.F. Prat BlaugranaCan Estruch (El Prat Llobregat)12:00
12 JUNYDRAFT RCDEC.F. Amposta, Villarreal, Gimnàstic TarragonaTorneig Ciutat d'Amposta. Mpal. d'Amposta11:00 / 12:00 ...
12 JUNYCadet "B"Penya Blaugrana CervellóAmistós. Nou Mpal. La Plana Can Esteve (Cervelló)11:00
13 JUNYCadet "B"UE Jabac Terrassa, CF Singerlin/...Torneig Singuerlin. Mpal. Can Zam II10:20 11:40 ...
12 JUNYInfantil "A"F.C. BarcelonaFinal Campionat Catalunya. Estadi Les Comes, Igualada 13:00
12/13 JInfantil "B"EF Gavà, Granollers, Badalona, Cornellà, Europa, Prat, St. IldefonsTorneig St. Ildefons (Cornellà)S/C
12 JUNYAleví "A"F.C. BarcelonaFinal Campionat Catalunya. Estadi Les Comes, Igualada.10:00
12 JUNYAleví "B"UE Vilassar, CF Singerlín, 5è o 6è, 3r 4rt o Final Torneig Singuerlín. Mpal. Can Zam II. 10:00 11:00 ...
12 JUNYBenjamí "A"U.E. CornellàFinal Campionat de Catalunya. Estadi Les Comes 17:00
11/12 JBenjamí "B"Las Palmas, Athletic, Sporting, Villarreal, Sel. AndorraTorneig Internacional d'Andorra. Escaldes-EngordanyS/C
12/13 JBenjamí "C"Tordera, Sevilla, Valencia, At. Madrid, FCB, Nastic, GironaMemorial Josep Barceló, Mpal. TorderaS/C
12/13 JPrebenjamíTordera, Valencia, FCB; Girona, Gramanet, Lleida, PalamósMemorial Josep Barceló, Mpal. TorderaS/C
13 JUNY Femení "A"RCDE -Girona/ Perdedor- L'Estartit / Guanyador- L'EstartitMemorial Glòria Solà i Fusté17:30 18:30 19:30
11 JUNYFemení "C"UD La PlanadaAmistós. Mpal. La Planada Can Deu (Sabadell) 20:30
13 JUNYFemení "C"F.C. Girona.Amistós. Mpal. Torres de Palau, Girona.17:00
12 JUNYJuv-Cadet FemC.D. Marianao PobletAmistós. Marianao Poblet, Sant Boi.13:40
12 JUNYInf.-Aleví Fem. ACE Sabadell, Molins de Rei, PBB Viladecans Torneig. Camp Mpal. Molins de Rei11:45 / 16:00
12 JUNYInf-Alev. Fem B F.C. SantboiàAmistós. Mpal. Joan Baptista Milà, Sant Boi09:00
13 JUNYInf-Alev. Fem B Olimpic La Garriga, EF LlavaneresAmistós. Mpal. Olímpic La Garriga15:30

EL JUVENIL "B" SUBCAMPIÓ DE LLIGA.
JUGARÀ EL CAMPIONAT DE CATALUNYA

CE Mercantil: 0 – RCD Espanyol Juv”B”: 2

El RCD Espanyol Juvenil B, va obtenir el triomf en la seva visita al Mpal. Gràcia de Sabadell, en vèncer 0-2 al CE Mercantil. Els blanc-i-blaus acaben el campionat amb tres triomfs consecutius.

En la darrera jornada de lliga depenien d’ells mateixos per fer-se amb la segona plaça al gaudir del gol-average a favor amb el tercer classificat, un Badalona que comptava amb els mateixos punts que els espanyolistes. Recordem que en el Mpal. de Badalona els espanyolistes havien guanyat 0-2 a la primera volta i a la tornada a Sadrià, els de Planagumà empataren a dos gols desprès d'una bona remuntada.


Demà, Semifinals del Campionat de Catalunya Juvenil

A més, aquest triomf, permet segons les noves modificacions instaurades per la FCF enguany, disputar el Campionat de Catalunya Juvenil. Fins aquesta temporada, el Campionat de Catalunya Juvenil, el disputaven els dos primers de cadascun dels dos grups de Preferent Juvenil, i per tant no hi prenien part ni els equips de Divisió d’Honor ni tampoc els de Lliga Nacional. El rival serà el Girona i l'encontre de Semifinals tindrà lloc demà a les 20:00 hores a la Cituat Esportiva de Sadrià.

Fitxa Tècnica:
CE Mercantil: Edu, Iñaki (Héctor), Aitor, Ángel (Óscar),Roger, Germán (Gerard), Argemí, Marc Alfonso, Felipe, Aleix i Pepo

RCD Espanyol Juv. “B”: Germán, Arroyo, Bonilla, Carles Clerc, Molina, Jorge, Éric (Nierga), Antonio (Miravent), Gerard (Pablo), Gil i Álex García (Jaime)

Gols: 0-1: Clerc, min. 1 (pen.); 0-2: Nierga, min. 92

Àrbitre: Alfonso Oliva Bueno, comitè territorial català, delegació del Garraf / Penedès.

Incidències: Darrera jornada (34ena.) de lliga del grup setè de Lliga Nacional Juvenil. Mpal. Gràcia de Sabadell.



CLASSIFICACIÓ LLIGA NACIONAL JUVENIL, GRUP 7è

.

CLASSIFICACIÓ FINAL

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

F.C. BARCELONA "B"

77

34

23

8

3

88

23

2

R.C.D. ESPANYOL "B"

69

34

21

6

7

50

28

3

C.F. BADALONA

69

34

21

6

7

72

41

4

A.E.C. MANLLEU

64

34

20

4

10

76

50

5

DAMM CF "B"

62

34

19

5

10

73

42

6

U.E. CASTELLDEFELS

60

34

18

6

10

61

41

7

A.E PRAT

47

34

12

11

11

35

41

8

U.D. CORNELLÀ "B"

47

34

15

2

17

54

63

9

C.E. MERCANTIL

44

34

13

5

16

42

59

10

U.D. At. GRAMANET "B"

44

34

12

8

14

42

46

11

F. ESP. MATARÓ

44

34

12

8

14

42

59

12

C.E. EUROPA

43

34

12

7

15

50

49

13

U.E SANT ANDREU

40

34

12

4

18

52

77

14

REUS DEPORTIU C.F.

39

34

11

6

17

49

62

15

U.E. VIC RIUPRIMER

38

34

11

5

18

45

61

16

CD TORTOSA

31

34

8

7

19

44

69

17

U.F.B. JÀBAC I TERRASSA

25

34

7

4

23

51

83

18

U.E LLEIDA "B"

21

34

5

6

23

32

64

PLAT FORT A LA COPA DEL REI JUVENIL
RCD ESPANYOL - REAL MADRID

COPA DEL REI JUVENILFINAL: (Almuñecar, 26 Juny)
Guanyador 1a Semifinal-Guanyador 2na Semifinal--


COPA DEL REI JUVENILSEMIFINALS (13 I 26 de Juny)
R.C.D. ESPANYOL-REAL MADRID--
ATHLETIC CLUB-VALENCIA CF--


COPA DEL REI JUVENILQUARTS DE FINAL.Anada
R.C.D. ESPANYOL4ATLÉTICO DE MADRID02-1
REAL MADRID2U.D. CORNELLÀ 01-1
ATHLETIC CLUB B.2R.C. DEPORTIVO00-1
REAL BETIS BALOMPIÉ1VALENCIA C.F.21-1


.VUITENS DE FINAL.

Anada

RC DEPORTIVO4Real Sociedad31-1
Real Racing Club0ATHLETIC CLUB10-3
REAL MADRID CF4Unión Deportiva Las Palmas01-2
Real Valladolid CF2REAL BETIS BALOMPIÉ10-1
C. ATLÉTICO MADRID1CD Tenerife05-2
FC Barcelona2VALENCIA CF21-1
RCD ESPANYOL2UD. Almería14-0
UD CORNELLÀ1Gimnàstic de Tarragona12-0

RENOVATS!



JORDI AMAT



ALVARO VÁZQUEZ


MANU MOLINA


WILLY YEMBA

dilluns, 7 de juny del 2010

EL PREBENJAMÍ, DOBLE CAMPIÓ
AL "MIQUEL VIDAL" I DESPRÉS AL "VILA D'EL MASNOU"


XXXII TORNEIG “VILA D’EL MASNOU”
(06-06-10)

Lligueta:

RCD Espanyol: 2 (Ilaix i Ruben) – Igualada CF: 0
CF Tordera: 1 - RCD Espanyol 3 (Gerard, Ruben i Ilaix)
Info Alzamora: 0 - RCD Espanyol 1 (Gerard)
CE Granollers: 0 -RCD Espanyol 4 (Ruben, Gerard, Dereck, Oriol).
CD Masnou B: 0 - RCD Espanyol: 6 (Dereck 3, Armand, Xavi, Ilaix)


SEMIFINAL:

Martorell: 0 - RCD Espanyol: 3 (Lucas, Oriol, Ilaix)


FINAL:

CD Masnou: 0 - RCD Espanyol: 5 (Xavi 2, Dereck, Ilaix, Ruben)



VII TORNEIG PREBENJAMÍ “MIQUEL VIDAL” DE LA UE BORDETA.
(04 i 05/06/2010)



gueta:

RCD Espanyol: 6 (Ruben 3, Gerard, Oriol, Ilaix) - A.E.M. LLeida: 1
U.E. Bordeta; 0 - RCD Espanyol: 5 (Oriol 2, Lucas, Armand, Xavi)
RCD Espanyol: 5 (Gerard, Xavi, Ruben, Oriol, Ilaix) - U.E. Tarrega: 0



QUARTS DE FINAL

Amistad de Zaragoza: 0 - RCD Espanyol: 3 (Ruben, Oriol, Ilaix)


SEMIFINAL

A.E.M LLeida: 0 - RCD Espanyol: 4 (Xavi 2, Dereck, Ruben)


FINAL:
U.E. Lleida: 0 - RCD Espanyol: 0 (2-3 penals)


RESULTATS

RESULTATS

2/6 Juny

DATA

LOCAL

VISITANT

PARTIT / CAMP

RES.

5 JUNYJuvenil "A"C. At. MadridTornada 1/4 F. Copa del Rei J. Ciutat Esp. Sadrià4-0
5 JUNYC.E. MercantilJuvenil "B"Lliga. Darrera jornada. Mpal. Gràcia, Sabadell0-2
5/6 JUNYCadet "A"CF Lloret, ATM, Girona, FCB, ValenciaTorneig Mem. Pomares. Mpal. Lloret de MarSubcamp.
3/6 JUNYCadet "B"RMAD, St.Gabriel, FCB, Sel.CamerúnTorneig Sant Gabriel Cup. Mpal. Ruiz Casado. Sant Adrià B.Campió.
3 JUNYInfantil "A"Unif. Llefià / Sevenoaks/ RCDETriangular Mpal. Llefià?
5/6 JUNYInfantil "A"Can Rull, Albacete, Gramanet, Damm, Cornellà, JàbacTorneig CFU Can Rull Ròmulo T.Subcamp.
5 JUNYInfantil "B"C.E. EFO-87Amistós. Mpal. Les Planes (Olesa de Montserrat)0-2/ 0-6
6 JUNYInfantil "B"UE Cornellà, CF SinguerlínTorneig Singuerlín Mpal. Can Zam IISubcamp.
4/ 5/ 6 J.Aleví "A"Valencia, RMAD, ATM, Fulham, Sheffield, SevillaTorneig San Pedro del Pinatar, MúrciaCampió
4/ 5/ 6 J.Aleví "B"FCB, Valencia, RSOC, Villarreal, ATH, RMAD Torneig Etorkizun. Arrigorriaga, Biscàia. Campió
1/ 2 / 3 J.Benjamí "A"AC Milan, Inter, Torino, Juventus, Liverpool, ManchesterTorneig Laudense - Lodi. (Lodi, Itàlia) Campió
6 JUNYBenjamí "A"CE ManresaTornada Semifinal Camp. Catalunya. C. Esportiva Sadrià3-2 Class.
5 JUNYBenjamí "B"FCB, Nàstic, Villarreal, Girona, Valencia, ATMTorneig Nacional CF Sistrells. Mpal. Can Cabanyes, Badalona1/4F.
6 JUNYBenjamí "B"Singuerlin, St. Cugat, Premià Dalt, Damm, Cornellà, GramanetTorneig Singuerlín. Mpal. Can Zam II3er. lloc
5 JUNYBenjamí "C"FCB, Figueres, Sils, Tordera, Granollers, Girona, Hosp. InfantTorneig Vila d'El Masnou. Mpal. MasnouS/C
6 JUNYBenjamí "C"Gramanet, Vilassar, Jabac, FCB, Mercantil, Sant CugatTorneig St. Cugat Esport FC. Mpal. Coll Favà, Sant Cugat V. S/C
5 JUNYPrebenjamíAmistad, Lleida, AEM, Bordeta, At.Segre, Tàrrega, BorgesTorneig UE Bordeta. Instal·lacions Esp. Bordeta (Lleida)Campìó
6 JUNYPrebenjamíGranollers, Tordera, Masnou, Girona, Sils, Figueres, AlzamoraTorneig Vila d'El Masnou. Mpal. MasnouCampió
2 JUNY Femení "A"FC BarcelonaSemifinal Copa de la Reina. Basauri (Biscàia)1-0
4 o 5 JFemení "A"RayoFinal. Basauri. CAMPIÓ.3-1
6 JUNYF.C. Barcelona BFemení "B"Complementari. C.Esp. Gamper4-2
5 JUNYC.F. SantpedorFemení "C"Amistós. Mpal. Josep Guardiola (Santpedor)3-1
6 JUNYFemení "C"C.F. Parroquial St. Eugènia Amistós. Mapl. Can Gibert (Girona)11:30
5 JUNYJuv-Cadet FemFC Sant CugatFesta Futbol Femení. Zona Esp. Jaume Tubau, Sant Cugat V. ?
5 JUNYInf.-Aleví Fem. ACa la Guidó, Aro,S.Vicentí, Maçanet,Cirera, Sussanenc. Torneig Ca La Guido. Mpal. Pedro Alia (Ca La Guidó, Blanes)Campió.
6 JUNYInf-Aleví Fem ACF Suburense / AEC Manlleu Torneig Vila de Sitges. Suburense, SitgesSubcamp.
5 JUNYInf-Alev. Fem B E.F. Viladecavalls / S.Gabriel BTriangular. Mpal. Viladecavalls2on. Lloc
6 JUNYInf-Aleví Fem BC.F. PallejàTorneig Finalista.
6 JUNYAleví-Benj-Preb. Fem.UE Vilassar de MarTornada Semifinal Campionat Catalunya. C. Esp. Sadrià2-3

LES CAMPIONES ESPANYOLISTES I LA PERSISTENT PLUJA
PROTAGONISTES DEL 55è ANIVERSARI DE LA GPE MANIGUA

La pluja no pot amb els pericos

En mig d’una quantiosa i persistent pluja que ha afectat a Barcelona, la GPE Manigua ha celebrat el seu 55è Aniversari i en ell ha tingut lloc la III Pericicletada, un passeig en bicicleta per la Serra de Vallvidrera pel camí del Mas Guimbau, fins el Pantà de Vallvidrera.

Les inclemències meteorològiques que han fet la guitza de manera cruel, han donat una treva per que una vintena llarga de pericos pugessin fins el pantà en un moment en que les clarianes semblaven obrir-se pas en mig de la negror del cel.


III Pericicletada. Pujada al Pantà de Vallvidreda


>






Desprès a la Font de Les Planes ha tingut lloc el dinar d’aniversari, de la manera en que bonament s’ha pogut i malgrat tot s’ha pogut dur a terme amb la paciència i comprensió dels assistents i inclòs el fort temporal ha remès en el tram final, premissa suficient per pogué lliurar els guardons i premis corresponent, així com els clàssics sorteig de regals blanc-i-blaus.




Les veritables protagonistes

Torn per les veritables protagonistes de la matinal; Les jugadores que en representació de tota la plantilla del femení ens han acompanyat en tal memorable circumstància. Ahir, el femení espanyolista va conquerir el títol de Copa de la Reina i avui la GPE Manigua (entitat en la que fa 39 anys tal com SENTIMENT PERICO va desvetllar aquesta setmana passada, es va fundar i aixoplugar la incipient secció de futbol femení del RCD Espanyol).










Míriam, com a capitana, Pamela Conti (màxima golejadora de l’equip), Mery (la golejadora a la Copa amb el seu important gol davant el FCB i a la final) i Vero Boquete, autèntic crack d’aquest equip, han estat presents i han demostrat no sols ser unes grans jugadores i campiones dissabte, si no unes excel•lents persones tenint paciència amb tots els presents que s’han volgut fotografiar amb la Copa (l’altre gran protagonista), i en tot moment han estat la cara alegre d’una difícil jornada gris a causa del mal temps. També fer referència a la presència com sempre desbordant simpatia i estima, de Patricia Coma.

Per part del RCD Espanyol, destacar la presència del Conseller senyor Francesc Ciprés, i de Jaume Martínez.


Record per les penyes presents

Ha hagut un record de l’esdeveniment per cadascuna de les penyes assistents a l’acte (veure fotos per aquest ordre): Els Incansables (l’ha recollit Araceli Pérez), Martorell (Cristina Pérez), Cornellà (Xavi Edo), Olost de Lluçanès (Oscar Pitarch), Sarrià Nord (Ferrán Marín), Sabadell (Salvador Fosas), Perico Ferroviari (Ramon Condal Jr.), Egara 2006 (Pere Bosch), Vila de Gràcia i Guinardó (F. Javier Escribano), Pericos Moteros (Sara Ariza), Navarra- Rafa Marañón (Lluis Domínguez). En total, més de noranta espanyolistes s'han donat cita al dinar d'aniversari.








Ha hagut distinció per aquelles persones de la penya i col•laboradors que van participar activament en la confecció dels uniformes en el darrer Carnastoltes, així com altres ajusts rebuts en aquell esdeveniment. També ha hagut un reconeixement per Alberto Ariza que es va implicar inclòs ajudant personalment en el muntatge de la carrossa, a Sergio Fidalgo soci de la penya, per la seva tasca diària a As, i s’ha lliurat el carnet de la penya a dos jugadors del futbol base de la GPE Manigua.



Guardons de la GPE Manigua



El moment més emotiu ha estat el lliurament com be sent habitual de manera anual, dels guardons a la “Difusió del Espanyolisme” que ha correspost enguany al perico i cinèfil, Edmond Ors, del programa “La Claqueta” que s’emet a Radio Marca i que porta en antena a la radio espanyola més de vint-i-cinc anys. També el seu company i perico Jaume Marín, li ha estat lliurat prèviament una distinció.

El premi més sentit sempre, el “Elena Alcoberro” en memòria de la que va Secretària General d’aquesta institució, (premi en defensa destacada del moviment penyístic) ha correspost enguany a la Junta Directiva de la Federació de Penyes del RCD Espanyol i l’ha recollit Alberto Ariza com a President en representació de la pràctica totalitat de la seva Junta. Ariza també ha fet lliurament d’una placa de la FCPE a la GPE Manigua per aquest 55è aniversari, i de la mateixa manera també el Conseller Ciprès
.






Ariza carrega contra actituds de membres del Consell.

Alberto Ariza, molt cremat va manifestar publicament el seu desig que el senyor Ciprès fes arribar al consell per que aquest tingui la sensibilitat envers les penyes que aquestes mereixen, per que sembla que a alguns d'ells se'ls hi ha oblidat.

En la meva personal opinió, Ariza ha pogut tenir problemes per convèncer als consellers a l’hora d’anar a diferents actes de penyes i creu que l’afició del RCD Espanyol, la primera en recolzar a l’equip sempre, i en viatjar inclòs en les pitjors conjuntures –que és quan el club s’interessa pel soci i per les penyes- no es pot veure amb una situació de tracte tant poc “sensible” dels que manen en el club i son els encarregats de promocionar l’entitat a través de l’Àrea d’Expansió.


Amb els parlaments de Jordi Llopis, vicepresident institucional de la GPE Manigua, de Dani Bosch, President, de Francesc Ciprès com a conseller, l’agraïment a tots els presents per la paciència i comprensió demostrada i amb menció expressa a Anna Maria Fusté també present, i els sorteigs habituals de regals, s’ha donat per conclòs l’acte, que ha estat conduït amb la seva habitual eloqüència i florida oratòria pel soci de la penya i periodista, Toni Itarte.

Cinquanta cinc anys no es fan tots els dies, i encara que el destí i el senyor d’allà dalt, ens ha volgut fer una mala passada descarregant aigua a bots i barrals, no és suficient una tempesta per acoquinar l’ànim i l’esperit d’una institució que les ha vist de tots els colors en la seva història i d’uns seguidors pericos disposats a lluitar contracorrent contra el que sigui i contra qui sigui.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M