divendres, 11 de juny del 2010

ACORD VERBAL ENTRE LA INTERNACIONAL PORTUGUESA,
SONIA MATÍAS I L'ESPANYOL

Sonia Matías, en l'onze que es va enfrontar a l'Espanyol a la final de la Romareda.



Sonia Matías (dorsal 14), saludant a Marta Torrejón, en la final de la Romareda (2009)



Tal com ve publicat en el web oficial del Praimsa, ahir en el programa “Tiempo de Espanyol” de COPE Miramar, el conseller encarregat del futbol femení, Josep Ramió, va reconèixer que s’ha arribat a un acord verbal amb la jugada internacional portuguesa Sonia Matías que fins ara jugava al Prainsa Zaragoza.

La jugadora portuguesa, de 27a anys, va néixer el 17/05/1983, fa 1,67 d’alçada i pesa 57 kgs. El conjunt aragonès la va fitxar procedent del Sociedade Uniäo 1º Desembro, conjunt amb el que ha disputat encontres de la màxima competició continental de clubs i amb el que va pertànyer durant vuit temporades.

Sonia Matías, juga de lateral esquerra i vindria a ocupar una demarcació en la que el tècnic Oscar Aja ha situat a Sara Monforte (més interior que lateral, tot i que ha fet una molt bona temporada) en detriment d’Olga Moreno, la única lateral esquerrana nat de l’equip.

Al marge de ser una jugadora que puja la banda i s’incorpora a l’atac, ha aconseguit la portuguesa anotar vuit dianes en aquesta temporada que no ha pogut acabar degut a una lesió fotuïta que es va produir davant el FC Barcelona en encontre de lliga disputat a mig abril, que li va impossibilitar disputar el darrer tram de Superlliga i les eliminatòries de Copa de la Reina, inclosa la de quarts de final davant l'Espanyol.

Sonia va arribar la passada temporada (2008/09) junt a dues companyes més del país veí (Claudia Neto i Ana Borges, mentre que Edite Fernández portava ja un any amb l’equip aragonès) per incorporar-se amb l’equip de Saragossa per pogué disputar la Copa de la Reina, competició en la que va arribar fins la mateixa final que va caure derrotat precisament per l’Espanyol a la Romareda. Serà la quarta jugadora procedent del Prainsa, després de fer-ho fa dues temporades, Vero Boquete, Silvia Meseguer, i Joana Montouto.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola amics/gues:
Esperem que la portuguesa triomfi a l'espanyol, com s'està demostrant, estem configurat un equip de Champions x proper any, benvinguda Sonia Matías.Esperem que altres jugadores com Vero Boquete que estara cedida al mes de juliol al Buffalo torni al setembre i que es renovin a les altres cracks.
Fins després. Jose Carrera




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M