dimecres, 27 de juny del 2012

BONES VACANCES, PERICOS!



Com ve sent habitual arribant a aquestes dates, no em queda més que acomiadar-me de tots vosaltres en aquesta sisena temporada. Ha sigut un exercici força esgotador en tots els aspectes, sobre tot anímicament per diverses circumstàncies que han afectat a aquesta entitat i que malauradament no han sigut positives. Des del primer equip, fins el futbol base i futbol femení, ha sigut una temporada molt complicada en tots els sentits. Les Copes del Rei Juvenil i de la Reina del Femení, així com alguns campionats de Catalunya en el futbol base han minvat aquesta sensació de desànim i desencís provocats per actuacions, decisions, acusacions i polèmiques, de persones que haurien de servir al club amb el màxim rigor, la màxima diligència i competència i sense deixar en la seva gestió escrupolosa, cap ombra de dubte en la seva ètica actuació i recta conducta.

A través d’articles d’opinió, sempre he intentant que la crítica sigui el més constructiva i ajustada a la realitat. S’ha intentat abordar tota l’actualitat perica sempre des de les limitacions pròpies d’aquest mitjà i des de l’ humilitat, i sempre amb l’únic interès posat en el bé de la pròpia institució que a judici subjectiu de qui escriu hagi pogut tenir encertada o equivocadament en cada moment. Sense cap imposició de ningú i sense cap altre interès, ni confessable ni inconfessable; per tant fidel sempre a una mateixa línia de conducta. Amb errades, segur, i opinions que poden o no coincidir amb la majoria de socis, però sempre amb una independència que en aquests moments pocs mitjans poden d’ella presumir.

A més, també incidències de caire tècnic i tecnològic pròpies del mon de la informàtica han contribuït a augmentar el fort desencís en determinants moments i que s’han intentat resoldre de la millor i més ràpida manera a fi de pogué continuar superant els imponderables soferts, amb la diària activitat.

Ara, arriba l’hora dels adéus. Sentiment Perico tanca per vacances. I desitja a tots, que passeu aquest estiu de la millor manera i que la crisi que ens toca patir a tots els efectes sigui a tots, el més lleu possible. Vull agrair a quantes persones anònimes han col•laborat en el dia a dia, desinteressadament. Als que han ajudat a l’hora de facilitar-me dades, fotos, cròniques... a tots, gràcies!. Com sempre, agrair al Departament del Futbol Base del RCD Espanyol i a molts dels tècnics i col•laboradors, de l’entitat espanyolista. Als pares de jugadors i jugadores per la seva paciència i comprensió amb un, i pel respecte de tots envers les opinions aquí formulades a través de cròniques o comentaris. I especialment com a millor actiu d’aquest mitjà, a tots els lectors sense qui amb la seva fidelitat aquesta pàgina no tindria cap altre fonament ni cap altre sentit. Intenció és, que aquest parèntesi que ara s’obre, sigui tan sols l’acomiadament estacional habitual. Així ho espero, malgrat no ho pugi assegurar-vos... A tots els pericos, fins ven aviat... fins sempre!.


dimarts, 26 de juny del 2012

HÉCTOR ASCENDEIX AL FILIAL



El RCD Espanyol ha fet públic que el capità del Juvenil "A" espanyolista, Héctor Rodríguez, jugarà la propera temporada en el filial.


EL FEMENÍ, CLASSIFICAT PER LES SEMIS
DE LA COPA CATALUNYA. LUIS CARRIÓN SEGUIRÀ

El Femení, a semifinals de la Copa Catalunya

El RCD Espanyol va aconseguir diumenge el seu passi a semifinals de la Copa de Catalunya en derrotar a l’Escola de Futbol Valls (amb denominació federativa de Gimnàstic de Tarragona) per un clar 1-4. Al descans es va arribar amb un decisiu 0-3 desprès que en dues ocasions la golejadora gallega i Silvia Meseguer anotessin. En el segon temps el Nàstic va retallar la distància existent en el marcador per establir Mary Paz el marcador final amb un quart gol, aconseguint a nivell particular un hat-trik.


Fitxa tècnica:
C.  Gimnàstic Tarragona: Brigida Llevat, Andrea Vernet, Cristina Becerra, Lidia Calderón, Marta Liria, Carla Ventura, Margarida Méndez, Núria Llop, María Barellas, Nieves Martínez i Marina Cañón.
Substitucions: Marta Muriana per Margarida Méndez, m. 34; Marta Pifarré per Marina Cañón, m. 34. Altre suplent: Desiré de la Fuente (p.s)

RCD Espanyol: Mariajo, Sonia Matías, Marta Torrejón, Xènia Royo, Aida, Meseguer, Monforte, Brenda, Sara Serna, Alba Pomares, i Mari Paz.  
Suplents: Berta Noguera (p.s.), Débora, Nuria Mendoza, Sara Navarro i Ari Forment.

Àrbitre: Oliver Castaño Coso de la delegació de Tarragona, assistit en bandes per Gisela Cisa Ribas i Juan Manuel Varo López. Va mostrar cartolines grogues a Núria Llop, m. 40, Lidia Calderón, m. 42, i Andrea Vernet, m. 44 per part local i a Sonia Matías, m. 7 i a Sara Monforte, m. 82, per par visitant.

Gols: 0-1: Mary Paz, m. 16; 0-2: Silvia Meseguer, m. 31; 0-3: Mary Paz, m.44; 1-3: Marta Pifarré, m. 80; 1-4: Mary Paz, m, 88.

Incidències: Encontre disputat el matí de diumenge a l’Estadi del Vilar de Valls, corresponent a l’eliminatòria de Quarts de Final (a partit únic), de la Copa de Catalunya Femenina.    




RESULTATS DELS QUARTS DE FINAL:

CF Lloret: 2- FC Barcelona: 8
SE AEM: 2 – UE L’Estartit: 8
Gimnàstic Tarragona: 1 – RCD Espanyol: 4
Fundació P. CE Júpiter: 0 – CD Sant Gabriel: 13

Les semifinals de la competició tindran lloc l’1 de setembre i s’enfrontaran el FC Barcelona davant la UE Estartit i el RCD Espanyol davant el CD Sant Gabriel en escenari encara per determinar.


Luis Carrión, continua una temporada més al front de l’equip.

En altre ordre de coses, dir que Luis Carrión continuarà una temporada al front d’un Femení “A” que veurà altre cop reduït el seu pressupost considerablement. El fins ara delegat del Femení “C” Jaume Anglada (que també va ser coordinador del futbol base femení en anteriors temporades) serà el delegat del primer equip femení.


Campanya contra les retallades.

I per últim dir que  com no a tothom li han agradat les retallades pressupostàries al futbol femení (del que no desaprofiten l’ocasió tant el President com altres consellers -que en tota la temporada s’han vist en un partit de futbol femení- , per fotografiar-se amb la Copa de la Reina conquerida en comptes d’oferir-la a l’afició), s’ha encetat una campanya de recollida de signatures en contra d’aquestes actuacions del Consell.

Aquí teniu l’enllaç per qui ho consideri oportú i per que aquí a Sentiment Perico no ocultem ni deixem de publicar qualsevol intent de defensa tant de la pedrera o en aquest cas del futbol femení, i que qualsevol reclamació o campanya reivindicativa tingui l’adequada via de publicitat donant veu a totes les sensibilitats i totes les inquietuds de la massa social. Desprès que cadascú jutgi i es sumi o no. Això ja no depèn d’un sinó dels socis pericos.

L'ALEVÍ "B" CAMPIÓ DEL TORNEIG ALEVÍ DEL GIMNÀSTIC MANRESA

L’Aleví “B” del RCD Espanyol dissabte va posar la cirereta al pastís, completant una gran temporada fent-se amb el torneig que aquest cap de setmana va disputar a les instal·lacions del Gimnàstic Parc de Manresa.

En la fase de grups, els blanc i blaus es van enfrontar amb el Gimnàstic de Manresa “B”, la UD Cornellà i el Sant Cugat Esport, als quals va guanyar per classificar-se per la gran final. Per la seva part, el FC Barcelona se les va veure amb el Gimnàstic Manresa, l’Atlètic Segre i el Vic Riuprimer.

A la gran final, els de Rafa Beltrán van derrotar al FC Barcelona per un rotund 3-0. En la lluita pel tercer i quart lloc, l’amfitrió Gimnàstic Manresa va superar a la tanda de penals a la UD Cornellà.

Un cop més, Adri va destacar sent sent escollit com a millor jugador del torneig. El meta Angel Fortuño va ser el menys golejat en mantenir la porta espanyolista a zero.


EL CADET "A" LI AGAFA LA MIDA AL BARÇA
I EL DERROTA PER TERCER COP EN UNA SETMANA

RCD Espanyol Cadet “A”: 1 – FC Barcelona: 0



En una setmana, tercer derbi triomfal.



El Cadet “A” del RCD Espanyol es va adjudicar la X Copa Coca – Cola en partit disputat diumenge al migdia a l’Estadi de San Mamés de Bilbao. Ho va fer tornant a derrotar al conjunt blaugrana. Ja l’havia vençut en la jornada de dissabte a la fase prèvia per idèntic marcador i set dies abans, en la final del Campionat de Catalunya disputat a Martorell en la tanda de penals. El cadet barcelonista, joia de la corona blaugrana, ha sucumbit en aquest tram final de temporada davant la lluita i la il·lusió d’un Espanyol que ha alineat altre cop jugadors de primer any com Lluis, Alex, Pol Mikel o Campu, mentre que el rival feia ostentació de tota la seva legió de jugadors d’africans físicament superiors.

Els espanyolistes van sorprendre als barcelonistes en els primers minuts. Una centrada llarga de Iago (que altre cop ocupà la lateral dreta), va ser rematada de cap molt bé per Campu, salvant amb una mà prodigiosa pel meta barcelonista Andreu. Tan sols un minut després el propi Campuzano va enviar un tret des de la frontal a mig metre del pal esquer. A partir del minut 9, el Barcelona comença a fer-se amb el mig del camp i a tenir la possessió de l’esfèrica en major mida, tot i que als dotze minuts de joc seria l’extrem Ivan Écija qui estavellaria la seva centrada xut a la part exterior del pal de la porteria blaugrana.

El col·legiat no va mostrar cap cartolina en dues entrades en els darrers minuts del primer període, primer sobre Campu (força dura) i posteriorment sobre Pol Mikel. Al minut vint, seria Ivan Écija qui enviaria altre cop un bon tret que sortiria a un parell de pams per sobre el travesser. La única acció del conjunt barcelonista en atac seria una penetració per la dreta a càrrec d’Adama que marxant-se de dos espanyolistes, centra allunyant la cobertura perica, força solvent. Amb empata a zero s’arribà a la finalització dels primers vint-i-cinc minuts.

En el segon temps, el Barcelona dominarà de manera absoluta el partit en quant a possessió de la pilota, mostrant-se més incisiu des de la sortida de l’ex espanyolista Moha qui mostrà detalls en algunes accions individuals. Els blaugranes sortiren forts en aquest segon període i al primer minut tingueren la jugada més perillosa en atac quan Musta s’infiltra per la lateral esquerra de l’àrea de càstig segons atac barcelonista, però després de guanyar línia de fons, la seva passada de la mort es topa amb un incommensurable Lluis que talla allunyant el perill.

El Barcelona dominaria però tret d’alguna acció individual de Moha (en una ocasió Iago va merèixer la cartolina en agafar-lo per la samarreta tallant el contracop), no posaria en cap tipus de problemes seriosos a l’expedita cobertura perica malgrat la seva joventut.

A falta de set minuts per la finalització del partit i que el torneig es resolgués des del punt dels onze metres, l’equip espanyolista iniciaria una acció entre Campu i Marc Roca per banda esquerra, amb centrada que refusa en curt un defensor culer, la pilota enrere tampoc es rebutjada pentinant altre defensor blaugrana i la pilota li cau a Carles Soria “Torito” qui no s’ho pensa i tal com li bé, envia l’esfèrica al fons de la porteria significant el primer i únic gol del partit.

El quadre perico aguantaria força bé les escomeses de fogueig d’un Barcelona sense pólvora, al que li deixaria la pilota, però que en cap moment tindria ni una sola ocasió en aquest tram final de partit per intentar igualar l’encontre. Xiulet final del col·legiat i triomf espanyolista merescut que posa la cirereta al pastís després de conquerir el Campionat de Catalunya i en una jornada tremendament positiva pels colors espanyolistes, on el Juvenil A va coronar-se campió en Borriana i el Femení va superar els quarts davant l’Escola Futbol Valls.


RCD Espanyol: David Pedro, Iago, Alex, Lluis, Pol Mikel, Patrick, Alfredo, Torito, Campu, Ivan Écija i Èric Gràcia. També, Marc Roca, Andreu, Joel, Sergi...

FC Barcelona: André, Sergi, Rodri, Ivan, Musta, Kaptoum, Fran, Enguene, Josimar, Adama, i Tony. També Guillermo, Sergio, Alex Corredera, Dani, Marc, Albert Torras, i Moha...

Gol: 1-0: Torito, m. 43’.

Incidències: Final de la Copa Coca-Cola de cadets, disputada a San Mamés, Bilbao. El quadre espanyolista s’havia desfet de la Selecció Coca-Cola d’Astúries en semifinals, i el FC Barcelona de la de Madrid. Sergi amb quatre gols, va ser el pitxixi del torneig. El conjunt perico agafa el relleu de la Selecció basca, guanyadora en la passada edició.



dilluns, 25 de juny del 2012

X COPA COPA COLA, FASE FINAL ESPANYOLA
L'ESPANYOL, CAMPIÓ

23 JUNY 2012
X COPA COCA-COLACADETS.
GRUP 1er.PRIMERA FASE(INSTAL·LACIONS CD PADURA)-
10:40 h.  (30')SCC A CORUÑASCC ANDALUZA SEVILLA0-0
12:00 h.  (30')SCC MURCIASCC CÓRDOBA2-1
13:20 h.  (30')SCC A CORUÑASCC MURCIA0-1
14:40 h.  (30')SCC ANDALUZA SEVILLA SCC CÓRDOBA0-0
16:00 h.  (30')SCC CÓRDOBASCC A CORUÑA0-1
17:20 h.  (30')SCC ANDALUZA SEVILLA SCC MURCIA1-0
GRUP 2n.PRIMERA FASE(INSTAL·LACIONS CD PADURA)-
10:40 h.  (30')U.D. LEVANTEREAL VALLADOLID0-2
12:00 h.  (30')ANTIGUOKOREAL BETIS0-2
13:20 h.  (30')U.D. LEVANTE ANTIGUOKO0-0
14:40 h.  (30')REAL VALLADOLIDREAL BETIS1-0
16:00 h.  (30')REAL BETISU.D. LEVANTE1-1
17:20 h.  (30')REAL VALLADOLIDANTIGUOKO2-0
GRUP 3r.PRIMERA FASE(INSTAL·LACIONS CD PADURA)-
10:00 h.  (30')SCC ASTURIESSCC BALEARS2-0
11:20 h.  (30')SCC EUSKADISCC MADRID0-1
12:40 h.  (30')SCC ASTURIESSCC EUSKADI0-0
14:00 h.  (30')SCC BALEARSSCC MADRID0-1
15:20 h.  (30')SCC MADRIDSCC ASTÚRIES0-2
16:40 h.  (30')SCC BALEARSSCC EUSKADI2-1
GRUP 4rt.PRIMERA FASE(INSTAL·LACIONS CD PADURA)-
10:00 h.  (30')R.C.D. ESPANYOLF.C. BARCELONA1-0
11:20 h.  (30')E.D. VAL MIÑORTSK ROCES0-0
12:40 h.  (30')R.C.D. ESPANYOLE.D. VAL MIÑOR1-1
14:00 h.  (30')F.C. BARCELONATSK ROCES2-0
15:20 h.  (30')TSK ROCESR.C.D. ESPANYOL1-5
16:40 h.  (30')F.C. BARCELONAE.D.VAL MIÑOR1-0


.
FASE QUARTS DE FINAL(INSTAL·LACIONS CD PADURA).
18:00 H. (30') SEL. COCA-COLA MÚRCIA SEL. COCA-COLA MADRID0-3
18:00 H. (30')REAL VALLADOLIDF.C. BARCELONA0-1
18:40 H. (30')SEL. COCA-COLA ASTURIESSEL. COCA-COLA SEVILLA1-0
18:40 H. (30')R.C.D. ESPANYOLREAL BETIS2-1
.
...
SEMIFINALS
FASE FINAL (24/06/2012)ESTADI SAN MAMÉS.
10:00 H. (30') SEL. COCA-COLA MADRID F.C. BARCELONA0-2
10:00 H. (30')SEL. COCA-COLA ASTURIESR.C.D. ESPANYOL1-2
.
FINAL ..
13:45 H. (50')F.C. BARCELONAR.C.D. ESPANYOL0-1

GOLEJADORS FINALS 2011/12

FUTBOL-11

1er. EQUIP  (Ll + CR).ESPANYOL "B"  .JUVENIL "A" L+CC+CR 
KALU UCHE6BAKARI21RUFO24+1+1
ÁLVARO5+4CRISTIAN ALFONSO16BRIAN10
SERGIO GARCÍA5+2PIRULO8KILIAN7+0+3
VERDÚ5+1THIEVY4RUBEN DUARTE5
COUTHINHO5JORGE DÍAZ4JOAN JORDÁN4
ROMARIC3JULIO RICO3GIL4+0+1
HÉCTOR MORENO3GABI3JAFAR3+3+1
PANDIANI3SERGI DARDER2MIRAVENT2
WEISS2+2ZOU2PEDRO2+0+3
DÍDAC VILÀ2+1TAUFIC2BONILLA2+1
RUI FONTE1+2PAU SENENT1JOSU2
JAVI LÓPEZ1CRISTIAN GÓMEZ1CANADELL2
THIEVY1TONI CUNILL1ARROYO2
RAUL BAENA1PAUL QUAYE1ADRIÁN RUIZ1
ALBÍN1KILIAN1DIEGO1
CRISTIAN GÓMEZ1MOHA1HÉCTOR0+0+1
Pròpia porta1+1ERIC1Pròpia porta1
  pròpia porta1  


JUVENIL "B"L+CCADET "A"Ll+CCCADET "B".
SALINAS13ERIC15+1ADRIÁN RIVAS14
CRISTIAN SERRANO10IAGO12+1SANTI  FERRER13
MAMADOU SYLLA8+1GAMISSANS10ADRIÀ ÁLVAREZ11
MARC NAVARRO7IVAN ÉCIJA7+2ALEX10
LUIS VIOQUÉ6ANDREU7SERGI SANTIESTEBAN8
JAVI6TORITO5+1CAMPUZANO6
HERNÁN6KIKE5POL MIKEL5
RAMON SAAVEDRA3CARLOS CANO4JAVI NAVARRO5
ADRI3MARC ROCA3+1SAMU5
RÍOS2SEBAS3AARON3
SERGI COLL1LLUIS2JOEL RIERA3
FORTIÀ1AARON1MANCHÓN3
GERARD1RAMON SAAVEDRA0+1ERIK JAIR1
PEDRO1CAMPUZANO0+1OSCAR MELENDO1
ROBERT1ALFREDO0+1ROGER ALEU1
VÍCTOR GÓMEZ1Pròpia porta2pròpia porta1
DOMI1    
Pròpia porta2    



INFANTIL "A"L+CINFANTIL "B".FEMENÍ "A" L+CR
CARLES PÉREZ16+2FODE13MARI PAZ36+2
ADRIÁN AYALA15+2GUILLEM ANGLADA7WILLY23
JULI JORDAN13ARNAU7SARA SERNA13
SERGI DONAIRE10GAKU7
BRENDA
8+1
GERARD NOLLA6JUAN6LIANNE SANDERSON8
MARTÍ5MATEO5DÉBORA7
MARIANO4JOEL5MONFORTE6
ERIK SARMIENTO4JOSEP4
MARTA YAÑEZ
3
JOAN GÓMEZ4DANI REINA4JOANNA LOHMAN3
FERRAN BARRERA4+2USMAN4MARTA TORREJÓN3
CESAR MONT3MARC BERNILS2VANESA2
JESÚS3ALBERT1LARA2
GONZALO2SERGI1ALBA POMARES1
ROBERTO TORO2  ARIADNA FORMENT1
JORDI2  Pròpia porta1
NIL AYATS2    
MORALES1    
CUCURELLA1    
ALEX BERMEJO1    
pròpia porta3    

FEMENÍ "B"FEMENÍ "C".FEMENÍ  JUVENIL-Cad.
LAURA CARRIBA15ARIADNA FORMENT20ANDREA GÓMEZ17
MÓNICA LÓPEZ6CARLA BORRÁS16SUBI9
NÚRIA MENDOZA3ANNA LÓPEZ11IRINA URIBE8
ARIADNA FORMENT3ANDREA GRANADOS10MARÍA GARRIDO8
ANDREA ALTMANN3ANDREA GÓMEZ6SÒNIA VEGA7
SARA NAVARRO2MÓNICA BÁCTER5EULÀLIA 7
ALBA POMARES2ANNA PASCUAL 5ALBA DEL OJO5
MÓNICA ORTEU2RUTH  MÉNDEZ4CARLA TORRES3
XÈNIA ROYO1ESTHER SÁNCHEZ4NEREA GÓMEZ3
BRENDA 1SÓNIA VEGA4SARAY2
ELI SIVERA1JUDITH FRESQUET3JENNIFER FRAGO2
JASMINA1XÈNIA ROYO2LAIA GUERRERO1
ANDREA GRANADOS1SANDRA ANGLADA2MARTA MOLINA1
Propia porta1Pròpia porta1


FUTBOL-7


ALEVÍ "A"   (Ll+CC)ALEVÍ "B"BENJAMÍ "A" (Ll+ CC)
TONI PAREDES35+5ADRI25ORIOL30+3
MARC RODRÍGUEZ28+3AMADOU17AYE DIOP24+5
DANI RIBELLES28+1MAXIM16RUBEN25+3
JOSEP VIÑAS21+1KILIAN 11XAVI PÉREZ22+1
MIGUEL MARTÍNEZ20MARCO VILLA11DERECK16
SAMPER SEGURA14+1ARNAU PUIGMAL8GERARD14+2
JORDI11JOEL TOLEDO8ISMAEL12
BRUNO9+2DANI VILLAHERMOSA7JORDI9+4
SERGI BOIRA9+1JOAN REFUSTA4OSCAR9+1
JOAN ROJAS4+1SOTO4LUCAS6+2
IGNASI ORTEU1+1JULEN ÁLVAREZ3ERIC6+2
ALEIX1SERGI BENITEZ3Pròpia porta2+1
pròpia porta3SERGI BOIRA1
pròpia porta2


BENJAMÍ "B"PREBENJAMÍ
CADET- INF. FEMENÍ
ELISEO 14ANTONIO CARAVACA40NEREA GÓMEZ55+2
J. MIGUEL11ÁNGEL ALARCÓN30SARAY38+3
JONATHAN11IVAN GARRIDO20MARTA MOLINA32
JUNIOR10MIKE LUKA KAMENI15LAIA TORRES25+2
JULEN F.8ALEJANDRO6SARA CRUZ17
TXUS7ADRIÁN PEÑA5BERTA RIERA10+1
FACUNDO6ARNAU FUNUYET5IRINA URIBE10
IAN4MARC AGUILAR3CHARI SANZ8
JORDI3XAVIER JIMÉNEZ3ALBA DEL OJO6
MARC3VÍCTOR GARRIDO2ARI FONT5
SERGI 3ARNAU VILLA2GEORGINA5
XAVI PÉREZ2XAVI PÉREZ1MERITXELL3+1
ISMAEL2Pròpia Porta6SUBI3
Pròpia porta1LUCÍA FERNÁNDEZ2
LAURA JANSÀ2
MARINA 2
PAULA BONAY2
ANDREA LÓPEZ1
ALBA GARCÍA1
JENNI1
pròpia porta4


INF.-ALEVÍ FEM. "A"3 ComINF-ALEVÍ FEM "B"L+CAL.-BENJAMÍ-PREB FEML+C
IRINA URIBE81+9+9NAIARA CABALLERO42+6CARLA SÁNCHEZ50+0+1
ARIADNA FONT47+6+1ANNA TORRODÀ17+3CLAUDIA PINA42+3+6
ALBA GARCÍA24+1+1CRISTINA GARRIGA15+10PAULA MARTÍNEZ32+0+1
LAURA ROMERO20+1+1IRENE FERNÁNDEZ13+4MÍRIAM JIMÉNEZ22+2+2
ANDREA LÓPEZ17+2+2ANDREA PEÑA10+5JULIA MANRIQUE20+1+1
CRISTINA CHAVERO16+3+3NICOLE RUBIO8+2JULIA GUERRA16+1+1
SHEILA GONZÁLEZ12MÓNICA MAYORGAS6+3NEREA CHAVES15+2+2
CARLA MARTÍNEZ8CLAUDIA M. "BISS"6ANNA FUSTÉ15
CRISTINA PÉREZ7ANDREA FERRER5+2NEUS BRAVO14+0+1
PAULA GERBOLES5CLAUDIA PEDRAZA4ENNIA FUSTER10
NATÀLIA GÓMEZ5+1MARÍA MOLINA4SABINA PALACIOS10
MÍRIAM JIMÉNEZ5MIREIA LÓPEZ3+1PAULA TORRELLA6+0+1
NICOLE RUBIO3+1AINARA NAVAS3ANA RÓDENAS2
CARLA SÁNCHEZ1CARLA SÁNCHEZ2MARÍA MOLINA0+1+1
NAIARA CABALLERO1+1+1SANDRA RAMOS1+1PAULA BELLIDO0+0+1
MARIA DEL PILAR 1LAURA JANSA1Pròpia porta4
Pròpia porta4+0+1ARIADNA FONT0+4
Pròpia porta3





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M