dissabte, 21 d’octubre del 2006



L’Espanyol B en un bon partit, del millor que hem vist fins ara, ha solucionat la difícil papereta del Eldense, botxí del Girona a la promoció d’ascens a segona B, i actualment en cinquena posició en la classificació.
El partit s’ha posat molt favorable al fer pujar Bussy al remat d’un llançament de cantonada al minut sis, el primer gol al marcador. Al dotze, el mateix Bussy per molt poc, no arriba a una centrada enverinada de Zamora que ha quallat una gran intervenció per la banda dreta. De Pablos no pot superar al minut 29, al meta Tomás, en una passada en profunditat, quant s’havia quedat tot sol. Al últim minut de la primera part el CD Eldense dona senyals de vida i Abel disposa d’una ocasió per batre a Biel Ribas, però el porter perico que avui si que ha estat molt segur, rebutja l’esfèrica com pot , i el posterior remat, torna a treure’s la pilota de sobre, rebutjant el perill. La lesió de Mikel al minut 39, ha trastocat una mica els plans del tècnic, però no ha acabat influint, i l’Espanyol ha continuat dominant en el marcador i en el camp.
La segona part ha començat amb una gran jugada de Zamora, i la seva centrada que no troba rematador i el posterior contraatac alacantí, molt perillós, es desbaratat amb la sortida desesperada de Biel, que aconsegueix desfer el perill.
Al minut nou, arriba la jugada del partit. Yagüe es fa amb la posició, s’interna a l’àrea, i es entrat per darrera sent l’últim home. L’àrbitre a instàncies del auxiliar, (que li senyala que es dins de l’àrea de càstig) indica penal i targeta vermella al infractor Agustín. El llença el mateix Yagüe a la dreta del porter malament, l’hi endevina la intenció, i el rebuig posterior no es aprofitat per l’Espanyol, que en un munt de cames, la pilota no acaba entrant, i es malmet l’ocasió de sentenciar el partit. Però el que son les coses, a la jugada següent una tac perico per banda esquerra, fa que Fede se’n vagi i quant el porter i tothom pensàvem que anava a centrar, treu un xut ras, que es cola a la porteria de Tomas. El porter alacantí es llueix al remat d’una volea de Zamora, després d’una centrada de Ángel per l’esquerra. Yagüe gaudiria d’una immillorable ocasió després d’una centrada de De Pablos, però els seu remat una mica forçat se’n va fora. El CD Eldense ja no tindria cap ocasió per aconseguir quelcom, llevat d’un parell de faltes perilloses que es llançarien sense conseqüències. Yagüe al 32, penetra a l’àrea, però el meta visitant mol atent evita el remat rebutjant a còrner.
En definitiva, bon partit, i un pas endavant del conjunt dirigit per Joan Francesc Rubi.

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol B; Biel Ribas, Toni Lao, Fede, Serrán, Fran Erencia, Mikel (Brian 39’), Zamora, Angel, Yagüe, Bussy (64’ Pedraza) De Pablos.

CD Eldense; Tomás; Pablo, Agustín, Larrosa, Espejo, Garmendia, Toni Coll, Abel, Alberto García ,Benitez, Manolo González. Suplents: Jorge Gonzàlez, Arcadi, Jon Uriarte, Raul
Gols: 1-0 (6’) Bussy 2-0 (55’) Fede

Àrbitre
; Ortin Salvador del col·legi aragonès.
Camp nº 1 de la Ciutat Esportiva de l’Espanyol

foto: josep maria

Resultats del Futbol Base.

El Cadet B, de Ramón Guerrero aquest migdia ha aconseguit donar la volta a un marcador que per dues vegades era advers, en front el CE Europa, i guanyar per un apurat 3-2, i continuar la seva ratxa de victòries.

El conjunt del Infantil A de Oliver, ha golejat (6-0)en un bon partit al Tàrrega aquesta tarda a la Ciutat Esportiva. Tot i fallar un penal als començaments de l’encontre, al final la superioritat blanc i blava ha sigut total, i els sis gols que ha reflectit el marcador han fet justícia al que s’ha vist sobre la gespa artificial del camp 3.

L’Infantil B ha empatat a zero, al seu desplaçament a Manlleu.

L’Aleví A, ha guanyat a Lleida 0-2 i compta el seus partits per victòries.

L’Aleví B, el equip que més està patint en aquest principi de lliga, sobre tot a les sortides, i a més per la diferència d’edat amb conjunts de segon any, ha golejat al EF Sant Feliu de Guíxols per un resultat que ho diu tot: 11-1. Sense comentaris.

El Benjamí A ha guanyat 0-4 davant el Granollers.
El Benjamí B ha empatat a Lliça d’Amunt 2-2
El Benjamí C de primera catalana grup 5è, ha empatat a dos en front al Blanes aquesta tarda a la Ciutat Esportiva.
El pre Benjamí ha guanyat 21-0 al CD Carmelo aquesta tarda a la Ciutat Esportiva.

El Cadet Femení ha empatat a dos gols aquesta tarda a Sadrià, davant el AT Vilafranca, un rival amb jugadores superiors físicament per motiu d’edat. Ha pogut igualar un 1-2 a poc de quinze minuts per el final, aconseguint l’empat definitiu en els instants finals.

EL FUTUR DE LA SECCIÓ D'ATLETISME, EL 27-0



L’Atletisme pendent d’una reunió el 27 d'Octubre.


Segons ha pogut saber, Sentiment Perico,
la tornada de la secció d’Atletisme (1918-1970) que primerament semblava rebutjada per el Director General Executiu del Club, i que en uns dies va donar un tomb i ja en alguns mitjans de comunicació es va donar per fet, s’ha complicat molt més del que en aquestes informacions es preveia. De totes maneres des de fonts del Grup D’Esports en Blanc i Blau, ens han manifestat aquest matí, que tot dependrà d’una reunió amb el màxim executiu del Club, que por motius d’agenda no tindrà lloc fins divendres que ve dia 27.
En principi, de l’última reunió, el Club va imposar cinc punts d’obligat compliment per donar el vist i plau definitiu. Aquest punts que per motius de confidencialitat no han volgut fer públics, les fonts consultades han manifestat que ja es pot donar per segures que es compleixen (al menys per la opinió del GEBB), malgrat fins a l’últim moment no es podrà assegurar rés, ja que com tots sabem (i això ho dic jo) estem sota l’imperi del “que avui es blanc, demà pot ser negre” i ves a saber en que sortiran ara els rectors del nostre club, en part per la desconfiança amb el projecte, i per la durada del mateix, així com el pogué assegurar que no tingui cap repercussió negativa a les comptes de l’Entitat, cas que els patrocinadors un moment donat es fessin enrera.

Els atletes estan (segons les mateixes informacions) molt il·lusionats amb el projecte, i tot sembla ser que no hi haurà problemes en els terminis d’inscripció federativa de la secció que els retards amb l’ aprovació per part del Club, s’han produït. Tant de bo, així sigui, i sigui un fet la recuperació de les seccions periques. Qui no avança i no progressa acaba desapareixent, i el nostre club ha de tenir molt més al·licients per la joventut i els seus associats, que el salvar mediocrement la categoria al primer equip... es clar sempre que això es pugui porta a terme, sense cap mena de cost a les despeses del nostre club.

foto: marca.com. (JJ.OO Sidney 2000; María Vasco, guanya la medalla de bronze als 20 km marxa).

SADRIÀ: Partits més interesants.
















EL PARTIT DE LA JORNADA A SADRIÀ

Demà a les dotze a la Ciutat Esportiva, es veuran las cares els dos màxims favorits per emportar-se el títol de lliga de la Divisió d’honor de juvenils (amb permís del R. Mallorca, es clar). Espanyol i Barça arriben separats de quatre punts. L’Espanyol ha perdut un sol partit en front el R.Mallorca al Lluís Sitjar, mentre que el rival ciutadà a deixat escapar punts conseqüència de dos empats (Damm i Zaragoza) i una derrota molt contundent davant el Sant Francisco, (3-0)
A més després dels dos finals de lliga passats, i més concretament de l’últim agònic que vàrem patir la temporada passada amb el resultat que millor ignorar, els homes de Perarnau tindran moltes ganes de revenja i esperem que facin un gran partit. Si definitivament va convocat amb el filial, Perarnau tindrà la baixa de Zamora, com en els darrers encontres.

L’Espanyol B després de les dues darreres ensopegades a la lliga i a la Copa Federació, voldrà aconseguir els tres punts en un molt difícil partit per no complicar-se més la ja de per si delicada situació que viu a la classificació, on no acaba de allunyar-se de les posicions de perill. A més el seu tècnic, Francesc Rubi, mirarà de reüll, la llista que Ernesto Valverde doni per el partit que el primer equip disputarà demà a Montjuïc en front el Rácing de Santander, per tal de saber si tant Chica com Julián aniran convocats amb el primer equip o per contra disputaran el seu encontre amb el B.
El rival d’avui, el CD Eldense, un club fundat el 17 de setembre de 1921, ha militat la major part de la seva història a la tercera divisió. Concretament 48 temporades, de les que 11 vegades ha acabat assolint el títol i quatre el subcampionat. Ha disputat vuit temporades a segona B, la 77-78, 79-80, 80-81 i les que van de la 87-88 a la 90-91, a més de l’actual. Va estar cinc temporades a la segona divisió i com millor bagatge un setè lloc la 1962-63. Disputa els seus encontres en el vell Pepico Amat d’Elda, amb capacitat per 8000 espectadors.
El seu entrenador Casimiro Torres, disposa dels següents homes per aquesta temporada:
Tomás i Francis com a porters, Espejo, Agustín, Larrosa, Pedro Rico, Pablo, Jesús Torres, Borja, Garmendia com a defenses, Jorge González, Bautista Moremi, Tino, Benitez, Arcadio, Toni Coll, Danilio Arrieta com migcampistes i Raul, Jon Uriarte, Abel, Alberto i Manolo com a davanters.
Ocupa una molt meritòria cinquena posició amb 12 punts. Per cert, els seus colors, millor no us dic quins són... Tot un os, el conjunt alacantí.

El conjunt de “Titi” Camuñez, l’Espanyol Femení B jugarà demà a la Ciutat Esportiva el seu encontre en front el Manacor, un feble conjunt ascendit a nacional aquesta temporada, un partit que esperem es saldi amb la segona victòria de les noies blanc i blaves.













fotos d 'arxiu : josep maria

dijous, 19 d’octubre del 2006

AC SPARTAH PRAHA 0 RCD ESPANYOL 2

FOTO: EUROSPORT
RESULTATS 1a. JORNADA

Livorno 2-3 Glasg. Rangers
Maccabi Haifa 3-1 Auxerre

Brujas 1-1 B. Leverkusen
Besiktas 0-2 Tottenham H.

Slovan Liberec 0-0 Sevilla
AZ 3-0 Sporting Braga

Osasuna 0-0 Heerenveen
OB Odense 1-2 Parma

Basilea 1-1 Feyenoord
Wisla Cracovia 1-2 Blackburn Rov

Austria Viena 1-4 Zulte Waregem
Sparta Praga 0-2 Espanyol

Rapid Bucarest 0-0 PSG
Panathinaikos 2-0 Hapoel Tel Aviv

Eintracht Frankfurt 1-2 Palermo
Newcastle Utd. 1-0 Fenerbahce

COP D'AUTORITAT A PRAGA.

Bon partit del Euroespanyol, que ha dominat el joc en moltes fases del partit, ha defensat amb autoritat, i ha pressionat bastant bé, des de la línia de la davantera.
Amb nou minuts de joc, l’ equip txec ja havia fet sis faltes, mentre que l’àrbitre angles ha castigat desigualment les faltes d’un i altre equip, ja que el conjunt perico molt aviat ha començat a veure targes grogues (Sergio Sánchez al 5’, Jarque al 10’) . El primer remat ha sigut una falta que ha llençat Simak alt i desviada. Dos minuts després el primer gran contracop perico que h’ acabat amb una centrada passada de Riera, que no ha pogut arribar Pandiani. Al 13’ de la Peña roba una pilota, fa la passada a Pandiani, que pivota sobre sí mateix, i obre a Fredson, que connecta el seu fort xut i acaba a còrner rebutjat per un defensa. Al minut setze, Fredson roba una pilota que ell mateix havia perdut, obre a la dreta a Luís García qui trepitjant la calç de l’àrea es segons l’àrbitre entrat per el defensor txec. Penal que el mateix Luís García, llença molt bé aconseguint posar en avantatge al conjunt català. L’Espanyol estava dominant i jugant bé. Als 19 minuts una gran jugada de Riera que no pot rematar Pandiani. Al 26’ un tret perillos de Kisel sobre la frontal de l’àrea agafant una pilota solta, que surt desviada. A partir del minut 28, el Sparta de Praga comença a avançar línies, i a tancar al conjunt periquito. Els últims minuts son de domini txec, però sense ocasions de gol, amb molt bona tasca de la defensa i del tamden Jarque – Torrejón. Fregant el descans, l’àrbitre ha anul·lat un contracop espanyolista per fora de joc, quant Riera s’ha quedat tot sol després de la passada d’Iván, i el posterior gol no ha pujat al marcador.
La segona part s’inicia amb una jugada de perill txec, on Simak retalla dues vegades a Moha, però el seu xut molt tancat es ben aturat per un molt segur Gorka Iraizoz. Riera ho prova però el seu tret acaba a les mans del meta Blazek. A partir d’aquests instants, començant els millors moments de l’Espanyol del que portem de temporada. Jugant, tocant i movent la pilota amb convicció, amb seguretat, i no renunciant a sentenciar l’encontre. L’entrada de Chica per un condicionat Sergio Sánchez per la targeta tan prematura, ha acabat de donar més solidesa al conjunt de Valverde. Al 61, Repke remata de cap, i la pilota rebota entre Gorka i Dosek, es perd per la línia de fons. Dos minuts després, un oportú Torrejón, talla quant Dosek intentava fer el control que el deixava sol davant Gorka. Al 64 el línier i l’àrbitre es cobreixen de glòria, al deixar sense sancionar una falta i expulsió al defensa txec per ser l’últim home, quant Pandiani s’anava sol, per cames, i anava a entrar a l’àrea. L’Espanyol ha pressionat molt bé la sortida de la pilota del conjunt local, amb un Pandiani molt lluitador que s’ha multiplicat en tasques defensives i tot, completant un gran partit. Ha reivindicat amb escreix un lloc a l’equip titular. Al minut 74 la gran ocasió del conjunt local; per dos cops dins l’àrea petita ha pogut marcar, però els defenses pericos han rebutjat el perill. Cal fer constar que en aquesta jugada la falta a Jarque ha sigut molt clara, però el col·legiat angles que ha estat fatal durant la segona part no ha senyalat res. Al minut 85 una passada en profunditat des de camp propi d’un immens Pablo Zabaleta, que al mig del camp ha estat superb, ha propiciat que Riera (que no ha tingut el seu dia amb les pilotes centrades) se n’hagi anat sol, s’ha anat escorant a l’esquerra, li ha sortit a tapar el defensa, dues vegades l’ha retallat, i per fi ha xutat creuat, que el porter txec tot i tocar la pilota no ha pogut evitar que la sentència perica es fes realitat. L’últim intent local ha sigut una paret per el centre que ha estat desbaratada per la defensa perica molt segura.

Fitxa Tècnica
AC SPARTA PRAHA: Blazek, Homola, Repke, Pospech, Kadlec, Kisel, Sylvestre (Jun 59’), Kolar (Lustrinelli 83’), Matusori, Simak, Dosek

RCD ESPANYOL: Gorka (8); Sergio Sánchez (5)(Chica 51’) (7), Jarque (8), Marc Torrejón (8), Moha (7), Zabaleta (9), Fredson(6), Riera (7) (Julián 89’) (s.c.), Iván de la Peña (6) (Ito 80’) (s.c) Luís García (7), Pandiani(8)

Gols: 0-1 Luís García (pen. 17’) 0-2 Riera (85’)

Árbitre; Howard Webb.Angles. Malament. Ha castigat amb targetes per part perica a Sergio Sánchez (5’), Jarque (10’), Luis García (33’), Riera (37’), i per part local a Kisel (62’)Dosek (91’)
L'Espanyol ha fet 14 faltas i el conjunt txec 27. Cinc llançaments de cantonada el Sparta, per dos el conjunt blanc i blau.

Toyota Stadium de Praga. Primer partit de la lligueta de la fase de grups. L’Espanyol serà segon, després que el Zulte Waregem ha golejat al Austria Viena.


La figura del partit: Pablo Zabaleta, que ha quallat un gran partit al mig del camp, amb força, empenta, i posant una cinquena marxa a un equip que estava absent de ritme i de lluita.

TOT APUNT PER EL DEBUT A LA FASE DE GRUPS


A les 20.15 i retransmés en directe (i esperem sense averies) per el Canal 33, (el dels pobres), AC Sparta Praha i RCD Espanyol obriran avui la lligueta de la fase de grups de la UEFA CUP 2006-07.

Luís García, Ito, Jonathan i Riera son les novetats en relació a l'últim partit de lliga.

El Rival d'avui.
AC SPARTA PRAHA

Porters
1 Zdeněk Zlámal
29 Jaromír Blažek
31 Tomáš Grigar

Defenses
2 Tomáš Řepka
3 Milan Kopic
5 Václav Drobný
8 Radoslav Zabavník
13 Michal Hanek
15 Petr Lukáš
20 Zdeněk Pospěch
22 Jiří Homola
23 Michal Kadlec

Migcampistes
4 Martin Hašek
6 Tomáš Sivok
7 Tomáš Kóňa
11 Daniel Kolář
14 Michal Zelenka
16 Jan Šimák
17 Ludovic Sylvestre
18 Karol Kisel

Davanters
9 Libor Došek
10 Miroslav Slepička
12 Dave Simpson
19 Marek Jungr
21 Tomáš Jun
28 Miroslav Matušovič
30 Mauro Lustrinelli

Entrenador: Michal Bilek

FOTO: spartapraha.cs

AGENDA PARTITS CAP DE SETMANA



Agenda per el cap de setmana.

Ciutat Esportiva

Dissabte dia 21 d’Octubre:

Cadet B- CE Europa a les 12.00 hores
Infantil A- E F Tàrrega 16.00 hores
Aleví B – S Feliu de Guixols, 14.30 hores
Veteranos RCD Espanyol – R. Zaragoza 18.00 hores
RCD Espanyol B – Eldense 18.00 hores
Benjamí C- Blanes B 15.30 hores
Pre benjamí - CD Carmelo 16.45 hores
Femení Cadet – Fundació E. AT Vilafranca 18.00 hores

Diumenge 22 d’Octubre
Infantil A femení - Esparreguera 9.30 hores
Infantil B femení – F.E. AT Vilafranca “B” 11.00 hores
Juvenil A – FC Barcelona 12.00 hores
Femení B – CD Manacor. 12.00 hores.

Desplaçaments.

Dissabte 21 d’octubre
Manlleu – Infantil B. (Municipal de Manlleu) *
Granollers – Benjamí A (Municipal Santa Agnès. La Roca del Vallés) 12.00 hores.
Lliçà de Munt- Benjamí B (Municipal Parc del Tenes, Llicà de Munt ) 9.30 hores.

Diumenge 22 d’octubre
Badalona CF – Juvenil B (Camp del Centenari, Badalona) 17.00 hores
Girona CF – Cadet A (Torres de Palau, Girona) *
Lleida – Aleví A (Anexe Camp d’Esports) *
Real Sociedad – Femení A (Zubieta, San Sebastián) 12.00 hores.

* (Horaris per confirmar)

Foto: d'Arxiu: josep maria.

dimecres, 18 d’octubre del 2006

1-2 COPA FEDERACIÓ. TOCARÀ REMUNTADA A SABADELL

L’Espanyol B, en dotze minuts, tira el partit i gran part de l’eliminatòria de la final de la Copa Federació.

Un Espanyol B, amb moltes cares noves, provinents del juvenil de Divisió d’Honor (Oscar Reyes, Javi Cantero, Juanjo, i a la segona part Charly), i amb molts suplents i homes que sortien de diferents lesions com Palanca, David Izquierdo han intentat fer front al conjunt sabadellenc, condicionats per uns dotze horrorosos minuts en els que dues errades de consideració han possibilitat que el conjunt visitant s’avancés amb una renta de dos gols, fruit dels gols de Manel (especialista en anar a sopars de penyes, però que un cop va sortir de Montjuïc la seva carrera esportiva ha caigut en picat, Badalona CF, CE Sabadell...) i de Brullet després d’una molt desafortunada sortida del meta avui, Ibón.
El conjunt periquito intentava jugar per bandes, per la lenta circulació de l’esfèrica, el poc encert davant, i una ordenada defensa vallesàna, que quant calia s’emprava a fons, sense contemplacions i al límit del reglament, desbarataven qualsevol mínima ocasió d’escurçar distancies en el marcador. Als minuts finals del primer temps per tres cops Pedraza (molt desencertat, com els últims encontres) no ha resolt satisfactòriament la situació; la primera al 34, un xut massa creuat, dos minuts després, una mitja volta i el seu remat surt a la dreta del meta Nando, i la tercera després d’una bona centrada de Tacón, el seu remat de cap surt desviat quant estava en una immillorable situació.

A la segona part, els canvis que ha introduït Rubi, (Fede i De Pablos), han fet que l‘equip dominés més el joc, malgrat que, al 61’ Ibon treu amb una ma providencial un remat del davanter visitant. Deu minuts més tard, Fede es objecte, en una internada per banda esquerra, després de driblar al seu contrari, de penal. Pedraza no perdona des de els onze metres i fa que encara hi haguessin opcions d’intentar la remuntada. Remuntada, aquesta que s’hagués pogut concretar si De Pablos es encertat amb el seu remat, o Brian en el remat de cap, d’una centrada, o si l’àrbitre hagués considerat penal, una jugada amb pilota dividida, i posterior caiguda del davanter blanc i blau.

Tocarà remuntar l’1-2 a la Nova Creu Alta, depenent com s’agafi Rubi aquesta competició per que a tenor del demostrat avui, poc es l’interès que hi ha a Sadrià, per part del tècnic, més preocupat per la difícil situació a la lliga, màxim amb la visita d’un perillós Eldense.


RCD Espanyol: Ibon; Toni Lao, Reyes, Brian, Javi Cantero (Fede), Mikel, Ferran Tacón (Charly Lumbreras), Juanjo, Palanca, Pedraza, David Izquierdo (De Pablos)

C E Sabadell; Nando; Valls, Roger, Guarch, Suarez, Sergio Iglésias, Verduzgo (Vilanova), Cano, Manel, Brullet, Criado

Gols: 0-1 Manel (2’) 0-2 Brullet (12’) 1-2 Pedraza –p-(71’)

Àrbitre: David Tomás Bauló (Col·legi de Barcelona). Amonestat a Palanca, per part local, i a Guarch, Sergio Iglésias, Verduzgo, Cano, i Criado per part vallessàna.

Camp nº1 de la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol.Poc públic, malgrat ser entrada gratuïta, per tothom. Veurem a Sabadell si son tan generosos.

dimarts, 17 d’octubre del 2006

AC SPARTA PRAHA - RCD ESPANYOL. COPA UEFA



L’Espanyol visitarà aquest dijous el Toyota Arena de Praga (Estadi Letná de Praga) , per enfrontar-se al AC Sparta Praha a les 20.15 hores en el primer partit de la lligueta de la fase de grups de la copa de la Uefa.

El conjunt txec va classificat en tercer lloc, darrera del FK Mladá Bolesdav, l’actual líder de la lliga txeca, i del FC Slovan Liverec. Per darrera té el conjunt del Slavia, rival ciutadà, i dos vells coneguts dels afeccionats pericos; el Teplice, i el Brno (rival del famós Intertoto-Team). Ha guanyat l’últim partit per 3-0 al Banik Ostrava. Porta cinc partits sense perdre en lliga, i tres de consecutius sense encaixar un gol, l’últim va ser precisament en front el Teplice que va acabar amb empat a un.
Els seus números son 5 partits guanyats, 4 empatats i un de perdut; 12 gols a favor i cinc en contra. Té 19 punts.

Més informació sobre la ciutat, estadi, club ... podeu veure
aquesta pàgina del club txec, dedicada als afeccionats pericos... si hi ha pericos que es desplacin a la República Txeca, hi figuren dades d’interès.
Hi ha algunes errades, pròpies de la traducció... com en el número de torneigs conquerits de la Copa de l’ Europa Central, però pot servir per conèixer detalls...

Per la seva banda, l’Espanyol B després de l’ensopegada a l’últim minut a Vila Joiosa, tractarà de fer un bon resultat al partit d’anada de la final catalana de la Copa Federació en partit que es jugarà a Sadrià, dimecres a les 18.30 hores en front el CE Sabadell.

foto: sparta praha.com

GOLEJADORS DEL RCD ESPANYOL











GOLEJADORS
Primer equip
Moisés 1
Jonatas 1

Espanyol B
Yagüe 3
Bussy 2
De Pablos 1
Zamora 1
Ángel 1

Juvenil A
Jesús 3
Xavi 2
Albert García 2
Quique 2
Charly Lumbreras 1
Juan 1
Fran 1
Zamora 1

Juvenil B
Oriol Sans 4
Chuli 4
Sergio 1
Oriol Ricarte 1
Carlos Salgado 1
Marc de Val 1
Lluis Crous 1
Lucas Porcar 1


Cadet A

Álvaro 4
Quique 3
Molina 2
Oscar Sielva 2
Adrián 1
Juanjo 1

Cadet B
Sani 4
Román 3
Albert Blázquez 2
Miki 2
Gabri 2
Edu 1


Infantil A
Gil 4
Xavier Lacambra 2
Cristian 1
Joan Angel 1
Diego 1
Rufo 1
Marc 1
P. p. 1

Infantil B
Óscar Medina 3
Alex 3
Casado 1
Albarrán 1
Carles 1
Oscar Arroyo 1
Jacobs 1

Aleví A
Juan Pablo 2 , Miquel 2 , Jordi Cano 2, Pol 2, Jack 2
Marc Gelmà 1
Sergio 1
Iu 1
Oriol 1


Aleví B
Aitor 1
Roger 1
Alex 1

FEMENÍ A
Adriana 5
Marta Cubí 5
Sara 2
Carol 2
Ane 1
Aida 1
Noemí 1

FEMENÍ B
Raquel Corral 4
Andri 1
Marta Corredera 1
Natalia Rubio. 1

foto d'arxiu: josep maria

dilluns, 16 d’octubre del 2006

COMENTARI

¿Qvo Vadis, futbol espanyol?

¿Encara no n’hi prou, senyors del Consell Superior de l’Esport? ¿Encara no n’hi ha prou, senyors presidents de la majoria sacrificada, sotmesa i claudicant del futbol espanyol? ¿Fins quant pensen aguantar uns i altres aquesta estructura decadent i corrompuda que dia si i dia també esta fent fastiguejar a tothom que sentim quelcom per aquest esport?

En sembla que amb la jornada que es va viure aquest cap de setmana, i tots els espectacles que es van tenir que patir amb víctimes i beneficiats, i sempre tenint per bandera del regim als mateixos de sempre... als que disposen sempre de la commiseració del nefast Villar i companyia... els que resulten sempre agraciats en aquesta loteria “trilera” i vergonyosament indecent en que s’han convertit pràcticament tots els actes del màxim organisme rector del futbol nacional. Des de sorteigs que abans que es facin ja saps a qui li tocarà el CF Badalona per dir un exemple, des del ridícul esperpèntic que s’ha convertit la selecció espanyola (malgrat sigui un tema que a mi en aquest cas ni me afecta ni em preocupa, que s’espavilin), els lamentables e indecents arbitratges, les “desconvocatòries pre fabricades” en clars indicis de presumpta possible prevaricació, i no continuo per que no puc dir el que no puc demostrar amb proves malgrat tothom ho sàpiga...

El senyors Villar, Arminio, Gaspart, Laporta... han convertit el futbol nacional en un “patio de monopodio” en el que el dia que s’obrin les finestres i pugui entrar l’aire sa i fresc de la honradesa, i es miri sota les catifes de tot el que hi ha i el que ni tan sols encertem a sospitar, els escàndols de França al seu dia, o d’Itàlia serà joc de nens comparable amb el que està passant al nostre futbol, per desídia d’uns, covardia i traïció d’altres, i molta por per part de tots en aixecar la llebre del que veritablement ja fa temps que està succeint.

I ara cobra molta més força l’opinió dels que vàrem pensar que hi havia que arribar fins al final, en el tema escabrós de la impugnació, que no podíem perdre la dignitat, ser còmplices amb aquesta màfia i que per sobra de tot anar amb el cap ben alt defensant els nostres interessos i la netedat en el futbol espanyol tan absent en aquest període (per no dir sempre, malgrat que mai s’ha arribat al que estem veient). Total, igual ens tindrem que sotmetre als mateixos arbitratges... i com a mostra el de ahir... tots els que pensaven que millor no continuar amb els recursos, per evitar escandalosos arbitratges... no sé que pensaran en aquests moments. La imatge de feblesa del nostre consell per desgràcia ens farà més mal que bé... tant de bo m’equivoqui.

diumenge, 15 d’octubre del 2006

L’Arbitratge trist protagonista de la jornada. ROBATORI A VILA-REAL 0-0


Un cop més s’ha demostrat que si la retirada de la impugnació era per que no ens enfonsessin a segona els àrbitres, ha quedat palès la inutilitat d’aquest plantejament. Ens perseguiran igualment de la mateixa manera; per tant la dignitat davant de tot, per que ja n’hi ha prou de ser còmplices d’aquesta màfia i d’aquesta immundícia que persegueix el futbol nacional. Aquesta jornada queda ben delimitada, als diferents camps, per els robatoris que han patit uns equips, i els favor arbitrals d'atres i dels de sempre.

Valverde a la fi s’ha decidit per fer jugar a Iván-Tamudo, com referències ofensives, amb Coro i Rufete. A la defensa, ha debutat Chica, com lateral esquer, Lacruz ha tornat al eix , i Moisés i Fredson com a dobles pivots.

El partit ha sigut dolent en la primera part...un Espanyol nerviós en defensa (sobre tot com sempre en pilotes aèries), però que de mica en mica, s’ha anat asserenant, també propiciat per un Villarreal que ha jugat molt pel mig, i molt poc bagatge ofensiu d’uns i d’altres, si bé el conjunt local es pot dir que ha gaudit d’alguna ocasió més clara que las que ha tingut el conjunt perico.

La segona part Kameni ha fet la intervenció de la tarda amb resposta a una falta que ha llençat de manera magistral per Riquelme, i ha volat per rebutjar amb la punta dels dits. Iván de la Peña que a la primera part ho havia intentat amb una falta, molt ben llençada, ha tingut una ocasió, però per varies vegades s’ha entretingut, ha estat mol torpe amb l’esfèrica, i s’ha desbaratat el perill.

L’Espanyol a mida que anaven passant els minuts s’ha sentit amb més comoditat i seguretat, e inclòs en els deu últims minuts ha passat a dominar el joc i s’ha llençat a l’atac, disposant de llançaments des de la cantonada i fruit d’un d’ells, ha arribat la jugada polèmica de la jornada, quant Walter Pandiani mostrant un cop més la seva efectivitat al remat de pilotes centrades aconseguia al més pur estil Raducano el 0-1 al Madrigal, gol invalidat per el auxiliar, que de ben segur si hagués passat a un altre equip, seria portada de tots els mitjans de comunicació “allende de nuestras fronteras” durant moltes setmanes.

VILLAREAL CF: Viera: Josemi, Peña, Quique Álvarez, Arruabarena (José Enrique 11’), Marcos Senna, Riquelme, Cani, Jose Mari (Marcos 75’), Tacchinardi (Leandro Somoza 69’), Forlán.

RCD ESPANYOL: Kameni (8); Velasco(7), Jarque(7), Lacruz (6), Chica(7); Moisés,(6) Fredson (5), Rufete (4)(Moha 56’) (6), Coro (4), Iván de la Peña (6)(Zabaleta 90’) s.c.; Tamudo (4) (Pandiani 86’) (7)


Árbitre: Pino Zamorano, un zero. Com sempre el trist protagonista, d’un partit que l’Espanyol havia obtingut pràcticament ja, els tres punts, i a instàncies del seu nefast auxiliar, ha anul·lat un gol per que segons ell, la pilota havia sortit amb paràbola fora per la línia de fons, cosa que no ha vist ningú si no ell. Molt fi ha filat aquest senyor, segur que a altres camps que tots sabem no es hagués atrevit a invalidar-lo. Targes a Quique Álvarez, Jose Mari, per el conjunt local i a Moisés, per part perica.

Estadi: El Madrigal. Vila-Real.



El jugador perico del partit: KAMENI. Com tota la defensa, Carlos Kameni, ha estat molt segur, i amb la pilota que ha tret al llançament de Riquelme ha salvat al partit. Esperem que sigui un pas més a retrobar el millor Kameni de fa dues temporades.


FOTOS: el mundo.es

CARA I CREU A LA MATINAL DE SADRIÀ

Una nova golejada.
Altre partit guanyat per el RCD Espanyol, que com l’altre partit a Sadrià en front el Torrejón, les noies blanc i blaves han obert molt aviat el marcador. Tan sols es portaven un minut i escaig, quant li cau una pilota dins de l’àrea a Adriana, i creua la pilota al segon pal, fent inútil l’estirada de la portera Meli. Dos minuts desprès, es Sara qui disposa d’una molt bona oportunitat, però el seu fort tret amb cama esquerra, surt alt per sobre la port del conjunt extremeny. Al 23’ la primera jugada de perill del Puebla, amb un tret de Conchi, en bona situació, surt massa creuada l’esfèrica.
Al minut 26, Adriana connecta el seu remat, i obliga a la portera visitant a lluir-se. Al 37 una pilota centrada, es rematada per Carol, molt forçada, i el seu remat surt ajustat al pal esquer. Al minut 39, Noemí treu un còrner molt tancat, i rebutja com pot Meli, las pilota torna a la mateixa migcampista blanc i blava, que des de el vèrtex de l’àrea empalma un xut de més 25 metres que acaba a la xarxa de la porteria extremenya. Un gran gol.
A les acaballes del primer temps, Sara, entrant fins la ratlla de fons, intenta el xut sense angle quant estava en millors condicions per la rematada Adriana. I així s’ha acabat un primer temps, a estones de bon joc, altres de contenció marcat per el resultat a favor, i en el que les jugadores de Santy Fernández, han fet el que calia; posar-se amb dos gols d’avantatge.
A la segona, el Puebla per mediació de Mariajo, quant la ex del Estudiantes, al minut 3 ha reduït diferències amb una errada defensiva. Desprès d’uns minuts de domini visitant, l’Espanyol ha tornat a funcionar. Al 56’ s’ha reclamat unes mans en l’àrea del Puebla, que el col·legiat ha interpretat involuntàries. Al 58 Adriana obliga a intervenir lluint-se a Meli, rebutjant a còrner. Marta Torrejón està a punt de anotar després d’un llançament des de la cantonada, i Adriana que avui en moltes fases del partit ha jugat al mig de l’atac blanc i blau (Marta Cubí per banda dreta), en una pilota llarga que ha agafat badant la defensa extremenya, i s’ha quedat tota sola davant de Meli, a la que ha batut aconseguint el 3-1.
Al 34, Noemí torna a llençar altre còrner, i el remat de Ane es rebutjat per la meta extremenya que ha tingut molta feina. Un remat de Carol dins l’àrea rebota a la mateixa Sara, quant pot ser anava dins, i es desvia la trajectòria, amb una jugada de mala sort. I als instants finals, Carol de cap aconsegueix fer pujar al marcador el quart gol perico. El triple canvi al final, ha estat una anècdota, per que ja estava exhaurit el temps.

Fitxa tècnica:

RCD ESPANYOL: Cristina; Ane(Dolors 90+’), Laura Falcés (Aida 90+’) Marta Torrejón, Miriam; Lara, Carol, Noemí; Adriana (Raquel Corral 90+’), Marta Cubí, i Sara. Entrenador: Santi Fernández

CF. PUEBLA: Meli; MªAngeles, Vanesa, Sonia, Marta, Cecilia, Alba, Tamara, Priscila Borja, Conchi, Mariajo. També ha jugat Ana Belén “ Chicho”. Resta banqueta: Sole, Anita, Cristina, Bea. Entrenador: Antonio Contreras.

Gols: 1-0 Adriana (2’) 2-0 Noemí (39’) 2-1 Mariajo (48’) 3-1 Adriana ( 67’) 4-1 Carol (88’)

Árbitre: Güeto Orgillés

Camp número 3 de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Matinal amb temperatura estiuenca
.



El juvenil B perd amb el Barça 2-4

Amb un partit que ha començat tan malament com ha acabat, el juvenil de Joan Salvans, ha sucumbit davant l’etern rival, amb un marcador final molt dolorós.

Ja no ha pogut començar pitjor; Al primer lloc un gol anul·lat a l’equip visitant, que de seguida s’ha cobrat l’àrbitre xiulant un dubtós penal que ha permès al conjunt blaugrana avançar-se en el marcador. Una molt ensopida primera part per oblidar, on el conjunt perico gairebé ha tingut ocasions de gol, llevat de xuts llunyans molt desviats. La segona part ha començat igual , però mica a mica, l’Espanyol ha anat pujant línies, fins que al minut 55’ l’Espanyol ha empatat el partit. Després d’uns minuts de bon joc perico, i varies ocasions, ha arribat la jugada (69’) del penal a favor del conjunt espanyolista, que ha permès donar la volta al marcador. A partir d’aquí, quant tot semblava de cara, el conjunt local, ha començat a perdre el mig del camp, reculant i amb molt poca agressivitat, el conjunt visitant ha empatat el partit, a falta d’un quart d’hora i d’ençà fins el final, un lamentable Espanyol ha acabat ensorrant-se davant el conjunt blaugrana molt més fort psicològicament i més decidit, ha assolit el tercer gol, que acabava definitivament amb les esperances periques, i en el temps d’afegit un excessiu quart gol que no feia justícia al que s’ha vist aquest matí a la Ciutat Esportiva donava el resultat que seria ja, el final.

fotos; josep maria: 1ª.el Puebla ha patit molt en defensa. 2ª Moment en que el conjunt del juvenil B, es disposa a llençar el penal que dona l’avantatja, que ha resultat infructuosa.

L'ESPANYOL B ha perdut a les acaballes del partit a Vila-Joiosa per 2-1 gol Bussy
El Juvenil A, líder de la categoria va guanyar a Mataró per 0-1 gol de Xavi.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M