divendres, 3 de maig del 2013

L'ESPANYOL APALLISSA AL BARÇA (12-6),
GUANYANT EL PRIMER DERBI A LA LLIGA INDOOR.



RCD Espanyol: 12 – FC Barcelona: 6


Triomf espanyolista per golejada davant l’etern rival a la Lliga Fertiberia de Futbol Indoor. Els espanyolistes han anat de menys a més i han acabat passant per sobre del seu rival, esclafant al FC Barcelona amb un resultat que ho diu tot i que ha fet les delícies d’una grada perica entregada al seu equip. Els espanyolistes es mantenen invictes havent obtingut dos triomfs i un empat en la present temporada.

Els barcelonistes han sortit amb més convicció doncs només iniciar-se el xoc, dues ocasions consecutives d’Oscar Arpón s’han estavellat al pal.  Quique Martín des de l’esquerra ha marcat avançant al conjunt culer. La primera ocasió dels espanyolistes, un xut en una falta a càrrec de Lardín que treu Felip com pot. El propi Jordi Lardín empatà instants després amb un xut ras a l’esquerra de Felip.

Després d’un xut de Gerard al pal, Luque torna a avançar als culers amb un xut creuat des de l’esquerra. Sanchez Jara amb un potent xut bat a Raul i amplia l’avantatge (1-3). Després d’uns minuts amb poques ocasions de gol, Lardín estavellaria un llunyà xut al pal, instants abans que el propi Lardín en jugada individual penetrés i de potent tret, superés al meta culer reduint distàncies. 

Però els barcelonistes tornarien a obtenir els dos gols de renda amb un xut d’Arpón.  Raul en dues jugades dels culers evitaria el gol, com en un fort tret de Reiziger. Una errada greu de Felip amb  pèrdua de pilota a peus de Morales propicia el 3-4 que seria el inici de la remuntada dels espanyolistes, abans del descans.

Martín Posse després d’enviar una pilota al travesser, anotaria dos gols en poc menys d’un minut, que capgirarien el resultat i posarien l’Espanyol per davant. Entre ambdós gols, Luque tindria una gran ocasió però enviaria la bola fora. El 5-4 seria altre error del meta culer a l’hora de jugar l’esfèrica amb un defensor. El “Cholito” se n’aprofità de la circumstància i situar per primer cop als blanc-i-blaus per davant. Velamazán culminaria la reacció espanyolista rematant a boca de canó una passada des de la dreta.  Amb el 6-4 favorable als pericos s’arribaria al descans.

El conjunt perico decantaria el partit al seu costat amb un setè gol al primer minut del segon temps anotant Sergio de xut ras creuat. Gerard ha intentat reduir distàncies amb un xut potent al travesser.  Però, el vendaval perico no s’ha aturat i als tres minuts de la represa li ha endossat als culers el 8-4 repetint Sergio González combinant bé de primera amb Martín Posse. Raúl Arribas evitaria el gol barcelonista rebutjant un potent llançament dels culers. L’èxtasi espanyolista ha arribat quan Morales rebent de Marc Callicó, en el 36’ ha establert la màxima diferència en el marcador amb un 9-4, que ja feia força mal a ulls dels culers.

Els barcelonistes han reaccionat aconseguint dos gols que escurçaven diferències en el marcador. Primer Luque en el mateix 36’ i després Sánchez Jara rebent de David García i rematant a boca de canó. Era el 9-6. Però l’Espanyol tornaria a imposar-se en joc i ocasions al seu rival i aconseguiria batre per tres cops la meta blaugrana establint el que seria definitiu 12-6. Jordi Lardín des del vèrtex esquerra transformà el llançament d’una falta en el desè gol perico. Alfonso Gómez feia l’onzè gol a tres del final, tancant la golejada Jaume García . El molletenc Raul Arribas evitaria amb les seves bones intervencions que algun dels llançaments culers acabessin fructificant.



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Raúl Arribas; Jaume García, Ángel Morales, Alberto Martínez, Alfonso Gómez, Sergio González, Martín Posse, Toni Velamazán, Marc Callicó i Jordi Lardín. Entrenador: Rafa Marañón.

FC Barcelona: Felip i  Moner (porters); Arpón, Quique Martín, Albert Tomás, Albert Luque, Reiziger, Gerard, David García, i Sánchez Jara. Entrenador: Villena.

Àrbitre: Llonch Andreu. Cartolina groga a Gerard.

Gols:  0-1: Quique Martín, m. 2); 1-1: Jordi Lardín, m. 4); 1-2: Luque, m. 9; 1-3: Sánchez Jara, m. 10; 2-3: Jordi Lardín, m. 16;  2-4: Arpón, m. 18; 3-4: Morales, m. 20; 4-4: Martín Posse, m. 24;  5-4: Martín Posse, m. 25; 6-4: Toni Velamazán, m. 26; 7-4: Sergio, m. 31; 8-4: Sergio, m. 33;  9-4: Morales, m. 36; 9-5: Luque, m. 36; 9-6: Sánchez Jara, m. 40; 10-6: Jordi Lardín, m. 48; 11-6: Alfonso Gómez, m. 57; 12-6: Jaume, m. 58.

Incidències: Encontre corresponent a la 9èna jornada del grup 2n. de la lliga Fertiberia de Futbol Indoor, disputat aquest vespre al Pavelló Miquel Poblet de Montcada i Reixac.  L’afició espanyolista amb la presència de la Curva RCDE i pericos de Montcada (recordant vells temps de la secció de futbol sala), clau en la remuntada espanyolista recolzant l’equip.



CLASSIFICACIÓ LLIGA FERTIBERIA DE FUTBOL INDOOR.

 
GRUP 2
PuntsPjPgPePpGFGC
VALENCIA C.F.842204940
R.C.D. ESPANYOL732103423
F.C. BARCELONA742113437
REAL MADRID CF331022626
C. ATLÉTICO MADRID040043552


L'ALEVÍ "B" DERROTA AL BARÇA
EN LA FINAL DEL TORNEIG FUNDACIÓ Dr. MAÑERO




Fotos: Montserrat Laut. 
L'alegria de guanyar un torneig derrotant al Barça i als penals!...  

El passat dimecres 1er de Maig, va tenir lloc la disputa en el camp mpal. de futbol Agapito Fernández del CE Vila Olímpica,  la primera edició del Torneig Internacional de Fútbol en categoria aleví i juvenil “Fundación Dr. Iván Mañero”. El RCD Espanyol hi va participar amb l’Aleví B.

Aquest primer torneig té una doble vessant. Per una par la recaptació de fons per projectes solidaris relacionats amb l’esport que la Fundació del Dr. Iván Mañero porta  terme a Guinea Bissau amb nens amb risc d’exclusió social, i al mateix temps pretèn sensibilitzar als nens que prenen part als respectius equips, sobre la difícil situació que viuen altres nens en llocs com aquest país africà. També cal comentar que hi va participar una selecció africana de jugadors que actualment militen en clubs catalans.

El RCD Espanyol va ser el campió del torneig en derrotar en la gran final al FC Barcelona des de la tanda de penals (per fi es guanya per penals una final a l’etern rival!). El torneig estava configurat amb una fase prèvia amb dos grups de quatre equips dels que els dos primers al final de la lligueta passaven a disputar les semifinals. En el grup de l’Espanyol, l’equip de Xavi Manzano tenia com a rivals al Romaria Calcio, a la Damm i a la Vila Olímpica. En l’altre grup el Barcelona tenia com a rivals la Selecció de jugadors africans "Footvia Academy", el CF Badalona i la UE Sant Adrià.



Fase Prèvia:

CE Vila Olímpica: 1 – RCD Espanyol: 2 (Eric i Rubén)
Romaria Calcio: 0 – RCD Espanyol: 7 (Ruben 2 Nil 2, Dereck, Jordi i Lucas)
Damm CF: 0 – RCD Espanyol: 0

Semifinal:

RCD Espanyol: 3 (Rubén, Lucas, i Jordi) –CF Badalona: 1

Final:

RCD Espanyol: 0 – FC Barcelona: 0 (*penals: 3-1)  
     









RCD ESPANYOL - LEVANTE UD, 1/4F. COPA DE LA REINA



Aquest migdia ha tingut lloc a la seu social de la RFEF a Las Rozas, Madrid, el sorteig dels Quarts de Final del Campionat d’Espanya- Copa S.M. La Reina de futbol femení. El RCD Espanyol s’enfrontarà en aquesta eliminatòria al Levante UD, classificat en quarta posició a manca d’una jornada pel final del campionat de la regularitat. Primer a Sant Adrià el dia 12 de maig,  i la tornada a Valencia, el dia 19 de maig.  


La resta d’aparellaments son els següents:

Club Atlético de Madrid Féminas - Athletic Club
CD Sant Gabriel – CD Transportes Alcaine
Rayo Vallecano – FC Barcelona


EL CADET FEMENÍ NO AFLUIXA, I SEGUEIX GOLEJANT (10-0)

AQUEST MIGDIA ES CONEIXERAN L'APARELLAMENT DELS QUARTS DE FINAL DE LA COPA DE LA REINA DE FUTBOL FEMENÍ, EN UN SORTEIG PUR ENTRE ELS 8 PRIMERS CLASSIFICATS, JA DE MANERA MATEMÀTICA A FALTA D'UNA JORNADA PER FINALITZAR LA LLIGA.

RCD Espanyol Cadet-Inf. Femení: 10 – CE Sant Celoni: 0


Golejada del Cadet Femení en el darrer encontre a la Ciutat Esportiva davant el CE Sant Celoni. Si es compara amb els darrers registres, sembla inclòs menor, però tenint en compta que el rival de les espanyolistes per fer-se amb el títol de lliga, l’AEC Manlleu va vèncer 10-2 a l’Escola de Llavaneres, incrementant amb dos gols la diferència del gol-average general que decidirà la lliga.

El Manlleu té pendent l’encontre corresponent a la 24èna jornada davant l’Escola de Futbol del Ripollès, que es jugarà el proper 15 de Maig. Precisament a Ripoll jugarà aquest dissabte les espanyolistes a partir de les 12:00h.

El calendari que manca per la conclusió del campionat és el següent: A la propera jornada, l’Espanyol jugarà davant l’Escola Futbol Ripollès i el Manlleu descansarà al ser davant un equip retirat. A la 27èna jornada, l’Espanyol s’enfrontarà a l’Escola de Futbol Llavaneres a la Dani Jarque mentre les osonenques rebran la visita del Corcó, un dels equips més febles del campionat, cuer de la categoria. L’Espanyol descansarà en la jornada 28èna, mentre que el Manlleu s’enfrontarà a la Monistrolenca al Mpal. de Monistrol de Calders. En la penúltima jornada l’Espanyol rebrà al Corcó (a  l’anada va guanyar 0-29) mentre que el Manlleu rebrà a l’Avinyó. Tancaran el campionat amb desplaçament complicat pel Manlleu (a Centelles on l’Espanyol va guanyar 4-5 a l’afegit) i les d’Ariadna Ciércoles jugaran a Monistrol.  

En aquests moments – i amb un partit menys disputat per part del Manlleu – l’Espanyol avantatge en 55 gols en l’average general. Però encara manquen enfrontaments amb equips febles en els quals el nombre de gols pot variar sensiblement en un o altre sentit.      


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Laura Jansà, Judith Pérez, Natàlia Gómez, Marina Mosquera, Berta Riera, Andrea López, Cristina Chavero.
També: Judit Guardiola, Carla Martínez, Paula Gerbolés, Mariona Segalés, i Cristina Garriga.

CE Sant Celoni : Ona Miró, Daniela Nicole, Julia Vázquez, Judit Xiyue, Clara Cos, Gala Marín i Carlota Gay.
També : Anna Vellvehilla.

Àrbitre: Lluis Vilardell Tapiol.

Gols: 1-0: Cristina Chavero, m. 17; 2-0: Cristina Chavero, m. 25; 3-0: Cristina Garriga, m. 33; 4-0: Cristina Garriga, m.38; 5-0: Cristina Chavero, m. 41; 6-0: Natàlia Gòmez, m. 46; 7-0: Mariona Segalés, m. 50; 8-0: Andrea López, m. 58; 9-0: Cristina Chavero, m. 70; 10-0: Cristina Garriga, m. 71.

Incidències: Encontre corresponent a la 25èna. jornada del campionat de lliga del grup 2n. de la categoría Cadet-Infantil Femenina, disputat el migdia del passat diumenge al Camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.     


CLASSIFICACIÓ CADET - INFANTIL FEMENÍ, GRUP 2n.  


.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1R.C.D. ESPANYOL6924230132314
2
A.E.C. MANLLEU
6623220127319
3UNIFICACIÓ CF STA. PERPÈTUA5824191417139
4
U.E. CENTELLES
4422142611650
5
ESCOLA DE LLAVANERES F.C.
4423142713173
6
C.F. SANTVICENTÍ
3724114985115
7
VIC RIUPRIMER REFO F.C.
3323103107259
8
ESCOLA F. DEL RIPOLLÈS A.E.
3121101108594
9
C.F. At. RIUDEPERES.
2822911260128
10
C.E. SANT CELONI
2523811471114
11
A.D. MONISTROLENCA
242273125888
12
PRADENC F.C.
2123631443130
13
C.E. AVINYÓ
923231819117
14
C.F. FINSOBE
623202129270
15
A.E. CORCÓ
622202029255



GOLEJADA DAVANT EL CUER,
ABANS D'ENFRONTAR-SE AL LÍDER

C.E. Mercantil: 1 – RCD Espanyol Juvenil-C. Femení: 8
 
Triomf clar del quart equip espanyolista femení en la seva visita al Poliesportiu Arrahona-Merinals de Sabadell. Les de Joaquín Illesques segueixen terceres igualades a punts amb  l’Estartit per diferència de gols en favor de les gironines fins que a la darrera jornada les empordaneses visitin la Dani Jarque. A la primera volta l’Estartit va guanyar 2-1.
 
Dissabte a les 20:00h. i amb arbitratge de Rubén Serra Sanz, l’equip espanyolista s’enfrontarà al líder de la categoria, el FC Barcelona, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. A la primera volta a feu barcelonista, ajustat triomf culer 2-1. Fins les hores, només el Pallejà ha aconseguir puntuar (2-2) davant les blaugranes; per tant, tasca força complicada per les noies de Joaquín que a bon segur intentaran donar la sorpresa malgrat l’àrdua empresa que això suposa.
 
 
 
Fitxa tècnica:
CE Mercantil: Vanessa López, Paula Lozano, Iratxe Palomero, Laia Pozo, Carla Panisello, Nerea Peinado, Gemma Zea, Aitana Romero, Ivet Lloansi, Yaiza Morales i Mireia Miró.
Suplent: Marta Guillamón.
 
RCD Espanyol: Alba Sánchez, Ainhoa Alonso, Núria Lorenzo, Ariadna Font, Irina Uribe, Laia Guerero, Mertixell Guardia, Georgina Campíz, Marina González, i Laura Romero.
Suplents: Claudia Tena, Laia Torres, Marta Molina, María Valdivia, Meritxell Clupes, i Anna Ruíz.
 
Àrbitre: Marta González Díaz. Cartolina groga a la visitant Laura Romero, m. 54.
 
Gols: 0-1: Irina Uribe, m.4; 1-1: Gemma Zea, m. 20; 1-2: Irina Uribe, m.22; 1-3: Irina Uribe, m. 39; 1-4; Anna Ruíz, m. 58; 1-5: Anna Ruíz, m. 61; 1-6: Anna Ruíz, m.62; 1-7: Irina Uribe, m. 67; 1-8: Ainhoa Alonso, m. 75.
 
Incidències: Encontre corresponent a la 25èna. jornada del campionat de lliga de Primera Divisió Juvenil-Cadet Femenina, disputat la tarda del passat dissabte al camp Poliesportiu Arrahona-Merinals de Sabadell.




CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ JUVENIL-CADET FEMENINA.

.CLASSIFICACIÓPTS PJPG PE PP GFGC
1
F.C. BARCELONA
73252410767
2
U.E. L'ESTARTIT
582518438028
3
R.C.D. ESPANYOL
582519157836
4
C.F. REUS DEPORTIU
502515556345
5
C.D. SANT GABRIEL
462514476324
6
VIC RIUPRIMER REFO F.C.
3925123105341
7
C.E. PUBILLA CASAS
342581075551
8C.F. PALLEJÀ3425111134961
9
FUND. P.ESP. At. VILAFRANCA
32258892834
10
C.E. EUROPA
302593134857
11
C.E. SABADELL F.C.
292585124562
12
P. BLANC I BLAVA LA ROCA
272583124748
13
CF STOITCHKOV BARCELONA
182553172656
14
C.F. MOLINS DE REI
172552183976
15
U.E. SEVA
132534182090
16
C.E. MERCANTIL
112525182781

ELS PENALS VAN DECIDIR.
L'INFANTIL "B", FINALISTA A SARAGOSSA

 
 
El RCD Espanyol Infantil “B” va disputar el  passat dimecres 1er de Maig, el  “I Torneo Nacional de Futbol Infantil” organitzat pel club aragonès Giner Torrero.  Els de Carles Martínez Novell van ser subcampions en perdre davant Atlético Osasuna la gran final en els llançaments des del punt de penal.
 
Després que el conjunt navarrès es classifiqués per disputar la final al derrotar per la mínima al Real Zaragoza en la primera de les semifinals, l’Espanyol es va enfrontar al quadre amfitrió, el Giner Torrero. Finalitzà el primer període amb l’empat inicial, sent el conjunt aragonès qui s’avançà en el marcador en la represa (49’). L’Espanyol va fallar un penal (58’), però poc després Miguel empatà l’encontre (63’), forçant el desenllaç des del punt de penal.  El Giner tingué l’opció de derrotar als espanyolistes, però el tercer i darrer penal s’estavella al travesser. En el desempat, a la mort sobtada, l’Espanyol encertà i l’equip aragonès errà altre cop el llançament.
 
En el tercer i quart lloc, Giner Torrero derrotà per la mínima al Real Zaragoza que acabà quart. En la gran final, Espanyol i Osasuna igualaren a dos gols al final del partit. Després de finalitzar el primer temps amb l’empat a zero inicial, en el segon període l’Espanyol s’avançà als cinc minuts mitjançant  Marc Rodríguez. Osasuna igualà cinc minuts després, posant-se per davant en el marcador en transformar una pena màxima en que en el minut 61 fou castigat el quadre català. A 10 minuts pel final del matx, Arnau Giralt establiria el resultat definitiu, fent que el torneig es decidís en els llançaments de penals, on aquest cop la fortuna somrigué als navarresos que s’imposaren als espanyolistes per 3-2, conquerint el torneig.
 
Els jugadors de l’equip de Carles Martínez Novell  que van prendre part en el torneig foren els següents:  Martí i Aitor com a porters i Sergi, Jordi, Gerard, Nacho, Jandro, Marc Rodríguez, Miguel, Dani, Arnau, Xavi, Bruno, Joan Rojas, Josep Viñas, Sergi Serrano, Toni i Marc Samper.
 
 
Resultats:
10:15 h: Real Zaragoza - C. A. Osasuna: 1-2
12:00 h : CD Giner Torrero - R. C. D. Espanyol: 1-1: *2-3 penals
 
16:30 h:  3r i 4rt Lloc: CD Giner Torrero - Real Zaragoza: 2-1
18:15 h: Final: At. Osasuna - RCD Espanyol: 2-2 *3-2 penals.
 
Màxim golejador: Sergi Serrano (RCD Espanyol)
Porter menys golejat: Santi (Giner Torrero)
Millor jugador: Javi Martínez (At. Osasuna)


dijous, 2 de maig del 2013

CINQUENA VICTÒRIA CONSECUTIVA DE L'ALEVÍ "B"

Fund.P. Esc. F. Calella “A”: 1 – RCD Espanyol Alevi “B”: 3
 
 
Triomf del conjunt de Xavier Manzano en el seu desplaçament a Calella.  Cinquena victòria consecutiva que permet al quadre espanyolista distanciar-se de Sant Andreu i Sant Gabriel (amb un partit menys ambdós conjunts), en l’objectiu d’assegurar la tercera posició a la classificació, darrera dels dos equips de segon any com son Barcelona B i Cornellà A.
 
El proper dissabte (C. Esp. Dani Jarque, 14:30h.), el conjunt espanyolista rebrà la visita del sisè classificat, la Damm CF.    
 
 
 
Fitxa tècnica:
FP. EF. Calella: Aitor Mújica, Biel Pujol, Gerard Barba, Gerard Pouget, Iker Santarén, Sergi Viudez i Roger Liso.
També:  Omar Dambelleh, Ismael Azquet, Mohamed Yassin, i Víctor Pérez.
 
RCD Espanyol: Darwin;  Lucas, Oscar, Eric; Gerard, Jordi i Aye Diop.
També: Dereck, Nil, Rubén, Iker (p.s.) i  Julen.
 
Àrbitre: Luis Ángel Carrasco Vázquez.
 
Gols: 0-1: Julen, m. 33; 0-2: Jordi, m. 51; 0-3: Jordi, m. 55; 1-3: Víctor Pérez.
 
Incidències: Encontre corresponent a la 27èna. jornada del campionat de lliga del grup tercer de la Primera Divisió Aleví, disputat en el camp de la Zona Esportiva La Muntanyeta de Calella, el migdia del passat diumenge.  En les files espanyolistes, Julen Álvarez, central de l’Aleví A, que en aquesta jornada fou el jugador que baixà a jugar a l’aleví de primer any.



CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ, GRUP  2n.

 CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
F.C. BARCELONA "B"
7326241115826
2
U.D. CORNELLÀ
6926223114649
3
R.C.D. ESPANYOL "B"
572718369846
4
U.E. SANT ANDREU
512615659546
5
C.D. SANT GABRIEL
492615477040
6
C.F. DAMM "B"
482714679560
7
FUND. P. ESCOLA F. CALELLA
422711976473
8
VIC RIUPRIMER REFO F.C.
3527105127263
9
C.E. MERCANTIL
3326103138168
10
C.F. BADALONA
322695125579
11
C.E. L'HOSPITALET "B"
2627751560104
12
F.C. SANT CUGAT ESPORT "B"
2427661552103
13
U.E. MOLLET C.F.
232665154363
14
E.C. GRANOLLERS
2227641749105
15
UF. BASE JÀBAC i TERRASSA "B"
1527502249105
16
U.E. VILASSAR DE MAR
426112438195





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M