dimarts, 30 d’abril del 2013

SUPEREN LES ADVERSITATS CLIMATOLÒGIQUES, (4-1).
I EL TÍTOL DE LLIGA ES DECIDIRÀ DISSABTE.









RCD Espanyol Aleví “A”: 4 – C.D. Sant Gabriel "B": 1


Dissabte l’Aleví A espanyolista es juga el títol de lliga. Ho farà davant l’etern rival a partir de les 16:00h. a la Ciutat Esportiva Hans Gamper a Sant Joan Despí. Però, abans l’equip entrenat per Xavi Corominas tenia que superar un tràmit complicat per les inclemències meteorològiques davant el Sant Gabriel, en un terreny de joc bastant xop, en el que en moltes zones els basalts d’aigua impedien la fluida circulació de la pilota.

Amb la molesta pluja per companya, l’Aleví A es va haver de sobreposar als elements i a un rival que va aconseguir marcar empatant l’encontre en el primer període plantant cara als espanyolistes que veien com passaven els minuts i l’equip li costava reaccionar fins que va arribar el minut màgic en que l’equip perico sentencià el matx.

L’Espanyol tingué ja la primera ocasió al primer minut de joc quan Adri rematà a la xarxa exterior de la porteria gabrielista. Als quatre minuts Kilian obria el marcador. Aprofitant una bona centrada s’avança al porter rematant a boca de canó al pal, i recollint el refús de la fusta, acaba marcant en segona instància.

Però només quatre minuts li durà l’alegria als blanc-i-blaus, doncs l’equip col·legial marcà mitjançant Alejandro d’un bon xut creuat dins l’àrea al que no va pogué fer res l’altre Alejandro, en acabà l’esfèrica allotjada ajustada a l’esquerra de la seva porta.

Intentà reaccionar el quadre espanyolista amb una ocasió de Kilian al que l’aigua li fa una mala passada a l’hora de rematar. Un xut del lateral Sergi acaba sent enviat a còrner en una bona intervenció pel porter gabrielista.  En un llarg desplaçament des de l’esquerra a càrrec de Dani, no hi arriba per centímetres al remat tot sol dins l’àrea el propi Sergi Benítez. Amb aquest marcador finalitzà el primer temps.

En els segons quinze minuts, l’Espanyol conscient que se li podia complicar molt no sol l’encontre sinó les poques o moltes opcions de fer-se amb el títol si l’empat que presidia el marcador s’eternitzava, buscà amb coratge el gol que els tornés a posar per davant. Arnau buscant l’escaire envià un tret que sortí fora a la dreta. Una falta directa executada per Joel Bañuls sortí fora a la dreta.

En mig de l’atac perico, el Sant Gabriel va estar a punt de donar l’ensurt quan altre cop Alejandró Pérez (autor del gol visitant) xutà ras, sortint la bola a un pam del pal dret de la porteria d’un Alejandro ja batut.  Tret d’aquesta aïllada acció, l’Espanyol dominà per complert el joc, però pecà excessivament a vegades d’intentar jugar a ras de gespa tal com estava el camp. Una penetració de Joel Bañuls acaba amb un centre xut que rebutja el meta a còrner cobrint el pal curt. Aquest es llença i Joan Refusta envia el seu remat de cap per sobre el travesser quan estava totalment sol dins l’àrea.

Si l’anterior no entrà, el següent si. Servei de cantonada executat per Joel Toledo des de la dreta i Joan Refusta, ara si, rematant lliure de marca, envia d’un bon cop de cap l’esfèrica dins la porteria del Sant Gabriel.    L’Espanyol prenia avantatge i tan sols uns segons després de treure del centre camp, aconseguia fer el tercer que sentenciava el partit. Una centrada es rematada per Maxím, no està molt encertat el porter al que li rellisca la pilota mullada i se li cola dins.

Amb el partit solucionat amb dos gols en un sol minut, l’Espanyol jugà per ampliar el marcador a fi d’evitar sorpreses desagradables. Amadou estavellà la pilota al cos del porter en l’u contra u. Bañuls també tindria una gran ocasió segons abans del xiulet del col·legiat indicant el camí dels vestidors, i en rebre una bona passada d’Arnau, però altre cop  l’aigua desbarata l’intent de remat.       

En el tercer temps, el marcador no es va moure tot i una bona ocasió del Sant Gabriel o un xut de Pol que va sortir fora a la dreta. Una falta directa executada pe Adri va ser blocada pel porter. Una centrada de Kilian es passeja sense que cap company arribi al rematat.

En el darrer quart,  Amadou envià un fort tret al travesser. Un servei de cantonada de Bañuls es rematat pel propi Amadou amb tot a favor, però envià el seu remat de cap fora a l’esquerra.  Gran ocasió dels espanyolistes quan Amadou passa per que Maxím deixi en safata de plata el gol per Toledo que remata al travesser; es fa amb el refús Arnau però el seu xut fa impacte en el peu d’un defensor i el meta rebutja l’esfèrica.

Finalment, Joel Toledo, de xut ras, fa el darrer gol, establint el 4-1 definitiu abans de la gran batalla. Serà dissabte a Sant Joan Despí. L’equip perico necessita imperiosament el triomf en Can Barça. Empresa fart complicada, però no impossible a tenor de la qualitat de l’equip. Una derrota deixaria la lliga en mans dels barcelonistes i un empat ho fiaria tot a que algú punxés, i si ningú es deixava punts (cosa que fins ara no ha succeït) el gol-average general –doncs el particular llavors hipotèticament estaria empatat – seria qui donaria el triomf al conjunt culer, doncs domina amb una avantatge més que suficient tal com mostren els registres.   

Passat el derbi, l’Espanyol rebrà al Cornellà B i tancarà a Manresa davant el Gimnàstic en un no fàcil partit. El Barcelona s’enfrontarà a la Damm al Clot de la Mel, per finalitzar rebent al Sant Andreu.

   

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol:
1er quart: Alejandro; Sergi Benítez, Soto, Pol; Dani; Adri i Kilian.
2n. quart: Alejandro: Amadou, Joan, Joel Bañuls; Arnau; Joel Toledo i Maxim.
3r quart: Ángel; Joel, Joan, Pol; Dani; Adri i Kilian.
Darrer quart: Ángel; Amadou, Soto, Joel Bañuls; Arnau; Joel Toledo i Maxím.    

CD Sant Gabriel: Arnau Juarez, Lucas Álvarez, Marc Serrat, Sergio Campos, Roger Iglésias, Cristopher Lascano i Oscar González.
També: Alejandro Pérez, Alberto Untoria, Marc Jiménez i Ryu Yasa.

Àrbitre: Javier Alonso Vay.

Gols: 1-0: Kilian, m. 4; 1-1: Alejandro Pérez, m. 8; 2-1: Joan, m. 27; 3-1: Maxím, m 28; 4-1: Joel Toledo, m. 55.

Incidències: Encontre corresponent a la 27èna jornada de lliga del grup primer de Primera Divisió Aleví, disputat la tarda del passat dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, amb la presència de la pluja com a protagonista de l’encontre, i amb un terreny de joc en dolentes condicions per l’aigua caiguda durant tot el matí i nit a Sant Adrià del Besós.    



CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ, GRUP  1er.

CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
F.C. BARCELONA
7927261025715
2
R.C.D. ESPANYOL
7927261020114
3
C. GIMNÀSTIC MANRESA
612719448648
4
C.F. DAMM
552617459446
5
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA
452614398168
6
F.C. SANT CUGAT ESPORT
4226133106772
7
C.F. IGUALADA
3625113116076
8
U.E. SANT ANDREU "B"
3626113128386
9
C.D. SANT GABRIEL "B"
312794145291
10
U.D. CORNELLÀ "B"
3126101155893
11
C.E. L'HOSPITALET
292785145598
12
C.F. JUNIOR
262682165196
13
C. ESCOLA FUTBOL GAVÀ
192661193585
14
E.C. GRANOLLERS "B"
1826531845124
15
F.C. CERDANYOLA VALLÈS
1726521955169
16
C.E. EUROPA
526122320119





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M