dissabte, 9 de gener del 2010

EL JUVENIL TORNA A DONAR
ALTRE RECITAL DE BON JOC I GOLS (9-1)












RCDE Juvenil “A”: 9 – CD Ferriolense: 1

Golejada en el segon temps.
El RCD Espanyol ha aconseguit una golejada d’escàndol davant el Ferriolense, en encontre corresponent a la 17ena. jornada del campionat de lliga de Divisió d’Honor Juvenil disputat aquesta tarda a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besós.

El conjunt espanyolista ha realitzat un primer temps molt discret però en el segon temps ha passat com una piconadora per sobre el rival i ha fet gaudir d’un gran futbol i d’una gran bellesa en els gols als pocs espectadors que s’han donat cita a Sadrià aguantant el força fred que ha fet.

Ha costat en el primer temps...
El Ferriolense, al inrevés del que pugui fer pensar el marcador, ha sorprès de sortida a un Espanyol que li ha costat molt entrar en el partit. Els primers deu minuts de joc han estat de domini visitant, i Romero ha estat a punt de donar l’ensurt quan un llançament seu s’ha estavellat en el travesser de la porteria d’Edgar Badía.

Després de la sortida forta dels balears, ja s’han pogut veure les primeres aproximacions del conjunt català en atac, amb centrades de Albert Blázquez i de Tello. La primera ocasió seriosa de gol per part dels locals ha estat una gran jugada de Pirulo que s’ha marxat de dos adversaris i ha cedit a Dani Nieto que ha rematat creuat traient el meta balear a còrner.

Chuli ho ha intentat en un potent llançament des de la frontal, però Pedro ha rebutjat a còrner. La darrera acció dels balears en atac, una rematada forçada de Mas, que s’ha marxat per sobre la porteria espanyolista.

Chuli, obre el camí del triomf
Pirulo dona una passada en profunditat a Chuli, i aquest davant la mitja sortida del meta balear li creua la bola, si no amb potència si amb col•locació i supera al porter. Era el minut 24 de joc.

Vuit minuts després deixarà sentenciat el matx l’Espanyol, al aconseguir el segon gol fruït d’una elaborada jugada en la que Tello per banda (ha portat de bòlid a la defensa balear) es marxa després de superar al rival que li surt al pas, i centra una pilota enrera i suau per que Chuli a boca de canó remati, traient Pedro com pot, i la pilota morta cau a peus de Dani Nieto que no erra.

El primer temps acabarà amb un llançament del Ferriolense, fort, que es perd a un metre del pal dret de la porteria d’Edgar i amb varies pilotes centrades per Tello que no troben rematador massa llargues.

Surt Víctor Álvarez, i es llueix
La tornada de Didac Vila al Espanyol “B” després del període d’inactivitat per lesió, ha fet que Ángel Martínez hagi baixat al juvenil a la banda esquerra de la defensa i que Víctor Álvarez (que estava fent grans partits amb el juvenil) hagi tingut que veure el primer temps des de la banqueta.

El lateral ex barcelonista s’ha volgut reivindicar i ha completat un gran segon temps jugant per davant d’Ángel, com a extrem, i a més, ha marcat dos gols...

Només començar el segon temps en el primer minut de joc, Víctor Álvarez ha realitzat una gran jugada, centrant, Tello deixa passar i Pau, ha rematat a trencar, amb la mala fortuna que la pilota tocada pel meta ha acabat estavellant-se en el pal dret de la porteria balear.
Sense solució de continuïtat, Víctor Álvarez ha recollit una pilota perduda en la frontal després de llençar-se el còrner i de remat ras a la dreta del porter, ha acabat entrant l’esfèrica significant el tercer gol del conjunt de Ramon Guerrero.

Tan sol dos minuts després (48’), Tello s’ha marxat perfectament superant el darrer home de la defensa i davant Pedro amb una solvent definició ha marcat a plaer el primer del seu compte.

El partit ha estat un atac i gol espanyolista a partir del segon temps: Dani Nieto marxant-se per la lateral esquerra per velocitat, ha mirat al porter i amb un elegant i precís toc de pilota, ha aconseguit una vaselina a l’escaire contraria, que ha fet aixecar als espectadors dels seus seients per la bellesa del gol.

Encara Nieto podia haver ampliat l’avantatge en una pilota dividida en la que ha pogut ficar-hi la cama arribant abans que el porter, però no ha pogut precisar la rematada i aquesta s’ha marxat fora.

El sisè gol ha arribat al minut 63, quan Tello, s’ha marxat de nou per la dreta arribant a línia de fons i amb gran serenor ha centrat per que al segon pal i a plaer Víctor Álvarez fes el segon del seu compte.

El Ferriolense ha aconseguit el mal anomenat gol de l’honor mitjançant Irwin en el minut 67 amb una rematada dins l’àrea a la dreta i lluny de l’abast de Michel Plazas.

Hack Trick de Tello
Però no han passat ni tres minuts, que Tello de nou, amb una pilota molt lluitada que semblava que acabava perdent, lluitant-la davant els dos centrals se l’ha endut i s’ha marxat sol fins a porta per velocitat i superant al meta ha marcat el setè.

En altre acció individual, Tello supera de nou a dos defenses balears i xuta fort i encara que toca en un jugador del Ferriolense, la bola acaba entrant mentre el tècnic balear continuava desesperant-se una i mil vegades davant la feblesa dels seus jugadors i l’encert golejador d’un Espanyol que demostra el per que és el líder de la categoria (malgrat no disposar avui de jugadors de la categoria de Jordi Amat, Manu Molina i Álvaro Vázquez, tres puntals del conjunt de Guerrero que estaven a Maó.)

El novè i darrer gol ha estat obra de Marc Nierga, jugador del Juvenil B que per segona setmana consecutiva estava convocat pel conjunt de Guerrero. Després de rebre de Gabri una molt bona assistència, tanca el compte golejador del conjunt blanc-i-blau.
Encara el davanter centre gironí hagués pogut fer el desè gol, però la centrada de Tello aquesta ocasió duia massa força i el davanter tot i intentar-ho no ha pogut connectar amb la bola.

Alguns jugadors balears en els darrers minuts han perdut una mica els nervis, i el col•legiat també s’ha mostrat quelcom massa rigorós i ha enviat als vestidors tres minuts abans al jugador Tomeu, expulsat. Tampoc hi havia necessitat amb un 9-1 al marcador.

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Edgar Badía, Albert Blázquez, Ángel, Álvaro Vega, Mozó, Juli, Tello, Pau, Chuli, Dani Nieto i Pirulo.
Substitucions: Víctor Álvarez per Chuli, m. 46; Gabri per Pirulo, m. 53; Michel per Edgar i Blanchart per Albert, m. 59; Badía Marc Nierga per Dani Nieto, m. 65.

CD Ferriolense: Pedro, Moha, Marc, Memo, Cano, Rubén, Llorenç, Romero, Mas, Jordi i Gili.
Substitucions: Irwin per Llorenç, m. 59; Tomeu per Jordi, m. 62; Mauro per Cano, m. 64

Gols: 1-0: Chuli, m. 24; 2-0: Dani Nieto, m. 32; 3-0: Víctor Álvarez, m. 46; 4-0: Tello, m. 48; 5-0: Dani Nieto, m. 54; 6-0: Víctor Álvarez, m. 63; 6-1: Irwin, m. 67; 7-1: Tello, m. 70; 8-1: Tello, m. 72; 9-1: Marc Nierga, m. 76.

Àrbitre: Ruben Ávalos Barrera del comitè territorial català, delegació d’Igualada. Targetes per Moha, Memo, i Cano. Ha expulsat amb vermella directa a Tomeu (87’).

Incidències: Camp Principal de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Poc públic en un dia força gèlid.

divendres, 8 de gener del 2010

PRÈVIA DE LA JORNADA
EN EL FUTBOL BASE


Fotos d'arxiu.
Formacions d'Espanyol i Sporting Mahonés en l'encontre de Sadrià, en la primera volta.



Tornen les competicions en el futbol base

Al marge del Espanyol “B” i del Juvenil “A” que ja ho van fer el passat cap de setmana, demà dissabte tornen les competicions al futbol base després del parèntesi nadalenc.

Sens dubta l’encontre que disputarà l’Espanyol B demà a Maó davant el Sporting Mahonés, serà el partit més important tenint en compta la situació complicada en la classificació que travessa el conjunt d’Oscar Perarnau que es troba en situació de promoció i a un sol punt del descens directe.

L’encontre donarà començament a les 15:45 i serà xiulat pel col•legiat del comitè valencià, Mariano Medina Méndez. Restarem pendents de quants jugadors del filial convoca demà Mauricio Pochettino per l’encontre que el primer equip disputarà diumenge a les 17:00 hores davant el Real Zaragoza a Cornellà-El Prat.
El rival dels espanyolistes ocupa la tretzena posició amb 7 punts més que els espanyolistes. En l’equip balear hi ha dos ex jugadors del futbol base espanyolista, el canari Iray Barreto i el mig centre Raúl Vates (que inclòs va debutar a l’època Flores amb el primer equip).

El Juvenil “A” líder del grup tercer de la Divisió d’Honor Juvenil, rebrà demà a Sadrià a un horari inusual, les 16:00 hores, al CD Ferriolense. El conjunt balear ocupa zona de descens (és tretzè) però ja va derrotar a domicili al segon classificat, el Barcelona. En l’encontre d’anada, els de Ramon Guerrero ja van guanyar 1-2 en terres mallorquines. Rubén Ávalos Barrera, serà l’encarregat de xiular el matx.

El Juvenil “B”, viatja a Tortosa per enfrontar-se al conjunt local que ocupa la desena posició en el grup setè de la Lliga Nacional Juvenil. César Otal González del comitè català, delegació del Garraf - Penedès, serà l’encarregat de xiular el matx que donarà començament a les 17:15 en l’estadi Mpal. de la capital del Baix Ebre.

Derbi a la Divisió d’Honor Cadet. El conjunt de Fran Navarro es desplaça a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per enfrontar-se demà a les deu del matí, al líder de la categoria, el FC Barcelona. Els barcelonistes s’han marxat en la classificació amb una avantatge de quatre punts per les dues punxades consecutives en els dos darrers desplaçaments dels blanc-i-blaus.

El Cadet B, líder del grup segon de Preferent, rebrà demà a les 12:00 del migdia a Sadrià, la visita del Club Esportiu Premià, cinquè classificat. Els espanyolistes porten tres punts d’avantatge sobre el seu més immediat perseguidor, la UE Lleida.

L’Infantil A, visitarà al veí Sant Gabriel, en el camp José Luis Ruiz Casado de Sant Adrià del Besós en encontre que començarà demà a les 12:00 hores. Els espanyolistes son segons, mentre que els col•legials son vuitens a la classificació.

El conjunt Infantil B espanyolista després dels tornejos disputats (el darrer a Arona), torna a la competició de lliga i ho farà demà a la Ciutat Esportiva en horari molt poc habitual: Les 10:00 del matí. Rebrà la visita d’un Granollers vuitè a la classificació. Els de Dani Fernández son líders amb quatre punts d’avantatge sobre el segon classificat, el Badalona.

Pel que respecta als alevins, el entrenat per Albert Villarroya tindrà una prova de foc, al mpal. de la Vía Férrea de Cornellà, davant el conjunt del Baix Llobregat, que ocupa la tercera posició en la classificació. El partit començarà a les 14:45.

Per la seva part, el conjunt aleví de primer any, rebrà la visita de l’Escola de Futbol de la Garrotxa a la Ciutat Esportiva de Sadrià, al horari habitual de les 14:30. Els de Miguel Angel Samprón son líders amb un punt més que el Sant Andreu. En el torneig que van disputar a Sant Vicenç de Montalt, van arribar a semifinal, però van perdre a la tanda de penals davant el Barcelona després d’empatar a zero al final del temps reglamentari.

En futbol 7, els Benjamins A i B disputaran demà a la Ciutat Esportiva els seus respectius encontre davant el CF Badalona i el CE Manresa. Més fàcil pels de David Fernández que son líders de la categoria, malgrat no pogué revalidar el torneig assolit la passada temporada amb l’anterior fornada en Pinos Puente, la trajectòria dels espanyolistes es impecable. El Benjamí B ho tindrà molt més complicat amb la visita del segon classificat; Van ser campions en el darrer torneig que van disputar en Can Rull, Sabadell.

El Benjamí C, s’enfrontarà al Badalona en el Mpal. de Badalona, demà a primera hora del matí (09:00) en un encontre que enfrontarà a sisè contra cinquè.
Per últim, el Prebenjamí rebrà diumenge a les 10:00 en Sadrià a la Fundació Júpiter.

dijous, 7 de gener del 2010

AVUI S'HA PRESENTAT LA NOVA
INCORPORACIÓ SUECA DEL FEMENÍ DEL RCDE




Fotos: Uefa.com i web de la lliga femenina sueca.


Avui ha estat presentada la nova incorporació del RCD Espanyol Femení per reforçar la plantilla per aquesta segona fase de la Superlliga que comença aquest diumenge. La jugadora sueca Luise Fors, de fet ja feia varies setmanes (molt abans de les festes nadalenques) que s’entrenava amb l’equip d’Oscar Aja, però no ha estat fins avui que ha estat presentada.

Louise Fors (nascuda a Estocolm, Suècia el 23/10/89, 1.68 m.a. 60 kg.) juga de mitja punta.

Louise va començar amb el Foc Farsta (1989/2004), Hammartby IF (2004/07). Les dues darreres temporades ha militat en el conjunt del AIK

En el seu equip, ha disputat en les dues darreres temporades, 21 i 20 (respectivament) encontres de lliga (tots menys 3 en 2008, de titular), veient quatre cartolines grogues en cada temporada.
En total, ha aconseguit 16 gols en primera divisió en un total de 80 encontres disputats.

Va debutar amb la selecció absoluta en un encontre davant Romania, el 27/09/2008. Abans havia sigut internacional sub 19 participant en els campionats d’Europa d’aquesta categoria en els anys 2006 i 2008.

Va ser una de les integrants del conjunt suec que va disputar la fase final del campionat d’Europa absolut jugat aquest estiu a Finlàndia. La seva participació va ser testimonial ja que a la primera fase en la que Suècia va quedar líder del grup C, va sortir al terreny de joc al minut 89 en el encontre que la selecció nòrdica va vèncer a Itàlia per 2-0 , mentre que en l’encreuament de quarts en el que Suècia va perdre 1-3 davant Noruega, va disputar la dorsal 14, els darrers 23 minuts.

dimecres, 6 de gener del 2010

DIUMENGE, COMENÇA
L'AUTÈNTICA SUPERLLIGA FEMENINA

Foto d'arxiu.
Kenty s'ha guanyat un lloc com a lateral dret en l'equip d'Oscar Aja.. Imatge del darrer encontre davant el Llevant, proper rival del conjunt espanyolista.




Els rivals de l’Espanyol a la Segona Fase de la Superlliga.

Aquest diumenge comença la segona fase de la Superlliga Femenina 2009/10. Aquest mal invent de competició està estructurat de manera que en aquesta segona fase de competició, els vuit primers classificats de la fase anterior es juguin en lligueta de tots contra tots en dues voltes, el classificar-se en les dues primeres posicions que donarà dret a disputar una eliminatòria a doble partit per dilucidar qui obté finalment el títol.

Pel que respecta als 14 equips restants que no han obtingut la classificació per la lligueta que lluita pel títol, s’han dividit en dos grups intercalats segons la posició final de la primera fase, i els tres primers de cadascú dels dos grups obtindran bitllet per disputar la primera eliminatòria de la Copa de la Reina, juntament amb els sis classificats entre les posicions 3a i 8na. del grup que lluita pel títol i que no disputin l’eliminatòria final. Els dos primers quedaran, doncs, exempts, i s’afegiran als sis guanyadors de l’eliminatòria prèvia. Així quedaran formats els Quarts de final.

Els rivals, un per un...
L’Espanyol visitarà aquest diumenge el terreny de joc del Polideportivo Nazaret a València. El rival ja el coneixem de sobres: El Llevant. Les granotes van guanyar 2-0 en l’encontre d’anada, i van sucumbir davant el conjunt d’Oscar Aja per un rotund 6-0 a Sadrià. El conjunt granota va obtenir la classificació en la darrera jornada derrotant a domicili a l’Estartit. No parteix com a favorit, però dins el futbol femení, parlar del Llevant és sempre parlar d’un rival molt difícil de superar i més al seu feu.

Sens dubta, el rival més fort i clar favorit a revalidar el títol de lliga amb permís de les espanyolistes es clar, és el Rayo Vallecano. El conjunt madrileny que va caure a la primera eliminatòria de la UEFA Women’s Cup davant el Rossiyanca russ sent derrotat en els dos encontres, ha quedat imbatut en la primera fase i tan sols ha cedit un empat davant l’Atlético Féminas. Ha estat el conjunt més golejador (65, per 50 l’Espanyol segon màxim golejador) i el menys golejat (5 gols davant els 8 que ha encaixat l’Espanyol, 6 el Prainsa i 7 el FCB).

Al marge de conservar tot l’equip que es proclamar campió de lliga en la passada edició, el conjunt entrenat per Pedro Martínez Losa, ha realitzat fitxatges de luxe com Adriana Martín, les ex de l’Atlético, Estefi (portera suplent d’Alicia), Cristina “Chini” i Cristina Martínez, i la mig centre ex del Llevant Sandra Vilanova. Jugadores com Melisa, Pache, Keka, Alexandra, Natalia, Sonia, Burgos, Willy, Núria, Vanesa, Jade Boho, i un llarg etcètera completen un equip de somni al qual s’haurà de batre aprofitant que la lliga es decideix per eliminatòria a doble partit...


L’Athletic Club, campió del grup A, ha realitzat dues incorporació; la ex del Llevant que retorna a Lezama, Gurutze, i Karmele del Aurrerà Vitoria. Ha pujat diverses jugadores de la pedrera, i conserva les històriques Ainhoa (portera internacional), Marta Moreno, Zuriñe i Txibi a la defensa, Iraia i Ibarra al mig del camp, i Erika o la veterana Eba a la davantera. Jugadores com Nekane, Gangoiti, Itxaso, Olabarrieta, Orueta, completen l’onze més assidu en el que portem de campionat.
El conjunt basc ha estat el tercer màxim golejador (43), però ha encaixat 13 gols, un pèl lluny dels millors registres anteriorment esmentats.

No hem de oblidar al Prainsa Zaragoza, la bèstia negra de les blanc-i-blaves fins que el conjunt llavors entrenat per Diego Morata, el va derrotar en la finalísima de la Copa de la Reina disputada a la Romareda amb aquell 5-1 amb quatre gols d’Adriana Martín.
El conjunt aragonès que encapçalar la classificació del grup A durant bona part de la primera volta, ha acabat segon perdent gas un cop ja tenia la classificació pràcticament a la mà i s’ha mostrat com un conjunt molt sòlid com ho demostra que només ha encaixat sis gols.
El Prainsa ha conservat gairebé el bloc de la temporada passada (a excepció de Sara Vicente fitxada pel Llevant i Edite Fernandes fitxada per l’Atlético Féminas).
El conjunt de la capital de l’Ebre ha estat a més, agraciat amb un important premi de la grossa de Nadal i serà el primer equip que visiti Sadrià en aquesta segona fase de la competició.

El Atlético Féminas, que ha vist com a tres jugadores seves fitxaven pel Rayo Vallecano aquest estiu passat, ha tingut que patir fins el darrer moment per obtenir la classificació després de jugar-s’ho tot en un partit decisiu davant el Sporting de Huelva. El triomf matalasser assegurava la segona plaça i deixava terceres a les andaluses, fet que combinat amb el triomf del Levante, deixava a les de Huelva fora de la lluita pel títol.
El conjunt madrileny va incorporar en les seves files a Cristina Prieto la ex portera del RCD Espanyol, les davanteres Priscila Borja i Edite Fernandes del Sporting, i la també portuguesa Sofia Vieiria, jugadora migcentre que jugava en el Móstoles de futsal, la defensora Leire Landa (ex Real Sociedad), i varies jugadores de la pedrera matalassera.

La sorpresa ha estat la classificació de la Real Societat. El conjunt basc com a millor tercer, ha obtingut la plaça per disputar aquesta lligueta pel títol en detriment d’equips com Sporting Huelva que a priori, semblava tenir-ne més números.
Les guipuscoanes han vist com han perdut a la seva meta titular, Eli Sarasola (FCB) i la defensa Leire Landa (Atlético), i diverses jugadores veteranes en el equip de Txuri Urdin, s'han retirat (Evelyn Santos, Oihana, Itxaso García) .

Finalment, el rival que manca per analitzar, és el FC Barcelona que ja el coneixem bastant al haver-se enfrontat a les espanyolistes en quatre ocasions en l’actual temporada (Històrics, Copa Catalunya, i els dos enfrontaments de lliga), fet pel qual ens estalviarem el treball de recordar-vos la seva plantilla, altes i baixes, ja que estan en la memòria de tots aquells que seguiu d’una manera o altre el futbol femení.


dimarts, 5 de gener del 2010

TORNEIG I AMISTOSOS
EN EL FUTBOL FEMENÍ BASE

Cròniques de Fran en el blog:

http://espanyolfeminfa0910.blogspot.com/


Dissabte 2 de gener 2010

CD Banyoles: 0 -RCD Espanyol: 2
Partit de futbol 11 on vem veure un equip ben treballat defensivament i que tenia alguna que altre deficiència tècnica. L'equip espanyolista no va saber contrarestar la seva estratègia, que no era un altre que la del fora de joc. En dues jugades que l'equip visitant va saber què fer davant això la Monica es va quedar sola i així encarant a la portera va poder fer els dos gols del partit.

Bon treball defensiu de totes les jugadores que va fer que l'equip del Banyoles no tinguis gaires ocasions de gol.

Van jugar: Aranzazu, Aida, Claudia, Jasmina, Esther, Cathaysa, Monica, Nacha, Bacter, Alba, Judith, Sandra, Orteu, Eulalia, i Jeni

I va marcar: 2 Mónica.



Diumenge 3 de gener 2010

1r Torneig de l'Escola de Futbol de Tàrrega.

Bon torneig de futbol 11 el que es va jugar el diumenge, l'Espanyol va ser l'equip que en tots els partits va volguer jugar la pilota per terra. Les noies periquites, de mitjana, eren les més petites del torneig ja que aquest era un per la categoria Juvenil-Cadet i nosaltres portavem infantils i una aleví. Tot i això les noies en molts moments no es van arrugar i van lluitar, van posar el peu...

Els resultats van ser els següents (eran partits de 25min, solament)
    Bordeta-Espanyol 1-4
    Tàrrega-Espanyol 0-2
    Fraga-Espanyol 0-5
    Gimnastic Manresa-Espanyol 0-2
    Molins-Espanyol 1-0


Van participar en el torneig:

Sandra, Alba, Jasmina, Queralt, Xènia, Mireia, Laia, Monica, Cabrera, Anna, Maria, Carla, Erra (premi a la jugadora més regular del torneig), Ester, Ari, Mayra, Irina, i Judith

I van marcar: Ari 3, Irina 2, Erra 4, Ester, Anna, Mayra i Jasmina



Dilluns 4 de gener del 2010

PBB Viladecans- RCD Espanyol: 1-10

Partit amistós de futbol7 que va jugar la plantilla del infantil A contra el segon classificat de segona divisió del grup 1. Les jugadores visitants des de bon principi van volguer demostrar la seva categoria i van sortir a resoldre el partit per la via ràpida per no patir cap ensurt, així que en el minut 5 el resultat era de 0-3. Primera part on l'equip estava millor posicionat i el joc era més fluït que no el que vem veure a la segona part, on el partit estava més trencat i va haver un joc no tant precís. Tot i això l'actitud va ser molt bona cosa que va fer que a la segona part haguèssin moltes ocasions de gol.

Van jugar: Alba, Jeni, Mireia, Claudia, Eulalia, Monica, Judith, Aranzazu, Laia, Maria, Cathaysa, Carla, Mayra i Irina

Van marcar: Monica 4, Judith, Irina 3, Mayra 2

DUES NOVES PENYES
S'AFEGEIXEN A LES CREADES DURANT 2009



L'any 2009 va acabar amb la constitució de dues noves penyes espanyolistes:
La Penya Perica Joan Verdú "L'Eixample" i la Penya Espanyolista Suecia

Amb ell darrer mes de desembre es va tancar un any prolífic en quan a la creació de noves Penyes del RCD Espanyol.
Aquí teniu una relació de les penyes que s’han constituït en el darrer 2009, any de contrastos tan grans dins l’entitat blanc-i-blava.


    Penya Blanc i Blava d'Andorra
    Penya Blanc i Blava d'Arbúcies
    Penya Blanc i Blava Bar de Mou
    Gran Penya Espanyolista Futbol Base
    Penya Espanyolista Furia Perica
    Penya Blanc i Blava Gran Via-Sant Martí
    Penya Ilegal Sergio Serrat
    Penya Espanyolista La Toga Perica
    Penya Blanc i Blava del Montsant
    Penya Espanyolista 9 Barris
    P.O.M.Pericos Orfeó Martinenc
    Pericos Atletes
    Pericos Ibiza
    Pericos Para Siempre
    Penya Periquita Riudecanyes
    Penya Espanyolista Ripollet
    La Penya Perica Joan Verdú - l'Eixample
    La Penya Espanyolista Suecia / RCDE Supporters Sverige




Aquesta darrera ha estat creada per un grup d'entusiastes seguidors suecs del RCD Espanyol i que està formada per 12 membres.
Aquí teniu el seu web:

http://www.penyaespanyolistasuecia.com/

dilluns, 4 de gener del 2010

AGENDA


AGENDA FUTBOL BASE

9/10 Gener

DATA

EQUIP

RIVAL

PARTIT / CAMP

HORA

9 GENEspanyol BC.F. Sporting MahonésLliga. Camp Mpal. Mahó15:45
9 GENJuvenil "A"C.D. FerriolenseLliga. Ciutat Esportiva Sadrià16:00
9 GENJuvenil "B"C.D. TortosaLliga. Estadi Mpal. Tortosa17:15
9 GENCadet "A"F.C. BarcelonaLliga. C. Esportiva Gamper (S. Joan Despí)10:00
9 GENCadet "B"C.E. PremiàLliga. Ciutat Esportiva Sadrià12:00
9 GENInfantil "A"C.D. Sant GabrielLliga. Mpal. J.L. Ruiz Casado (S.Adrià del Besós)12:00
9 GENInfantil "B"E.C. GranollersLliga. Ciutat Esportiva Sadrià10:00
9 GENAleví "A"U.D. CornellàLliga. Mpal. Vía Férrea (Cornellà)14:45
9 GENAleví "B"E.F. Garrotxa Lliga. Ciutat Esportiva Sadrià14:30
9 GENBenjamí "A"C.F. Badalona Lliga. Ciutat Esportiva Sadrià15:30
9 GENBenjamí "B"C.E. Manresa Lliga. Ciutat Esportiva Sadrià16:45
9 GENBenjamí "C"C.F. BadalonaLliga. Mpal. Badalona09:00
10 GENPrebenjamí AF.P. C.E. JúpiterLliga. Ciutat Esportiva Sadrià10:00
10 GENFemení "A"U.D. LevanteSuperlliga. Polideportivo Mpal. Nazaret. (Valencia) 12:00
10 GENFemení "B"F.C. Cerdanyola del VallèsLliga. Ciutat Esportiva Sadrià 12:00
10 GENFemení "C"Penya Blanc i Blava La RocaLliga. Nou Camp Mpal. La Roca del Vallès 17:00
10 GENFemení Juv- CadSant Andreu de la Barca Agr.Lliga. Ciutat Esportiva Sadrià10:00
10 GENFem. Inf. AC.F. Caldes de MontbuiLliga. Ciutat Esportiva Sadrià11:30
9 GENFem. Inf. BU.D. CireraLliga. Ciutat Esportiva Sadrià10:00
10 GENFem. BenjamíC.D. Sant GabrielLliga. Ciutat Esportiva Sadrià13:00

OLESA-ESPANYOL TAMPOC
VA POGUÉ AMB CADÍ, EN EL DERBI CATALÀ

CADÍ LA SEU: 75 - CB OLESA-ESPANYOL: 63



NJUGADORAMinPtsT2T3T1RdRaTRAsPrPPTFPV
4*Tereza Brantlova29:18142/43/61/21123030211
5Laura Navarro10:0742/30/00/1000243006
6*Sonia Borges31:32124/110/04/65270131213
8Elsa Donaire21:4800/00/20/010010021137
9María Moreno15:2600/10/00/0011013210
10*Rosa Pérez30:3091/22/61/2202444028
13*Licet Castillo26:47126/110/30/02245330311
15*Arhonda Covington34:322410/120/04/59092120332
.Cadi La Seu

200

7525/445/1710/16

29

6

351616

22

4

16

88



NJUGADORAMinPtsT2T3T1RDRATRAsPRPPTFP

V

6*Silvia Morales30:5830/61/40/000033300-1
7Aina Denti09:1421/30/00/0202000020
8*Michelle Maslowki18:5562/70/12/2707023031
9Ines Kresovic24:44111/43/40/0314013018
10Helena Boada25:54155/81/32/81121340113
11*Jael Freixenet11:4400/30/20/002210205-8
12*Shona Thorburn24:4762/70/12/2538012027
14Milica Jovanovic18:2484/50/10/0112123008
15*Iva Perovanovic35:20125/70/02/25271120315
.Olesa-Espanyol

200

6320/505/168/14

24

10

34713

22

0

1743

Àrbitres: Javier Millera Mas i Jordi Feixa Ibáñez
Pista: Palau Mpal. d'Esports (La Seu d'Urgell, Lleida - 02/01/10)
Parcials: (23-17; 20-9; 16-10; 16-27)
Descans; (43-26) Final: (75-63)

A 3 PUNTS DEL DESCENS;
EL FILIAL A 1 PUNT, I EL JUVENIL, LÍDER

CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

F.C. BARCELONA

40

16

12

4

0

37

10

2

REAL MADRID C.F.

38

16

12

2

2

40

13

3

VALENCIA C.F.

32

16

9

5

2

28

16

4

REAL MALLORCA

30

16

9

3

3

30

18

5

SEVILLA F.C.

30

16

9

3

4

27

15

6

R. C. DEPORTIVO

28

16

8

4

4

19

16

7

GETAFE C.F.

27

16

9

0

7

26

22

8

ATHLETIC CLUB

26

16

8

2

6

21

20

9

VILLARREAL C.F.

22

16

6

4

6

25

20

10

REAL SPORTING

21

16

5

6

5

17

17

11

ATLÉTICO DE MADRID

17

16

4

5

7

23

28

12

At. OSASUNA

17

16

4

5

7

14

19

13

REAL VALLADOLID

16

16

3

7

6

22

27

14

REAL RÁCING CLUB

16

16

4

4

8

19

25

15

U.D. ALMERÍA

16

16

4

4

8

16

26

16

R.C.D. ESPANYOL

16

16

4

4

8

10

22

17

C.D. TENERIFE

15

16

4

3

9

15

30

18

MÁLAGA C.F.

13

16

2

7

7

19

23

19

REAL ZARAGOZA

13

16

3

4

9

17

35

20

XEREZ C. D.

7

16

1

4

11

6

29




CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ "B", GRUP 3r.

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

U.E. SANT ANDREU

44

19

13

5

1

30

13

2

F.C. BARCELONA "B"

40

19

12

4

3

34

17

3

C.D. ALCOYANO

37

19

11

4

4

29

16

4

ONTINYENT CF

37

19

11

4

4

24

16

5

REAL MALLORCA "B"

36

19

10

6

3

29

14

6

ORIHUELA CF

33

19

9

6

4

18

14

7

C.D. BENIDORM

32

18

10

2

6

36

25

8

C.D. DÈNIA

28

19

7

7

5

19

21

9

ALICANTE CF

26

19

7

5

7

24

21

10

U.D. At. GRAMANET

25

19

7

4

8

21

23

11

C.E. SABADELL

25

19

7

4

8

18

20

12

C.F. BADALONA

23

19

6

5

8

22

22

13

SPORTING MAHONES

23

19

6

5

8

16

21

14

U.D. LOGROÑÉS

22

19

5

7

7

20

20

15

VILLAJOYOSA CF

18

19

4

6

9

20

23

16

R.C.D. ESPANYOL "B"

16

19

3

7

9

14

25

17

U.E. LLEIDA

15

18

3

6

9

15

23

18

C.F. GAVÀ

14

19

3

5

11

19

40

19

VALENCIA MESTALLA

13

19

3

4

12

16

29

20

TERRASSA C.F.

10

19

2

4

13

13

34



CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, Grup 3r.


.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

R.C.D. ESPANYOL

38

15

12

2

1

52

14

2

F.C. BARCELONA

37

16

12

1

3

33

14

3

U.D. CORNELLÀ

35

16

10

5

1

25

8

4

REAL ZARAGOZA

26

16

7

5

4

26

16

5

GIRONA F.C.

25

16

8

1

7

27

23

6

C.D. SAN FRANCISCO

25

15

7

4

4

15

12

7

U.E. LLEIDA

24

16

6

6

4

19

18

8

REAL MALLORCA

21

16

6

3

7

20

21

9

UD. AT. GRAMANET

20

16

6

2

8

17

22

10

C.D. POBLENSE

18

16

5

3

8

13

26

11

C.E. L'HOSPITALET

17

16

4

5

7

19

23

12

DAMM C.F.

17

16

4

5

7

22

29

13

C.D. FERRIOLENSE

17

16

5

2

9

15

25

14

C.F. TERRASSA

13

16

3

4

9

16

28

15

STADIUM CASABLANCA

11

16

2

5

9

10

22

16

PENYA ESP. CIUTADELLA

9

16

2

3

11

16

44







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M