dijous, 7 de gener del 2010

AVUI S'HA PRESENTAT LA NOVA
INCORPORACIÓ SUECA DEL FEMENÍ DEL RCDE




Fotos: Uefa.com i web de la lliga femenina sueca.


Avui ha estat presentada la nova incorporació del RCD Espanyol Femení per reforçar la plantilla per aquesta segona fase de la Superlliga que comença aquest diumenge. La jugadora sueca Luise Fors, de fet ja feia varies setmanes (molt abans de les festes nadalenques) que s’entrenava amb l’equip d’Oscar Aja, però no ha estat fins avui que ha estat presentada.

Louise Fors (nascuda a Estocolm, Suècia el 23/10/89, 1.68 m.a. 60 kg.) juga de mitja punta.

Louise va començar amb el Foc Farsta (1989/2004), Hammartby IF (2004/07). Les dues darreres temporades ha militat en el conjunt del AIK

En el seu equip, ha disputat en les dues darreres temporades, 21 i 20 (respectivament) encontres de lliga (tots menys 3 en 2008, de titular), veient quatre cartolines grogues en cada temporada.
En total, ha aconseguit 16 gols en primera divisió en un total de 80 encontres disputats.

Va debutar amb la selecció absoluta en un encontre davant Romania, el 27/09/2008. Abans havia sigut internacional sub 19 participant en els campionats d’Europa d’aquesta categoria en els anys 2006 i 2008.

Va ser una de les integrants del conjunt suec que va disputar la fase final del campionat d’Europa absolut jugat aquest estiu a Finlàndia. La seva participació va ser testimonial ja que a la primera fase en la que Suècia va quedar líder del grup C, va sortir al terreny de joc al minut 89 en el encontre que la selecció nòrdica va vèncer a Itàlia per 2-0 , mentre que en l’encreuament de quarts en el que Suècia va perdre 1-3 davant Noruega, va disputar la dorsal 14, els darrers 23 minuts.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola blanc-i-blaus:
Li desitgem sort i que triomfi al RCD Espanyol, que col-labori amb la superlliga i la copa de la reina 2009, del que serem campions.
Adéu.Jose Carrera




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M