dissabte, 29 de setembre del 2012

COMENTARI: ARA, PAUL QUAYE....SEGUEIXEN LES
CONTRADICCIONS ENTRE ELS RECTORS ESPORTIUS DE L'ENTITAT


L’enèsima polèmica al futbol base.

No en sortim... El futbol base fa aigües per la línia de flotació i ja no és cap secret a ulls de tot el poble perico. Seria injust no citar la professionalitat i bon fer de molta gent tant a nivell de tècnics i auxiliars en escales inferiors. Son els que paguen la incompetència d’altres en escales superiors quan es parla pejorativament de la tasca que s’està duent a terme en la pedrera espanyolista.  Però el que comporta i atreu les mirades d’interès, de preocupació, d’indignació, a ulls de la majoria de pericos que segueixen l’actualitat informativa, és naturalment el filial i en darrer terme el juvenil A. Son els darrers graons de l’escala, les darreres baules de la cadena formativa.

I és aquí on cada dia les noticies ens donen una imatge de contradiccions de les persones que manen, contradiccions entre elles mateixes, decisions moltes vegades totalment incomprensibles, erràtiques, desencertades i algunes d’elles sospitoses, doncs fan pensar més que a la pedrera espanyolista en aquest alt nivell prima més interessos inconfessables i espuris que l’interès general de la pròpia entitat. Entitat, que ara mateix ja no sol pel que fa referència al futbol base, sinó a nivell institucional, social i esportiu, és malauradament un vaixell a la deriva, sense comandament ni tripulació prou competent per agafar el timó de l’entitat, més enllà de la decisió totalment irrevocable de l’armador del buc, mirant-s’ho des de les drassanes de Vilassar...

El darrer capítol (bé el penúltim doncs aviat a bon segur en sorgirà algun altre per no perdre la costum), ha sigut l’assumpte amb Paul Quaye.

Paul Quaye jugador ghanès fitxat en època infantil a la primavera quan la lliga estava força avançada (i que va venir amb un company, el lateral Twene, que ha causat baixa tot i haver patit una greu lesió), i que va mostrar-se com un bon puntal al mig del camp per la seva força i condicions.  Naturalment aquí el que no corre vola i un parell d’anys després sent cadet,  de seguida ja es va filtrar suposats interessos d’equips importants (veí inclòs), que el posaren en primer lloc de l’actualitat, motiu pel qual l’Espanyol el va renovar per cinc temporades.

Curiós que sent un jugador de la pedrera no va ser presentat per Antonio Morales a la Ciutat Esportiva (com es feia i es fa actualment amb Casado) sinó a Cornellà i amb el Conseller Delegat Joan Collet. La temporada passada i en contra de l’opinió de molts (a mi modest entendre encara estava certament verd per jugar amb el filial) fou introduït amb calçador al filial per decisió de Mauricio Pochettino. Tots ja sabem que l’opinió de Longhi, es menys que zero. I així va començar a jugar (amb més o menys fortuna i amb diversitat d’opinions); i ho va fer en detriment d’altres jugadors més preparats teòricament que ell.  Al final, l’esperpent va arribar quan el propi Mauricio Pochettino i sense saber quin son realment els motius que basa les seves decisions tècniques a l’hora de pujar jugadors del filial, el va fer debutar de manera anecdòtica, però debutar a la fi, amb el primer equip a l’Estadi de Cornellà.

Sorpresa va causar a més d’un de com el convoquen per jugar les semifinals davant el Club Atlètico Madrid juvenil a la Copa de Campions a Lepe, i en canvi a l’endemà el fan tornar a Barcelona sense disputar  la gran final amb el Sevilla per disputar un intranscendent encontre amb el filial. Un cop més la falta de criteri, de coherència o ves a saber... Recordem que per aquells moments ja estava a punt de filtrar-se que Dani Poyatos no continuaria al no tenir el primer nivell de titulació, fet que no va impedir que el tècnic del Juvenil A demostrant la seva gran professionalitat continués amb l’equip i acabés aixecant junt als seus nois, la Copa del Rei de Juvenils.

Però els canvis en el futbol base es succeeixen i finalment José Luis García Martínez orgànicament subordinat a la persona de Cristòbal Casado (qui figura com a coordinador del futbol base), és qui talla el bacallà a Can Perico en el futbol base. Al menys fins que el senyor Germán de la Cruz  torni a fer una roda de premsa i ens demani perdó per l‘error de designar a aquestes persones al front del futbol base.

Però mentre això succeeix (ho veurem però encara trigarà i tampoc llavors dimitirà), el tècnic de Sabadell serà qui fa i desfà en el futbol base. I no li agrada Paul Quaye. Ell volia pujar al filial el juvenil que va dur (Diego Molina, alias "Estoiko") i que va tenir un protagonisme força limitat en el juvenil A en el passat exercici des qeu va arribar al quadre perico.  No se li va acceptar. Després tot el que va passar amb Héctor Rodríguez. Ara de nou, sorgeix altre cop la polèmica amb Paul Quaye.

El migcampista ghanès tan sols va anar convocat en la primera jornada de lliga en la que el filial va vèncer al Villarreal B (0-2), disputant oficialment un sol minut de joc (va sortir a l’afegit). Va patir una lesió que al va tenir allunyat deu dies, però ja no ha estat convocat en cap més ocasió. Els rectors del futbol base perico, els senyors abans citats, no compten amb ell; entre altre coses per que han de donar bola als 15 fitxatges que incomprensiblement han dut per desfigurar aquest filial, que certament sembla tot menys un filial. Aquesta situació fa que el representant (poca paciència!) demani inclòs segons les informacions publicades, la baixa al club.  

Si portessin altre samarreta i altre escut, a ulls dels habituals seguidors a bon segur semblaria un Dénia o un Alcoyano qualsevol per posar-ne un exemple.  No es res d’indigne; es pot estar d’acord amb aquesta política i ser tant vàlida com altre. Però el que passa és que som molts els que pensem que el filial té que ser la culminació del futbol base i tot i que hi hagin fitxatges d’altres equips, i d’altres zones fora o de la pròpia Catalunya, si que una bona part ha d’estar constituït per la gent de la casa que ha anat pujant des d'avall. Per imatge social, i per que difícilment poden progressar adequadament jugadors de 23, 24 o 25 anys, cara a nodrir el primer equip, que és definitivament del que es tracta.

La situació deriva en còmica altre cop (riure per no plorar) quan és l’àrea esportiva (Pochettino i Planes) qui l’esmena la plana a García Martínez i Casado, i li mostren al jugador i representant la seva confiança. Llavors qui ho entén això? Serveix per primera, però no per segona B?. Serà imposat per Pochettino a Longhi? Si tant poder té el de Murphy, per què no juga al filial, més tenint en compte que Longhi és de la confiança del tècnic hispa-argentí?. Hi haurà algun cop la coordinació suficient per evitar-nos aquestes situacions tant desagradables i evitar-ne que surtin a la llum pública?. Deixarà el futbol base de ser noticia només per aquestes situacions? Deixaran de voletejar com voltors certs representants en aquest club en general, i en el futbol base en particular deixant tranquils a nois que estan en edat formativa i que ja tindran força temps per necessitar representants per xuclar diners i contractes a l’entitat en el futur?. Ho deixo aquí, de moment...       


divendres, 28 de setembre del 2012

PLANTILLES: ALEVÍ "A" 2012/13

RCD ESPANYOL
ALEVÍ "A"2012/13
.
NOM I COGNOMS
 PROCED. (ANY/CLUB)
NASCUT: DEMARCACIÓ
ÁNGEL Fortuño Viñas2009. CE JúpiterBarcelona,  /2001 Porter
ALEJANDRO Lázaro Ortíz2010. Sant CristòbalTerrassa, 14/11/2001 Porter
SERGI Benitez Roviralta2008.  Marfil Sta. Coloma Barcelona, 09/01/2001 Lateral Dret
JULEN Álvarez Iglesias2011. UE Sant AndreuBarcelona, 21/02/2001 Defensa Central
JOAN Refusta Morraja2009.  Sant QuirzeSant Cugat, 03/02/2001 Defensa Central
AMADOU Doumbouya2007.  Badalona SudGuinea, 15/01/2001 Lateral
José SOTO Guijosa2008   CE Sabadell Sabadell, 18/01/2001 Lateral
DANIel Villahermosa Martínez2009.  EF GuineuetaBarcelona, 01/01/2001 Migacampista
ARNAU Puigmal Martínez2010.  P.B. Sant Cugat Rubí, 09/01/2001 Migcampista
ADRIán Bernabé García2008.  CF Damm Barcelona, 26/05/2001 Mitja punta
JOEL Toledo Lorenzo2008.  UE Castelldefels Barcelona, 07/05/2001 Davanter
KILIAN Cabrero Gil2008.  F.E. MataróMataró, 01/02/2001 Davanter
MÀXIM Casero Balada2009.  CF Badalona Rússia, 29/01/2001 Davanter
FITXATGES  
JOEL Bañuls Franquesa2012.  UE Vilassar Mar Barcelona, 18/09/2001. Lateral Esquerre
POL Salvador Hernández2012.  Villarreal CFCamprodón, 02/04/2001 Lateral Esquerre
.CAUSEN BAIXA 
Nom i cognomsProcedència. Any i ClubNascut, Demarcació. Fitxa 2012/13 per
MARCO Villa Casares2011. UE Vilassar de MarS.A.Llavaneres, 08/05/01Cent. Fitxa FCB


COS TÈCNICCÀRRECS
Carles Martínez NovellEntrenador
Julián López de Lerma Barahona2n. Entrenador
Albert Deosdad GonzálezDelegat
Andrea Carralero MartínezATS


CALENDARI: ALEVÍ "A"

ALEVÍ PRIMERA DIVISIÓ, GRUP 1er.             Temporada 2012-2013 
 
 


PRIMERA VOLTA ....      ..... SEGONA VOLTA


  Jornada 1 (23-09-2012)  ....          ..... Jornada 16 (27-01-2013)

F.C. SANT CUGAT ESPORT  - C.E. L'HOSPITALET    
C. ESCOLA F. GAVÀ.  - R.C.D. ESPANYOL   
C. GIMNÀSTIC MANRESA  - C.F. DAMM "B"    
U.D. CORNELLÀ "B"  - U.E. SANT ANDREU "B"    
F.C. BARCELONA  - C.F. IGUALADA   
C.D. SANT GABRIEL "B"  - C.E. EUROPA    
E.C. GRANOLLERS "B"  - F.C. CERDANYOLA VALLÈS    
C.F. JUNIOR - UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA    
 

Jornada 2 (30-09-2012)  .. ...          ........ Jornada 17 (03-02-2013)

C.E. L'HOSPITALET  - C.F. JUNIOR   
R.C.D. ESPANYOL - F.C. SANT CUGAT ESPORT    
C.F. DAMM "B"  - C. ESCOLA F. GAVÀ.    
U.E. SANT ANDREU "B"  - C. GIMNÀSTIC MANRESA    
C.F. IGUALADA - U.D. CORNELLÀ "B"    
C.E. EUROPA  - F.C. BARCELONA    
F.C. CERDANYOLA VALLÈS  - C.D. SANT GABRIEL "B"    
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA  - E.C. GRANOLLERS "B"    
 
 
Jornada 3 (07-10-2012)  .....         .........Jornada 18 (17-02-2013)

C.E. L'HOSPITALET  - R.C.D. ESPANYOL   
F.C. SANT CUGAT ESPORT  - C.F. DAMM "B"    
C. ESCOLA F. GAVÀ.  - U.E. SANT ANDREU "B"    
C. GIMNÀSTIC MANRESA  - C.F. IGUALADA   
U.D. CORNELLÀ "B"  - C.E. EUROPA    
F.C. BARCELONA  - F.C. CERDANYOLA VALLÈS    
C.D. SANT GABRIEL "B"  - UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA    
C.F. JUNIOR - E.C. GRANOLLERS "B"    
 

Jornada 4 (14-10-2012)  ......        ........ Jornada 19 (24-02-2013)

R.C.D. ESPANYOL - C.F. JUNIOR   
C.F. DAMM "B"  - C.E. L'HOSPITALET    
U.E. SANT ANDREU "B"  - F.C. SANT CUGAT ESPORT    
C.F. IGUALADA - C. ESCOLA F. GAVÀ.    
C.E. EUROPA  - C. GIMNÀSTIC MANRESA    
F.C. CERDANYOLA VALLÈS  - U.D. CORNELLÀ "B"    
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA  - F.C. BARCELONA    
E.C. GRANOLLERS "B"  - C.D. SANT GABRIEL "B"
    
 

Jornada 5 (21-10-2012)  ......       .............Jornada 20 (03-03-2013)

R.C.D. ESPANYOL - C.F. DAMM "B"    
C.E. L'HOSPITALET  - U.E. SANT ANDREU "B"    
F.C. SANT CUGAT ESPORT  - C.F. IGUALADA   
C. ESCOLA F. GAVÀ.  - C.E. EUROPA    
C. GIMNÀSTIC MANRESA  - F.C. CERDANYOLA VALLÈS    
U.D. CORNELLÀ "B"  - UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA    
F.C. BARCELONA  - E.C. GRANOLLERS "B"    
C.F. JUNIOR - C.D. SANT GABRIEL "B"    
 

Jornada 6 (28-10-2012)  ..........     ....... Jornada 21 (10-03-2013)

C.F. DAMM "B"  - C.F. JUNIOR   
U.E. SANT ANDREU "B"  - R.C.D. ESPANYOL   
C.F. IGUALADA - C.E. L'HOSPITALET    
C.E. EUROPA  - F.C. SANT CUGAT ESPORT    
F.C. CERDANYOLA VALLÈS  - C. ESCOLA F. GAVÀ.    
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA  - C. GIMNÀSTIC MANRESA    
E.C. GRANOLLERS "B"  - U.D. CORNELLÀ "B"    
C.D. SANT GABRIEL "B"  - F.C. BARCELONA    
 

Jornada 7 (04-11-2012)  .......       .......... Jornada 22 (17-03-2013)

C.F. DAMM "B"  - U.E. SANT ANDREU "B"    
R.C.D. ESPANYOL - C.F. IGUALADA   
C.E. L'HOSPITALET  - C.E. EUROPA    
F.C. SANT CUGAT ESPORT  - F.C. CERDANYOLA VALLÈS    
C. ESCOLA F. GAVÀ.  - UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA    
C. GIMNÀSTIC MANRESA  - E.C. GRANOLLERS "B"    
U.D. CORNELLÀ "B"  - C.D. SANT GABRIEL "B"    
C.F. JUNIOR - F.C. BARCELONA    
 

Jornada 8 (11-11-2012)  ........         ..........Jornada 23 (24-03-2013)

U.E. SANT ANDREU "B"  - C.F. JUNIOR   
C.F. IGUALADA - C.F. DAMM "B"    
C.E. EUROPA  - R.C.D. ESPANYOL   
F.C. CERDANYOLA VALLÈS  - C.E. L'HOSPITALET    
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA  - F.C. SANT CUGAT ESPORT    
E.C. GRANOLLERS "B"  - C. ESCOLA F. GAVÀ.    
C.D. SANT GABRIEL "B"  - C. GIMNÀSTIC MANRESA    
F.C. BARCELONA  - U.D. CORNELLÀ "B"    
 

Jornada 9 (18-11-2012) ..........       .......... Jornada 24 (07-04-2013)

U.E. SANT ANDREU "B"  - C.F. IGUALADA   
C.F. DAMM "B"  - C.E. EUROPA    
R.C.D. ESPANYOL - F.C. CERDANYOLA VALLÈS    
C.E. L'HOSPITALET  - UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA    
F.C. SANT CUGAT ESPORT  - E.C. GRANOLLERS "B"    
C. ESCOLA F. GAVÀ.  - C.D. SANT GABRIEL "B"    
C. GIMNÀSTIC MANRESA  - F.C. BARCELONA    
C.F. JUNIOR - U.D. CORNELLÀ "B"    
 

Jornada 10 (25-11-2012)  ...........      ......  Jornada 25 (14-04-2013)

C.F. IGUALADA - C.F. JUNIOR   
C.E. EUROPA  - U.E. SANT ANDREU "B"    
F.C. CERDANYOLA VALLÈS  - C.F. DAMM "B"    
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA  - R.C.D. ESPANYOL   
E.C. GRANOLLERS "B"  - C.E. L'HOSPITALET    
C.D. SANT GABRIEL "B"  - F.C. SANT CUGAT ESPORT    
F.C. BARCELONA  - C. ESCOLA F. GAVÀ.    
U.D. CORNELLÀ "B"  - C. GIMNÀSTIC MANRESA    

 
Jornada 11 (02-12-2012) .........     .......... Jornada 26 (21-04-2013)

C.F. IGUALADA - C.E. EUROPA    
U.E. SANT ANDREU "B"  - F.C. CERDANYOLA VALLÈS    
C.F. DAMM "B"  - UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA    
R.C.D. ESPANYOL - E.C. GRANOLLERS "B"    
C.E. L'HOSPITALET  - C.D. SANT GABRIEL "B"    
F.C. SANT CUGAT ESPORT  - F.C. BARCELONA    
C. ESCOLA F. GAVÀ.  - U.D. CORNELLÀ "B"    
C.F. JUNIOR - C. GIMNÀSTIC MANRESA    
 

Jornada 12 (16-12-2012)   .........       ............ Jornada 27 (28-04-2013)

C.E. EUROPA  - C.F. JUNIOR   
F.C. CERDANYOLA VALLÈS  - C.F. IGUALADA   
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA  - U.E. SANT ANDREU "B"    
E.C. GRANOLLERS "B"  - C.F. DAMM "B"    
C.D. SANT GABRIEL "B"  - R.C.D. ESPANYOL   
F.C. BARCELONA  - C.E. L'HOSPITALET    
U.D. CORNELLÀ "B"  - F.C. SANT CUGAT ESPORT    
C. GIMNÀSTIC MANRESA  - C. ESCOLA F. GAVÀ.    


Jornada 13 (23-12-2012)    ...........      ............. Jornada 28 (05-05-2013)

C.E. EUROPA  - F.C. CERDANYOLA VALLÈS    
C.F. IGUALADA - UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA    
U.E. SANT ANDREU "B"  - E.C. GRANOLLERS "B"    
C.F. DAMM "B"  - C.D. SANT GABRIEL "B"    
R.C.D. ESPANYOL - F.C. BARCELONA    
C.E. L'HOSPITALET  - U.D. CORNELLÀ "B"    
F.C. SANT CUGAT ESPORT  - C. GIMNÀSTIC MANRESA    
C.F. JUNIOR - C. ESCOLA F. GAVÀ.    
 

Jornada 14 (13-01-2013)  ............     ............... Jornada 29 (12-05-2013)

C.F. JUNIOR - F.C. CERDANYOLA VALLÈS    
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA  - C.E. EUROPA    
E.C. GRANOLLERS "B"  - C.F. IGUALADA   
C.D. SANT GABRIEL "B"  - U.E. SANT ANDREU "B"    
F.C. BARCELONA  - C.F. DAMM "B"    
U.D. CORNELLÀ "B"  - R.C.D. ESPANYOL   
C. GIMNÀSTIC MANRESA  - C.E. L'HOSPITALET    
C. ESCOLA F. GAVÀ.  - F.C. SANT CUGAT ESPORT    


Jornada 15 (20-01-2013)  ...........   .................. Jornada 30 (19-05-2013)
F.C. CERDANYOLA VALLÈS  - UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA    
C.E. EUROPA  - E.C. GRANOLLERS "B"    
C.F. IGUALADA - C.D. SANT GABRIEL "B"    
U.E. SANT ANDREU "B"  - F.C. BARCELONA    
C.F. DAMM "B"  - U.D. CORNELLÀ "B"    
R.C.D. ESPANYOL - C. GIMNÀSTIC MANRESA    
C.E. L'HOSPITALET  - C. ESCOLA F. GAVÀ.    
F.C. SANT CUGAT ESPORT  - C.F. JUNIOR
 


dijous, 27 de setembre del 2012

PLANTILLES: CADET "A" 2012/13

RCD ESPANYOL
CADET "A" 2012/13
.
NOM I COGNOMS
 PROCEDÈNCIA: ANY i CLUB
NASCUT: DEMARCACIÓ
AYOUB Jilali Jilali2007. C.D. Sant Llorenç Nador, (MARR), 01/01/98. Porter
POL Agustí Blanch2009. F. Esp. MataróBlanes, 22/05/97. Porter
MANUEL Alfaro Miñaín2011. C.E. SabadellSabadell, 08/01/97. Porter
PABLO Carmine Maffeo Becerra 2005 FC Levante Las Planas
Sant Joan Despí, 12/07/97 Extr./Lat.Dret
LLUIS López Mármol2005. Gimnàstic ManresaManresa, 05/03/97. Defensa Central
Alejandro "ALEX" López Moreno2009. UFB Jàbac i Terrassa
Terrassa, 02/06/97. Defensa Central
ERIK JAIR Pérez Lascano2011. Damm C.F.Colombia, 13/04/97. Lateral Esquerre
EMILIO Martín Saucedo2011. C.E. SabadellTerrasa,08/04/97. Centra/ Lateral
Roger ALEU Soler2011. C. Lleida Esportiu16/03/97. Def. Lateral/ Central
Oscar MELENDO Jiménez2004. Escola RCDEBarcelona, 23/08/97 Migcampista
MARC GARCÍA Ribodigo2007. U.D. At. GramenetSant Adrià Besós, 26/08/97 Migcampista
Marc MANCHÓN Armans2010. U.E. Sant AndreuBarcelona, 19/11/97 Migcampista
JOEL Riera Monge2010. UFB Jàbac i TerrassaBarcelona, 08/03/97 Migcampista
SERGI Santiesteban Borrallo2010. U.D. At. GramenetBarcelona, 22/02/97. Extrem Dret
POL MIKEL Lirola Kosoc2011. U.E. Vilassar de MarMollet del V.,13/08/97 Extrem / Lat. Dret
JAVIer NAVARRO Rodríguez 2004. Escola RCDEBarcelona, 07/01/97 Davanter
ADRIÀ Álvarez LABIANO2011. U.E. Vilassar de Mar Argentona, 08/11/97. Davanter
Víctor CAMPUzano Bonilla2011. E.F. Gavà Barcelona, 31/05/97. Extrem/ Davanter
Adrián RIVAS Sánchez2010. CE MercantilSanta Perpètua M,. 24/05/97. Davanter
Carlos CANO  Martín2010. FC BarcelonaMataró, 21/02/97. Davanter
FITXATGES 2012/13
Isaac STEPHANE Mbongue Nkam 2012. Atlètic SegreCamerún, 25/01/97. Lateral Esquerre
GONZALO Pereira Cejudo2012. Damm CF14/02/97 Migcampista
Oscar VILLANOVA Caro2012. Real Madrid CFFraga, 23/03/97. Migcampista
Roberto de OLIVEIRA Tavares de Souza2012. Acad. Brassil RCDE  (Draft 2012). Migcampista
Marc MIQUEL Rosell2012. Damm CF11/10/97 Extrem Esquerre
.CAUSEN BAIXA
Nom i cognomsProcedència. Any i ClubNascut, Demarcació. Fitxen 2012/13 per
Marc LLAVERO Ramírez2010. U.E. Vilassar de Mar04/03/97. Lat.Dret/ Central. FPE.Calella
David FERRERO López2010. U.E. Sant Andreu 17/07/97. Lateral Dret. UDA Gramenet
SAMUel Martínez Marín2010. CE L'HospitaletEsplugues 29/01/97 Mig/Central. R Madrid
SANTIago Ferrer González2011. UFB Jàbac i Terrassa22/02/97. Davanter. UFB Jàbac Terrassa
Nom i cognomsProcedència. Any i ClubCEDIT 2012/13
Joel CHILLÓN Molina2011. UD CornellàSant Boi de Ll, 19/03/97 Cedit Marianao P
ALTRE SITUACIÓPER RESOLDRE
AARON Martín Caricol2005. E.C. Granollers
Montmeló, 22/04/97. Lat./ Extrem Esq


COS TÈCNICCÀRRECS
DANIel FERNÁNDEZ GarcíaENTRENADOR
Antonio Clavero VicoPreparador Físic
Salvador Bayona VilaDelegat
Daniel Marco LafuenteATS



NOTA: Pablo Maffeo i Lluis López tenen fitxa cadet, però segurament jugaran al Juvenil "B" durant tota la temporada. Es més, Lluis inclòs ho ha fet amb el Juvenil "A" en els primers partits de lliga i darrers de pretemporada

NOTA: Situació encara conflictiva la que es viu principalment amb Aaron Martín, jugador que li queda una temporada de contracte i tot i que es va comprometre  amb el FC Barcelona, l'entitat blaugrana no està de moment disposada a fer efectiva la clàusula de rescissió.  Amb Campu també estava encallada la solució a temes contractuals, i ja ha renovat per cinc temporades.  




TRIOMF DEL JUVENIL FEMENÍ EN
PARTIT AMISTÓS DAVANT EL SANT GABRIEL (1-2)


Fotos: Anne García.
 
CE Sant Gabriel: 1 – RCDE Femení Juvenil-Cadet: 2

Triomf del quart equip femení del RCD Espanyol en l’amistós que l’enfrontà diumenge passat al CE Sant Gabriel en un més dels amistosos que està duent a terme l’equip espanyolista en vistes al proper campionat de lliga. En aquesta ocasió, en el Ruíz Casado de Sant Adrià, l’equip de Joaquín Illescas s’enfrontà a un dels màxims rivals en el campionat de lliga, el Sant Gabriel, al que va vèncer per 1-2 arribant-se al descans amb mínima avantatge (0-1) de les blanc-i-blaves (de groc en aquesta ocasió).

En altres amistosos del futbol base femení:

Can  Vidalet CF: 0 – RCD Espanyol Cadet Femení: 6
Fundació At. Vilafranca: 4 – RCD Espanyol Infantil A Fem: 2
UE Centelles: 1 – RCD Espanyol Infantil B: 5   


L'ALEVÍ "A" ARRASA AL SEU PAS PER GAVÀ (0-7)







Fotos: Joaquín Lázaro
.

C. Escola F. Gavà: 0 – RCD Espanyol Aleví “A”: 7


Golejada del conjunt de Carles Martínez Novell en la seva visita a Gavà. Domini abassegador d’un Espanyol molt superior que va obrir el marcador en el segon quart.

Maxim va marcar el primer gol després d’una jugada en la que fent la paret amb Pol (fitxatge procedent del Villarreal CF) va acabar afusellant al porter gavanenc. Posteriorment seria altre cop Maxim qui aquest cop aprofitant una passada de Pol, llençà un tret que poc afortunat el meta local acaba allotjant-se l’esfèrica junt al pal dret. 

Joan Refusta faria el tercer després de rematar de cap un servei de cantonada passat. Amadou aconseguiria el quart després d’un bon remat quan trepitjava l’àrea de càstig gavanenca. El cinquè també portaria la signatura d’Amadou després d’una bona acció de Joel Bañuls robant l’esfèrica a Marc López i pujant per la banda esquerra. La centrada del lateral fou rematada per Amadou amb un xut creuat després d’un bon control.

El sisè gol fou aconseguit per Julen Álvarez en transformar perfectament un lliure directe en la frontal després d’unes mans d’un defensor a un xut d’Amadou, castigades amb cop franc directe. El darrer gol espanyolista fou aconseguit per Pol qui a boca de canó només va tenir que empentar la pilota al fons de la porteria després d’un letal centre des de la dreta.    

Aquest resultat li val al conjunt perico per ser segon a la classificació però no líder ja que l’etern rival va aconseguir marcar un gol més que els espanyolistes. Però això acaba de començar i la lluita per fer-se amb el títol aleví li queden encara vint-i-nou capítols més. El proper, dissabte a la Ciutat Esportiva (14:30h.) amb la visita del FC Sant Cugat Esport.


Fitxa tècnica:
Escola F. Gavà: Sergio Ródenas, Marc López, Antoni Navas, Raul Alonso, alejandro Gimeno, Daniel Carretero i Gerard Sierra.
També:  Gerard Povedano (p.s.), Raul Manzano, Lluis Martín, i Jair Elías.

RCD Espanyol: Alejandro, Sergi Benitez, Joan Refusta, José Soto, Julen Álvarez, Dani i Joel Toledo.
També: Arnau, Màxim, Adrián, Joel Bañuls, Pol, Ángel (p.s.) i Amadou.

Àrbitre: Ruben Martín Tarrio.

Gols: 0-1: Maxim, m.18; 0-2: Maxim, m.21; 0-3: Joan, m. 24; 0-4: Amadou, m. 35; 0-5: Amadou, m. 37; 0-6: Julen Álvarez, m. 44; 0-7: Pol, m 46.

Incidències: Encontre corresponent a la primera jornada de lliga de Primera Divisió Aleví, grup primer disputat el matí de dissabte al Mpal. Can Torelló de Gavà.    



CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ, GRUP  1er.


CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
F.C. BARCELONA
3110080
2
R.C.D. ESPANYOL
3110070
3
C.F. JUNIOR
3110064
4
U.D. CORNELLÀ "B"
3110031
4
C.D. SANT GABRIEL "B"
3110031
6
C.F. DAMM "B"
1101044
6
C. GIMNÀSTIC MANRESA
1101044
8
F.C. CERDANYOLA VALLÈS
1101022
8
E.C. GRANOLLERS "B"
1101022
10
C.E. L'HOSPITALET
1101011
10
F.C. SANT CUGAT ESPORT
1101011
12
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA
0100146
13
C.E. EUROPA
0100113
13
U.E. SANT ANDREU "B"
0100113
15
C. ESCOLA FUTBOL GAVÀ
0100107
16
C.F. IGUALADA
0100108



GRAN INICI DEL FEMENÍ "C" AL NOU SARDENYA (1-4)

C E Europa: 1 – RCD Espanyol Femení “C”: 4


Triomf del Femení “C” en la seva complicada visita al Nou Sardenya davant un equip que les darreres temporades ha militat a  la Segona Divisió Femenina (amb l’antiga denominació de Primera Nacional Femenina) i que la passada temporada va perdre la categoria de plata del futbol femení nacional. El conjunt espanyolista es va marxar al descans amb un mínim triomf (1-2) sentenciant en el tram final del partit i sumant els seus tres primers punts. Dissabte, a les 20:00h. rep a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, el FC Sant Cugat Esport.



  
Fitxa tècnica:
CE Europa: Sandra; Megumi, Teixidó, Carla, Ana Castellano, Vanessa, Ana Alcocer, Sandra Guiu, Núria i Sango.
També van jugar: Irene, Eybis, Alba Montoro, Marina, Clara. Altres suplents: Iris, i Tània (p.s.)

RCD Espanyol: Paula Canals,  Aida, Marta Gimeno, Georgina, Chari, Eva Blanco, Anna Pascual, Marina Benete, Laura, Subi, i Esther Sánchez.  
També van jugar: Tània, Judith Fresquet, Andrea Gómez, Eulàlia, i Nerea Gómez.

Àrbitre: Victoria Petrova Borislavova, de la delegació de Barcelona, assistida en bandes per Walid Kourdel i Juan Lacasa Carbonell. Va mostrar cartolines grogues a la local Ana Castellano, m 55, i a les espanyolistes Eva Blanco, m. 26 i Laura, m.30.

Gols: 0-1: Laura, m. 6; 1-1: Ana Alcocer, m. 19; 1-2: Esther Sánchez, m. 35; 1-3: Andrea Gómez, m. 70; 1-4: Marina Benete, m 89.   

Incidències: Encontre corresponent a la primera jornada de lliga a Preferent Femenina disputat el migdia de diumenge al Nou Sardenya de Gràcia. L’Espanyol Femení “C”, vigent campió defensa el títol d’aquesta categoria.

CATEGORIA PREFERENT FEMENINA.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
C.F. IGUALADA
3110090
2
C.F. SANTPEDOR
3110062
3
R.C.D. ESPANYOL "C"
3110041
4
C.F. PARDINYES
3110032
5
SE. AEM
3110021
6
ESCOLA ESP. GUINEUETA C.F.
1101022
6
CF. PARROQUIAL STA. EUGENIA
1101022
6
F.C. SANT CUGAT ESPORT
1101022
6
U.D. SANT QUIRZE BESORA
1101022
10
U.E. ATLÈTIC PRAT
1101011
10
P. BLANC I BLAVA LA ROCA
1101011
12
A.E. LA SALLE PREMIÀ
0100123
13
FUND. ESP. ATL. VILAFRANCA
0100112
14
C.E. EUROPA
0100114
15
C.F. At. RIUDEPERES
0100126
16
C. BELLAVISTA MILAN
0100109







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M