dimecres, 26 de setembre del 2012

TRES PRIMERS PUNTS PEL BENJAMÍ "A" (4-0)

CIUTAT ESPORTIVA DANI JARQUE (AVUI, 17:00h.) ESPANYOL B - CD BINISSALEM











RCD Espanyol Benjamí “A”: 4 -  FC Sant Cugat Esport: 0


Va costar força més que el que el marcador ens mostra.

Primers tres punts pel Benjami “A” espanyolista en el debut del conjunt de Xavi Corominas en el campionat de lliga de Primera Divisió de Benjamins, grup segon. Els blanc-i-blaus van vèncer per 4-0 en un partit força treballat en el que el Sant Cugat va plantar cara i li posà les coses ben difícils als espanyolistes.

En els primers dotze minuts no hi van haver-hi gols. No seria per ocasions, doncs tot i no ser moltes si suficients com per que l’Espanyol n’hagués pogut treure’n profit, però el desencert en els metres finals va ser més que evident. Un xut d’Eliseo fora, una centrada sense rematador, una bona ocasió de Gerard Vila que va rebutjar a còrner el meta Cerezo, altre remat dins l’àrea de Gerard Vila però fluix, i un xut de David blocat pel porter visitant.
Als cinc minuts del segon període, hi hagué la jugada que marcar l’encontre. Eslalon de Sergi Corbera marxant-se de tres jugadors, caient dins l’àrea després de superar el darrer jugador. Els vermell-i-negre protestaren la decisió arbitral considerant que el jugador perico havia caigut al trepitjar la pilota, mentre que l’àrbitre inflexible va considerar que a més d’aquesta circumstància també hi va existir punibilitat en l’acció. El màxim càstig l’executà el central Ismael aconseguint el primer gol del partit.

Després d’una ocasió d’Eliseo que no pot rematar bé, seria el Sant Cugat qui mitjançant Cárdenas en un lliure directe, obliga a lluir-se al meta espanyolista Marçal rebutjant com pot i fent-se amb l’esfèrica llençant-se a la gespa anticipant-se a una segona rematada del visitant Aimar. Amb el mínim resultat favorable als locals s‘arribà al descans.

Tot continuà igual en el tercer quart, amb la incertesa a causa d’una diferència en el marcador molt estreta, amb un Espanyol que buscava el segon i un Sant Cugat que es defensava esperant en alguna jugada aïllada donar la sorpresa.

En el darrer període, l’Espanyol sentencià el partit. Ho va fer després de dues jugades en les que primer en un xut de Junior,  intervingué el meta visitant evitant el gol, i posteriorment en el llançament d’un còrner la pilota morta no va arribar per ben poc a peus d’Eliseo a boca de canó.

Perfecta la jugada d’atac perico amb passada en profunditat a l’espai de Sergi Corbera per Eliseo, qui controlant i entrant dins l’àrea, remata creuat i ras allotjant la pilota ajustada al pal dret. Era el 2-0 que acabava amb qualsevol intent visitant per aconseguir puntuar. Instants després, repetició de la jugada: Altre cop Sergi en idèntica acció assistint a Eliseo qui altre cop no falla i marca un gol calcat de l’anterior.

Mancant quatre minuts pel final del partit, l’Espanyol arrodoniria el resultat amb un quart gol aconseguit per Jonathan, quan dins l’àrea recull d’esquenes una passada d’Eliseo, s’eleva la bola i remata de cap d’esquenes a porta anticipant-se lo just al meta del Sant Cugat.  
  
Dissabte s’ajorna el partit de lliga que l’havia d’enfrontar al màxim rival per fer-se amb el títol, el FC Barcelona, ja que ambdós conjunts disputaran el prestigiós torneig del Liceo Europeo a l’indret madrileny de La Moraleja.    



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol:  
1er. període: Marçal; David, Facundo, Ian; Txus; Gerard Vila i Eliseo.
2n. període: Marçal; Marc, Ismael, Sergi; Junior, Eliseo i Jonathan.
3r període: Dídac; Marc, Facundo, Ian;  David, Txus; i Gerard Vila.  
Darrer període: Dídac; Marc, Ismael, Sergi; Junior; Eliseo i Jonathan.

FC Sant Cugat Esport: Gerard Cerezo, José González, Roger Cardona, Víctor Blanco, Arnau Tirón, Aimar Berasategui, i Nicolás González.
També van jugar: Sergi Baldrich, Iker Cárdenas i Víctor Gual.

Àrbitre: Rafael Horcas Gil. Cap cartolina.

Gols: 1-0: Ismael (pen.), m. 17; 2-0: Eliseo, m. 41; 3-0: Eliseo, m. 43; 4-0: Jonathan, m.44

Incidències: Encontre corresponent a la primera jornada de lliga del grup segon de Primera Divisió Benjamí, disputat la tarda de dissabte a un dels quadrants del camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Temperatura elevada, temps assolellat.   


CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ BENJAMÍ, GRUP  2n.

 .CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
F.C. BARCELONA
3110070
2
CFU CAN RULL RÓMULO TRON.
3110060
3
R.C.D. ESPANYOL
3110040
4
C. F. IGUALADA
3110052
5
U.D. CAN ANGLADA
3110031
5
C. GIMNÀSTIC MANRESA
3110031
7
C.E. MERCANTIL
3110032
8
U.D. CORNELLÀ "B"
1101011
8
C.E. MANRESA
1101011
10
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA
0100123
11
C.D. SANT GABRIEL "B"
0100113
11
C.F. SANTPEDOR
0100113
13
C. NATACIÓ TERRASSA
0100125
13
F.C. SANT CUGAT ESPORT
0100104
15
C.F. SABADELL NORD
0100106
16
ESC. F. BARBERÀ ANDALUCIA
0100107


1 comentari:

Anònim ha dit...

Espectacular cronica, nomes puc felicitar a sentiment perico per la dedicacio i serietat en el seguiment del futbol base perico.
Visca l'espanyol!!!!!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M