diumenge, 23 de setembre del 2012

EL FEMENÍ "A" SENTÈNCIA EN EL SEGON TEMPS (4-0)









RCD Espanyol Femení “A”: 4 – Prainsa Transp. Alcaine: 0


Tercer triomf del conjunt de Luis Carrión i tercer encontre que mantenen a zero la porteria les espanyolistes. Ahir davant el Prainsa, va costar bastant obrir el marcador en un primer temps força fluix amb les aragoneses ben tancades, però en el segon la millor qualitat de les blanc-i-blaves es va acabar imposant sobre la gespa del camp tercer i van sumar tres punts més que els permet continuar amb el grup que encapçala la classificació amb 9 punts, del que s’ha despenjat el Llevant en perdre aquest matí. 

L’equip perico va enfrontar-se al Prainsa sense el concurs de jugadores importants com Sandra Vilanova i sobre tot, la golejadora Mary Paz Vila, al marge de la lesionada Lara i pendent del retorn de Willy i Mérida. Sara Serna va tornar a la titularitat i va complir signant dos dels quatre gols de les espanyolistes.

Després d’un primer xut de les aragoneses ven aturat per la portera Mariajo (que va tenir molt poc treball al llarg del partit), seria l’Espanyol qui manaria a la parcel·la ampla del terreny de joc tot i que li va costar molt trobar espais i profunditzar. No obstant, l’equip de Luis Carrión tindria en les botes de Sara Serna la seva primera gran ocasió per obrir el marcador quan de volea  remata una centrada de Brenda i el seu tret creuat  surt ras fregant el pal esquer de la porteria del Prainsa.

Als vint-i-dos minuts de joc, arribava el primer gol espanyolista. Meseguer des de banda esquerra treu una falta penjada, i passejant-se entre defensores i atacants, només la portuguesa Sonia Matias toca lleugera i suficientment per acabar d’allotjar l’esfèrica al fons de la porteria aragonesa ajustada a l’esquerra. 

El partit no va ser gaire vistós, amb un Prainsa que va continuar defensant-se i sense cap tipus de concessions. En atac tan sols un xut llunya creuat que es va perdre fora. Mentre, les espanyolistes pogueren ampliar l’avantatge abans de marxar-se als vestidors amb una jugada individual de Brenda similar a la del derbi, però que en aquesta ocasió en quant a la finalització li va sortir un pèl alt el seu llançament.

Només iniciar-se el segon temps, Brenda sentencià l’encontre amb un segon gol amb una bona rematada ben ajustada. El partit es decantava clarament del bàndol espanyolista davant un Prainsa molt pobre en atac en comparança a altres temporades. 

Poc després amb Sara Serna en la punta d’atac va arribar el tercer. Superant a la portera visitant, afavorida pel rebot es queda tota sola marcant a plaer.  Carrión mou la banqueta amb el partit decidit donant entrada a les joves jugadores del planter, i inclòs donant entrada a Mireia Nágel per Mariajo.
L’Espanyol gaudiria d’ocasions per ampliar el marcador com una molt clara d’Alba Pomares que no fa un bon control quan ho tenia tot a favor. Posteriorment, en la recta final del matx, un servei de Monforte des de l’esquerra és rematat perfectament amb un molt bon moviment de cap, per Sara Serna, establint el que seria resultat definitiu de 4-0. I en les acaballes encara Sara amb un intent de vaselina va estar a punt de sorprendre a la meta aragonesa.   

 
Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Mariajo; Pereira, Marta Torrejón, Vanesa, Sonia; Meseguer, Monforte; Núria, Débora, Sara Serna, i Brenda.
Substitucions: Alba Pomares per Meseguer; Claudia Montagut per Débora; Mireia per Mariajo.

Prainsa Zaragoza: Jamila, Sandra, Lara, Pipa, Neli, Ana, Claudia, Núria, Bárbara, Mariola Coronel, i Cardona.
També van jugar: María León, Noelia, María Gracia i Sanau.

Àrbitre: Vicente Alexandre Muñoz Baquero, de la delegació de Terrassa.

Gols: 1-0: Sonia, m. 22; 2-0: Brenda, m. 46; 3-0: Sara Serna, m. 51; 4-0: Sara Serna, m. 84.
Incidències: Encontre corresponent a la tercera jornada de lliga a Primera Divisió Femenina, disputat la tarda de dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Força calor, temps assolellat. 


   PRIMERA DIVISIÓ FEMENINA

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
ATHLETIC CLUB
93300151
2
RAYO VALLECANO
93300153
3
R.C.D. ESPANYOL
9330070
4
ATLÉTICO DE MADRID
7321061
5
SPORTING CLUB HUELVA
7321062
6
LEVANTE U.D.
6320153
7
C.D. SANT GABRIEL
4311144
8
VALENCIA C.F.
4311146
9
U.D. COLLERENSE
3310287
10
REAL SOCIEDAD
3310266
11
F.C. BARCELONA
3310234
12
F.C. LEVANTE LAS PLANAS
33102510
13
SEVILLA F.C.
3310238
14
Sp. COM. LLANOS OLIVENZA
0300318
15
PRAINSA TRANSP. ALCAINE
03003111
16
S.D. LAGUNAK
03003015





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M