dimecres, 26 de setembre del 2012

EMPAT A RES. EL FILIAL NO POT SUPERAR
A UN BINISSALEM AMB DEU HOMES DURANT 72 MINUTS








 
 
RCD Espanyol “B”: 0 – CD Binissalem: 0

Espanyol B i Binissalem han empatat a zero en un mal partit disputat aquesta jornada intersetmanal de lliga a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol. El conjunt espanyolista ha jugat més de setanta minuts amb un home més per expulsió d’Ángel en el primer temps. Malgrat aquesta circumstància, els de Raul Longhi s’han estavellat una i altre vegada contra el sistema defensiu dels balears i han estat incapaços de pogué derrotar-los en un partit en el que ofensivament ha tornat a decebre el filial espanyolista.

En el primer temps poc hem vist. Una centrada d’un massa individualista Víctor Armero que no ha trobat rematador, i altre centre de Víctor Armero que ha rematat de cap Ferran per sobre el travesser. Mentre, els balears en prou feines han arribat a l’àrea espanyolista i tan sols Tomás ho ha intentat amb un xut que s’ha marxat fora.

Als vint-i-dos minuts ha arribat l’expulsió d’Ángel, per propinar una puntada segons ha fet constar el col·legiat a Armero que lògicament ha exagerat els efectes de l'agressió tant com ha pogut per tal de motivar que el color de la cartolina efectivament fos vermella.  Així el conjunt balear es quedava amb tota justícia amb deu homes i passaria a jugar setanta minuts amb inferioritat numèrica.

L’Espanyol B ha tancat al seu rival, però amb poques idees, massa lentitud, i sense saber com resoldre en els metres finals. Només una centrada del defensor De Amo des de la dreta al 42’ ha portat perill, sent rematada de cap per Cubillas (avui en lloc de Pino a la punta d’atac) i marxant-se l’esfèrica creuada a la dreta de Ricardo. Havia sigut la jugada més perillosa de tot el primer temps i ni tan sols havia anat l’esfèrica entre els tres pals.

En el segon temps, Jorge ha entrat en el lloc d’Elton i posteriorment abans del quart d’hora Pino ha ocupat el lloc d’Armero qui ja tenia una cartolina, jugant amb dos puntes (Cubillas i Pino).  L’Espanyol B ha tancat totalment al Binissalem però el seu domini ha sigut totalment estèril. Una obertura de Jorge per la pujada de Clerc ha acabat amb una centrada que un defensor dins l’àrea petita ha tallat anticipant-se al remat. Un xut d’Armero després de rebre de Nacho Heras, ha sigut aturat per Ricardo.

En el 61’ una passada de Morant per Carles Clerc ha quedat invalidat per dubtosa situació antireglamentària del lateral esquerre espanyolista; l’acció ha acabat amb l’esfèrica dins però ja havia sigut invalidada amb força anterioritat.  Altre jugada per la polèmica ha sigut uns minuts després la jugada en la que l’Espanyol B després d’una pilota rematada per Cubillas i que el meta balear rebutja, sent enviada al fons de la porteria per Pino trobant-se en fora de joc a boca de gol quan remata. Efectivament creiem que el col·legiat ha encertat en la decisió.

Sorprenent la decisió de Raul Longhi de substituir a Carles Clerc (que s’estava incorporant desbordant fluidament per la banda esquerre) per un jugador de tall més defensiu i menys de banda com Iker Seguín.

L’equip espanyolista ho ha intentat però amb molt poca eficiència i qualitat a l’hora de crear clares ocasions tenint en front a un equip que ha lluitat molt i s’ha defensat amb ungles i dents taponant tots els forats. L’equip local ha pogut marcar en un servei de còrner executat per Morant però que altre cop Cubillas de cap ha rematat fort, però desviat.

Es més, encara el conjunt balear ha intentat sorprendre en un contracop al quadre català, tenint que emprar-se a fons Ferran Monzó al tall davant Tito quan aquest anava arribar a una pilota força compromesa dins l’àrea perica faltant tres minuts pels noranta. El col·legiat Sanz Terrades ha afegit quatre minuts en els que l’Espanyol no ha pogut aconseguir el gol del triomf. Jorge ha intentat enganyar a l’àrbitre caient dins l’àrea regatejant a Calonge en l’afegit, però l’únic que ha aconseguit es veure una altre cartolina groga per la seva col·lecció.   Els darrers intents de xuts dels espanyolistes (Morant estavellant l’esfèrica a les cames d’un defensor des de la frontal, i Jorge per sobre el travesser en el 94’) no han trobat èxit i el partit ha conclòs tal com s’havia iniciat.                
  

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol B: Germán; Nacho Heras, De Amo, Ferran, Clerc; Fran Miranda,  Mario Ortiz; Elton, Morant, Armero; i Cubillas.
Substitucions: Jorge per Elton, m. 46; Pino per Armero, m. 59; Seguín  per Clerc, m. 74. Altres suplents: Edgar (p.s.) i Lobato.

CD Binissalem: Ricardo, Oscar, Bernat Alomar, Rubio, Ángel, Tomás, Marti Noceres, Ernesto, Fortoza, Dani Camacho i Calonge.
Substitucions; Paco Plata per Tomás, m. 65; Tito  per Marti Noceres, m. 76; Caio per Ernesto, m. 87. Altres suplents: Toni Salas i Toni Fonts (p.s.)

Àrbitre: Ángel Enrique Sanz Terrades del comitè territorial valencià, assistit en bandes per Francisco José Agulló Miralles i Ruben García Gallegos. Ha amonestat amb cartolina groga als locals Ferran, m.24, Armero, m. 55 i Jorge, m.91, i al visitant Ernesto, m. 82. Ha expulsat amb targeta vermella directa al visitant Ángel, m. 22.       

Incidències: Encontre corresponent a la sisena jornada de lliga al grup tercer de Segona Divisió B, disputat en el camp primer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El Binissalem, conjunt balear fundat en 1914, visitava la Ciutat Esportiva en un partit en el que Clerc i Oscar han exercit de sortida de capitans.  Cel totalment cobert, ambient força ventós i temperatura suau. A partir de la mitja hora de joc i fins els primers minuts del segon temps, la pluja ha fet acte de presència a Sant Adrià del Besós.  





6 comentaris:

Anònim ha dit...

Penoso, patetico, fustrante, malo de solemnidad, vergonzoso, estos son los adjetivos que definen el juego, la propuesta futbolistica y la confeccion de esta plantilla de jugadores veteranos fichados para jugar en nuestro filial. Hoy no hemos podido ganar ante un equipo con 10 todo el partido, recienascendido en el cual hablando en la grada con un directivo suyo los jugadores solo cobran la gasolina, que verguenza. A mi tampoco me volveran a ver el pelo por sant adria para ver a mi filial irreconocible en todos los aspectos. Dimision ya de toda la directiva y de pochettino a la cabeza junto a su amiguito longhy. Es bien hora de ver caras nuevas y salvia renovada. Aqui teneis un once de jugadores de 19 y 20 años con mucha mas calidad y que si sienten los colores: edgar, blazquez sevall canal alvarez, darder senent, rufo pirulo erik y gaby. Y de entrenador perernau o clotet. Otro gallo cantaria, a lo mejor nos ganarian por falta de experiencia pero un filial es para formar jugadores canteranos, no fichados a base de comisiones.

Anònim ha dit...

Pateticoooooooooooooooooooo¡ Esto es infumable, que verguenza de filial. Esta gente ha destruido 10 años de duro trabajo reconocido por todo el mundo cargandose a toda una generacion de grandes canteranos para fichar lo que han fichado. Donde esta la força d'un sentiment?

Anònim ha dit...

Aixo es una vergonya, ni contra 10 podem guanyar, i molt menys jugar be al futbol. Aquest per res es el filial que volem els pericos! Tots fora!

Anònim ha dit...

el tiempo pone a todo el mundo en su sitio ahora estamos en la realidad, añoramos a todos los jugadores formados desde abajo, pero por desgracia todo va a seguir igual.

Anònim ha dit...


Algunos parece que viven en una realidad paralela, en esta categoria se necesitan jugadores ya algo curtidos para poder hacer algo, evidentemente no la salvajada de 15 fichajes, pero si tener 3 o 4. Por otra parte ya empieza a ser cansino ese recordatorio de jugadores, que la mayoria poco juegan en sus equipos, para ello un dato, el año pasado Blazquez no juego en el filial del Villareal y este si, pero porque estan en 2ªB, si Darder fuera tan bueno como aqui se le pinta ya habria debutado en el Malaga, etc... algunos los teneis muy endiosados... Por otra parte y en mi opinión el principal problema del filial es el entrenador (justo como en el primer equipo) el cual tiene unos metodos de trabajo completamente arcaicos y no tiene ninguna solucion tactica tanto si el partido se pone de cara como si no, la solucion es clara, cambiar de entrenador, eso si, uno de verdad no los Perarnau o Clotet (que mira que eran buenos que nos bajaron de categoria y con todo jovenes como muchos quieren), mi apuesta seria Manolo Marquez o un estilo similar, pero a Longhi no lo echaran a no ser que tambien se marche Pochettino...

Anònim ha dit...

Al ultimo comentario decirle que esto es un FILIAL, no un equipo de veteranos tipo alcoyano hechos para ascender. Aqui se tendria que jugar bien al futbol, formar jugadores y dejar el resultado de lado, que mas da quedar el 5 o el 14!! Y yo tambien soy de los que piensan que blazquez o darder que son los que tu nombras son un millon de veces mejores que los qye han fichado, y 5 años mas jovenes, mira hasta los 24 años si tienen margen de mejora. Y dejate de longhy no historias, aqui se tendria que jugar igual con un entrenador como con otro, la filosofia tendria que venir marcada desde arriba como en el valencia, barsa o sevilla por ponerte ejemplos. Y te repito que los resultados son lo de menos, lo unico importante es la formacion.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M