dimarts, 25 de setembre del 2012

L'ALEVÍ "B" EMPATA DAVANT UN SANT ANDREU SUPERIOR EN EDAT










RCD Espanyol Aleví “B”; 1 – UE Sant Andreu “A”: 1

Disputat i igualat partit el que vam presenciar dissabte al migdia a la Dani Jarque entre l’aleví de primer any espanyolista (el Benjamí A de la passada temporada amb dos reforços i dues baixes), i l’aleví de segon any de la UE Sant Andreu. Un partit en el que els gols d’ambdós conjunts van ser força matiners, lluitant amb ocasions per decantar-se en un o altre bàndol, però el marcador ja no es va moure més, registrant un just empat a un gol.

El quadre de Xavier Manzano colpejava primer quan als dos minuts de joc Aye Diop rebent dins l’àrea, rematat creuat i tot i tocar l’esfèrica l’ex espanyolista Víctor Nofuentes, la pilota acaba allotjant-se a la porteria quatribarrada.

Però la resposta santandreuenca no es va fer esperar i tan sols dos minuts després del gol perico, Ghisio rep en profunditat i tot sol davant la mitja sortida de Darwin, li creua l’esfèrica a la dreta. Era l’empat a un gol que ja seria definitiu. Els espanyolistes tindrien una bona opció amb un xut des de fora de l’àrea que sortiria ras a la dreta de Víctor.

En el segon període (15  minuts cadascun), seria el Sant Andreu qui gaudiria d’una molt clara ocasió quan Portero tot sol remata per sobre el travesser; li botà la pilota molt a prop i no va precisar el seu llançament quan estava en condicions d’afusellar al meta espanyolista.

L’Espanyol ho va intentar amb un xut de Lucas que va ser aturat per Víctor. També Nil va estar a punt d’aprofitar-se d’una indecisió entre el meta quatribarrat i un defensor, però es va arribar al descans amb l’empat a un gol, i sense cap més ocasió clara de gol en un partit molt lluitat.  

En el tercer quart, Oscar Carrasco (jugant al mig del camp en posició més avançada que la temporada passada quan ho feia de central), provaria sorprendre Víctor amb un xut que surt per poc fora a l’esquerra. Afinaria molt més la UE Sant Andreu, que enviaria un remat al travesser de la porta espanyolista en la més clara oportunitat per avançar-se en el marcador.

El col·legiat Ángel Fernández que no va influir en el marcador al no haver-hi jugades conflictives, si en canvi va estar força desencertat en aquesta fase de partit a l’hora de no assenyalar algunes infraccions dels quatribarrats, perjudicant als locals.  Una de les millors accions ofensives de l’Espanyol va néixer d’una pilota tallada dins l’àrea pròpia per Ismael, sortint amb força i al arribar al mig del camp enviant llarg per l’escapada de Gerard Yepes qui engalta un tret que surt per sobre el travesser.  En aquesta acció haguéssim pogut veure un hipotètic 2-1 que finalment no va tenir lloc.  Abans de la finalització d’aquest tercer quart, Oscar va enviar un lliure directe per sobre la porta quatribarrada.

En el darrer quart, la UE Sant Andreu va tenir el gol del triomf en una doble rematada a boca de canó del jugador Ivan Mañana, salvant el partit Darwin Nuez, primer rebutjant amb el braç i amb el cos la segona rematada.  El partit va finalitzar amb repartiment de punts en una jornada inaugural en la que el resultat que  més cridà l’atenció va ser el triomf del Sant Gabriel 1-3 a la Gamper davant el Barcelona B (també de segon any malgrat ser B).  

       

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol:  Darwin; Lucas, Ismael, Eric; Oscar; Rubén i Aye Diop.
També: Iker (ps.), Gerard, Jordi, i Nil.

UE Sant Andreu: Víctor Nofuentes, Omar Rehman, Adrián Álvarez, Xavier Gómez, Paolo Ghisio, Carlos Portero i Carlos Tortosa.
També: Grabriel De Araujo, Ivan Mañana, Luis Cabrera, i Nil Torreguitart.

Àrbitre: Ángel Fernández Gutiérrez. No va mostrar cap cartolina.

Gols: 1-0: Aye Diop, m. 2; 1-1: Paolo Ghisio, m. 4

Incidències: Encontre disputat el dissabte al migdia, a un dels quadrants del camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Temps assolellat amb temperatura força càlida, plenament estiuenca.  En les files del Sant Andreu, el seu porter Víctor Nofuentes Gálvez havia format part del futbol base espanyolista en anteriors temporades.






CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ, GRUP  2n.

 CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
C.F. DAMM
3110071
2
E.C. GRANOLLERS
3110030
3
U.D. CORNELLÀ
3110064
4
C.D. SANT GABRIEL
3110031
5
C.F. BADALONA
1101033
5
F.C. SANT CUGAT ESPORT "B"
1101033
7
FUND. P. ESCOLA F. CALELLA
1101022
7
C.E. L'HOSPITALET "B"
1101022
7
C.E. MERCANTIL
1101022
7
U.E. MOLLET C.F.
1101022
11
R.C.D. ESPANYOL "B"
1101011
11
U.E. SANT ANDREU
1101011
13
VIC RIUPRIMER REFO F.C.
0100146
14
F.C. BARCELONA "B"
0100113
15
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA
0100103
16
U.E. VILASSAR DE MAR
0100107





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M