dissabte, 2 de maig del 2009

EL JUVENIL-CADET FEMENÍ
CELEBRA EL TÍTOL DE LLIGA























RCDE Juvenil-Cadet Femení: 12 - CF Montmeló UE: 0

El Juvenil Cadet Femení del RCD Espanyol ha celebrat aquesta tarda a la Ciutat Esportiva el títol de lliga conquerit el passat diumenge al Camp de l’Àliga, imposant-se en un partit molt deslluït per la diferència de qualitat, al CF Montmeló UE, per un 12-0 que hagués pogut encara ser molt més elevat.

Ahir, l’encontre que havia de disputar l’equip de Ricard Ribes a Corró de Vall davant Bellavista Milan, que en el seu dia es va d’haver d’ajornar per incompareixença arbitral, tampoc es va pogué dur a terme ja que el conjunt local no es va presentar, i ja és la tercera ocasió que al llarg del campionat, un dels rivals no es presenta a enfrontar-se al RCD Espanyol.

Avui, l’encontre no ha tingut gens d’història. Les noies de Ricard Ribes, que han sortit amb samarretes commemoratives del títol conquerit, han enllestit l’encontre davant el cuer de la categoria en temps rècord, ja que a la primera acció només centrar de mig camp, Ariadna Forment ja ha inaugurat el marcador rematant perfectament.

L’Espanyol ha tancat en el primer temps a les vallesanes en la seva parcel•la, i ha gaudit de moltes ocasions de gol davant un feble equip que s’ha presentat amb només deu jugadores, motiu pel que al marge de la inferioritat de qualitat, cal afegir-li la inferioritat numèrica sobre la gespa.

Nadia, (autora d’un hat tick) ha fet el segon, mentre que Ana ha estat l'autora del tercer. Marta ha fet el quart d’un llançament directe de falta. L’Espanyol arribava amb una total facilitat davant un conjunt que se les desitjava per no sortir molt més golejat. Ana, i posteriorment Nadia al darrer instant del primer temps, han posat la mitja dotzena en el marcador.

L’Espanyol ha estavellat un llançament al travesser als quatre minuts de la represa. Cinc minuts després ha arribat el setè gol obra de De La Fuente d’un xut creuat, mentre que tan sols un parell de minuts més tard, la pròpia De La Fuente, ha rematat a boca de canó, una centrada per l’esquerra d’Ariadna, superant de nou a la portera del conjunt vallesà.

De nou, en altre acció que no bloca la portera, la pilota surt rebutjada i colpeja altre cop al travesser. Als quinze minuts del segon temps, Esther ha fet el novè gol en ple festival blanc-i-blau, repetint quatre minuts després la mateixa jugadora, arribant-se a la desena de gols. El segon temps ha estat un veritable calvari per les visitants, que no sortien ja ni de la pròpia àrea de càstig.

Nadia, aconsegueix el hat-trick rematant de cap, una centrada per la banda dreta, i Jessy tanca el compte golejador arribant a la dotzena de gols, en un encontre disputat al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià, davant molt poc públic, i aguantant un sol d’autèntica justícia en una tarda força calorosa, pràcticament estiuenca.


A CONTINUAR LA RATXA:
ESPANYOL - VALENCIA, TOTS A L'OLÍMPIC !!!


Amb la baixa de David García al lateral, afronta l’Espanyol el repte del partit davant el Valencia CF, aquest diumenge a l’Olímpic de Montjuïc, amb l’objectiu de donar el cop definitiu que asseguri ja la permanència virtualment a falta d’uns quants punts que la certifiquin matemàticament.

No serà gens fàcil l’empresa. El Valencia és un dels equips en millor ratxa actualment, ja que en els darrers set encontres ha obtingut cinc victòries i dos empats, el darrer davant el líder de la categoria. Enrera queda, la derrota davant l’ara cuer, Numancia, a la jornada 26ena. Aquests triomfs ha permès al conjunt che, acostar-se perillosament al Sevilla FC, en la lluita per la tercera plaça que dona dret a Champions directament, i la diferència del conjunt andalús s’ha retallat fins a ser d’un sol punt.

L’Espanyol desprès de sumar 13 dels 15 darrers punts, (Mejuto i la dolenta punteria a Soria, es van endur els dos restants), tornarà a comptar amb un ambient de luxe al Lluis Companys de Barcelona, amb la que s’espera sigui millor entrada de la temporada. Més de 3.000 entrades ja s’han venut i l’Olímpic com no podia ser d’altre manera, tornarà a mostrar les millors gales i mostrarà a tota l’Espanya futbolística, com una afició lluita aferrissadament per convèncer a uns professionals que son de primera, i que mai es rendirà davant les adversitats per grosses que aquestes siguin.

Atenció especial als encontres a Gijón, Pamplona i Mallorca, sense oblidar-nos de l’encontre del Ruiz de Lopera. En tots ells, l’Espanyol juga indirectament.

En l’historial entre ambdós conjunts, cal dir que Espanyol i Valencia s’han enfrontat en 69 ocasions, amb 38 victòries espanyolistes, 12 empats, i 19 triomfs valencianistes.

Els dos primers van tenir lloc en les temporades 1931/32 i 1932/33 amb resultats de 3-0 (Besolí, Pitus Prat, i Edelmiro) i 5-2 (3 de Pueyo, Edelmiro, i Sole Junoy) respectivament. La temporada 1934/35 va tenir lloc el primer triomf ché a Sarrià (1-2). Destacar el 4-0 (Calvo, Diego -2-, i Segarra) de la temporada 1945/46 o el 6-4 de la 1949/50 (2 Artigas, Camer, Rosendo Hernández, Vázquez i Piquín).

La major victòria per diferència de gols dels visitants va ser la temporada 1943/44 amb un 0-3 favorable als valencianistes amb dos gols deLecue i dos de Mundo.

Els espanyolistes van obtenir triomfs meritoris (3-0), en les temporades 1948/49, 1956/57, 1960/61, 1972/73, 1976/77, 1997/98, així com golejades importants en les temporades 1974/75 (5-3, dos de Solsona, Ortiz Aquino, Aslund i Manolín Cuesta) 1982/83 (5-3, dos d' Orlando Giménez, Murúa, Márquez i Jesús Orejuela), 1994/95 (5-0 amb dos de Lardín, dos de Francisco i Roberto Fresnedoso).

Com a anècdotes, la temporada 1967/68 amb la remuntada del conjunt chè.
Un dels triomfs èpics dels valencianistes en Sarrià, va ser la temporada 1967/68 amb Janos Kalmar a la banqueta del club espanyolista. L’Espanyol guanyava 4-1 amb gols de Rodilla, dues dianes de José María i un quart de Marcial, mentre que per part visitant, Ansola havia perforat la porteria perica. En un segon temps per oblidar, Ansola primer, Waldo, Paquito, i el darrer molt recordat pels vells seguidors, de Waldo, i el Valencia que li donar la volta al marcador.

A la 1970/71, el Valencia es va jugar el títol de lliga en la darrera jornada a Sarrià, depenent de si mateix, però un gol de Lamata va donar el triomf als espanyolistes. Els rivals en la lluita pel títol, FC Barcelona i Atlético de Madrid, jugaven junts al Manzanares, i allà, les taules en el marcador van certificar que el títol de lliga viatgés a la capital del Túria davant l’alegria valencianista en les grades del mític Sarrià (i dels pericos també tot sigui dit).


Altre encontre recordat per l'aspecte negatiu del mateix, la temporada 2001/02 (jornada 17ena), amb la televisió present en directe, el conjunt de Paco Flores es marxava al descans amb un il·lusionant 2-0 (Palencia i Alex Fernández) i Benitez, el tècnic del conjunt valencià tenia peu i mig fora de l’entitat... Quan, resulta que en un horrorós segon temps dels pericos, els valencianistes remunten, guanyen 2-3 (Rufete-2-i Ilie), i comença la meteòrica carrera del tècnic Benitez.

La darrera curiositat va ser aquell Espanyol: 2 Valencia: 1, en mig d’una tremenda nevada, amb Luis Fernández a la banqueta (temporada 2003/04, 28 de febrer desprès de dues doloroses derrotes davant Madrid i a Málaga) i amb l’Espanyol jugant-se la vida per no acabar a segona (19è a sis punts de la permanència abans de jugar-se aquell encontre). Llavors, els dos gols de Tamudo van deixar en anècdota el darrer gol visitant de Mista, i van donar una injecció de moral a un equip que va començar a constatar també, que per creure en miracles no s’ha d’anar ni a Fátima ni a Lourdes...

El partit de demà, començarà a les 19:00 hores, i serà xiulat per Carlos Clos Gómez, del comitè territorial aragonès.

Arribat a aquest punt, només em queda, demanar des de Sentiment Perico, que tothom qui tingui el més mínim sentiment per aquesta centenària entitat, vagi a l’Olímpic i posi el seu petit granet de sorra en edificar aquest gran miracle que és la permanència, i que amb l’ajut de tots estem intentant fer realitat.

divendres, 1 de maig del 2009

FEMENINS BASE: EL JUVENIL-CADET
CAMPIÓ DE LLIGA.

Foto d'arxiu.


Campiones !!!!

CE Europa: 1 - RCDE Cadet Juvenil: 4

Al marge de la derrota d’Espanyol “B” femení i “C”, la nota més significativa de la darrera jornada al futbol femení espanyolista, va ser el triomf 1-4 al Camp de l’Àliga davant l’Europa, del Juvenil Cadet espanyolista entrenat per Ricard Ribes. Amb aquests tres punts el conjunt perico es va proclamar campió de lliga del grup primer de la Categoria Juvenil Cadet femení.

Avui, disputen un encontre endarrerit de la jornada 22ena. a Corró de Vall (Les Franqueses del Vallès), davant el cinquè classificat, el Bellavista Milàn.
Dissabte, a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, a partir de les 18:00 hores, el conjunt espanyolista acomiadarà el campionat amb el darrer encontre, davant el cuer del grup, el CF Motmeló UE., que ja va vèncer en l’encontre d’anada per un contundent 0-9.

Posteriorment, segons el pla de competicions de la FCF, els quatre clubs campions dels quatre grups (Espanyol, ENFAF, FC Barcelona i Cabanas ) se enfrontaran entre ells a doble partit, en la disputa del Campionat de Catalunya, sent la final a partit únic en camp neutral.
Felicitats a les campiones:
    PORTERA
  • Mireia Nagel Cruz "Mireia"
  • DEFENSES
  • Claudia Clavet Gómez "Claudia"
  • Nuria Hernández Hernández "Nuria"
  • Sheila Elianne Hidalgo Vivanco "Sheila"
  • Andrea Rius Antiga "Rius"
  • Jessica León Galiano "Jessi"
  • Judith Satorras Tomas "Judith"

    MIGCAMPISTES
  • Judit Alcazar Puig "Alcazar"
  • Andrea Cabrera Paniagua "Cabrera"
  • Esmeralda León González "Esme"
  • Andrea Rufo González "Rufo"
  • Anna López Villarroya "Anna"
  • Marta Espiñeira Jara "Marta"
  • Andrea Altmann Solanes "Altmann"
  • Carla Borras Polo "Carla"

    DAVANTERES
  • Andrea de La Fuente Martínez "De La Fuente"
  • Ariadna Forment Castellvi "Ari"
  • Maria Lluisa Puerta Tineo "Puerta"
  • Esther Sanchez Lopez "Esther"
  • Nadia Vidal Caruana "Nadia"

    COS TÈCNIC
  • Ricard Ribas Poza; Entrenador
  • Victor Porcar Tremps; 2n Entrenador
  • Miguel Angel Meléndez Ortigosa, Fisioterapeuta.



Campionat de Catalunya Infantil-Aleví

    El RCDE Infantil Aleví A, va vèncer en la segona jornada de la lligueta del Campionat de Catalunya en el seu primer grup, a Les Comes, al conjunt local del CF Igualada per un ajustat 2-3 que el permet situar-se al capdavant de la classificació a quatre punts ja d’avantatge sobre el segon classificat, el CE Sant Gabriel.

    Precisament les col·legiales, seran el proper rival de les blanc-i-blaves a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, aquest diumenge a les 09:45 hores. Un triomf espanyolista, deixaria a les de Marta Cubí a només una victòria de la classificació per la Final del Campionat de Catalunya que jugarien els campions de cadascú dels dos grups.

    CLASSIFICACIÓ CAMPIONAT CATALUNYA INFANTIL FEM. Grup 1er.

    .CLASSIFICACIÓ

    PTS

    PJ

    PG

    PE

    PP

    GF

    GC

    1

    R.C.D. ESPANYOL

    6

    2

    2

    0

    0

    5

    2

    2

    CD SANT GABRIEL

    2

    2

    0

    2

    0

    4

    4

    3

    CF IGUALADA

    1

    2

    0

    1

    1

    5

    6

    4

    FC LEVANTE LAS PLANAS

    1

    2

    0

    1

    1

    1

    3




    Infantil-Aleví "B"

    Les més petites de José Manuel Reina van perdre 5-0 a Sabadell, dins el campionat complementari que estan disputant amb aquells clubs no classificats per disputar el Campionat de Catalunya, que així ho han desitjat, i diumenge a les 11:00 a la Ciutat Esportiva de Sadrià, rebran la visita de la UE Seva, tercer classificat en la competició complementaria, amb dos triomfs en les dues jornades disputades.



    CAMPIONAT COMPLEMENTARI INFANTIL ALEV. FEM. 1a.D.

    .CLASSIFICACIÓ

    PTS

    PJ

    PG

    PE

    PP

    GF

    GC

    1

    CF MOLINS DE REI

    6

    2

    2

    0

    0

    9

    1

    2

    CF CALDES MONTBUI

    6

    2

    2

    0

    0

    7

    2

    3

    UE SEVA

    6

    2

    2

    0

    0

    5

    3

    4

    FC SANTBOIÀ

    42110113
    5

    F.ESP. AT. VILAFRANCA

    3

    2

    1

    0

    1

    7

    2

    6

    ESC. F. BONAIRE

    1201145
    7CE SABADELL FC "B"3210156
    8EF BARBERÀ ANDALUCIA0200228
    9C.E. ESPARRAGUERA02002211
    10RCD ESPANYOL "B"02002011

      dijous, 30 d’abril del 2009

      GOLEJADORS

      PRIMER EQUIP (Lliga) ESPANYOL "B" (Lliga) JUVENIL "A"(Lliga)
      DE LA PEÑA 4 JAVI MÁRQUEZ 11 LUCAS P. 16
      ROMÁN 4 MATAMALA 10 MARC MAS 11
      LUIS GARCÍA 4 PEDRAZA 10 CHULI 11
      SERGIO SÁNCHEZ 3 LUISMI 10 ÁLVARO 7
      IVAN ALONSO 3 JORDI TARRÉS 9 SERGIO GINÉS 6
      TAMUDO 3 JAVI LÓPEZ 7 MOLINA 5
      MOISES 2 IVAN DÍAZ 5 MARC DE VAL 4
      CORO 2 CANARIO 4 ERIC PLA 3
      PAREJA 2 VÍCTOR RUIZ 2 TONI CUNILL 3
      NENÉ 2 GOTOR 2 LLUIS CROUS 2
      CALLEJÓN 2 DIDAC VILÀ 2 CABALLÉ 2
      VALDO 1 GUILLEM CREUS 2 MORAGA 2
      JARQUE 1 JUANJO 1 PERE 1
      pròpia porta 1 JULIÁN 1 ÁLVARO VEGA 1
      BRACHI 1 MOÑINO 1
      DAVID LÓPEZ 1 MAX 1
      Pròpia porta 2 Pròpia porta 1



      FEMENÍ "A" FEMENÍ "B" FEMENÍ "C"
      ADRIANA 18 CAROL FÉREZ 22 MONTSE 16
      VERO 13 RAQUEL CORRAL 16 LINDA 10
      SARA SERNA 9 CARLA 9 ALEXIA 7
      MARTA CUBÍ 9 KENTI 6 MÓNICA 7
      NOEMÍ 5 LAURA 6 NEREA 6
      CORREDERA 4 BRENDA 5 EVA 5
      CAROL MIRANDA 2 ALEXIA 5 MIKA 4
      MARTA TORREJÓN 2 MARTA YAÑEZ 4 MIREIA T 4
      JOANA 2 HELENA ROIG

      3

      A. ALTMANN 2
      NÚRIA 2 LARA GÓMEZ 2 A. PEREIRA 2
      MÍRIAM 1 DEBORA 1 SANDRA GUIU 2
      ANE 1 SARA GARCÍA 1 DE LA CRUZ 2
      (Athletic), pròpia porta. 1 Pròpia porta 1 CARLA 1
      (At. Malaga), pròpia p. 1



      JUVENIL "B" CADET "A" CADET "B"
      GABRI 16 GERARD MUÑOZ 21 ISAAC 9
      CRISTIAN TELLO 14 JOAN ÁNGEL 10 PABLO DE CASTRO 8
      RUBEN 14 GIL 9 ALBERT MIRAVENT 8
      MARC NIERGA 7 VÍCTOR ÁLVAREZ 7 JUANJO 5
      PIRULO 3 ALEX GARCÍA 7 AITOR 5
      CARLES MUR 2 JANDRO 6 LUCHO 3
      CARLES CLERC 2 XAVI SOLE 5 "COCO" CORELLA 3
      ANTONIO 2 QUILES 4 ADRIAN RUIZ 3
      PABLO 2 SERGI DARDER 4 PIFA 2
      ADRIÀ TUNEU 1 IVAN GARCÍA

      3

      OSCAR MEDINA 2
      JORDI AMAT 1 JORGE 2 ERIC JACOBS 2
      JOSE CARLOS 1 NIL VICTÒRIA 1 ARROYO 2
      SERGI DARDER 1 JAIME 1 SANDRO 2
      ÁLVARO VEGA 1 RUFO 1 ALBARRÁN 1
      BONILLA 1 JOSE MANUEL 1
      LUIS VIOQUE 1
      MESA 1
      MANEL 1
      Pròpia porta 2


      INFANTIL "A" INFANTIL "B" ALEVÍ "A"
      PEDRO 40 MULÀ 14 JAVI NAVARRO 19
      HERNAN 18 ALBERT 8 RICHARD 18
      JAFFAR 11 SAMPER 7 PABLO C. 8
      RAFA ESPINOSA 7 JACK 7 ANDERSON 8
      SERGIO G 6 FERNANDO 6 ARNAU 7
      RICARD 6 RAUL 6 OSCAR MELERO 6
      ROBERT 6 MAXI ROSALES 5 ROGER VERDAGUER 4
      CHUS 5 PATRICK 3 VALLS 4
      MARC GELMÀ 5 BOCHI 3 MARC 3
      GERMAN 4 DAVID VILLANUEVA 2 ALEXIS 3
      FREDY 3 MARC ROCA 2 MARIO 2
      IU RANERA 3 NAVARRETE 1 JULIO 2
      GERARD Ll. 3 PABLO M. 1 RUBEN 2
      SERGI COLL 2 ESTEBAN

      1

      MELENDO 2
      LUCAS DEL CAMPO 1 ROGER BRUNET 1 MARCEL SGRO 1
      PAUL 1 GASTON

      1

      ALEJANDRO 1
      Pròpia porta 2 GERARD XALABARDER

      1

      ANTHONY 1
      LLUIS 1


      ALEVÍ "B" BENJAMÍ "A" (F-7) BENJAMÍ "B" (F-7) *
      IBRA 8 FODE 62 TONI PAREDES 30
      VÍCTOR 5 JOSEP 37 DANI RIBELLES 16
      S. PASCUAL 4 JOEL RUIZ 33 MARC SUÁREZ

      15

      JOAN 3 ARNAU 30 SERGIO 11
      MARC HEREDIA 3 ALEX COLLADO 20 VÍCTOR GÓMEZ 11
      CARLES PÉREZ 3 POL LOZANO 16 MANU 5
      ALBERTO 2 MARC BARNILS 12 MIGUEL 3
      NIL AYATS 2 JAIRO 8 JOAN ALTIMIRA 3
      POL 1 DANI REINA 8 MARCO VIVANCO

      3

      DAVID 1 MARC LLINARES 7 BRUNO 1
      ALBERT 4 JOAN ROJAS 1
      +8

      VICTÒRIES AQUEST VESPRE,
      DELS BENJAMINS A SADRIÀ

      Foto d'arxiu.



      RCDE Benjamí “A”: 8 – FP Sánchez Llibre: 1

      El RCDE Benjamí “A” s’ha imposat, en encontre avançat a la jornada del cap de setmana, a la FP Sánchez Llibre, per un contundent i clar 8-1, amb un primer temps molt igualat, i un segon temps en el que els de David Fernández han escombrat del terreny de joc als del Maresme.

      L’Espanyol s’ha avançat en el marcador mitjançant Marc Barnils que entrant amb decisió al remat de cap, ha superat al porter visitant en un encontre en el que l’Espanyol ho intentava però no trobava el camí del gol, ja que els de Vilassar es defensaven molt expeditius. Una jugada individual de Fode rebutjada pel meta, ha estat la més perillosa.

      El segon gol espanyolista ha estat aconseguit per Josep en culminar una acció iniciada per Fode. Amb aquest resultat, l’Espanyol semblava haver iniciat el camí del triomf, però un gol en pròpia porta de Dani, que al intentar rebutjat una centrada s’ha colat el gol en la porteria espanyolista defensada per Alex Vega, ha tornat a establir la igualtat en el terreny de joc, ja que inclòs en un contracop propiciat per una pèrdua de pilota en zona de mitjos ha estat a punt de ser aprofitada pels visitants en ràpid contracop, però Álex Vega salva in extremis del gol de l’empat d’una rematada que acaba sortint fregant el pal esquer de la porteria espanyolista.

      L’Espanyol torna a imposar-se, i fruït del domini i millor joc, el tercer gol obra de Fode que marca després de rebre una excel·lent passada des de camp propi del lateral Dani, que es rescabala de la jugada desgraciada del gol visitant. Amb aquest resultat s’arriba al descans.

      En el segon temps, festival espanyolista. Alex Collado marca el quart després de recuperar una pilota i marxar-se cap a porta culminant la jugada amb èxit. El cinquè, d’Arnau amb una perfecta definició després de rebre una excel·lent passada de Marc Llinares, el sisè també obra d’Arnau al transformar un llançament de lliure directe enviant un autèntic obús. Pol, amb un llançament que s’ha marxat fregant el travesser també hagués pogut augmentar el compte golejador.

      Fode, tampoc ha volgut perdre’s el festival anotador, i després de ser objecte de penal, s’ha encarregat de elevar a sis gols la diferència en el marcador, i tancarà el compte de l’equip amb un vuitè gol (8-1) i el personal, aconseguint un hat trick.

      RCDE Benjamí "A": Álex Vega: Jael, Marc Barnils, Dani, Alex Collado, Josep i Fode. També van jugar: Adrián (ps), Jairo, Albert, Marc Llinares, Pol, Arnau

      Gols: 1-0: Barnils; 2-0: Josep; 2-1; 3-1: Fode; 4-1: Alex Collado; 5-1: Arnau; 6-1: Arnau; 7-1: Fode; 8-1: Fode.

      Incidències: Partit avançat a la jornada 28ena, degut a que el cap de setmana, els espanyolistes participen en el Torneig MIC a Les Escaldes, (Andorra). Camp de F-7 de la Ciutat Esportiva de Sadrià.


      .BENJAMÍ PREFERENT G. 2on.PTS PJPG PE PP GFGC
      1

      RCD ESPANYOL

      8228271023625
      2

      FC BARCELONA

      7527250214038
      3

      UD At. GRAMANET

      572719089163
      4

      UE SANT ANDREU

      542717379461
      5

      CD SANT GABRIEL

      4827160116157
      6

      CF MOLLET UE

      4527143107457
      7

      CF BADALONA

      4326141117172
      8

      C.D. BLANES

      3626113125780
      9

      ESCOLA F. GAVÀ "B"

      3327103146980
      10

      FP. SÁNCHEZ LLIBRE

      322895148197
      11

      EC GRANOLLERS

      312794147092
      12

      UFB JÀBAC i TERRASSA

      302793155982
      13

      CD PREMIÀ DALT

      232792185086
      14

      FC SANT CUGAT ESP. "B"

      2128631958103
      15

      CE LLIÇA D'AMUNT

      2027451741100
      16

      C. At. VALLÈS

      328102721180





      RCDE Benjamí “B”: 5 – UD At. Gramanet: 1


      Foto d'arxiu.


      Al igual que el Benjamí “A”, el conjunt entrenat per Josep Maria Roma, també ha avançat el seu encontre de lliga, al disputar també el MIC el cap de setmana, a terres andorranes.

      Els blanc-i-blaus en un gran encontre han remuntat el gol inicial del conjunt colomenc, i amb gols aconseguits per Marc en dues ocasions, Dani, Toni i Víctor han golejat als de Santa Coloma i han sumat tres nous punts en un distret
      encontre disputat en el Camp de F-7 de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besós.



      .BENJAMÍ PREFERENT G. 1er. PTS PJPG PE PP GFGC
      1

      UD. CORNELLÀ

      6227205311240
      2

      RCD ESPANYOL "B"

      6028193610761
      3

      CE MANRESA

      5627175510567
      4

      CE MERCANTIL

      502615569557
      6

      FC SANT CUGAT ESPORT

      442713597654
      5

      GIMNÀSTIC MANRESA

      4627137710672
      7

      UD. At. GRAMANET "B"

      4228126107769
      8

      FC BARCELONA "B"

      3826122127980
      9

      ESC. F. GAVÀ

      3627106116874
      10

      UE SANT ANDREU "B"

      3227102157899
      11

      UE CASTELLDEFELS

      322795135473
      12

      UE SANTS

      292692155083
      13

      UE RUBÍ

      2826911671105
      14

      CF VILANOVA GELTRU

      27

      27

      6

      9

      12

      69

      90

      15

      FUND. P. E. EUROPA

      232765165888
      16

      UFB JÀBAC i TERRASSA

      527122428121




      BENJAMÍ 1a. DIVISIÓ 3er. G.PTS PJPG PE PP GFGC
      1

      RCD ESPANYOL "C"

      7526250120546
      2

      FUND. P. CE JUPITER

      632720349346
      3

      CD MASNOU

      5927192612356
      4

      Pa. BARCELON. ANGUERA

      5827191710060
      5

      CD MONTGAT

      4727152109272
      6

      AE UNIFIC. BADALONA SUD

      47271521010495
      7

      CD SANT GABRIEL "B"

      46271511110092
      8

      FUND. P. E. EUROPA "B"

      4327134108565
      9

      UD At. GRAMANET "C"

      4326141118871
      10

      FUND. PRIV. ESP. MATARÓ "B"

      3527112147381
      11

      U. At. HORTA

      3227102158296
      12

      UE SANT ANDREU "C"

      2527741668102
      13

      CF BADALONA "B"

      232772184997
      14

      UE LLONGUERAS SANT CRIST

      1827531955124
      15

      UD CIRERA "B"

      827222334142
      16

      At. MASNOU

      727212448154



      UE Sant Andreu: 1 - RCDE Prebenjamí: 7



      PREBENJAMÍ. GRUP 3er.PTS PJPG PE PP GFGC
      1

      RCD ESPANYOL

      6622220029315
      2

      UD At. GRAMANET

      5823191216741
      3

      CF BADALONA

      4722152511637
      4

      FUND. P. CE JUPITER

      4621151512932
      5

      CENTRO EUR. DE TECNOFUTBOL

      3921123610565
      6

      CD SANT GABRIEL

      392212377178
      7

      UE SANT ANDREU

      372312110119105
      8

      CLUB ESP. VILA OLIMPICA "B"

      292192109394
      9

      AE UNIFICACIÓ BADALONA SUD

      242180136496
      10

      CE. P. BARCELONISTA. BARCINO

      2321721245104
      11

      TRAJANA P. BARCELONISTA SANT JUST

      2222711478130
      12

      CF LLOREDA

      921301838185
      13

      ARRABAL-CALAF DE GRAMANET

      922301934164
      14

      AT. POBLE NOU

      022002210216








      S E N T I M E N T P E R I C O . C O M