dissabte, 3 de març del 2007

RESULTATS

Dimecres 28 de febrer / 07
Sant Andreu – Juvenil B
2-1

UE Cornellà - Infantil A 1-3

Dijous 1 de Març / 07
Juvenil A – Krilija Soajetow Top Ten.(Tordera) 0-4

Dissabte dia 3 de Març

Sadrià

Cadet A - CF Badalona
4-2

Infantil B - CD. Blanes 3-0
Aleví A - Ca'n Rull RT 8-0

Benjamí A – C. Mercantil 7-4
Benjamí B - Sant Gabriel 1-2

Desplaçaments

PB Anguera - Cadet B
1-5

F.E. Figueres - Infantil A 0-4
FE Figueres - Aleví B
1-1

Vila Olímpica CE. - Pre Benjamí 0-5

Diumenge 4 de Març

Sadrià

Juvenil A - Manacor 8-0
Juvenil B – CF. Badalona B 4-0
Infantil B – Alaior (Amistós)
6-0

Infantil Base A Femení – F.Esp. At. Vilafranca 9-0

Desplaçaments
Levante B - Espanyol B
1-0

CD Premià de Dalt - Benjamí C 6-3.

PARTITS I ESDEVENIMENTS DESTACATS

Aquest cap de setmana, destacarem el partit de l’Espanyol B que a la Ciutat Esportiva del Bunyol l’enfrontarà al Llevant B.
El conjunt valencià ocupa la catorzena posició a només un punt de la zona de promoció de descens a tercera divisió. Ha guanyat sis encontres, n’ha empatat onze y ha sortit derrotat en vuit ocasions. Ha marcat menys de la meitat dels gols que ha assolit el conjunt de Joan Francesc “Rubi” (16) per 22 encaixats.
L’Espanyol B es troba a tres punts de la zona de les eliminatòries d’ascens amb un partit menys. Una victòria perica, a l’hora que allunyaria al conjunt blanc i blau de les posicions perilloses de la classificació tornaria a situar-los en l’òrbita dels conjunts que lluiten per l’ascens, malgrat que la igualtat que hi ha a la categoria, amb dos partits guanyats o perduts es passa de dalt a baix amb molta facilitat.

El juvenil d’Oscar Perarnau, celebrarà demà el títol de lliga davant l’afecció perica en partit que disputarà davant el dèbil Manacor, i a la tarda tindran el reconeixement de tots els que es donin cita a l’Estadi Olímpic, sortint a la mitja part del partit Espanyol – Villarreal, (partit per cert, en que Tamudo igualarà la marca de Mauricio Pochetino i es convertirà en el segon jugador que més partits ha disputat amb la samarreta blanc i blava darrere del mític Antoni Argilés).
Guillem Savall, jugador del juvenil espanyolista, ha disputat els dos encontres de la Meridian Cup, formant part de la Selecció Europea que ha guanyat a la selecció d’ Àfrica (6-1 i 4-0), sortint al minut 63 en el primer encontre, i jugant tot el partit sencer en el segon.

De la resta, destacar el compromès desplaçament del Cadet B, al camp de l’Escola Industrial per enfrontar-se a la P.B.Anguera, i el de l’Aleví B, al Far de Figueres per enfrontar-se a la Fundació Esportiva. Qui més difícil ho tindrà serà el Benjamí C, que viatjarà a Premià de Dalt per enfrontar-se al Benjamí A local, en un duel apassionant entre tercer i quart a la classificació.





A l’atletisme blanc i blau destacar la presencia dels marxadors Maria Vasco (20 km. Marxa) i José Antonio Gonzalez Corbacho (50 km.) al Campionat de Marxa d’Eivissa.
Maria Vasco, tindrà com a possible rival a Milousaskaite, a Beatriz Pascual i a Maria José Poves que son les marxadores amb millor marques. Maria Vasco té una marca de 1h31’45’’

Per altre banda, se celebra a Barcelona, la Marató de Barcelona (si la que ens farà la guitza als pericos per fer-la algun il·luminat coincidir amb la data en que l’Espanyol juga com a local), la mateixa (que segons un tal Pucurull, només passa per llocs blaugranes, o al menys per ell només resulta digne mencionar aquests llocs silenciant qualsevol altre que tingui o hagi tingut relació amb nostre club).
Bé... deixem estar a les persones malaltes de culerisme i parlem del Marató en qüestió. Per part de l’Associació, hi participaran El Moustafá Younes, Victor Gonzalo, Jordi Madera en cadira de rodes. Començarà a les 8:30 en Maria Cristina, amb la participació de 7441 corredors per completar els clàssics 42.195 metres al llarg d’un recorregut per la ciutat comptal.

COMENTARI.

foto: el mundo.es

Continuem sota la màfia de Villar.

Un cop s’ha conegut la sanció de tancament per tres encontres del Ruíz de Lopera per els incidents del Betis –Sevilla de Copa, un té per força que fer, unes quantes reflexions al tema.

Resulta que llençar una ampolla de plàstic està castigat amb tres encontres si fa impacte a un tècnic. I jo ingenu de mi em pregunto ¿I si toca a un jugador? Per que per molt que s’hagi ocultat i silenciat en els mitjans d’intoxicació del regim, l’altre dia al Sadar, o Reyno de Navarra o com cony li vulguin dir, a Raul Tamudo li van llençar una ampolla de plàstic que li va fe impacte en el moment que celebrava efusivament amb la resta del seus companys el 0-2, i aquí no ha passat res; ni es comenta, ni es analitza, ni es sanciona ni ..

Resulta que llençar una ampolla de plàstic està castigat amb tres encontres si fa impacte a un tècnic. I jo em continuo preguntant. ¿ I si fos de vidre, de whisky, malgrat no toqui a cap tècnic?
I segueixo preguntant-me ¿ I si fos un cap de porc, i si fossin centenars d’objectes de tota classe llençats al mateix temps com a provocació al greu crim comès per un jugador rival per atrevir-se (deu meu, quin atreviment !) a llençar un servei de cantonada?

I això, ja no m’ho pregunto.... ho afirmo i amb contundència. Tenim unes competicions manipulades per la diferent vara de mesurar d’uns corromputs estaments federatius, encapçalats per mafiosos, que en tot moment no tenen altre objectiu que defensar els interessos dels clubs poderosos, continuar instal·lats a les poltrones (per cert, cobrant) i per sobra de totes les injustícies i tripijocs, l’ànim de servir a qui tots esteu pensant.


divendres, 2 de març del 2007

TRES ESPANYOLISTES GUARDONATS



fotos d'arxiu: josep maria

Raul Tamudo Montero, Miriam Diéguez de Oña, i Rocío Serrano Manday han estat guardonats a la setena edició dels Premis de l’Esport de Santa Coloma de Gramanet. Els tres han nascut en la localitat, i han estat escollits dins d’una amplia llista d’esportistes, de diferents disciplines esportives.

L’acte ha estat celebrat al Teatre Municipal de Santa Coloma, Josep M. de Segarra. Els pares, (per que per motius derivats de la seva activitat no han pogut els guardonats assistir-hi), han estat els encarregats de recollir els guardons, a mans del Coordinador d’Esports de la Diputació, senyor Antoni Tobeña, l’alcalde Bartomeu Muñoz, i el tinent d’alcalde Antonio Carmona.

Carmona, ha recordat la intenció que Tamudo sigui el pregoner de les festes, ja que fins ara la coincidència amb les festes de la població i la pretemporada de l’equip, no ho ha fet possible.

LES NOIES A LA SELECCIÓ


Anne torna a la Selecció Catalana
Aquest cap de setmana no hi ha jornada ni a la Superlliga femenina ni a la Primera Nacional, degut als compromisos de les respectives seleccions autonòmiques, corresponents a la segona fase del VIII Campionat Nacional de Seleccions autonòmiques femenines Sub- 25 i Sub – 18 que es disputaran a Vilanova i la Geltrú entre els dies 2 i 4 de març.

Selecció Sub-25

RCD. Espanyol SAD.: Cristina Prieto Raposo, Ane Bergara Artieda, Miriam Dieguez de Oña, Natalia Arroyo Clavell, Aida Garcia Garcia, Adriana Martin Santamaría, Marta Cubí Tudó, Sara Serna Abadias.

FC. Barcelona: Cristina Molina Duran, Mireia Chico Gonzalez, Sarai Lucha Hurtado, Sheila Sanchon Huerta, Alba Vilas Baiges, Esther Romero Ruíz, Berta Carles Bove

UE. L’Estartit: Noelia Carrillo Porras, Marta Villagrasa Cuy

CE. Sant Gabriel: Montserrat Muñoz Chico





Les jugadores es concentraran el dijous, 1 de març de 2007 a les 19’00 hores a la seu de la Federació Catalana de Futbol (c/ Sicilia, 93-97 de Barcelona), desplaçant-se posteriorment en autocar a l’Hotel d’allotjament per la seva concentració i participació en el campionat.
La concentració finalitzará el diumenge, 4 de març de 2007 al Complex Municipal Parc Esportiu del Garaf un cop finalitzats els partits.



Selecció Sub-18

RCD. Espanyol SAD.: Marta Torrejon Moya, Maria Reche Romero, Rocio Serrano Manday

FC. Barcelona: Laura Rafols Parellada, Melani Serrano Perez, Cristina Vega Bobo, Mª Victoria Losada Gomez,

Esc. F. UD. Cerdanyola Valles: Andrea Carrillo Gris

FC. Girona:Laura Bonaventura Brugues, Tania Martinez Romero

UE. L’Estartit: Georgina Carreras Caner, Anna Servia Sicars

UE.Lleida: Mª Pilar Porta Arrabalin, Andrea Porta Arrabalin, Anna Pallares Pascual, Meritxell Vazquez Castano

CE. Sant Gabriel: Cristina Baudet Lucena

CF. Femení Tortosa-Ebre: Marta Liria Lopez


Complex Municipal Parc Esportiu del Garraf
Ronda Iberia (Vilanova i la Geltrú)
Calendari:

Divendres 2 de març
10:00 EXTREMADURA - CATALUNYA SUB-18 1-212:00 EXTREMADURA - CATALUNYA SUB-25 0-1
Dissabte 3 de Març
10:00 EXTREMADURA - CANARIAS SUB-18 0-112:00 EXTREMADURA - CANARIAS SUB-25 3-1

Diumenge 4 de març
10:00 CATALUNYA - CANARIAS SUB-18 2-012:00 CATALUNYA - CANARIAS SUB-25 2-1

dijous, 1 de març del 2007

COMENTARIS


Problemes el diumenge per pujar a l’Estadi

De nou, els nostres “simpàtics” responsables municipals ens tornen a complicar l’existència amb tot una sèrie d’esdeveniments programats a la muntanya olímpica. Ja no n’hi ha prou amb unes obres per el 2010 que han de començar tres / quatre anys abans. Amb fang quan plou, amb unes rases, i sots que baixant de nit et jugues la integritat si no mires on poses els peus, amb embussaments, escales automàtiques que no funcionen a totes les estones del diumenge (15.00 hores del partit davant el Mallorca, no funcionava cap), trams d’escales eternament en obres, policies impresentables que en comptes de alleujar els problemes ja sabem a que es dediquen...en fi... el mateix de sempre...

Capítol apart el marató, (tenia que ser el mateix dia...). He entrat a la web de la cursa, i he observat que hi ha en un document de word el trajecte km per km de la cursa. Hi he entrat, per saber-ho, dic: “miraré per on transcorre”... per després tenir una informació més acurada sobre la prova per si hi prenen part atletes de la Associació E. Blanc i Blau.
La meva sorpresa al veure que expliquen km a km, amb tot detall, i un altre cop, un impresentable de pensament únic, ens informa de tota una sèrie de recordatoris del club del règim. Sense venir a compte, ens informen del Camp ja no nou, de les Corts, dels mites futbolistes, de jugadors de bàsquet, per tot arreu apareix quelcom del club aquest que enverina la nostre societat. Naturalment, un trajecte de la cursa passa per l’Avinguda de Sarrià, però aquí ni una paraula explicant res més del que tots sabem. Parlen de Montjuïc, de tota la zona, però naturalment ni una paraula del RCD Espanyol. Suposo que al Bus Turista de BNA amb guia deu succeir igual... un autèntic fàstic propi d’una gent amb estómacs molt agraïts a qui els dona de menjar. Bé ells ho continuaran fent, continuaran asfixiant de culerisme a tothom, però al menys aquí ho denunciem amb la mancança de reso del mitja, però amb tota la força de qui ja n’esta fart de tants impresentables, i de tants fastigosos personatges que aprofiten els mitjans públics i el pressupost públic per fer-nos empassar tot el dia Barça.
Que amb merda s’ho mengin. http://www.atletisme.com/marato/MARATO2007PUCURULL.doc

No fa falta dir, les ganes que tots en tenim de deixar de una vegada aquest lloc tant inaccessible, però al mateix temps veiem amb preocupació com les obres a Cornellà-Prat van molt lentes o al menys no porten la velocitat que nostres cervells imaginen portar, per que arribi d’una vegada la data del trasllat.
Per que a més, les informacions son contradictòries; per una banda el propi president diu que “encara que les obres no acabin l’agost del 2008, l’Espanyol ja començaria a incorporar-se al nou estadi al maig” i per altres conductes del propi club, es parla o es deixa entreveure dates posteriors al gener de 2009...


Peixoto sense estrenar-se.

Se n’ha anat com va venir; lesionat. Ha ocupat una plaça de l’equip, ha costat per el que sembla mig milió d’euros, (imagineu aquests ingressos al futbol base, al femení, o a unes seccions que ens neguen per que no hi ha diners), i se’l liquida sense pogué ni tan sols jugar un minut. Es pot equivocar en un fitxatge, es pot signar un jugador i que per els motius que siguin no triomfi, no s’adapti, o simplement es lesioni. Però arribar a l’últim dia permès per pogué fitxar (tenint com tenim la pedrera) i triar entre Coco i Peixoto (!), sense reservar-se cap clàusula contractual que especifiqués i cobrís en certa mida, una hipotètica situació com la que s’ha viscut en aquest jugador, em semblava ja en el seu moment i ja no em parlem ara, un cas molt arriscat.
Naturalment també els serveis mèdics van patinar en els oportuns reconeixements al declarar-lo apte per aquesta temporada, en primer lloc, i després altre vegada quan el van deixar alinear per Valverde en Terrassa.
Punt final al cas Peixoto...però, ¿algú assumirà responsabilitats, o es farà responsable del mig milió d’euros?...

Les paraules de Sebastián Javier

Al senyor Sebastian Javier Rodríguez, se l’hi ha d’estar molt agraït per finançar fitxatges, per patrocinar en el seu moment l’equip, per patrocinar programes i mitjans espanyolistes, (del avió, suposo ja “desinfectat” prefereixo no parlar-ne, ja que als pericos no ens ha servit per millorar rés, només per riure una estona, i ens seguirà constant un ull de la cara a qui vulgui viatjar amb l’equip -1200 euros a Tel-A-Viv), però aquest ajut mai deuria de significar una intromissió en la parcel·la esportiva, i menys per encarir els jugadors pendents de renovació.
El fet de dir que ell posarà el que faci falta en la renovació de “lo pelat” em pregunto jo, ¿Afavoreix la negociació o per contra servirà en cara més, per mantenir o pujar les abusives condicions que tan ell com el seu representant demanen a la Institució? ¿Es pot permetre el RCD Espanyol pagar per un jugador que rendeix menys de la meitat dels partits que juga, (tot i que sigui un geni del futbol el 30% dels partits, o per altre banda no sàpiga treure els còrners millor que un jugador infantil), sent conscients que hi ha altres casos que es sentiran afectats i es posaran a la cua, exigint idèntiques millores ? ¿Aquestes son maneres de negociar? Per el que es veu, a Sebastián Javier no l’ha cridat deu, per el camí de la diplomàcia ni de la prudència.

ACTUALITZACIÓ CLASSIFICACIONS

Després de disputats els encontres ajornats, corresponents a la lliga Nacional Juvenil amb resultat de Sant Andreu 2 Juvenil 1, i de la Divisió d'Honor Infantil, amb resultat de Cornellà 1 Infantil 3, les respectives classificacions queden de la següent manera.

CLASSIFICACIÓ LLIGA NACIONAL JUVENIL GRUP 7è

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA B224815343516
2 RCD ESPANYOL B224012464831
3 LLEIDA223810842622
4 TERRASSA223711473128
5 GIMNÀSTIC213611373925
6 GRANOLLERS213611374234
7 EUROPA213510563728
8 AT. GRAMANET 22328863425
9 MERCANTIL22318773028
10 CASTELLDEFELS223171053333
11 CORNELLÀ B21267593130
12 SANT ANDREU B21267593338
13 BADALONA B21245972324
14 DAMM B21246692126
15 MANRESA222365113039
16 EF PRAT BLAUGRANA 222156111939
17 JÀBAC CA'N JOFRESA211954122234
18 JOSEP MARIA GENÉ22613182054



CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR INFANTIL.

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA20602000854
2 RCD ESPANYOL205719016910
3 DAMM204112534217
4 GIRONA 203310373019
5 EUROPA20339652014
6 JÀBAC CA'N JOFRESA 20319472831
7 MATARÓ20288481925
8 CORNELLÀ 20278392832
9 GIMNÀSTIC202682102442
10 BADALONA20236592434
11 GRAMANET202055102531
12 GRANOLLERS202055101731
13 FE. FIGUERES201637101548
14 MANRESA201536112449
15 EF TÀRREGA201132151240
16 SANT GABRIEL 20923151752

CLASSIFICACIONS FUTBOL 7

CLASSIFICACIÓ BENJAMÍ PREFERENT GRUP 1er

CLASSIFICACIÓ PJ PTS PG PE PP GF GC
1 FC BARCELONA 20 57 19 0 1 131 13
2 RCD. ESPANYOL 20 55 18 1 1 132 18
3 UD AT.GRAMANET-M. 20 50 16 2 2 86 32
4 C. GIMNÀSTIC MANRESA 20 42 13 3 5 68 37
5 C. MERCANTIL 20 41 13 2 5 64 52
6 CE. MANRESA 20 36 11 3 6 63 37
7 CF CUBELLES 20 29 8 5 7 51 56
8 EC GRANOLLERS 20 26 7 5 8 39 42
9 EF. GAVÀ 20 26 8 2 10 39 51
10 JÀBAC CA'N JOFRESA 20 22 7 1 12 31 59
11 ESCOLA F. SABADELL 20 21 6 3 11 30 58
12 FP. E. TERRASSA FC 20 20 5 5 9 45 68
13 C. NATACIÓ TERRASSA 20 14 3 5 12 34 63
14 E.F. PRAT BLAUGRANA 20 12 3 3 14 21 62
15 UE CASTELLBISBAL 20 5 1 2 17 21 119
16 MARTORELL ASSOC. ESPOR. 20 3 1 0 19 22 110


CLASSIFICACIÓ BENJAMÍ PREFERENT GRUP 2óN


CLASSIFICACIÓ PJ PTS PG PE PP GF GC
1 UDA GRAMANET "B" 20 46 14 4 2 79 39
2 CD BLANES "A" 20 44 14 2 4 81 43
3 FP SÁNCHEZ LLIBRE "A" 20 42 13 3 4 87 45
4 GRANOLLERS "B" 20 42 13 3 4 78 43
5 CF SANT CUGAT ESPORT "A" 20 41 13 2 5 69 37
6 MARTORELLES "A" 20 38 12 2 6 49 41
7 CE EUROPA 20 36 12 0 8 62 40
8 RCD ESPANYOL "B" 20 32 10 2 8 66 66
9 FC BARCELONA "B" 20 28 9 1 10 54 52
10 SANT GABRIEL"A" 20 28 9 1 10 60 61
11 P. BARCELONISTA S. CELONI 20 27 8 3 9 63 62
12 CF BADALONA "A" 20 25 7 4 9 40 43
13 CE LLIÇÀ DE MUNT "A" 20 11 3 2 15 30 70
14 FUNDACIÓ PR. JÚPITER 20 10 3 1 16 36 91
15 FC. PALAU SOLITÀ I PLEG. 20 9 3 0 17 22 94
16 CERDANYOLA MATARÓ "A" 20 5 1 2 17 27 76


CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ BENJAMÍ GRUP 5è

CLASSIFICACIÓ PJ PTS PG PE PP GF GC
1 UE SANT ANDREU "A" 21 56 18 2 1 120 22
2 ROCAFONDA C.F."A" 21 50 16 2 3 69 34
3 CD PREMIÀ "A" 21 47 15 2 4 75 31
4 RCD ESPANYOL "C" 20 41 13 2 5 100 44
5 PREMIÀ DE DALT "A" 21 41 13 2 6 73 40
6 UE VILASSAR DE MAR "A" 21 40 12 4 5 78 55
7 BLANES "B" 20 35 11 2 7 57 44
8 JUVENTUS, AC. "A" 20 33 10 3 7 42 44
9 UD. CIRERA "B" 21 30 10 0 11 55 46
10 MASNOU AT. "A" 21 29 7 8 6 56 52
11 VALLDEMIA MARISTES "A" 21 27 9 0 12 63 63
12 UD AT.GRAMANET-M."D" 20 24 7 3 10 50 57
13 MASNOU CD. "A" 21 22 7 1 13 45 52
14 CF BADALONA "B" 21 11 3 2 16 35 82
15 CD MONOPOL "A" 20 1 0 1 19 22 95
16 CE ARENYS DE MUNT(retirat 2ªv) 0 0 0 0 0 0 0


CLASSIFICACIÓ PRE BENJAMÍ GRUP 1è

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD. ESPANYOL 1648 1600 2038
2 UAT.GRAMANET MILAN 1641 1321 14321
3 CF BADALONA 1640 1312 9116
4 SANT GABRIEL 1633 110 5 11335
5 VILA OLÍMPICA. C.E. 1630 100 6 8730
6 Pª .BARC. CINC COPES 1628 9 1 682 46
7 CF. LLOREDA 1626 8 2 681 44
8 FP CE JÚPITER 1525 81 679 52
9 U.E. SANTS 1619 61 9 6978
10 UNIFIC. BADALONA SUD 15 1550 1032 88
11 CE. Pª BARCEL. BARCINO 15620 1317 109
12 CD CARMELO 15620 1324 142
13 U.D. ALBINENSE-70 166 20 1420 163
14 CE APA POBLE SEC 16310 159 218


CLASSIFICACIÓ CADET FEMENÍ GRUP 1er.

CLASSIFICACIÓ PJ PTS PG PE PP GF GC
1 FC BARCELONA 18 54 18 0 0 148 20
2 RCD ESPANYOL 18 46 15 1 2 112 20
3 F.ESP. AT. VILAFRANCA 18 32 9 5 4 49 39
4 CE EUROPA 18 29 8 5 5 54 42
5 SANT CUGAT ESPORTS 18 29 9 2 7 47 41
6 FF TORROELLA 18 28 9 1 8 46 45
7 CE. BASE OLERDOLA 18 26 8 2 8 37 47
8 CF REUS 2002 17 21 5 6 6 47 54
9 CE SABADELL 18 20 6 2 10 31 40
10 VILANOVA I LA G. 18 12 4 0 14 24 93
11 UNIF. CIUTAT MERID. 17 5 1 2 14 6 61
12 CF AT. RIUDEPERES 18 5 1 2 15 15 114


CLASSIFICACIÓ INFANTIL BASE A, GRUP 1er

CLASSIFICACIÓ PJ PTS PG PE PP GF GC
1 EUROPA, CE 14 37 12 1 1 78 5
2 RCD ESPANYOL 15 37 12 1 2 133 8
3 SANT GABRIEL 13 33 11 0 2 90 11
4 IGUALADA CF 14 30 10 0 4 60 19
5 ESC.ESP. GUINEUETA 14 24 8 0 6 36 36
6 FE AT. VILAFRANCA 14 18 6 0 8 44 46
7 FC SANTBOIÀ 16 11 3 2 11 24 88
8 CF VILANOVA I LA G. 13 9 1 3 9 21 62
9 ESPARRAGUERA 15 6 2 0 13 13 113
10 EFO 87, CF 14 4 1 1 12 10 121


CLASSIFICACIÓ INFANTIL BASE B. GRUP 2ón.

CLASSIFICACIÓ PJ PTS PG PE PP GF GC
1 RCD ESPANYOL "B" 18 44 14 2 2 111 18
2 CE SABADELL 18 43 14 1 3 92 24
3 ENFAF 17 43 13 1 2 96 38
4 MAURINA EGARA "C" 18 36 11 3 4 39 23
5 ESC. F. BARBERÀ AND. 17 36 11 3 3 59 53
6 SANT CUGAT ESPORTS. 17 27 9 0 8 30 31
7 MIRASOL-BACO UNIÓN 18 20 6 2 10 33 51
8 MANRESA CE 18 18 5 3 10 29 47
9 CERDANYOLA DEL V. "D" 18 16 5 1 12 37 74
10 F.E. AT. VILAFRANCA 18 14 4 2 12 27 75
11 BELLAVISTA MILAN 18 8 2 2 14 28 78
12 E F. BONAIRE 17 3 1 0 16 8 77

BASE FEMENINS


fotos: josep maria. L'Infantil B no va pasar de l'empat davant la Maurina Egara

En el fútbol base femení aquest cap de setmana passat, el Cadet femení va guanyar per 12-1 al Riudeperes en un partit sense història en la que el conjunt d’Albert Andrés va golejar al cuer de la classificació. L’Espanyol va alinear dos equips pràcticament diferents:
En el primer temps van sortir Maria Pujol; Sandra, Isa, Helena, Cris, Eva, Maria Chueca i va acabar amb avantatja perica per 3-1.
En el segon temps van jugar: Maria Pujol; Isa, Anna Jornet, Jessyca, De la Cruz, Nerea, Montse.
Gols: 1-0 Helena ,2-0 Eva, 2-1, 3-1 Cris, 4-1 Nerea, 5-1 Montse, 6-1 De la Cruz, 7-1 Nerea, 8-1 De la Cruz, 9-1 Montse, 10-1 Montse, 11-1 Montse, 12-1 Anna

Diumenge les noies del femení Infantil A van guanyar a Igualada per 0-1 gol d’Alexia.
En tot, el conjunt de Marta Cubí té molt difícil adjudicar-se el títol, ja que l’Espanyol ha perdut dos encontres i un d’empatat, mentre que els seus adversaris (Europa i San Gabriel) només han perdut un partit i un empat i dos derrotes, respectivament.

L’Infantil B també s’ha complicat força la lliga en un partit en un partit dominat per les presses i la precipitació en el joc. Una errada defensiva(com les que es van cometre en Andorra, davant l’ENFAF) va possibilitar al conjunt egarenc a empatar en un partit en que Alba havia avançat a les periquites. Nervis i tensió excessius, en un partit que era ja pràcticament un dels últims obstacles que restaven, i en cas d’haver-lo superat la situació hagués sigut molt més optimista cara a aconseguir el títol de lliga. Ara, el CE Sabadell és a només un punt, i sense oblidar a les andorranes, que tenen un partit menys per disputar.
Van jugar Mireia, Carla, Esmeralda, Gema, Marina, Mariana,Sheila, Andrea Pereira, Paula, Alba
Gols: 1-0 Alba, 1-1.

Golejadores del futbol base femení.

RCD Espanyol Cadet femení
Eva 24
Montse 21
Nerea 15
Helena 10
Sandra de la Cruz 10
Cristina 9
Anna Jornet 8
Maria Chueca 7
Isabel 4
Sandra Anglada 2
Jessica 1

RCD Espanyol Infantil A.


Andrea Alltman 24
Andrea De la Fuente 23
Alexia 17
Marta 15
Ariadna 15
Mikaela 10
Mireia 7
Sara García 6
María Álvarez 5
Claudia 4
Andrea Cabrera 4
Andrea Rius 3

RCD Espanyol Infantil B

Alba 35
Anna López 23
Andrea Pereira 12
Carla Borrás 10
Maria Lluisa 8
Gemma 6
Andrea García 5
Marina 3
Sheila 2
Esmeralda 2
Mariana 2
Mireia 2
Paula 1







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M