dissabte, 31 de juliol del 2010

ANGEL, CEDIT AL GIRONA.

Foto d'arxiu.


Ángel Martínez Cervera, Taialà (Girona), 31/01/86, ha estat cedit per l'Espanyol al Girona FC per una temporada.

El jugador gironí havia jugat també en qualitat de cedit al Rayo Vallecano la passada temporada i no ha entrat des d'un bon principi en els plans de Mauricio Pochettino.

Recordem que Ángel Martínez va debutar la temporada 2006/07 amb el primer equip del RCDE, jugant 7 encontres (4 d'ells de titular i 3 de suplent) amb un total de 384 minuts de joc. Posteriorment va disputar amb el primer equip 28 partits de lliga la temporada 2007/08 (21 de titular) amb un total de 1933 minuts acumulats de joc i va marcar dos gols. A la següent temporada (2008/09), va disputar 15 partits de lliga amb un total de 823 minuts, vuit d'aquests quinze encontres, de titular.

A l'equip madrileny va disputar 27 encontres a la categoria de plata del futbol espanyol, dels que 21 van ser de titular, tot i que nomé en vuit ocasions va jugar els noranta minuts. 1809 minuts van ser l'aportació del gironí al conjunt de Vallecas, on va marcar dos gols.

ESPANYOL - SAMPDORIA
36è TORNEIG CIUTAT DE BARCELONA


Aquesta nit (21:45 h.), a l’Estadi del RCD Espanyol de Cornellà-El Prat, tindrà lloc la XXXVI Edició del Torneig “Ciutat de Barcelona”, XIX Memorial Fernando Lara amb un encontre entre el RCD Espanyol i la Sampdoria italiana.

L’Espanyolisme viurà aquesta nit altre cop el Ciutat de Barcelona desprès del parèntesi de la temporada passada en la que no es va celebrar pel trasllat al nou estadi. Precisament demà passat dilluns, es complirà el primer aniversari de la inauguració oficial de l’Estadi del RCD Espanyol en partit davant el Liverpool anglès.

Hi ho farà amb el ressò del traspàs de Nico Pareja al Spartak de Moscou per uns deu milions d’euros segons apunten la majoria de rotatius esportius catalans, ja que el club un cop més no dona xifres oficials, brillant la transparència per la seva absència i més tenint en compta que una part de l’operació va ser sufragada (cosa que s’agraeix) pel nostre President, el senyor Sánchez Llibre. Veurem quina part li queda al RCD Espanyol i com es cobreix aquest puntal decisiu que ha perdut la cobertura espanyolista. Curiós el detall que els fitxatges en els que hi ha diners de consellers sempre triomfen i son venuts després recuperant lo invertit o inclòs amb plusvàlues (Costa va ser l’excepció que confirma la regla):

Previ al desenvolupament del matx, hi haurà tota una sèrie d’activitats lúdiques pels més joves a l’exterior de l’estadi, que van des de jocs pels més menuts, concursos, concert musical, i davant el còrner de les oficines tindrà lloc l’exposició del “Mosaic RCDE” amb imatge de prop de 30.000 socis del club blanc-i-blau.

En quant al partit pròpiament dit, el tècnic de la UC Sampdoria ha convocat a vint-i-un futbolistes per enfrontar-se al conjunt de Mauricio Pochettino. Els concentrats en un hotel de Sant Just, son:
Curci i Fiorillo com a porters, Cacciatore, Gastaldello, Lucchini, Rossini, Stanckevicius (que ha sonat i molt com a futurible perico), Volta i Ziegler com a defenses; Padalino, Palombo, Dessena, Koman, Mannini, Poli, Semioli, i Tissone com a mitjos i com a davanters Cassano, Marilungo, Pazzini, i Pozzi.

Per part espanyolista, Mauricio Pochettino no vol forçar als jugadors que han sortit o estan sortint de lesions com els casos de Ivan de la Peña o del fitxatge Dátolo i per completar la llista un cop més tirarà de nois de la pedrera espanyolista.
El tècnic espanyolista ha convocat:
Cristian Álvarez, Kiko Casilla, Chica, Dídac, Galán, Víctor Ruiz, Forlín, Jordi Amat, Javi López, Moisés, Callejón, Luis García, Verdú, Osvaldo, Coro, Iván Alonso, Álvaro, els fitxatges del filial Raúl Rodríguez, Rui Fonte, el migcentre que jugava al Oriola, José Cervera, i els juvenils Víctor Álvarez i Pau Senent.


Per últim, dir-ne que l’Espanyol s’ha fet amb el trofeu les tres darreres edicions i l’ha conquerit en 18 ocasions, seguint en triomfs el Real Madrid CF amb 3 edicions conquerides, el Sao Paolo en dues ocasions, i Slovan de Bratislava, Dinamo de Moscou, Real Zaragoza, Spartak de Moscou, FC Barcelona, Vasco da Gama, AC Milan, Valencia CF, Udinese Calcio, Chievo Verona, AC Parma, Olympique de Marsella, s’han alçat amb el prestigiós trofeu un sol cop. Des de 1983 es juga a partit únic (amb l’excepció de l’edició del 1995 que va ser triangular en modalitat de 3x1), sent amb quatre equips participant amb la modalitat de semifinals, final de consolació i gran final en les 9 primeres edicions.

divendres, 30 de juliol del 2010

EL FILIAL ALLEUGEREIX LA PLANTILLA

NICO PAREJA, TRASPASSAT AL SPARTAK DE MOSCOU.

BAIXES DEL FILIAL




José Mendez Monroy "CANARIO", Santa Cruz de Tirajan (Las Palmas), 05/05/89, cedit al Sporting Mahonés.
Canario junt a Javi Márquez van liderar l'equip espanyolista en la seva tornada a la categoria de bronze del futbol espanyol, però l'actual temporada ha comptat molt poc pels tècnics, especialment per Perarnau que ha estat qui ha ocupat la banqueta durant major part de l'exercici.





Alberto Ortiz Moreno "TITO". Sta. Coloma de Gramanet, 15/02/85. Baixa, s'incorpora al CD Benidorm.
El migcampista reconvertit en central va ser un fix en les alineacions del filial espanyolista després de la seva cessió la temporada anterior al Legia de Varsovia, polonès.




Tainan Linhares Welker "TAI", Paso Fundo, Brasil, 13/03/87. Baixa.
Rescindeix el seu contracte. Va ser fitxat la passada temporada procedent de la UE Llagostera. Durant la temporada va ser baixa al mercat d'hivern per alliberar una fitxa, però la lesió de Manu Molina en el tram final de temporada li va permetre tornar a ocupar un lloc a l'equip que finalment va perdre la categoria.





Germain Francelin TIKO Messina, Yaoundé, (Camerún). Cedit al Pontevedra.
La temporada passada va jugar en qualitat de cedit al mercat d'hivern a la SD Compostela en la que no va pogué contribuir a evitar el descens. Va ser fitxat del Duisburg alemany la primavera de 2009.

EL FILIAL S'ESTRENA GOLEJANT (0-4)

L'Espanyol B va disputar el seu primer encontre de pretemporada a terres andorranes, guanyant 0-4 (Dani López, David López, Dani López i Sergio Ginés) a la Selecció Sub-21 d'Andorra.

Diumenge a les 18:30, segon encontre davant el conjunt català de la UE Tona. La temporada passada aquest mateix encontre en terres osonenques va acabar amb triomf espanyolista per 0-2.


.PRETEMPORADA 2010/11RCD ESPANYOL "B".
DataPartit i terreny de jocRivalRes
29/07AMISTÓS. (Andorra)Selecció sub-21 ANDORRA0-4
01/08AMISTÓS (Zona Esp. Mpal. Tona, 18:30h. )UE TONA - RCDE B-
05/08TORNEIG HISTÒRICS (Guinardó)CE EUROPA - RCDE B-
05/08TORNEIG HISTÒRICS (Guinardó)CD MASNOU - RCDE B-
6 i 7TORNEIG HISTÒRICS (Guinardó)(Si es classifica, Semifinals i Final) -
12/08AMISTÓS (C.Esp. Sadrià)RCDE B - KITCHEE SC (Hong Kong)-
15/08AMISTÓS (Els Canyars, Castelldefels)UE CASTELLDEFELS - RCDE B-
19/08TORNEIG FALSETFALSET ESP / REUS / UDA GRAMANET -
22/08TORNEIG REMOLINS-B. (Amposta)REMOLINS BITEM / AMPOSTA-




MOLTES BAIXES DEL JUVENIL...

NICO PAREJA PODRIA DEIXAR DE SER JUGADOR DEL RCDE, AVUI MATEIX. UNA ELEVADA OFERTA DE RUSSIA SERIA LA CULPABLE...


LA PROMOCIÓ DEL 91TEMPORADA 2010/11BAIXES
POL Freixenet ViejoBarcelona, 22/08/91Porter. Fitxa per Málaga B
Miguel Plazas Vera "MICHEL"Lorca, 17/01/91Porter. Cedit Santboià FC
PERE Martínez SastreSabadell, 24/07/91 Lateral Dret
ADRIÁN Pérez San Martín Barcelona, 28/03/91Cedit Grama. Fitxa Cesena (ITA)
Álvaro VEGA SuárezHuelva, 15/03/91Def.Cent. Fitxa Recreativo H.
Albert MOZO FábregasGranollers, 15/01/91Def. Central. Fitxa Cesena (ITA)
Marc CABALLÉ NaranjoL'Hospitalet de Ll., 22/06/91Migcentre. Fitxa At. Madrid B
JULIán Serrano TalavánSabadell, 16/04/91Migcentre. Fitxa Cesena (ITA)
Adrià TUNEU VilellaVic, 19/03/91Extrem. Cedit S.Francisco. Fitxa Manlleu
Cristian TELLO HerreraSabadell, 11/08/91Extrem. Fitxa per FCB
Alejandro "ALEX" Rodríguez de MiguelTerrassa, 03/07/91Davanter C. Fitxa Cesena (ITA)
...
..CONTINUEN AL CLUB
ÁNGEL Martínez OrtegaBarcelona, 17/05/91Lateral esquerre. Cedit Jaen
Manuel Antonio MOLINA ValeroHuelva, 20/11/91Migcampista. Espanyol B
WILLY YembaKinhasa, ZAI., 04/12/91Extrem. Espanyol B
ÁLVARO Váquez GarcíaBarcelona, 27/04/91Davanter. Espanyol B
Dani NIETO VelaPalma Nova, Mall, 04/05/91Davanter. Espanyol B
Manuel Jesúes Vázquez Florido CHULIHuelva, 25/01/91Davanter. Espanyol B

dijous, 29 de juliol del 2010

CONFIRMAT: MÍRIAM JUGARÀ AL RAYO


Com era de preveure, (llevat que marxés a l’estranger a lligues més competitives i amb més emoluments de fitxa), Míriam Diéguez fitxa pel Rayo Vallecano.

La ex capitana del RCD Espanyol després d’una prolífica etapa en blanc-i-blau, es va acomiadar del conjunt perico en no renovar el seu contracte, i ara el conjunt madrileny anuncia oficialment la seva incorporació
.

L'ESPANYOL GUANYA AL PERALADA (0-3)
AMB GOLS DE CORO, LUIS I ÁLVARO EN UN FLUIX PARTIT.

















CF Peralada: 0 – RCD Espanyol: 3

(Camp Mpal. de Peralada, Baix Empordà: Josep Maria)

Discret partit

El RCD Espanyol va aconseguir el segon triomf en terres gironines en imposar-se en l’habitual encontre de final de estada davant el Peralada CF per 0-3, gols tots aconseguits en el segon període, ja que en el primer va saltar la sorpresa ja que es va arribar amb l’empat inicial.

El CF Peralada, conjunt de Primera Catalana, es va pujar a les barbes d’un Espanyol molt espès que no va deixar gaire bona imatge, sobre tot en el primer temps. Si bé, l’Espanyol va començar amb ganes i va gaudir d’un parell d’ocasions en els minuts inicials, (primer Álvaro i posteriorment Osvaldo rematant en semi-errada van estar a punt de marcar), però ben aviat el conjunt empordanès no sols es va permetre resoldre sense angunies els febles atacs pericos, sino que encara va dominar la parcel•la ampla durant uns bons minuts, traient un servei de cantonada, i sovintejant l’esfèrica l’àrea de càstig espanyolista, tot i que la innocència dels atacants locals i la solvència defensiva pròpia de la diferència de categoria van fer que l’Espanyol no es veies amb problemes a la reraguarda.

L’Espanyol que no trobava la manera de trencar la teranyina d’un Peralada que es va emprar a fons (amb consentiment arbitral que va deixar sense sancionar diferents entrades al límit) i els minuts anaven passant. Ho intentava amb profunditat però les darreres passades (Verdú) o centrades (Coro) no eren del tot satisfactòries.

En el darrer tram del primer temps, l’Espanyol mitjançant Verdú obliga a lluir-se al meta Buendía amb un llançament que treu el meta local a còrner per la seva esquerra; Era el minut 33 de joc... Els blanc-i-blaus intensifiquen l’atac, Osvaldo remata en bona posició, però als núvols. Una passada de Verdú a Coro lliure de marca, però el banyolí envia una centrada – xut massa tancada, fàcil per Buendía.

L’ocasió més clara del primer temps, després d’una bona jugada d’atac col•lectiva acaba amb una rematada d’Álvaro, (el millor del partit, per la seva lluita, perillositat i gol tot i jugar d’extrem i no de davanter centre), que treu Buendía amb el peu dret a còrner.
El Peralada posar en problemes la integritat del marc espanyolista, però la rematada blocada per Kameni ja era invalidada per fora de joc.

A la segona part, només Forlín (jugant al mig del camp) Verdú i Coro repeteixen del primer temps. Ocupa la lateral esquerra, el noi que jugava al Juvenil B, Carles Clerc. Potser estàvem davant els darrers minuts d’un Callejón que va córrer per banda, però no va aportar res de significatiu tot i que ho va intentar.

L’Espanyol va sortir amb altre aire en el segon temps. No es que jugués sensiblement millor, però si que diguem-me va posar una marxa més en atac i quelcom més d’encert.

Així, als dos minuts de la represa, el col•legiat a instàncies del línier talla un contracop de Ivan Alonso per fora de joc molt dubtós quan es quedava tot sol. La rèplica, una rematada del dorsal 7 local que atura Cristian Álvarez molt segur tot el segon temps en que va jugar.

Als set minuts, Coro engalta de primera, una centrada perfecta de Nico Pareja per la dreta de l’atac, ja que el central argentí s’havia incorporat a l’atac al llançament d’un servei de cantonada mal executat i que en la continuació del rebuig de la defensa es va fer amb la bola.

El gol va trontollar el sistema defensiu local i dona ales a un Espanyol que per fi ha pogut perforar la porteria local. Una errada del meta suplent local en una pilota alta, permet a Ferran Corominas, tocar lo just per impulsar la bola cap a barraca, però en el darrer instant un defensor local treu sota pals evitant el gol.

En el 57’, Verdú deixa el seu lloc al jove jugador del juvenil, l’alacantí Pau Senent que va completar uns molt bons minuts.
El Peralada va estar a punt d’empatar el matx, al llançament d’un lliure directe que va obligar a volar a Cristian Álvarez per la seva esquerra amb una aturada sensacional.

El col•legiat del matx es va menjar un clar penal comès sobre Coro, quan una molt bona jugada de Luis García, retallant al seu rival i col•locant-la en profunditat a l’àrea on el de Banyoles fou travat sense que el casolà col•legiat assenyalés res. Precisament Coro, seria substituït instants després per Álvaro que tornaria a sortir al terreny de joc.

El davanter de la pedrera perica, seria el protagonista d’aquests minuts portant de bòlit a la defensa local. Una jugada seva penetrant per la dreta acaba amb una passada a Pau que lliure de marca en la frontal xuta ras, ajustat al pal dret.

Tan sols dos minuts després arribaria la sentència del partit: Álvaro en segona instància (recollint el propi refús en la cama del defensor, després de intentar centrar), col•loca una centrada que no pot arribar al cap de Ivan Alonso, rebutja la defensa i la bola li cau a Luis García que engalta una volea rasa, que entra dins la porteria local.

Sis minuts després, una gran jugada espanyolista significa el darrer gol del partit; jugada per la dreta de Pau Senent, centrada perfecta, i rematada suau però efectiva superant al meta empordanès, d’Álvarito.

Els darrers minuts l’Espanyol va pogué incrementar el compte golejador, però es va trobar amb un Ivan Alonso horrible en quant a efectivitat, que va llençar a les escombraries dues jugades tant clares que dubto les tingui en tota la temporada de tan clares: La primera després de gran assistència de Luis, rematant suau a les mans del tercer porter local, i en el 89’ supera al darrer defensor i tot sol, intenta de nou una vaselina que queda curta i la bola li cau mansament al porter, davant el desencís dels molts pericos presents a la grada i perímetre del camp Mpal. de Peralada.

Abans d’aquesta ocasió, també Luis va pogué fer el quart després d’una molt bona jugada deixant assegut al seu rival, però encarant al porter, erra en el remat. Pareja ho va intentar en un lliure directe que va sortir a un parell de pams del pal esquer.
El Peralada va pogué aconseguir el gol de l’honor en el darrer minut de partit, en una centrada passada al segon pal que es rematada per un davanter local tal com li venia i Cristian amb molta agilitat es llença a cobrir i tapar la seva dreta evitant el gol local.



Fitxa Tècnica:
CF Peralada: Buendía, Diego, Julien, Danion, André, Chacón, Pol Compte, Guille, Txiqui, Marquitos, i Lesli. Durant el partit van anar sortint la resta d’integrants de la banqueta local.

RCD Espanyol: Kameni; Galán, Víctor Ruiz, Forlín, Didac Vila; Moisés, Javi Márquez; Coro, Verdú, Álvaro; i Osvaldo.

Segon temps:
RCD Espanyol: Cristian Álvarez; Chica, Nico Pareja, Jordi Amat, Carles Clerc; Forlín, Verdú (Pau Senent, minut 57); Coro (Álvaro, m. 67), Luis García, Callejón; Ivan Alonso.

Àrbitre: LLuis Brunner López, del comitè territorial català, delegació de Girona.

Gols: 0-1: Coro, m. 52; 0-2: Luis García, m. 74; 0-3: Álvaro, m. 79.

Incidències: Camp Mpal. de Peralada, ple de gom a gom i amb molts pericos presents procedents de diversos punts de la geografia catalana. Penya Juvenil, Penya de Gelida, etc., entre altres. Daniel Sánchez Llibre, Germán de la Cruz en la llotja, acompanyats pel director tècnic esportiu, senyor Planes.




.PRETEMPORADA 2010/11RCD ESPANYOL.
Data, HoraPartit i terreny de jocRivalRes
24/07 19:00AMISTÓS (Estadi Mpal. Palamós) TVCPALAMÓS CF - RCD ESPANYOL0-4
28/07 20:30AMISTÓS (Camp Mpal. Peralada)CF PERALADA - RCD ESPANYOL0-3
31/07 21:45XXXVI T. CIUTAT DE BARCELONARCD ESPANYOL - UC SAMPDORIA-
07/08 22:0056è T. RAMON DE CARRANZA SEVILLA FC-
08/0856è T. RAMON DE CARRANZA Final o consolació (At. Madrid o Cádiz)-
11/08 19:30MEMORIAL RAMON LOSADASPORTING GIJÓN-RCD ESPANYOL-
12/08PRESENTACIÓ R. OVIEDO. (C.Tartiere) REAL OVIEDO - RCD ESPANYOL-
21/08 19:00IV CIUTAT DE TARRAGONA C. GIMÀSTIC T. - RCD ESPANYOL -

dimecres, 28 de juliol del 2010

ELS FITXATGES DEL FEMENÍ:
ERIKA... PERICA!


Fotos d'arxiu: En la superior, Erika és la jugadora del centre de la imatge.
En la foto inferior veiem a la davantera centre navarresa ben marcada per Lara Rabal.


ERIKA VÁZQUEZ

Erika Vázquez Morales, nascuda a Pamplona (Navarra), el 16 de febrer de 1983. Juga de davanter centre, fa 1,65m. d’alçada i serà el recanvi natural a Pamela Conti que ha abandonat l’Espanyol per tornar a l’anterior i primer club que va militar a terres espanyoles, el Llevant.

Erika va començar la seva trajectòria a la SD Lagunak als 14 anys, arribant al primer equip la temporada 1998-99. Al club de Barañaín fundat en 1990 va romandre sis temporades, arribant el conjunt navarrès fins la mateixa final de la Copa de la Reina perdent-la davant el totpoderós Llevant. En 2003 va ascendir amb el seu equip a Superlliga Femenina (recordem que aquesta va ser creada en la temporada 2001/02 coincidint amb l’estrena de Sadrià), aconseguint marcar quaranta gols, i tres dels cinc en la fase d’ascens a la màxima categoria.

En l’estiu de 2004 va donar el salt a l’Athletic Club de Bilbao. El conjunt basc ja s’havia adjudicat dues de les tres superlligues consecutives d’aquella època amb Juaristi a la banqueta. Al l’equip bilbaí ha militat las sis darreres temporades conquerint dos títols de lliga (2004/05 i 2006/07 la dels “despatxos”).

La seva carrera esportiva en el club basc revela que ens trobem davant una gran golejadora. Els seus registres així ho demostren:

En la temporada 2004/05 va disputar 26 partits marcant 26 gols
En la temporada 2005/06 va disputar 17 partits marcant 10 gols
En la temporada 2006/07 va disputar 25 partits marcant 13 gols
En la temporada 2007/08 va disputar 29 partits marcant 31 gols
En la temporada 2008/09 va disputar 16 partits marcant 13 gols



A la Copa de la Reina els registres son decebedors però no d’Erika en particular si no del seu anterior club, l’Athletic Club que sempre ha quedat eliminat a les primeres de canvi del torneig del KO. A nivell particular, ha disputat 12 encontres marcant 5 gols.

Ha disputat 11 encontres de competició europea amb l’Athletic Club en tres temporades, aconseguint marcar 17 gols. Destacar un d’ells que va servir per empatar amb l’Arsenal en la segona fase de la UEFA Women’s Cup, tot i que no serviria per assolir els Quarts de final (2004/05).

Internacional sub 19 en la fase de classificació del europeu de 2001, titular de la Selecció Espanyola Femenina absoluta des de que va debutar un 29 de febrer de 2004 davant Bélgica en un encontre de classificació per l’Europeu de 2004, anotant dos dels gols espanyols (9-1). Anteriorment ho havia fet amb la Selecció de Navarra, sent jugadora encara de SD Lagunak. Actualment ha participat en tots els encontres de classificació pel mundial en els que Espanya finalment, no ha assolit l’objectiu de ser primera de grup en benefici d’Anglaterra.

EL BRASILER MATTIONI,
SEGON FITXATGE ESPANYOLISTA

Filipe Mattioni s’ha convertit (un cop passi la revisió mèdica pertinent), en el segon fitxatge del conjunt espanyolista per la temporada 2010/11.

El lateral dret brasiler, nascut a Ijuí, Rio Grande do Sul un 15 d’octubre de 1988, de1,77m. d’alçada, va començar la seva carrera futbolística professional al seu país destacant en el Gremio de Porto Alegre de Brasil, on va debutar en un Gremio- Nautico (2-0) en l’any 2008.

Malgrat l’interès en ell d’equips com el Manchester Utd o l’Ajax, o de la pròpia Juventus de Torí, va ser el Milan qui l’incorporarà com a cedit a les seves files en el mercat d’hivern de la temporada 2008/09 reservant-se una opció de compra que el conjunt de la Lombardía no va acabar executant. El jugador segons publica avui els diversos rotatius esportius, pertany a la empresa Magasport que és qui té els drets federatius i de propietat del jugador, i aquesta el va oferir al Real Mallorca en el mercat d’hivern de la passada temporada.

Al conjunt balear va disputar 20 encontres (10 de complerts), sortint 14 d’ells de titular i sis de suplent amb un total de 1336 minuts de joc. Va veure dues targetes grogues, i va marcar un gol de molt bella factura.

Però un cop acabada la temporada, la situació difícil econòmicament parlant dels mallorquinistes, va fer que el jugador quedés lliure al no pogué fer-se efectiva la clàusula d’opció de compra per part de l’entitat balear.

L’Espanyol s’ha fet amb els serveis del lateral dret (el club com sempre no dona xifres oficials i anant als mitjans de comunicació de premsa esportiva, aquestes estarien als voltants d'un milió i mig d’euros, tot i que l’empresa es reservaria un percentatge bastant important en cas d’una futura venda del jugador per part de l’entitat espanyolista).

Veurem com afecta aquest fitxatge a la situació de diversos jugadors, ja que en el lateral dret al marge de Javi Chica, es trobaven tant Galán com Javi López intentant convèncer a Mauricio Pochettino que podien ser vàlids pel primer equip perico. En el cas de Galán, aquest pot ocupar la demarcació de central en l’eix de la defensa.

El RCD Espanyol ha signat a Mattioni per cinc temporades, fet que prova la confiança cega de la direcció esportiva amb aquest jugador. Tant de bo, compleixi amb les expectatives creades.

dimarts, 27 de juliol del 2010

ELS FITXATGES DEL FEMENÍ:
SANDRA VILANOVA.

L'ESPANYOL SORPRÈN ANUNCIANT EL FITXATGE DE FILIPE MATTIONI PER CINC TEMPORADES

Comencem aquest anàlisi de les incorporacions del Femení del RCD Espanyol per la temporada 2010/11 parlant de la migcentre Sandra Vilanova. Amb anterioritat a les vacances ho vam fer amb Sonia Matías, la portuguesa ex de Prainsa.


SANDRA VILANOVA

Sandra Vilanova Tous, va ser la ràpida resposta del conjunt perico a la no renovació de la que ha estat capitana del conjunt blanc-i-blau aquestes darreres temporades, Míriam Diéguez.

La veterana migcentre nascuda en Barcelona l’1 de Gener de 1981 de 1,70m. d’alçada va iniciar la seva carrera esportiva en el conjunt de la UD Castellar, on va militar dues temporades (95/96 i 96/97) per passar posteriorment al conjunt balear del Platges de Calvià (tres temporades fins l’estiu del 2000), per fitxar pel Llevant de la mà de Antonio Descalzo en la etapa esplendorosa del conjunt granota. Després de ser internacional sub-18 aviat es va fer amb un lloc de titular al Llevant i a la Selecció d’Espanya absoluta.

A l’entitat valenciana hi va militar nou temporades, en les que es va alçar amb 3 Superlligues (2000/01, 01/02 i 07/08) i 4 Copes de la Reina (2000/01 aconseguint el doblet, 01/02, 03/04, 2004/05 i 2006/07 davant l’Espanyol a la final). Va disputar en tres temporades, competició europea de la UEFA Women’s Cup (temporades 2001/02, 02/03 i 08/09).

Curiosa l’anècdota de la Copa de la Reina de la temporada 2005/06 en la que l’Espanyol després de deixar fora en quarts al subcampió de lliga Sevilla, s’enfrontava en una “final avançada” al Llevant, i amb empat a zero en els darrers instants del partit d’anada a Valencia, Sandra Vilanova va errar un penal que va aturar Cristina. Després l’Espanyol obtindria el passi a la final guanyant en la pròrroga en Vilafranca del Penedès (Aplec de Penyes 2006) i conquerint el títol de copa davant Lagunak (en idèntic escenari del Polideportivo Nazaret de Valencia), i fent doblet.

La darrera temporada 2009/10 va posar punt i final a la seva trajectòria en el Llevant (al igual que tot un seguit de jugadores històriques de l’entitat granota) i va signar per un Rayo Vallecano que feia col•lecció d’internacionals i que es va convertir el conjunt madrileny per pressupost i jugadores en el gran favorit del futfem nacional.
Al conjunt rayista, la migcentre realitzava tasques defensives ja que la creació corresponia a jugadores com Cristina Vega “Keka” o la pròpia Vanessa Gimbert.

Sandra Vilanova també va disputar la màxima competició europea en el conjunt madrileny tot i que va ser eliminada a les primeres de canvi pel conjunt rus del Rossiyanka.

Després de adjudicar-se la Superlliga i perdre la Copa de la Reina amb l’Espanyol com a màxim rival en les dues competicions, i de ser titular en la selecció en els darrers encontres (en els que Espanya no va pogué superar a Anglaterra i quedar-se sense bitllet pel mundial), va posar punt i final a la breu trajectòria en el conjunt madrileny i passarà a ser puntal fonamental del mig del camp del nou equip d’Oscar Aja per la propera temporada 2010/11, amb l’objectiu de fer-se d’una vegada per totes amb la Superlliga.

KENTY ROBLES,
QUARTFINALISTA DEL MON, SUB-20

ALBERTO ORTIZ "TITO" SIGNA PEL BENIDORM CF, POSANT PUNT I FINAL A LA SEVA ETAPA EN EL FILIAL ESPANYOLISTA.


Kenty Robles ha estat aquests dies disputant el Campionat del Mon sub-20 de futbol femení que està tenint lloc a Alemanya.

La jugadora perica, titular de la selecció mexicana (fet que no li impedeix en un futur fer-ho amb la selecció espanyola al tenir doble nacionalitat), ha tingut un paper important amb el combinat mexicà.

Davant Japó va jugar 87 minuts arribant-se al final del partit amb empat a tres gols.
En el segon partit, davant Anglaterra, el conjunt mexicà va guanyar 1-0 i la jugadora espanyolista va disputar l’encontre sencer. En el tercer i darrer encontre de la fase de grups, Mèxic va aconseguir la classificació en empatar a un gol davant la selecció de Nigèria, quedant primera de grup tot i estar enquadrada en un grup dels més complicats.

Fotos d'arxiu.


Diumenge a Dresde va caure eliminat el conjunt mexicà davant Corea en els Quarts de Final, (1-3) tot i realitzar un bon encontre i participant la jugadora espanyolista en els noranta minuts de joc, en un partit molt més disputat que el marcador final faci pensar.

dilluns, 26 de juliol del 2010

PLAQUES DE PENYES,
A L'ESTADI DEL RCDE (2na. Part)













LES PLANTILLES:
L'ESPANYOL "B", A DIA D'AVUI.

.RCD ESPANYOL "B" 2010/11(provisional a 26/07/10)
NOM I COGNOMSData i Lloc Naixement. Demarcació

Temporada 2009/10

DINU Moldovan BogdanAlba Julia, ROM. 03/05/90 Porter RCD Espanyol B
ISAAC Becerra AlguacilBadalona, 18/06/88 PorterCedit Panionos (GRE)
GERARDO José Rubio OrtuñoPalma M. 17/05/87, PorterCedit Terrassa FC i R.Jaen
EDGAR Badía GuardiolaBarcelona, 12/02/92 PorterJuvenil "A" RCDE
ALBERT Blázquez RoblesGirona, 21/01/92 Lateral DretJuvenil "A" RCDE
FRANcesc Grima AguileraOlesa de M., 05/02/87 Lateral DretUE Sant Andreu
JAVIer LÓPEZ RodríguezOsuna, SEV., 21/01/86 Extrem/LateralRCD Espanyol B
VÍCTOR G.Álvarez DelgadoBarcelona, 14/03/93 Lateral Esquerre Juvenil "A" RCDE
Daniel PALACIOS LumbrerasHaro, 13/03/86. Lateral Esquerre C. At. Osasuna "B"
ÀNGEL Martínez OrtegaBCN, 17/05/91 Lateral EsquerreRCD Espanyol B / Juvenil A
JORDI AMAT MaasCanet de Mar, 21/03/92 Def. CentralJuvenil / RCDE B/ 1er Equip
GUILLEM Savall PereraBCN. 26/06/89 Defensa CentralRCD Espanyol B
RAÚL Rodríguez NavarroBarcelona, 22/09/87 Defensa CentralU.D. At. Gramanet
Enric TARRÉS RossellóEivissa, 27/02/90 Defensa Central Cedit Palamós CF
DAVID LÓPEZ SilvaBCN, 09/10/89 Def Central /Mig Def.Cedit Terrassa FC
José Hernández CERVERAGranada, 13/05/87 MIG Cedit Orihuela CF
AZRACK MahamatCreteil, Chad 24/03/88 MIGHalsmtad SUE i RCDE B
ISAÍAS Sánchez CortésSabadell, 09/02/87 MIGCF Badalona
Sergio DARDER MollArtá, Palma M.,22/12/93 MIGJuvenil "A" RCDE i Juv. B
OSCAR SIELVA MorenoOlot, 06/08/91 MIGCedit Cartagena i RCDE B
MANUel Ant. MOLINA ValeroHuelva, 20/11/91. MIGJuvenil i RCD Espanyol B
LUCAS Porcar TeixidóBCN, 18/02/90 Extrem RCD Espanyol B
SERGIO Ginés AlbarránBadalona,06/04/90 Extrem DretRCDE B i Cedit CE Premià
Germain Francelin TIKO MessinaYaoundé CAM.29/04/90 Extrem Esq. RCDE B i Cedit Compostela
DANI Nieto VelaPalma Nova, 04/05/91 Dav./ Extr. Juvenil "A" RCDE
WILLY YembaKinhasa, Zaire. Extrem Juvenil "A" RCDE
JOSELUis Gómez Hurtado Granada, 17/08/90. Extrem. Granada Cedit per FCB "B"
RUI Pedro da Rocha FONTEPenafiel, POR, 23/04/90 DavanterVictoria Setubal cedit per Sporting Lisboa.
DANI LÓPEZ RoblesMadrid, 25/10/1985 DavanterRCDE B (Lesionat)
Man.Jes.Vázquez Florido "CHULI"Huelva, 25/01/91 Davanter RCDE B i Juvenil "A"
ÁLVARO Vázquez GarcíaBarcelona, 27/04/91. DavanterJuvenil A i Espanyol "B"



Cal citar, als jugadors que la passada temporada jugàven al Getafe CF "B", Francisco José Sánchez "Richi" i Pere Segarra (ex del futbol base espanyolista) que es troven a prova en el filial espanyolista.



.

NO RENOVATS, CEDITS, I PENDENTS DE RESCISSIÓ O CESSIÓ

.
Nom i CognomsData/lloc Naixement. Demarcació. Anterior Tempor.Situació actual.
VÍCTOR Ibáñez PascualBarcelona, 21/04/89 Porter. Espanyol "B" . Cedit CD Castellón
MICHEL Plazas VeraLorca, 17/01/91. Porter. Juvenil "A" RCDE Cedit Santboià FC
Álvaro Rodríguez "BRACHI"Sevilla, 06/01/86 Lateral Dret. Espanyol "B" Cedit Anorthosis F.
MARC MAS CostaGirona, 01/06/90 Davanter. Cedit UD Cassà SelvaCedit Llagostera
Alberto "TITO" Ortiz MorenoSta Coloma G 15/02/85 Mig. Espanyol "B". Fitxa per Benidorm
OSCAR REYES SánchezCòrdova, 12/03/88 Defensa Central. Espanyol "B" Baixa
LUIS MIguel Gracia JuliánCáceres, 18/07/83 Davanter. Espanyol "B"Baixa
GABRIel Gómez RománBCN, 04/04/85 Davanter. Girona FC i Espanyol BBaixa
TAINan Linhares WelkerPaso Fundo BRA,13/03/87 Mitja P. Espanyol "B" Baixa
Lluis CROUS PuigGirona, 08/08/90. Extrem. Cedit UE Cassà Fitxa AEC Manlleu
JUAN MAnuel Hernández SánchezJaen, 22/07/89. Extrem. Cedit Girona?
WELLINGTON Baroni Sao Paolo, 01/04/89 Lat. Esq. Cedit PanoniosA prova Girona FC
RAUL Guerrero Martín22/12/89 Davanter. Cedit Palamós, Castelldefels A prova Terrassa
AITOR Fernández López Valdepares, AST 23/08/86 Lat.Dret Espanyol "B" No convocat stage
JUANJOsé Ciércoles SagraL'Hospitalet Ll. 27/05/88. Mig. Espanyol "B" . No convocat stage
José Méndez Monroy "Canario"Tirajana, LAS P., 05/05/89. Mig. Espanyol "B" No convocat stage
Alejandro ALEX Arias de HaroOviedo, 13/06/89 Mig. (Cedit Moratalla ) No convocat stage
MAXim Alexandru Iulian Pietra Neamt ROM, 08/07/90 Mig. Espanyol "B" No convocat stage
ENRIC Gallego PuigsechBCN, 12/09/86 Davanter. Espanyol "B" No convocat stage
Marc PEDRAZA SartoBCN, 06/02/87. Davanter. Espanyol "B" . No convocat stage

diumenge, 25 de juliol del 2010

CALENDARI DE PRIMERA
NACIONAL FEMENINA, G. 3r.

PRIMERA NACIONAL DE FUTBOL FEMENÍ - Grup III


Jornada: 1 - Data: 19/09/2010 Jornada: 14 - Data:09/01/2011
SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA - CLUB ESPORTIU EUROPA
U.E. VIC - U.E. LLEIDA, SAD
C.AT. JESUS - A.D. CORNELLA DE TERRI
C.D. SAN GABRIEL - U.E. SANT ANDREU
CERDANYOLA DEL VALLES F.C. - PENYA BLANC-BLAVA LA ROCA
GIRONA F.C., SAD - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
LEVANTE LAS PLANAS, F.C. - F.C. BARCELONA


Jornada: 2 - Data: 26/09/2010 Jornada: 15 - Data: 16/01/2011
CLUB ESPORTIU EUROPA - LEVANTE LAS PLANAS, F.C.
U.E. LLEIDA, SAD - SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA
A.D. CORNELLA DE TERRI - U.E. VIC
U.E. SANT ANDREU - C.AT. JESUS
PENYA BLANC-BLAVA LA ROCA - C.D. SAN GABRIEL
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - CERDANYOLA DEL VALLES F.C.
F.C. BARCELONA - GIRONA F.C., SAD



Jornada: 3 - Data: 03/10/2010 Jornada: 16 - Data: 23/01/2011
CLUB ESPORTIU EUROPA - U.E. LLEIDA, SAD
SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA - A.D. CORNELLA DE TERRI
U.E. VIC U.E. SANT ANDREU
C.AT. JESUS - PENYA BLANC-BLAVA LA ROCA
C.D. SAN GABRIEL - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
CERDANYOLA DEL VALLES F.C. - F.C. BARCELONA
LEVANTE LAS PLANAS, F.C. - GIRONA F.C., SAD


Jornada: 4 - Data: 10/10/2010 Jornada: 17 - Data: 30/01/2011
U.E. LLEIDA, SAD - LEVANTE LAS PLANAS, F.C.
A.D. CORNELLA DE TERRI - CLUB ESPORTIU EUROPA
U.E. SANT ANDREU - SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA
PENYA BLANC-BLAVA LA ROCA - U.E. VIC
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - C.AT. JESUS
F.C. BARCELONA - C.D. SAN GABRIEL
GIRONA F.C., SAD - CERDANYOLA DEL VALLES F.C.


Jornada: 5 - Data: 17/10/2010 Jornada: 18 - Data: 06/02/2011
U.E. LLEIDA, SAD - A.D. CORNELLA DE TERRI
CLUB ESPORTIU EUROPA - U.E. SANT ANDREU
SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA - PENYA BLANC-BLAVA LA ROCA
U.E. VIC - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
C.AT. JESUS - F.C. BARCELONA
C.D. SAN GABRIEL - GIRONA F.C., SAD
LEVANTE LAS PLANAS, F.C. - CERDANYOLA DEL VALLES F.C.


Jornada: 6 - Data: 24/10/2010 Jornada: 19 - Data: 13/02/2011
A.D. CORNELLA DE TERRI - LEVANTE LAS PLANAS, F.C.
U.E. SANT ANDREU - U.E. LLEIDA, SAD
PENYA BLANC-BLAVA LA ROCA - CLUB ESPORTIU EUROPA
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA
F.C. BARCELONA - U.E. VIC
GIRONA F.C., SAD - C.AT. JESUS
CERDANYOLA DEL VALLES F.C. - C.D. SAN GABRIEL



Jornada: 7 - Data: 31/10/2010 Jornada: 20 - Data: 27/02/2011
A.D. CORNELLA DE TERRI - U.E. SANT ANDREU
U.E. LLEIDA, SAD - PENYA BLANC-BLAVA LA ROCA
CLUB ESPORTIU EUROPA - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA - F.C. BARCELONA
U.E. VIC - GIRONA F.C., SAD
C.AT. JESUS - CERDANYOLA DEL VALLES F.C.
LEVANTE LAS PLANAS, F.C. - C.D. SAN GABRIEL



Jornada: 8 - Data: 07/11/2010 Jornada: 21 - Data: 06/03/2011
U.E. SANT ANDREU - LEVANTE LAS PLANAS, F.C.
PENYA BLANC-BLAVA LA ROCA - A.D. CORNELLA DE TERRI
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - U.E. LLEIDA, SAD
F.C. BARCELONA - CLUB ESPORTIU EUROPA
GIRONA F.C., SAD - SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA
CERDANYOLA DEL VALLES F.C. - U.E. VIC
C.D. SAN GABRIEL - C.AT. JESUS


Jornada: 9 - Data: 14/11/2010 Jornada: 22 - Data: 13/03/2011
U.E. SANT ANDREU - PENYA BLANC-BLAVA LA ROCA
A.D. CORNELLA DE TERRI - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
U.E. LLEIDA, SAD - F.C. BARCELONA
CLUB ESPORTIU EUROPA - GIRONA F.C., SAD
SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA - CERDANYOLA DEL VALLES F.C.
U.E. VIC - C.D. SAN GABRIEL
LEVANTE LAS PLANAS, F.C. - C.AT. JESUS


Jornada: 10 - Data: 21/11/2010 Jornada: 23 - Data: 20/03/2011
PENYA BLANC-BLAVA LA ROCA - LEVANTE LAS PLANAS, F.C.
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - U.E. SANT ANDREU
F.C. BARCELONA - A.D. CORNELLA DE TERRI
GIRONA F.C., SAD - U.E. LLEIDA, SAD
CERDANYOLA DEL VALLES F.C. - CLUB ESPORTIU EUROPA
C.D. SAN GABRIEL - SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA
C.AT. JESUS - U.E. VIC



Jornada: 11 - Data: 28/11/2010 Jornada: 24 - Data: 27/03/2011
PENYA BLANC-BLAVA LA ROCA - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
U.E. SANT ANDREU - F.C. BARCELONA
A.D. CORNELLA DE TERRI GIRONA F.C., SAD
U.E. LLEIDA, SAD - CERDANYOLA DEL VALLES F.C.
CLUB ESPORTIU EUROPA - C.D. SAN GABRIEL
SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA - C.AT. JESUS
LEVANTE LAS PLANAS, F.C. - U.E. VIC



Jornada: 12 - Data: 05/12/2010 Jornada: 25 - Data: 10/04/2011
LEVANTE LAS PLANAS, F.C. - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
F.C. BARCELONA - PENYA BLANC-BLAVA LA ROCA
GIRONA F.C., SAD - U.E. SANT ANDREU
CERDANYOLA DEL VALLES F.C. - A.D. CORNELLA DE TERRI
C.D. SAN GABRIEL - U.E. LLEIDA, SAD
C.AT. JESUS - CLUB ESPORTIU EUROPA
U.E. VIC - SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA


Jornada: 13 - Data: 12/12/2010 Jornada: 26 - Data: 17/04/2011
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - F.C. BARCELONA
PENYA BLANC-BLAVA LA ROCA - GIRONA F.C., SAD
U.E. SANT ANDREU - CERDANYOLA DEL VALLES F.C.
A.D. CORNELLA DE TERRI - C.D. SAN GABRIEL
U.E. LLEIDA, SAD - C.AT. JESUS
CLUB ESPORTIU EUROPA - U.E. VIC
SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA - LEVANTE LAS PLANAS, F.C.

LES PLANTILLES A DIA D'AVUI:
PRIMER EQUIP

.PRIMER EQUIPTEMPORADA 2010/11.
NOM I COGNOMSDATA I LLOC DE NEIXEMENTPROCEDÈNCIASituació
Carlos Idriss KameniDouala, CAM 18/02/84Le Havre (2004)1er.E.
Cristian Darío ÁlvarezRosario, ARG 13/11/85Rosario Central (2007)1er. E.
Fco. "Kiko" Casilla CortésTarragona, 02/10/86R. Madrid "B" 07 (Cedit Cádiz 2008/10)Dubte
Dinu Bogdan Moldovan Alba Julia, 03/05/90Divisions Inf. RCDE (Ardealul Rom 07)Esp B
Fco. Javier Chica TorresBarcelona, 17/05/85Divisions Inf. RCDE. (Martinenc FC)1er. E.
David García de la CruzManresa, 16/01/81Divisions Inf. RCDE. (CE Manresa)1er. E.
Ernesto Galán ÍñigoMadrid, 17/06/86UE Lleida (2009) Cedit Girona 09/10 Dubte
Nicolás Martín ParejaBuenos Aires, 19/01/84RSC Anderlecht (2008)1er.E.
Didac Vilà RossellóMataró, 09/06/89 Divisions Inf. RCDE (CE Mataró 1999)1er. E.
Javier López RodríguezOsuna, 21/01/86Divisions Inf. RCDE (Real Betis "B" 07)Dubte
Juan Daniel ForlínReconquista, Sta Fe. ARG, 10/01/88 C.A. Boca Juniors (2009)1er E.
Víctor Ruiz TorreEsplugues Ll. 25/01/89Divisons Inf. RCDE (UE Cornellà 2004)1er E.
Jordi Amat MaasCanet Mar, 21/03/92Divisions Inf. RCDE (CF Canet) Esp B
Moisés Hurtado PérezBadía Vallès, 20/02/81Divisions Inf. RCDE (CE Mercantil)1er. E.
Raul Baena UrdialesTorrox, MAL. 02/03/89Divisions Inf. RCDE (FCB 2007)1er. E.
Javi Márquez MorenoBarcelona, 11/05/86Divisions Inf. RCDE (UDAt Gramanet)1er. E.
Manuel A. Molina ValeroHuelva, 20/11/91Divisions Inf. RCDE (Recreativo 2006)Esp B
Joan Verdú FernándezBarcelona. 05/05/83RC Deportivo (2009)1er. E.
Iván de la Peña LópezSantander, 06/05/76S.S. Lazio (2002)1er. E.
Ferran Corominas TelecheaGirona, 05/01/83Divisions Inf. RCDE (Vilobí CF 2001)1er. E
Luis García FernándezOviedo, 06/02/81 RCD Mallorca (2005)1er. E.
José Ma.Callejón Bueno Motril, 11/02/87Real Madrid Castilla. (2008)1er. E?
Jesús Alberto DátoloBuenos Aires,17/05/84 SCC Napoli (cedit 09/10 Olimpiakos)1er E.
Iván Daniel Alonso Vallejo Montevideo, 10/04/79Real Murcia (gen 2009)1er. E.
Pablo Daniel Osvaldo Buenos Aires, 12/01/86Bologna FC (RCDE gener 2010 cedit)1er. E.
Álvaro Vázquez GarcíaBarcelona, 27/04/91Divisions Inf. RCDE (UD At. Gramanet)Esp. B

CALENDARI SUPERLLIGA FEMENINA

PRIMERA DIVISIÓ FEMENINA -SUPERLLIGA .

Grup B 1a. FASE


Primera Volta

Jornada: 1 - Data: 05/09/2010
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - LEVANTE U.D., SAD
U.D. L´ESTARTIT - U.D. COLLERENSE
VALENCIA FEMINAS C.F. - GIMNASTIC DE TARRAGONA, SAD
C.D. SAN GABRIEL - F.C. BARCELONA


Jornada: 2 - Data: 19/09/2010
LEVANTE U.D., SAD - C.D. SAN GABRIEL
U.D. COLLERENSE - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
GIMNASTIC DE TARRAGONA, SAD - U.D. L´ESTARTIT
F.C. BARCELONA - VALENCIA FEMINAS C.F.


Jornada: 3 - Data: 26/09/2010
LEVANTE U.D., SAD - U.D. COLLERENSE
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - GIMNASTIC DE TARRAGONA, SAD
U.D. L´ESTARTIT - F.C. BARCELONA
C.D. SAN GABRIEL - VALENCIA FEMINAS C.F.


Jornada: 4 - Data: 03/10/2010
U.D. COLLERENSE - C.D. SAN GABRIEL
GIMNASTIC DE TARRAGONA, SAD - LEVANTE U.D., SAD
F.C. BARCELONA - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
VALENCIA FEMINAS C.F. - U.D. L´ESTARTIT


Jornada: 5 - Data: 10/10/2010
U.D. COLLERENSE - GIMNASTIC DE TARRAGONA, SAD
LEVANTE U.D., SAD - F.C. BARCELONA
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - VALENCIA FEMINAS C.F.
C.D. SAN GABRIEL - U.D. L´ESTARTIT


Jornada: 6 - Data: 17/10/2010
C.D. SAN GABRIEL - GIMNASTIC DE TARRAGONA, SAD
F.C. BARCELONA - U.D. COLLERENSE
VALENCIA FEMINAS C.F. - LEVANTE U.D., SAD
U.D. L´ESTARTIT - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD



Jornada: 7 - Data: 24/10/2010
GIMNASTIC DE TARRAGONA, SAD - F.C. BARCELONA
U.D. COLLERENSE - VALENCIA FEMINAS C.F.
LEVANTE U.D., SAD - U.D. L´ESTARTIT
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - C.D. SAN GABRIEL



Segona Volta

Jornada: 8 - Data: 31/10/2010
LEVANTE U.D., SAD - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
U.D. COLLERENSE - U.D. L´ESTARTIT
GIMNASTIC DE TARRAGONA, SAD - VALENCIA FEMINAS C.F.
F.C. BARCELONA - C.D. SAN GABRIEL


Jornada: 9 - Data: 07/11/2010
C.D. SAN GABRIEL - LEVANTE U.D., SAD
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - U.D. COLLERENSE
U.D. L´ESTARTIT - GIMNASTIC DE TARRAGONA, SAD
VALENCIA FEMINAS C.F. - F.C. BARCELONA


Jornada: 10 - Data: 14/11/2010
U.D. COLLERENSE - LEVANTE U.D., SAD
GIMNASTIC DE TARRAGONA, SAD - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
F.C. BARCELONA - U.D. L´ESTARTIT
VALENCIA FEMINAS C.F. - C.D. SAN GABRIEL

Jornada: 11 - Data: 21/11/2010
C.D. SAN GABRIEL - U.D. COLLERENSE
LEVANTE U.D., SAD - GIMNASTIC DE TARRAGONA, SAD
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - F.C. BARCELONA
U.D. L´ESTARTIT - VALENCIA FEMINAS C.F.


Jornada: 12 - Data: 28/11/2010
GIMNASTIC DE TARRAGONA, SAD - U.D. COLLERENSE
F.C. BARCELONA - LEVANTE U.D., SAD
VALENCIA FEMINAS C.F. - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
U.D. L´ESTARTIT - C.D. SAN GABRIEL


Jornada: 13 - Data: 05/12/2010
GIMNASTIC DE TARRAGONA, SAD - C.D. SAN GABRIEL
U.D. COLLERENSE - F.C. BARCELONA
LEVANTE U.D., SAD - VALENCIA FEMINAS C.F.
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - U.D. L´ESTARTIT

Jornada: 14 - Data: 12/12/2010
F.C. BARCELONA - GIMNASTIC DE TARRAGONA, SAD
VALENCIA FEMINAS C.F. - U.D. COLLERENSE
U.D. L´ESTARTIT - LEVANTE U.D., SAD
C.D. SAN GABRIEL - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M