dissabte, 31 de juliol del 2010

ESPANYOL - SAMPDORIA
36è TORNEIG CIUTAT DE BARCELONA


Aquesta nit (21:45 h.), a l’Estadi del RCD Espanyol de Cornellà-El Prat, tindrà lloc la XXXVI Edició del Torneig “Ciutat de Barcelona”, XIX Memorial Fernando Lara amb un encontre entre el RCD Espanyol i la Sampdoria italiana.

L’Espanyolisme viurà aquesta nit altre cop el Ciutat de Barcelona desprès del parèntesi de la temporada passada en la que no es va celebrar pel trasllat al nou estadi. Precisament demà passat dilluns, es complirà el primer aniversari de la inauguració oficial de l’Estadi del RCD Espanyol en partit davant el Liverpool anglès.

Hi ho farà amb el ressò del traspàs de Nico Pareja al Spartak de Moscou per uns deu milions d’euros segons apunten la majoria de rotatius esportius catalans, ja que el club un cop més no dona xifres oficials, brillant la transparència per la seva absència i més tenint en compta que una part de l’operació va ser sufragada (cosa que s’agraeix) pel nostre President, el senyor Sánchez Llibre. Veurem quina part li queda al RCD Espanyol i com es cobreix aquest puntal decisiu que ha perdut la cobertura espanyolista. Curiós el detall que els fitxatges en els que hi ha diners de consellers sempre triomfen i son venuts després recuperant lo invertit o inclòs amb plusvàlues (Costa va ser l’excepció que confirma la regla):

Previ al desenvolupament del matx, hi haurà tota una sèrie d’activitats lúdiques pels més joves a l’exterior de l’estadi, que van des de jocs pels més menuts, concursos, concert musical, i davant el còrner de les oficines tindrà lloc l’exposició del “Mosaic RCDE” amb imatge de prop de 30.000 socis del club blanc-i-blau.

En quant al partit pròpiament dit, el tècnic de la UC Sampdoria ha convocat a vint-i-un futbolistes per enfrontar-se al conjunt de Mauricio Pochettino. Els concentrats en un hotel de Sant Just, son:
Curci i Fiorillo com a porters, Cacciatore, Gastaldello, Lucchini, Rossini, Stanckevicius (que ha sonat i molt com a futurible perico), Volta i Ziegler com a defenses; Padalino, Palombo, Dessena, Koman, Mannini, Poli, Semioli, i Tissone com a mitjos i com a davanters Cassano, Marilungo, Pazzini, i Pozzi.

Per part espanyolista, Mauricio Pochettino no vol forçar als jugadors que han sortit o estan sortint de lesions com els casos de Ivan de la Peña o del fitxatge Dátolo i per completar la llista un cop més tirarà de nois de la pedrera espanyolista.
El tècnic espanyolista ha convocat:
Cristian Álvarez, Kiko Casilla, Chica, Dídac, Galán, Víctor Ruiz, Forlín, Jordi Amat, Javi López, Moisés, Callejón, Luis García, Verdú, Osvaldo, Coro, Iván Alonso, Álvaro, els fitxatges del filial Raúl Rodríguez, Rui Fonte, el migcentre que jugava al Oriola, José Cervera, i els juvenils Víctor Álvarez i Pau Senent.


Per últim, dir-ne que l’Espanyol s’ha fet amb el trofeu les tres darreres edicions i l’ha conquerit en 18 ocasions, seguint en triomfs el Real Madrid CF amb 3 edicions conquerides, el Sao Paolo en dues ocasions, i Slovan de Bratislava, Dinamo de Moscou, Real Zaragoza, Spartak de Moscou, FC Barcelona, Vasco da Gama, AC Milan, Valencia CF, Udinese Calcio, Chievo Verona, AC Parma, Olympique de Marsella, s’han alçat amb el prestigiós trofeu un sol cop. Des de 1983 es juga a partit únic (amb l’excepció de l’edició del 1995 que va ser triangular en modalitat de 3x1), sent amb quatre equips participant amb la modalitat de semifinals, final de consolació i gran final en les 9 primeres edicions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M