dissabte, 24 de novembre del 2007

FUTBOL BASE:
GOLEJADA DEL INFANTIL B (11-0)





Espectacular triomf del Infantil B.11-0


Sisena victòria consecutiva del conjunt de José Herrera davant un Europa que s’ha vist impotent per frenar a un Espanyol amb més qualitat i per que no dir-ho també, físicament superior per la participació dels dos davanters Jaffar i Fredi que per velocitat i corpulència han portat de bòlit a tota la defensa visitant.

La primera part (4-0) ha estat més igualada; de fet el primer avís l’ha donat el conjunt de Gràcia sortint la pilota fora.

Comença la golejada
Pol de tret creuat als set minuts ha obert la golejada rematant sense gaire angle escorat a l’esquerra de l’ataca espanyolista.

Els espanyolistes buscaven sentenciar l’encontre per la via ràpida i tant Fredi amb jugada individual però amb centrada molt passada sense rematador, Sergi Coll en llançament per sobre del travesser, o en altre en que el meta visitant s’ha anticipat a Fredi els blanc i blaus podien haver aconseguit el segon.

Gran ocasió de Paco, i arriben els gols
Paco ha disposat d’una gran jugada al trobar-se en la boca de gol xutar i refusar el porter i el mateix rebuig tornar-ho a provar rematant aquest cop al pal, i allunyant un defensa que ha impedit que el tercer remat s’introduís dins en una embolicada jugada.

Als 23, Jaffar es marxa de fins a tres adversaris per velocitat aprofitant el seu físic i afusella al porter visitant que poc podia fer. Calcada jugada aquest cop de Fredi però en el darrer moment no sap que fer i mentre es rumia per on xutar acaba perdent l’ocasió.

Paco, als voltants de la mitja hora, dins l’àrea, retalla fins dues vegades i marca per el primer pal en un bonic gol. Jaffar de nou, a les acaballes del primer temps supera al porter i li creua l’esfèrica fent el quart.

Un Europa amb defensa molt avançada, i els espanyolistes arrasen
Jaffar fa el cinquè només començar el segon temps, i encara fallarà en la següent jugada de perill després que Paco li donés la passada de la mort i el golejador espanyolista rematés fora.

Canvis en l’equip, descans per Jaffar, i Laureano el jugador argentí del Infantil B, és qui donarà llavors els maldecaps a la feble defensa europeista. El jugador argentí després d’una preciosa jugada individual, remata al pal dret de la porteria dels visitants.

Quatre gols de Gerard
Gerard Llatjós, jugador provinent del Junior de Sant Cugat ha marcat de remat de cap a la mateixa boca de gol el sisè, després d’una centrada de Sergio. De jugada individual, supera al porter i remat creuat fa el setè, el vuitè, i encara marcarà el desè.
Abans Laure, aprofitarà una bona jugada de Fredi que arriba fins la línia de fons i cedeix en la passada de la mort per que l’argentí anoti el novè.

Amb 7-0 l’Espanyol havia errat un penal, que s’ha estavellat al pal dret de la porteria del CE Europa, mitjançant Iu Ranera, jugador al que li havien fet el clar penal al travar-lo dins l’àrea un cop superava al defensor.


L’Europa arribaria en cert perill en una de les escasses ocasions, però el porter espanyolista aturaria evitant el gol visitant

Fredi en jugada individual afusella amb un gran xut al porter visitant i aconsegueix el definitiu 11-0 que col·loca provisionalment segon a l’equip tot i esperant el que faci el Blanes. L’equip ha agafat l’ona, tot i que va perdre dos dels tres primers partits i semblava que tindria problemes per acabar amb els llocs capdavanters, per joc i resultats es pot dir que ara mateix es troba en ratxa.

ATLETISME: CITA AMB LA HISTÒRIA.


Demà, la Jean Bouin a Barcelona.

Parlar d’atletisme a Barcelona, es fer-ho de la Jean Bouin; aquesta és la cursa per excel·lència, la mítica cursa degana de l’atletisme català i en la que històricament el RCD Espanyol va obtenir uns registres envejables per qualsevol club.


El palmarès escrit amb lletres d’or en aquest esdeveniment esportiu va quedat tallat de soca-rel en quan l’entitat espanyolista va decidir asfixiada per motius econòmics i esportius, prescindir d’aquesta pionera secció.


Gairebé quatre dècades després (2006) l’Associació d’Esports Blanc i Blau recollia el testimoni d’aquelles llegendàries fites i tornaven els colors i l’escut blanc i blau orfes del seu nom, a pujar al més alt del pòdium amb la victòria de l’atleta Isabel Eizmendi.

Era com tornar a un passat (els que ja tenen certa edat) que mai tornarà a ser igual; potser quan estiguem a Cornellà, els nostres dirigents acabin acceptant el que ara es neguen, però aquell esport amateur, aquelles curses on la rivalitat a flor de pell entre corredors dels dos clubs de futbol més importants de la nostra terra aixecaven la passió dels afeccionats com si d’un partit de futbol es tractés, allò serà difícil de recuperar .

Era com tornar a repassar (per els que no ho vàrem veure per edat) una d’aquelles pàgines oblidades o al menys sense gaires ganes de recordar per a molts, en el gran llibre de la història perica. Aquella que ens diu que des de ben aviat, el nostre club es va dir “Deportivo” i no “Club de Fútbol”. Aquell passat gloriós, aquells campionats de Catalunya i d’Espanya, aquelles grans fites queden per la història, i per els que sentim profundament aquests colors, reivindiquem i somien per a un futur no massa llunyà, com a aspiració d’un gran Espanyol.




Tornant al present, demà toca Jean Bouin, i en ella els atletes blanc i blaus, miraran de deixar el més alt possible l’estàndard espanyolista i es sacrificaran al màxim per un club (l’Associació) que els ha donat tot el recolzament moral que per desgràcia nostre club no ha fet (i només parlo de recolzament moral, no entro en qüestions econòmiques).

La darrera campiona, Eizmendi, sortirà a la prova Internacional, i Driss Lakhouaja, (guanyador l’any 2000), El Mustafa Younes i Abderraman Ait com atletes a la categoria masculina.
A la prova Open, a les 9:30 h., sortirà Josep M. Roselló, Juan Manuel Álvarez i Ester Ramos. Al Gran Premi Princesa Sofia de Cadira de Rodes, sortiran: Jordi Madera, Cristian Sanchez, Jose Luis Alonso i Zerguini. També participaran els atletes juvenils, Ilyas Haik i Roger Gonzalez com a júnior, i varies nenes a la prova infantil (Claudia Gilabert) i les germanes bessones a la prova aleví.



HISTORIAL DE LA JEAN BOUIN.

PALMARÈS DEL RCD ESPANYOL.


RCD Espanyol campió per equips:


1921 1922 1923
1924 1927 1929
1941 1943 1945
1946 1948 1949
1950 1951 1952
1953 1954 1957
1966

foto: Web deTomás Barris.

María Víctor té el rècord de triomfs entre els espanyolistes que hi han participat, (5 victòries a la Jean Bouin).
Gregorio Rojo 4 (+ 2 amb l'etern rival) en els homes.


CATEGORIA INDIVIDUAL MASCULINA

06-01-1923 Miquel Palau
06-01-1924 Joaquim Miquel
05-01-1925 Joaquim Miquel
02-01-1927 Joaquim Miquel
01-01-1928 Salvador Tapies
06-01-1929 Miquel Moreno
05-01-1930 José Reliegos
01-01-1941 Gregorio Rojo
01-01-1943 Gregorio Rojo
01-01-1944 Gregorio Rojo
01-01-1945 Gregorio Rojo
01-01-1947 Constantí Miranda
01-01-1950 Josep Coll
01-01-1957 Antoni Amorós
07-12-1957 Antoni Amorós
11-12-1966 Francisco Aritmendi

CATEGORIA INDIVIDUAL FEMENINA


01-01-1947 Maria Víctor (RCD Espanyol)
01-01-1948 Maria Víctor (RCD Espanyol)
01-01-1949 Maria Víctor (RCD Espanyol)
01-01-1950 Maria Víctor (RCD Espanyol)
01-01-1952 Maria Víctor (RCD Espanyol)
26-11-2006 Isabel Eizmendi (A.E. Blanc i Blau)



Dades: Jean Bouin, AEBiB.

SADRIÀ. PRESENT I FUTUR...
PRÈVIA DE LA JORNADA AL FUTBOL BASE.



Un cop exposat el projecte de “Modificación del Plan General Metropolitano (PGM)" de la zona dreta del riu Besós, entre els carrers Guipúscoa i Gran Via, en els que es troba inclosa nostra Ciutat Esportiva, en el consistori de Sant Adrià del Besós amb la presència de l’alcalde Canga i el president Sánchez Llibre, entre altres personalitats tant del consistori com de l'entitat espanyolista, només ens queda esperar per veure com es desenvolupen els esdeveniments futurs, i felicitar-nos per el fet que 22.000 metres quadrats es requalifiquen i podran en un futur (un parell o tres d’anys) edificar-se en proporcions de 75% d’habitatges de les que el 40% seran de protecció oficial, i la resta (25%) locals.

Alcalde i President han declarat que això no afectarà als camps de joc ni als entrenaments dels equips espanyolistes i encara no està clar el que es farà finalment, per que tal com i com va apuntar ahir en entrevista a diferents mitjans de comunicació Dani, la seva idea seria no vendre els terrenys i que fos la pròpia entitat blanc i blava la que creés una societat que construís i vengués els pisos construïts. Seria tota una jugada guanyadora i el darrer projecte que podria fer que Sánchez Llibre esgotés el seu mandat (ho sento, però mai m’he cregut que Dani marxi tallant la cinta, i em podreu dir desconfiat) i acabés sent el millor president de la història si naturalment (parlem de futbol) tot sortís de forma satisfactòria, eixugant l’endèmica deute que arrossega el club espanyolista.

L’alcalde de Sant Adrià, Sito Canga, va reconèixer que el nostre club “era un club señor” ja que s’havia compromès a indemnitzar a aquelles persones que van vendre els terrenys en el seu moment al club i naturalment ho van fer a un preu acord al que estaven qualificats en aquell moments aquests terrenys i no al preu que tindran un cop siguin requalificats com a zona edificable.


De totes maneres, per les declaracions d’uns i altres, el que sembla clar es que l’Espanyol no marxarà de Sant Adrià, municipi que acollit amb els braços oberts a un Espanyol orfe de llar i d’estima en el moment en que es va tenir que marxar de l’enyorat Sarrià ("gran" operació senyor Lara, i cía., si senyor!), i allà (a Sadrià), es on s’han forjat aquestes fornades de jugadors que ens estan donant i ens seguiran donant aquestes tardes de glòria (i esperem també mitjanits de glòria, per que l’horari del proper derbi... Bé deixem-ho això ara).


Però l’actualitat esportiva segueix i el dia a dia esportiu de l’entitat té altres urgències més immediates, com son els encontres del futbol base i en especial el que jugarà el B a Denia donada la situació del conjunt de Joan Francesc Ferrer “Rubi” a la classificació.



Nova proba de foc per el filial blanc i blau;
L’Espanyol B, viatja a Dénia per enfrontar-se a un equip fundat als anys vint i que en després de dècades jugant a Tercera Divisió va ascendir a Segona B enguany i que curiosament no havia guanyat ni un sol encontre en onze jornades, i ves per on les dues darreres ha obtingut els sis punts en joc en derrotar a Benidorm contundentment (3-0) i al Oriola a domicili (0-1), -i un empat a un davant el Sevilla a la Copa del Rei-, superant en la classificació als de Rubi, per un gol en el coeficient general, ja que es troben ambdós conjunts amb els mateixos punts.
Per tant, partit molt important i que té que ser ja el principi de la reacció dels jugadors blanc i blaus si no volen complicar-se i molt el seu futur a la categoria de bronze del futbol espanyol.

El Juvenil a seguir amb la ratxa

Visita Saragossa, al Camp Municipal de Futbol del Balsas Picarral, equip classificat en la zona baixa, ocupant plaça de descens a Lliga Nacional, amb un balanç al seu camp d’una victòria, tres empats i tres derrotes (6/18 punts) amb cinc gols a favor i quatre en contra. Aquestes dades ens diuen que cap dels sis rivals que s’han enfrontat ha aconseguit marcar més d’un gol en cap partit, tot i que llevat del Badalona (0-1) els equips han que s’han vist les cares els aragonesos no han estat de la part alta de la classificació.
El rivals dels pericos, Real Zaragoza, viatja fins a la capital del Maresme, mentre que el Real Mallorca rebrà a un Sant Andreu que al igual que el Mataró es troba a dos punts del descens. San Francisco –Cornellà serà altre matx interesant.

La resta del futbol base
El Juvenil B haurà de guanyar si no vol perdre el liderat a Manresa davant un equip de mitja taula i per oblidar del darrer resultat negatiu a la Via Fèrrea en el darrer desplaçament, ja que el seu rival a la classificació, els blaugranes juguen davant un Sant Andreu B que tampoc a priori presentarà moltes dificultats i per tant la diferència de gols podria ser altre cop la que dirimeixi el primer lloc provisional en aquest renyit campionat.

Fàcil a priori els partits dels dos cadets, davant FP Sánchez Llibre (darrer classificat) a Sadrià i Josep Maria Gené a Mollet, tot i que cal no refiar-se, més tenint en compte la manera en que va treure l’encontre endavant l’equip de Ramon Guerrero (3-2 amb el gol de la victòria en pròpia porta al darrer minut) o com el Cadet B va desaprofitar una avantatge de tres gols per acabar empatant a quatre a Santa Coloma, sent els primers dos punts que es deixa en el camí.

Més fàcil encara ho ha de tenir el conjunt infantil de Divisió d’Honor que visita el Camp del Centenari per enfrontar-se al cuer de la categoria, el CF Badalona. En quant al infantil de primer any, la FP Europa serà el rival que visitarà Sadrià, i els espanyolistes surten com a clars favorits del matx.

Interessant l’encontre que es viurà dissabte a les 14:30 entre el conjunt aleví del RCD Espanyol i un Granollers que es troba a sis punts dels blanc i blaus a la cinquena plaça. Els de Villarroya hauran de obtenir el triomf si no volen allunyar-se més de la primera plaça que ocupa el Barça amb els mateixos punts però amb un partit menys i amb el gol average favorable en el primer compromís jugat a Sadrià fa unes setmanes.

Qui ho tindrà més complicat és l’Aleví B, equip encara immaculat que no coneix altre cosa que guanyar en tots els encontres disputats. El seu rival, de segon any, la FE Figueres es quart a la classificació, i això unit al camp on es disputarà l’encontre, (El Far), pot augmentar les dificultats als nens de Jacint Magrinyà que estan fent un excel·lent començament de temporada amb ple total de triomfs.

Doble duel, entre Espanyol i Gramanet en benjamins. En la preferent grup segon, els benjamins de segon any disputaran un encontre en el que segon (Espanyol amb els mateixos punts que el líder) i tercer (Gramenet), dirimiran quelcom més que tres punts.
En el duel dels benjamins de primer any, la Grama ocupa la quarta posició mentre que els espanyolistes la sisena a quatre punts.



El Benjamí C, va guanyar 7-2 a un rival de més edat la passada jornada (Polvoritense).


El Benjamí C, jugarà al Feliu i Codina un encontre davant un conjunt quart per la cua, amb la incògnita de veure si acabarà passant factura als espanyolistes la diferència d’edat al tractar-se d’un equip “A”.


El Pre benjamí va golejar al CF Badalona

Fàcil a priori per el prebanjamí (Arrabal-Calaf a Can Zam, Santa Coloma) que compta per victòries aclaparadores tots els encontres que ha disputat.

No hi ha futbol femení a primer nivell per la disputa del encontre Anglaterra – Espanya a Shrewsbury a partir de les 19:00 h. oficial de classificació per la propera Eurocopa Femenína, en la que Adriana Martín i Marta Torrejón (convocada per primer cop amb l’absoluta) representaran al RCD Espanyol dins el combinat nacional.


divendres, 23 de novembre del 2007

OSASUNA-ESPANYOL, DIUMENGE 17:00 H.

foto d'arxiu:
Walter "Rifle" Pandiani va deixar un grat record als espanyolistes.


Osasuna i Espanyol s’enfronten aquest diumenge a les cinc de la tarda, amb arbitratge de Javier Turienzo Álvarez del col·legi castellano-lleonès.

Vint-i-sis ocasions s’han enfrontat ambdós equips en Pamplona. Divuit vegades el triomf ha somrigut als navarresos mentre que en sis ocasions als catalans i sis més les taules en el marcador ha estat el signe definitiu.
La primera vegada data de la jornada 14ena de la temporada 1935-36 i els navarresos van derrotar amb golejada inclosa als espanyolistes (6-1).

Després d’un parèntesi en el que el conjunt de Osasuna va militar per les categories més modestes del futbol nacional (cinc a segona, cinc a tercera i quatre a segona), es van tornar a enfrontar la temporada 1953-54 amb triomf del RCD Espanyol per 2-3. Els jugadors entrenats per el “Conejo” Scopelli que van obtenir el triomf eren els següents.
Marcel Domingo: Argilès, Parra, Cata: Bolinches, Artigas; Arcas, Marcet, Cruellas, çPiquín i Ramírez. Els gols tots tres aconseguits per Cruellas.

La 1956-57 va ser altre golejada navarresa (5-0) com a primera d’una sèrie de quatre victòries consecutives dels de Pamplona. Des de la 61/62 (2-2) Osasuna ja no va tornar a militar a la màxima categoria del futbol espanyol fins la 1980-81.

L’Espanyol en deu temporades no va pogué assolir mai la victòria (només tres empats) fins la 91/92 en la que amb Javier Clemente d’entrenador i amb la presència ja dels jugadors russos es va conquerir el triomf per 0-1 gol de Lluís. Aquell equip estava format per: Biurrun, Moj, Galyamin, Mino, Eloy, Pizo Gómez, Francisco, Kutznezov, Urbano, Ezequiel Castillo, i Lluís. A la segona part, Escaich i Mendiondo.

Aquesta seria la primera d’una sèrie de tres triomfs consecutius (1-3, 92/93 i 1-3, 2000/01 amb un parèntesi de sis temporades els navarresos a segona divisió).

Les darreres dues victòries espanyolistes van ser les temporades 2003/04 (1-3 amb Luis Fernández a la banqueta, i amb gols de Tamudo, Alex i Maxi) i 0-2 la passada temporada amb gols de Coro i Tamudo.

Entre mig d’ambdós darrers triomfs, es troba l’ocasió malbaratada per el jutge auxiliar del col·legiat Iturralde que va privar amb el gol anul·lat a Toni Velamazán, de la classificació per a la Champions League al RCD Espanyol. Aquell encontre va acabar amb empat a un gol com tots bé recordareu.

El partit també serà punt de trobada de diferents jugadors que han canviat un equip per l’altre; en el bàndol navarrès trobarem a Juanfran i per sobre de tots, Walter Pandiani, màxim golejador europeu a la passada Copa de la UEFA i jugador molt estimat per la parròquia blanc i blava. En el cantó espanyolista, tornaran a visitar el ara “Reyno de Navarra”, el Sádar de tota la vida, Valmiro López “Valdo” i Mohamed El Yaagoubi “Moha” ex jugadors del conjunt d’Atlético Osasuna.

BASE FEMENINA

Triomfs espanyolistes en els femenins base.

Cal destacar en la passada jornada, el triomf del RCD Espanyol Femení C d’Albert Andrés, davant la Salle Premià per 1-4. El conjunt blanc i blau ocupa la segona posició en la taula classificatòria però amb un partit menys que el líder actual Argentona. El tercer classificat amb els mateixos punts que el tercer equip femení espanyolista també ha jugat un encontre més.
El proper encontre serà davant la UE Sant Andreu “B”, dissabte a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol.



CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ CATALANA, GRUP 3er.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 CF ARGENTONA6144202510
2 RCD ESPANYOL "C"513410235
3 FC GLADIADOR613411218
4 P. BAR. ANGUERA "B" 410310134
5 CE XAICA "B"49301245
6 AT. MASNOU593021513
7 AE LA SALLE PREMIÀ562031712
8 UD LOURDES 462021212
9 UE SANT ANDREU "B"53104515
10 CF SUSANNENC62024931
11 CF BARCELONETA61015434
12 BADALONA CF "B"40004221

13 BOCA JUNIORS BARCELONETA Retirat

0000000



Per la seva banda, el Cadet femení entrenat per Ricard Ribes va continuar la seva marxa imparable i va sumar la quarta victòria per un contundent 11-0 al CE Esparreguera, i ja suma 70 gols anotats en quatre encontres mentre que no n’ha encaixat cap.


FEMENINS BASE. FUTBOL 7


CLASSIFICACIÓ CADETPJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL 412400700
2 F. ESP. AT VILAFRANCA412400314
3 CF REUS DEPORTIU49301315
4 FC SANTBOIÀ462111110
5 CF VILANOVA GELTRU 34111914
6 CE ESPARRAGUERA31012419
7 CF MOLINS DE REI31012127
8 P. BAR. CERVELLÓ41013151
9 CD ODENA30003129
UE VILASSAR MAR (Ret)0000000


L’equip entrenat per Marta Cubí, l’infantil A, va guanyar amb contundència a un rival més feble, el CD San Gabriel “C” i va tornar a la senda dels triomfs després de l’empat en la Ciutat Esportiva la setmana anterior.
Aquesta setmana descansa ja que el seu rival, la Montañesa es va retirar de la competició.

CLASSIFICACIÓ INFANTIL "A"PJPTS PG PE PP GFGC
1 CF BADALONA616610734
2 RCD ESPANYOL513410375
3 PENYA BLANC BLAVA R.5134102711
4 ESCUELA F. BONAIRE6134112611
5 CE EUROPA "B"512401235
6 ESCOLA ESP. GUINEUETA37210214
7 ESC. F. BARBERÀ ANDALUCIA662042431
8 ENFAF441122022
9 CE SANT GABRIEL "C"63105927
10 UE VILASSAR DE MAR40004237
11 CF PALAUTORDERA "B"50005554
12 AE LA SALLE PREMIÀ50005157
CF MONTAÑESA (Ret.)0000000


Les més petites, l’Infantil B de José Manuel Reina van obtenir un brillant triomf 3-2 davant el Bellavista Milán “A” per 3-2 en encontre disputat en la matinal de diumenge a la Ciutat Esportiva de Sadrià. L’Espanyol va gaudir de bastants ocasions per incrementar l’avantatge i no tenir que patir al final, però en tot i malgrat la diferència de ser un equip B, van treure el partit i es van fer amb els tres punts. El proper encontre serà a Santa Maria de Palautordera.
Per part espanyolista van jugar: Laura, Laia, Nacha, Flor, García, Samantha, Canela, Mireia, Mónica, Alba, Jenni i Ceci. Gols;:2 Mónica , 1 Nacha.

CLASSIFICACIÓ INFANTIL "B"PJPTS PG PE PP GFGC
1 CD SANT GABRIEL6186001050
2 P. BARC. SANT CELONI6186008314
3 CE SABADELL FC "B"515500210
4 UE SEVA5124011914
5 RCD ESPANYOL "B"693033739
6 C. BELLAVISTA MILAN672132024
7 UD TARADELL672132349
8 CF OLÍMPIC LA GARRIGA67213948
9 CF BADALONA "B"562031532
10 CF AT. RIUDEPERES641141417
11 CF PALAUTORDERA53104821
12 CF BASE VICREMEI "B"50005218
13 AT. BALENYÀ50005484


dijous, 22 de novembre del 2007

FUTBOL-7

BENJAMÍ PREFERENT GRUP 2on.PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA824800457
2 RCD. ESPANYOL 824800449
3 UD At. GRAMANET819611319
4 SANT CUGAT ESPORT FC "B"8186022510
5 CF BADALONA 8186023121
6 CE SANT GABRIEL8155032011
7 UE SANT ANDREU8113232617
8 FP SÁNCHEZ LLIBRE8113232122
9 CD BLANES8103142126
10 CE EUROPA8103143424
11 GRANOLLERS EC8103141615
12 JÀBAC C J - TERRASSA "B"893052426
13CE SABADELL FC841161432
14 Pª BARC. SANT CELONI83107940
15 CF MARTORELLES 81017644
16 UD CIRERA80008357
BENJAMÍ PREFERENT G. 1er. PJPTS PG PE PP GFGC
1 C. GIMNÀSTIC MANRESA8248002910
2 FC BARCELONA "B"8217012915
3 CE MANRESA 817521278
4 UD AT. GRAMANET8175212813
5 ESCOLA F. GAVA8134132014
6 RCD ESPANYOL "B"8134133331
7 SANT CUGAT ESPORT FC8113232523
8 EC GRANOLLERS "B" 8113232020
9 C. MERCANTIL7103131316
10 UNIÓ FB JABAC I TERRASSA 893052018
11 UE SANT ANDREU "B"672131517
12 CF VILANOVA GELTRU 872152325
13 ESCOLA F. SABADELL 86206932
14 UE CASTELLDEFELS 751241525
15 CF CUBELLES841162041
16 MIRASOL-BACO UNIÓN CF831071129
BENJAMÍ 1a. DIVISIÓ 1er. G.PJPTS PG PE PP GFGC
1 E. F. PRAT BLAUGRANA824800735
2 AE PRAT 8227104311
3 UE SANTS7217006012
4UD VILADECANS721700399
5 RCD ESPANYOL "C"8186026013
6 UE CORNELLÀ "B"8186024015
7 CE SANT GABRIEL"B" 8124042627
8 UD AT. GRAMANET "C"8103141824
9 CE EUROPA "C"793041530
10 SALESIANS BOSCO-HORTA "C"872151742
11 FP CE JÚPITER86206835
12 CF BARCELONETA862062254
13 U AT. HORTA 851251136
14 FA ESPLUGUENC 841161957
15 UD POLVORITENSE LA MARINA 700071142
16 CF BUFALÀ80008757
PREBENJAMÍ GRUP 1er.PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD. ESPANYOL6186001362
2 VILA OLIMPICA C. ESP.618600465
3 CD SANT GABRIEL618600419
4 CF UNIFICACIÓN LLEFIÀ6124022532
5 CF BADALONA6124023721
6 UD AT. GRAMANET6124023318
7 ARRABAL-CALAF GRAM.6124022816
8 CE P. BARC. BARCINO6124023941
9 FC MARTINENC672133042
10 PONT DE MARINA-SAGRADA F.662041638
11 UE SANTS641142635
12 CF LLOREDA641141940
13 UNIFICACIÓ BADALONA SUD631051332
14 FP CE JÚPITER62024637
15 CF MONTAÑESA61015637
16 UNIFIC.CIUTAT MERID. 60006096

RESPOSTA OFICIAL DE PRESIDENCIA DE LA GENERALITAT.


La Gran Penya Espanyolista Manigua ha rebut resposta a través del Director General de Relacions Externes de la Presidència a la carta de queixa pel DVD "Catalonia, terra de tots. Les Tres Bessones a la Catalunya real" enviada al President de la Generalitat de Catalunya.




També, el Grup Mixt al Parlament de Catalunya ens ha informat que ha tramès una bateria de preguntes sobre el DVD al Govern de la Generalitat a la sessió de control al Govern.


CLASSIFICACIONS

CLASSIFICACIÓ JUVENIL LLIGA NACIONAL GRUP 7è.

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1RCD ESPANYOL "B"1024802438
2FC BARCELONA "B"1024730375
3CE L'HOSPITALET9248012918
4UD AT. GRAMENET10227122111
5DAMM CF "B"1017523158
6CE EUROPA "B"10175231312
7TERRASSA FC10164421718
8UE CASTELLDEFELS10144242021
9CE MANRESA10133431413
10GIRONA FC "B"10133431317
11GIMNÀSTIC TARRAGONA9134141022
12UE SANT ANDREU "B"1011325810
13FP SÁNCHEZ LLIBRE9103151015
14UE CORNELLÀ B"1092351422
15C. MERCANTIL1082261026
16AT. HORTA107217824
17REUS DEPORTIU962071024
18EC GRANOLLERS10000101028

CLASSIFICACIÓ CADET DIVISIÓ D'HONOR

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1UE CORNELLÀ824800211
2FC BARCELONA821701263
3RCD ESPANYOL820620217
4JABAC CJ - TERRASSA81651296
5CF BADALONA8144221411
6UD AT. GRAMENET814422119
7DAMM CF8144221212
8CE EUROPA8103141314
9GIRONA FC8103141113
10FE FIGUERES872151618
11UE LLEIDA87215814
12BARRI SANTES CREUS 872151422
13C. MERCANTIL86134512
14AE PRAT86206514
15CE L'HOSPITALET84116615
16FP SÁNCHEZ LLIBRE82026627

CLASSIFICACIÓ CADET PREFERENT GRUP SEGON

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1RCD ESPANYOL "B"822710257
2CE MATARÓ817521219
3UE SANT ANDREU8165121712
4GIRONA FC "B"8154311711
5CF DAMM "B"8154311510
6UE CORNELLÀ "B"8124041312
7EF OSONA8123321515
8AEC MANLLEU8102431210
9UD AT. GRAMENET "B"8102421416
10JOSEP MARIA GENE892331417
11CD MASNOU893051417
12CD BLANES882241514
13GIMNÀSTIC "B"882241317
14JABAC CF-TERRASSA 87215916
15EC GRANOLLERS "B"83035927
16PB ANGUERA83107926



CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR INFANTIL

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1FC BARCELONA824800394
2GIMNÀSTIC T.822710122
3RCD ESPANYOL819611266
4UE LLEIDA8165121913
5UE CORNELLÀ816512128
6JABAC CJ - TERRASSA 815431155
7GIRONA FC811323116
8CF RIUPRIMER 811323713
9DAMM CF810314710
10UE SANT ANDREU893051316
11CE EUROPA89305524
12CE MATARÓ8822469
13EC GRANOLLERS86206912
14UD AT. GRAMANET84116613
15CE L'HOSPITALET84116634
16CF BADALONA80008523



CLASSIFICACIÓ INFANTIL PREFERENT GRUP SEGON

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
11 FP SÁNCHEZ LLIBRE824800244
2CD BLANES 8186022511
3RCD ESPANYOL "B"8186022113
4FE FIGUERES8165122116
5CE SANT GABRIEL8144221511
6CE MANRESA8144221613
7AEC MANLLEU8134131610
8EF ST. FELIU DE GUIXOLS7134121510
9RICOH PREMIÀ8124041413
10EC GRANOLLERS "B"892331012
11FP CE EUROPA87215823
12UE CORNELLÀ "C"86134712
13CE VILASSAR DE MAR86206917
14UD AT. GRAMANET "B"83206618
15JABAC CJ - TERRASSA83107821
16EF GARROTXA72025819


CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR ALEVÍ

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1FC BARCELONA721700323
2RCD ESPANYOL821701316
3UE LLEIDA8186021812
4UE CORNELLÀ817521115
5EC GRANOLLERS8155031817
6CE SANT GABRIEL81442296
7CE L'HOSPITALET811323119
8FP SÁNCHEZ LLIBRE811323816
9DAMM CF 893051116
10GIMNÀSTIC MANRESA893051423
11CE EUROPA8522455
12UD AT. GRAMANET88224820
13GIRONA CF872151014
14GIMNÀSTIC TARRAGONA861341015
15UE SANT ANDREU762051017
16CE MANRESA80008325

CLASSIFICACIÓ ALEVÍ PREFERENT GRUP SEGON


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1RCD ESPANYOL "B"824800291
2CE MATARÓ 820620175
3CF BADALONA819611158
4FE FIGUERES8165122412
5EC GRANOLLERS "B"8165122011
6JABAC CF - TERRASSA8124041411
7EF SANT FELIU GUIXOLS8124041315
8CF RIUPRIMER811323119
9C. MERCANTIL "B"8103141312
10EF GARROTXA8103141315
11FP SÁNCHEZ LLIBRE 882241011
12EF GIRONÉS-SABAT882241216
13CE L'HOSPITALET "B"85125917
14DAMM CF "B"85125520
15EF OLOT84116524
16CAN RULL RT831071033




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M