diumenge, 18 de novembre del 2007

VICTÒRIA "IN EXTREMIS" DEL CADET A. (3-2)

Agònic triomf del Cadet. 3-2

Un final com el que vam veure a Montjuïc en el darrer encontre, es el que se’ls va esperar ahir vespre a la Ciutat Esportiva als que es disposaven a veure un encontre que a priori semblava tranquil (el rival Lleida va classificat en onzena posició).


Però no va ser així: La UE Lleida a la primera jugada del partit pràcticament, es va avançar en el marcador i molt devia afectar això a la moral dels espanyolistes per que el joc exhibit ahir va ser molt fluix durant gairebé tot l’encontre.
Una jugada en la que intenta rematar Sani de cap dins l’àrea es interceptada per un defensor amb la ma, i el col·legiat Francisco Mur no ho dubta ni un instant i assenyala el màxim càstig que al igual que en el derbi el llença Jordi Amat transformant per l’esquerra del porter el gol que igualava el partit.


Els blanc i blaus disposarien d’alguna ocasió (Pablo remata alt trobant-se tot sol o Sani en una centrada per la dreta) però el joc d’ahir del cadet no va ser el que acostuma a mostrar, davant un Lleida molt ben col·locat darrera, i pressionant en el mig del camp, amb pèrdues de pilota, joc travat i poca profunditat.


Poc va millorar en la segona part el joc, davant un cada cop menor públic ja que la temperatura ja era de pocs graus centígrads, tot i que el resultat era cada cop més incert, davant un Espanyol que volia però no podia.


La situació va empitjorar sensiblement quan en un contracop, el Lleida torna a marcar i a posar-se per davant en el marcador, davant la preocupació d’un Ramon Guerrero molt enfadat durant moltes fases del matx.


L’Espanyol conscient que se li escapa la lliga (es trobava a quatre punts del líder i a un del rival ciutadà, abans de jugar aquesta jornada), apura les darreres possibilitats i més amb el cor que amb el cap posa setge a la porteria visitant, en la que emergeix la figura del porter visitant amb tres parades de molt mèrit que salven al conjunt lleidatà.


Miki per fi pot batre al porter lleidatà i a falta dels darrers instants el conjunt blanc i blau intenta el miracle que ve en forma de auto gol en el darrer minut, al penjar una pilota i davant la sortida precipitada del porter un jugador pentina la pilota cap enrera acabant aquesta entrant dins la porteria.


Es van salvar els mobles, però es va jugar amb foc. Per aquesta ocasió es va tenir la sort en el darrer instant. Haurà que tornar a mostrar la seguretat i el bon joc que vam gaudir en el passat derbi. Tot està obert, queda molt campionat i aquest equip té classe per aconseguir-lo malgrat tot.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M