FUTBOL BASE:
L'INFANTIL ES REFÀ, GUANYANT A CORNELLÀ. (0-1)

foto d'arxiu:
Victòria en la Via Fèrrea per oblidar el derbi.

Important victòria del Infantil en el difícil camp del Cornellà, per la mínima (0-1)
Primera part amb un joc molt travat en la zona central, amb una primera ocasió en el primer minut fins el minut 27 on tot el joc ha estat de força sense que es creessin ocasions cara a porta. Es van llençar dos faltes perilloses sobre la porta del Cornellà sense conseqüències. Ha sigut en els darrers vuit minuts de la primera part quan el RCD Espanyol han gaudit de fins a quatre ocasions per avançar-se en el marcador però avortades per el porter local que ha evitat el gol.

Un gol de José dona els tres punts
A la segona part l’Espanyol tingué major possessió de la pilota i jugar amb més intensitat obrin el joc per bandes i no permetin el joc més de lluita dels locals. Fruït d’això ha tingut lloc en el min. 60, una falta llençada per Casado que ha permès a Jose M. de vaselina, superar al porter local aconseguint el únic gol de l’encontre. una vaselina al portero del Cornella y conseguir el unico gol del partido.

Més ocasions... Per acabar patint
Tant Eric Jacobs com Nestor Turró i Aitor han disposat d’ocasions per incrementar el resultat. En els darrers minuts del matx, els locals han penjat pilotes en busca de l’empat, i en l’afegit en posició dubtosa una jugada d’un contra un davant el porter perico Eric, que evita amb una bona intervenció el gol de l’empat.

L’equip es refà de la derrota de la jornada passada obtenint a base casta i bon toc en un escenari sempre difícil. El proper encontre serà davant el CF Badalona també com a visitant.

RCD Espanyol: Eric, Albarran, Arroyo, Alex (Jose M.), Gerard, Jackobs, Casado, Tarsi (Didac),Arturo (Nestor), Coco (Aitor), Oscar.

Gol: Jose M. m. 60