diumenge, 18 de novembre del 2007

AMB LA PRIMERA PART N'HA TINGUT PROU EL FEMENÍ

El Femení goleja a la Real Sociedad (5-0)

Triomf just del femení A, que en els primers quaranta cinc minuts de joc ha deixat enllestit l’encontre per la via ràpida (4-0), millorant en el joc i en la concreció conforme a altres encontres, tot i que a la segona part amb el resultat de 5-0 el joc ha baixat bastant com també en certa manera es pot considerar lògic. Ha estat el debut de Marina Marimón, que per la feblesa del rival, no ha pogut mostrar les seves qualitats i ha passat el partit com una espectadora més.

Solucionen ràpidament
Ja al primers minuts Adriana ha posat en dificultats a Lerie, que ha rebutjat el tret dur de la golejadora espanyolista a còrner.

Al minut deu, l’Espanyol cobrava avantatge en el marcador gràcies a una jugada en la que el servei de Sara ha estat ben culminat amb la rematada de Marta Cubí fent pujar el primer gol al marcador.

No havien passat gairebé cinc minuts quan Sara que ha completat un gran partit, s’ha marxat per velocitat per la seva banda esquerra i ha xutat superant a la portera visitant i deixant l’encontre encarrilat.

Adriana, després d’una jornada sense marcar no s’ha volgut perdre la festa i ha fet el tercer al rematar de cap una bona centrada, trobant-se lliure de marca completament en una jugada en la que la defensa guipuscoana ha tornat a mostrar la seva feblesa.

Transformant el penal sobre Sara, i a descansar

Sara ha estat objecte d’un penal assenyalat per el col·legiat i que Noemí ha transformat establint el quatre a zero.
L’Espanyol havia tingut la profunditat que en altres ocasions li ha mancat sense ser encara aquella piconadora que arrasava als rivals, però ha donat bona compta de l’equip basc en un primer temps bastant acceptable.

El cinquè, mig quart més... i prou
Als dos minuts de la represa, Sara Serna ha aconseguit un gran gol elevant la pilota per sobre la portera visitant. Marta Cubí ha pogut incrementar el compte, però ha estat un pel lenta al girar-se i el seu xut mal dirigit ha estat aturat per la portera.

Llavors, Emilio Montiagut ha introduït la primera tongada de canvis amb l’entrada de Núria Guardia i Carol en comptes de Noemí i Lara.
L’Espanyol progressivament ha anat minvant el seu grau de perillositat i la constància en el seu joc ofensiu, tot i que Vicki amb un xut desviat i una centrada d’Adriana que no ha arribat Sara haurien pogut significar incrementar el compte.
Itxaso ha tret sota pals una pilota que ja es colava després d’un refús.
Marta Corredera i Aïda han sortit en el lloc de Sara i Chola, hi mica a mica l’encontre ha anat morint amb l’excepció d’una gran ocasió en que Adriana ha rematat (73’) fora a l’esquerra de la porteria i un xut innocent d’Aida que ho ha intentat però ha aturat sense problemes la portera visitant.

Com a aspecte negatiu cal dir que en una pilota a la mateixa línia de gol, Marta Torrejón s’ha lesionat i tot i que ha continuat jugant ignorem el seu estat.
El darrer quart d’hora ha estat bastant semblant al partit davant el Colegio Alemán, tot i que avui les blanc i blaves ja havien fet amb escreix la seva feina.

RCD Espanyol: Marina: Natalia, Olga Moreno, (Aïda, min.63), Míriam, Marta, Lara (Carol, min.53), Noemí (Núria, min.53), Vicky, Adriana , Marta Cubí, , Sara (Marta Corredera, min. 63).

Real Sociedad: Leire, Evelyn (Nagore, min.60), Leire (Nahikari, min.51), Landa, Itsaso, Ainoha, Oihana, Maialen (Aintzane, min.51), Ana (Maider, min.75), Itxaso, Maite, Laura

Gols: 1-0, Marta Cubí (min.10), 2-0 Sara (min.15), 3-0 Adriana (min.21), 4-0 Noemí –pen, (min.37), 5-0 Sara (min.47)

Àrbitre: David Tomás Baulo. Ha tret groga per la Reial Societat a Leyre (min.6)

Incidències: Camp 3er. de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Superlliga femenina. Partit jugat amb el mateix horari que l’Espanyol B
. El Conseller i màxim responsable del femení, Antonio Martín en la grada del camp 3, acompanyat per el Conseller Moya.