dissabte, 24 de novembre del 2007

SADRIÀ. PRESENT I FUTUR...
PRÈVIA DE LA JORNADA AL FUTBOL BASE.



Un cop exposat el projecte de “Modificación del Plan General Metropolitano (PGM)" de la zona dreta del riu Besós, entre els carrers Guipúscoa i Gran Via, en els que es troba inclosa nostra Ciutat Esportiva, en el consistori de Sant Adrià del Besós amb la presència de l’alcalde Canga i el president Sánchez Llibre, entre altres personalitats tant del consistori com de l'entitat espanyolista, només ens queda esperar per veure com es desenvolupen els esdeveniments futurs, i felicitar-nos per el fet que 22.000 metres quadrats es requalifiquen i podran en un futur (un parell o tres d’anys) edificar-se en proporcions de 75% d’habitatges de les que el 40% seran de protecció oficial, i la resta (25%) locals.

Alcalde i President han declarat que això no afectarà als camps de joc ni als entrenaments dels equips espanyolistes i encara no està clar el que es farà finalment, per que tal com i com va apuntar ahir en entrevista a diferents mitjans de comunicació Dani, la seva idea seria no vendre els terrenys i que fos la pròpia entitat blanc i blava la que creés una societat que construís i vengués els pisos construïts. Seria tota una jugada guanyadora i el darrer projecte que podria fer que Sánchez Llibre esgotés el seu mandat (ho sento, però mai m’he cregut que Dani marxi tallant la cinta, i em podreu dir desconfiat) i acabés sent el millor president de la història si naturalment (parlem de futbol) tot sortís de forma satisfactòria, eixugant l’endèmica deute que arrossega el club espanyolista.

L’alcalde de Sant Adrià, Sito Canga, va reconèixer que el nostre club “era un club señor” ja que s’havia compromès a indemnitzar a aquelles persones que van vendre els terrenys en el seu moment al club i naturalment ho van fer a un preu acord al que estaven qualificats en aquell moments aquests terrenys i no al preu que tindran un cop siguin requalificats com a zona edificable.


De totes maneres, per les declaracions d’uns i altres, el que sembla clar es que l’Espanyol no marxarà de Sant Adrià, municipi que acollit amb els braços oberts a un Espanyol orfe de llar i d’estima en el moment en que es va tenir que marxar de l’enyorat Sarrià ("gran" operació senyor Lara, i cía., si senyor!), i allà (a Sadrià), es on s’han forjat aquestes fornades de jugadors que ens estan donant i ens seguiran donant aquestes tardes de glòria (i esperem també mitjanits de glòria, per que l’horari del proper derbi... Bé deixem-ho això ara).


Però l’actualitat esportiva segueix i el dia a dia esportiu de l’entitat té altres urgències més immediates, com son els encontres del futbol base i en especial el que jugarà el B a Denia donada la situació del conjunt de Joan Francesc Ferrer “Rubi” a la classificació.



Nova proba de foc per el filial blanc i blau;
L’Espanyol B, viatja a Dénia per enfrontar-se a un equip fundat als anys vint i que en després de dècades jugant a Tercera Divisió va ascendir a Segona B enguany i que curiosament no havia guanyat ni un sol encontre en onze jornades, i ves per on les dues darreres ha obtingut els sis punts en joc en derrotar a Benidorm contundentment (3-0) i al Oriola a domicili (0-1), -i un empat a un davant el Sevilla a la Copa del Rei-, superant en la classificació als de Rubi, per un gol en el coeficient general, ja que es troben ambdós conjunts amb els mateixos punts.
Per tant, partit molt important i que té que ser ja el principi de la reacció dels jugadors blanc i blaus si no volen complicar-se i molt el seu futur a la categoria de bronze del futbol espanyol.

El Juvenil a seguir amb la ratxa

Visita Saragossa, al Camp Municipal de Futbol del Balsas Picarral, equip classificat en la zona baixa, ocupant plaça de descens a Lliga Nacional, amb un balanç al seu camp d’una victòria, tres empats i tres derrotes (6/18 punts) amb cinc gols a favor i quatre en contra. Aquestes dades ens diuen que cap dels sis rivals que s’han enfrontat ha aconseguit marcar més d’un gol en cap partit, tot i que llevat del Badalona (0-1) els equips han que s’han vist les cares els aragonesos no han estat de la part alta de la classificació.
El rivals dels pericos, Real Zaragoza, viatja fins a la capital del Maresme, mentre que el Real Mallorca rebrà a un Sant Andreu que al igual que el Mataró es troba a dos punts del descens. San Francisco –Cornellà serà altre matx interesant.

La resta del futbol base
El Juvenil B haurà de guanyar si no vol perdre el liderat a Manresa davant un equip de mitja taula i per oblidar del darrer resultat negatiu a la Via Fèrrea en el darrer desplaçament, ja que el seu rival a la classificació, els blaugranes juguen davant un Sant Andreu B que tampoc a priori presentarà moltes dificultats i per tant la diferència de gols podria ser altre cop la que dirimeixi el primer lloc provisional en aquest renyit campionat.

Fàcil a priori els partits dels dos cadets, davant FP Sánchez Llibre (darrer classificat) a Sadrià i Josep Maria Gené a Mollet, tot i que cal no refiar-se, més tenint en compte la manera en que va treure l’encontre endavant l’equip de Ramon Guerrero (3-2 amb el gol de la victòria en pròpia porta al darrer minut) o com el Cadet B va desaprofitar una avantatge de tres gols per acabar empatant a quatre a Santa Coloma, sent els primers dos punts que es deixa en el camí.

Més fàcil encara ho ha de tenir el conjunt infantil de Divisió d’Honor que visita el Camp del Centenari per enfrontar-se al cuer de la categoria, el CF Badalona. En quant al infantil de primer any, la FP Europa serà el rival que visitarà Sadrià, i els espanyolistes surten com a clars favorits del matx.

Interessant l’encontre que es viurà dissabte a les 14:30 entre el conjunt aleví del RCD Espanyol i un Granollers que es troba a sis punts dels blanc i blaus a la cinquena plaça. Els de Villarroya hauran de obtenir el triomf si no volen allunyar-se més de la primera plaça que ocupa el Barça amb els mateixos punts però amb un partit menys i amb el gol average favorable en el primer compromís jugat a Sadrià fa unes setmanes.

Qui ho tindrà més complicat és l’Aleví B, equip encara immaculat que no coneix altre cosa que guanyar en tots els encontres disputats. El seu rival, de segon any, la FE Figueres es quart a la classificació, i això unit al camp on es disputarà l’encontre, (El Far), pot augmentar les dificultats als nens de Jacint Magrinyà que estan fent un excel·lent començament de temporada amb ple total de triomfs.

Doble duel, entre Espanyol i Gramanet en benjamins. En la preferent grup segon, els benjamins de segon any disputaran un encontre en el que segon (Espanyol amb els mateixos punts que el líder) i tercer (Gramenet), dirimiran quelcom més que tres punts.
En el duel dels benjamins de primer any, la Grama ocupa la quarta posició mentre que els espanyolistes la sisena a quatre punts.



El Benjamí C, va guanyar 7-2 a un rival de més edat la passada jornada (Polvoritense).


El Benjamí C, jugarà al Feliu i Codina un encontre davant un conjunt quart per la cua, amb la incògnita de veure si acabarà passant factura als espanyolistes la diferència d’edat al tractar-se d’un equip “A”.


El Pre benjamí va golejar al CF Badalona

Fàcil a priori per el prebanjamí (Arrabal-Calaf a Can Zam, Santa Coloma) que compta per victòries aclaparadores tots els encontres que ha disputat.

No hi ha futbol femení a primer nivell per la disputa del encontre Anglaterra – Espanya a Shrewsbury a partir de les 19:00 h. oficial de classificació per la propera Eurocopa Femenína, en la que Adriana Martín i Marta Torrejón (convocada per primer cop amb l’absoluta) representaran al RCD Espanyol dins el combinat nacional.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS ÉS UNA GRAN VERGONYA EL QUE VOL FER EL NOSTRE PRESIDENT AMB LA C. ESPORTIVA, SI TANT GRAN ÉS,PER QUÈ NO HA FET EL CAMP DEL 1 EQUIP, SI ALLÍ ES PODIA FER? LA CIUTAT ESPORTIVA TÉ QUE SER COM ÉS NO MÉS PETITA, ALLÍ ÉS ON TENEN QUE JUGAR, ENTRENAR, ETC, TOTA LA NOSTRA PEDRERA.

Albert ha dit...

La notícia de la requalificació és molt bona, ara caldrà veure si s'en fa o no un bon ús.

Salutacions.

Anònim ha dit...

Vaig sentir fa un temps que el club estava buscant terrenys per Viladecans i Gavá per fer una petita ciutat esportiva per el futbol femení i l´escola de fútbol . Pot ser aixó descongestionaría una mica l´us de Sadrià que ara mateix te una mica de manca d´espai .

Josep Maria ha dit...

Hola a tots!:
A veure, cadascú pot tenir la seva opinió i es respectable sempre.
S'ha de veure (amb planells) quina serà la zona afectada, i que és el que farà amb els terrenys el Club, si els vendrà o construirà...
I naturalment, la quantitat que es pugui treura. En quant al tema de lo congestionat que quedarà, ja va declarar al debat del femení, Antonio Martín, que estaven buscant terrenys de 100.000 m2 per portar segurament els femenins allà (ho sento Josep,al menys que ens deixin el primer equip femení a Sadrià) i el futbol base a nivell dels més petits (Escola, potser...). Son de totes maneres suposicions, en un projecte que encara ha de madurar, i que segurament n'hi ha per tres anys al menys.
Salutacions a tots.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M