dimecres, 21 de novembre del 2007

FUTBOL BASE:
VICTÒRIA DEL INFANTIL B

El Infantil B va derrotar aquest dissabte al quart classificat, L’Escola de Futbol Sant Feliu de Guixols per 4-1 amb una bona segona part. L’equip va progressant i ja suma la cinquena victòria consecutiva després de perdre dos encontres (desplaçaments) en les tres primeres jornades.

Primera part fluixa

Tot i que l’Espanyol va sortir fort i ja als primer minuts Jaffar va avisar anant-se per força i velocitat i quan encarava al porter va rematar al pal, l’encontre en el primer temps va ser molt travat, amb un rival molt tancat (tercer contra quart), fins als tretze minuts en que l’argentí Laureano va fer el primer gol.

L’Escola de Futbol Sant Feliu de Guíxols va obrir línies i en dues jugades va estar a punt d’empatar, amb un Espanyol que semblava perdut, sense saber imposar el seu domini com a local.

A la segona, arrasa l’Espanyol

Bona jugada de Fredi que es marxa per banda i la seva centrada en la boca de gol Jaffar erra la definició xutant al peu del porter.

Els pericos aconsegueixen el segon gol després del llançament d’un servei de cantonada en el que la pilota es pentinada per un davanter perico cap el segon pal, on lliure de marca Marc Gelmà afusella al porter visitant.

El partit ja estava pràcticament resolt, i ha estat llavors quan els espanyolistes han tingut els millors minuts i de nou en altre contracop, Fredi ha aprofitat rematant per sota les cames del porter (per el lloc més difícil tenint tota la porteria gairebé) fent el tercer.

Fredi està desencertat al entretenir-se molt quan es trobava tot sol i la pilota es refusada, agafant el rebuig Marc Gelmà qui engalta un xut que es cola per l’escaire aconseguint un gran gol.

El gol dels visitants queda com una anècdota dins d’una bona segona part en la que encara hagués pogut incrementar el compte golejador si el remat de Ricard hagués tingut millor destí, estavellat en l’exterior de la xarxa de la porteria gironina.