dissabte, 8 de setembre del 2012

AMB 10 LA GRAMA CAPGIRA EL MARCADOR
EN EL DARRER MINUT DE L'AFEGIT (2-1)
















(Nou Mpal de Can Pexauet, Santa Coloma de Gramenet: Josep Maria)

U.D. At. Gramenet Juv. “A”: 2 – RCD Espanyol Juvenil “B”: 1

Desfeta en el tram final del partit.

El RCD Espanyol Juvenil “B” ha sigut derrotat en el Mpal. de Santa Coloma avui dissabte en un partit en el que després d’un primer temps força igualat el matx es posava coll avall quan Pablo Maffero obria el marcador al minut i escaig del segon temps. En el tram final del partit, l’equip espanyolista ha sigut escombrat del camp per una Gramenet que dominant i jugant millor ha aconseguit la igualada a falta de dotze minuts per la fi del partit. Recordant el darrer partit del primer equip davant el Levante, quan l’equip local afrontava els darrers instants (4 minuts més l’afegit) amb inferioritat numèrica, ha seguit lluitant en busca d’una victòria davant un Espanyol que no reaccionava i tot i les grans aturades de David Pedro, en la darrera jugada del partit la Grama ha marcat el gol del triomf. Els espanyolistes han tingut ocasions (no moltes però si ben clares) de sentenciar el partit amb un 0-2 que hagués sigut definitiu; no ha sigut així, i ho ha pagat ben car.

Gramenet i Espanyol s’enfrontaven en Can Pexauec en un partit en el que era noticiable avant-matx, els cinc euros que el club colomenc ha establert com a preu de les localitats. Seria qüestió exigir-li a l’Espanyol reciprocitat quan la gent de la Gramenet vingui a la Dani Jarque en aquesta categoria que és totalment lliure l’entrada al recinte espanyolista. En l’onze espanyolista destacava la tornada de Fortià després d’estrenar-se com a golejador al juvenil A al Feliu i Codina diumenge passat. Iago ocupava l’eix de la cobertura junt a Maxi, en absència de Pau Belana.

El terreny de joc de gespa artificial bastant antiga ha jugat varies males passades als jugadors al llarg del partit a l’hora de controlar o xutar. En una d’elles al meta espanyolista als cinc minuts de joc, quan ha anat a rebutjar amb el peu colpejant malament i a punt ha estat d’aprofitar-se el conjunt colomenc. L’Espanyol tal com va succeir davant l’Europa ha portat molt perill en els llançaments de cantonada com a jugades d’estratègia. Un de molt tancat llençat per Jonathan s’ha passejat sense rematador. Als 11’ l’Espanyol ha tingut la primera clara ocasió del partit quan una bona jugada d’atac ha acabat amb penetració de Jonathan i davant el meta local, ha rematat a trencar però estavellant l’esfèrica al cos del porter i en segona instància ja sense angle i difícil de controlar a l’aire l’esfèrica al cos d’un defensor sortint a còrner.

Després d’una primera ocasió local (remat d’un còrner pentinant desviada la pilota), l’Espanyol ha tingut una altre ocasió de gol quan en profunditat una bola ha acabat per Draman qui davant la sortida del meta fora de l’àrea li ha creuat l’esfèrica però massa fluixa i Ferran Aguilera a tres metres de la línia de gol i amb total tranquil•litat ha evitat el gol espanyolista rebutjant la pilota.

La primera gran ocasió dels locals ha sigut quan passant la primera mitja hora de joc, Maxi ha errat greument al rebutjar una pilota i Sergi Artur se l’ha emportant i davant David Pedro ha rematat fort a trencar, lluint-se el meta espanyolista salvant el gol amb bons reflexes. La rèplica perica a càrrec d’Enric Sánchez Torrent “Kike” qui superant tres adversaris envia una passada de la mort que Èric Gràcia dins l’àrea no ha pogut controlar bé quan li ha botat la pilota. La jugada més bonica d’aquest primer temps ha sigut visitant quan un contracop acaba amb penetració per banda de Jonathan que centra passat i Kike de primera remata al cos del porter que s’ha llençat a cobrir trobant-se-la l’esfèrica a la desesperada i amb força fortuna. Un xut del local Juan Jiménez s’ha marxat per sobre. L’Espanyol havia tingut les millors ocasions, poques, però més que rival, mentre el domini havia sigut altern i bastant equilibrat sense cap dominador clar de la pilota.

En el segon temps Sebastián Herrera ha efectuat un triple canvi donant entrada a Moisès, Isaac Padilla i al cadet Alex López. En la primera acció de perill, quan el cronòmetre en prou feines marcava minut i segons de joc del segon període, l’Espanyol ha botat un servei de cantonada des de la dreta a càrrec de Víctor Gómez, rematant al fons de la porteria de cap, el lateral esquerre Pablo Maffeo.

L’Espanyol ha tingut en aquesta fase del partit a la seva mercè al rival. Jonathan Toledo pecant d’individualista ha tingut una bona ocasió xutant per sobre el travesser (47’), però la Grama tampoc li ha perdut la cara al partit i en el 56’ ha tingut una gran ocasió al rematar de cap dins l’àrea i salvant el meta perico l’enverinat remat; el contracop tot seguit ha estat a punt de significar el segon dels espanyolistes, però Jonathan enduent-se amb el cap la pilota i avançant ha estavellat la pilota al cos del porter. Des de la frontal Èric Gràcia ha enviat una canonada no molt col•locada instants després, a la que ha respost el porter local enviant a còrner. El partit era obert, les ocasions es succeïen i no semblava gens en absolut que el quadre espanyolista tingués controlat el partit tot i anar per davant i disposar de bones ocasions per sentenciar.

Jonathan ha perdonat el 0-2 quan en un mà a mà amb Marc (69’) no ha passat l’esfèrica a Padilla, se l’ha jugat i el meta local ha evitat el gol responent molt bé. A partir d’aquest moment, l’Espanyol començaria a afluixar greument perdent pistonada al mig del camp i començaria a mostrar febleses en defensa. Padilla en una jugada embolicada amb molts jugadors fa una arriscada cessió que té que treure com pot el meta espanyolista allunyant el perill.

Al 78’ la Gramenet empata el partit després que el dorsal 14 David Pérez que feia vuit minuts que havia ingressat al terreny de joc, rebés dins l’àrea, mitja volta i afusella David Pedro que no pot fer res en aquesta ocasió per evitar el gol colomenc. Els imaginaris fantasmes i el negativisme tant habitual a Can Perico sobrevola Can Peixauet. S’ensuma que això pot acabar malament. Domini absolut dels locals davant un Espanyol que és ara incapaç de controlar mínimament el joc i travessar mig camp perdent ràpidament la pilota. En el 82 a punt d’arribar el segon altre cop mitjançant David Pérez salvant David Pedro llençant-se a la seva dreta.

En el 87, el migcampista Kevin veu la segona groga i deixa al conjunt local amb 10 homes. Però ni així s’ha refet el quadre entrenat per Herrera. Ni el quart canvi donant entrada a Nico (reapareixia després de la lesió de pretemporada) ha evitat que una Gramenet envalentida i esperonada pel públic hagi posat contra les cordes als visitants. En el 92 una centrada passada des de la dreta es rematada de cap salvant altre cop David Pedro al conjunt perico quan ja és cantava el gol local. Però la pilota acaba a còrner, i altre cop davant el desconcert defensiu dels espanyolistes Darius marca el gol del triomf passant tres minuts dels noranta. S’ha centrat i en prou feines uns segons Israel Simón ha donat per conclòs el partit amb la primera derrota espanyolista. Caldrà millorar sobre tot en el darrer quart de partit (davant Europa també va succeir tres quarts del mateix aturant David Pedro un penal). Avui no ha estat possible puntuar davant una Gramenet que no s’ha rendit mai i ha acabat tenint un premi pot ser excessiu tenint en compte els mèrits d’uns i altres.


Fitxa tècnica:
UD At. Gramenet: Marc Guillen, Sergio Franco, Ferran Aguilera, Xavier Polo, Alex Campos, Darius Soliguer, Ahmed Ighane, Kevin Rodríguez, Sergi Artur, Esteve Monterde i Juan Jiménez.
Substitucions: Hamza Moukhli per Juan Jiménez, m. 64; Jordi Canadell per Xavier Polo, m. 70; David Pérez per Ahmed Ighane, m. 70; Enrique Barcia per Sergi Artur, m. 84.

RCD Espanyol: David Pedro, Joel, Iago, Maxi, Pablo Maffeo, Víctor Gómez, Jonathan, Fortià, Draman, Èric Gràcia i Kike.
Substitucions: Isaac Padilla per Draman, m. 46; Alex López per Iago, m. 46; Moisés per Fortià, m. 46; Nico per Èric Gràcia, m 89.

Àrbitre: Israel Simón del Pino, assistit en bandes per Didac Durán Peidró i Antonio Miranda Rodríguez, de la delegació de Barcelona. Ha amonestat amb cartolina groga a Fortià, m. 23, Jonathan, m. 42, Kike, m. 54, Maxi, m. 72, i Alex López, m. 74 per part espanyolista, i a Sergi Artur, m. 47, Darius Soliguer, m. 62, i Xavier Polo, m. +90. Ha expulsat per dues cartolines grogues a Kevin Rodríguez (m. 58’ i m. 86’).

Gols: 0-1: Pablo Maffeo, m. 46; 1-1: David Pérez, m. 78; 2-1: Darius Soliguer, m. 93.

Incidències: Encontre corresponent a la segona jornada de lliga del grup setè de Lliga Nacional Juvenil disputat en el Nou Mpal. de Santa Coloma de Gramenet. L’Espanyol ha lluït la segona indumentària. Esteve i Maxi han exercit de capitans.



NOU CALENDARI DE SEGONA DIVISIÓ "B"

LLIGA NACIONAL DE SEGONA DIVISIÓ B - GRUP III
Primera Volta .... .....Segona Volta


Jornada: 1 - Data: 26/08/2012 .............. Jornada: 22 - Data: 13/01/2013

A.E. PRAT - C.F. REUS DEPORTIVO
YECLANO DEPORTIVO - U.E. SANT ANDREU
LEVANTE U.D. B - U.D. LLAGOSTERA
C.D. ATCO. BALEARES - C.D. CONSTANCIA
R.C.D. MALLORCA B - ONTINYENT C.F.
C.D. BINISALEM - C.D. OLIMPIC
C.E. L´HOSPITALET - HURACAN VALENCIA C.F.
C.F. BADALONA - C.D. ALCOYANO
C.GIMNÀSTIC DE TARRAGONA - VALENCIA-MESTALLA
DESCANSA: ORIHUELA C.F.
VILLARREAL C.F. B - R.C.D. ESPANYOL "B"


Jornada: 2 - Data: 02/09/2012 ....... ........... Jornada: 23 - Data: 20/01/2013

C.F. REUS DEPORTIVO - VILLARREAL C.F. B
U.E. SANT ANDREU - A.E. PRAT
U.D. LLAGOSTERA - YECLANO DEPORTIVO
C.D. CONSTANCIA - LEVANTE U.D. B
ONTINYENT C.F. - C.D. ATCO. BALEARES
C.D. OLIMPIC - R.C.D. MALLORCA B
HURACAN VALENCIA C.F. - C.D. BINISALEM
C.D. ALCOYANO - C.E. L´HOSPITALET
VALENCIA-MESTALLA - C.F. BADALONA
ORIHUELA C.F. - C.GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
R.C.D. ESPANYOL "B": DESCANSA


Jornada: 3 - Data: 09/09/2012 ...... .......Jornada: 24 - Data: 27/01/2013

C.F. REUS DEPORTIVO - U.E. SANT ANDREU
A.E. PRAT - U.D. LLAGOSTERA
YECLANO DEPORTIVO - C.D. CONSTANCIA
LEVANTE U.D. B - ONTINYENT C.F.
C.D. ATCO. BALEARES - C.D. OLIMPIC
R.C.D. MALLORCA B - HURACAN VALENCIA C.F.
C.D. BINISALEM - C.D. ALCOYANO
C.E. L´HOSPITALET - VALENCIA-MESTALLA
C.F. BADALONA - ORIHUELA C.F.
C.GIMNÀSTIC DE TARRAGONA - R.C.D. ESPANYOL "B"
VILLARREAL - C.F. B DESCANSA


Jornada: 4 - Data: 16/09/2012 .... .......Jornada: 25 - Data: 03/02/2013

U.E. SANT ANDREU . VILLARREAL C.F. B
U.D. LLAGOSTERA C.F. - REUS DEPORTIVO
C.D. CONSTANCIA - A.E. PRAT
ONTINYENT C.F. - YECLANO DEPORTIVO
C.D. OLIMPIC - LEVANTE U.D. B
HURACAN VALENCIA C.F. . C.D. ATCO. BALEARES
C.D. ALCOYANO . R.C.D. MALLORCA B
VALENCIA-MESTALLA - C.D. BINISALEM
ORIHUELA C.F. - C.E. L´HOSPITALET
R.C.D. ESPANYOL "B" - C.F. BADALONA
DESCANSA: C.GIMNÀSTIC DE TARRAGONA


Jornada: 5 - Data: 23/09/2012..... ..... Jornada: 26 - Data: 10/02/2013

U.E. SANT ANDREU - U.D. LLAGOSTERA
C.F. REUS DEPORTIVO - C.D. CONSTANCIA
A.E. PRAT - ONTINYENT C.F.
YECLANO DEPORTIVO - C.D. OLIMPIC
LEVANTE U.D. B - HURACAN VALENCIA C.F.
C.D. ATCO. BALEARES - C.D. ALCOYANO
R.C.D. MALLORCA B - VALENCIA-MESTALLA
C.D. BINISALEM - ORIHUELA C.F.
C.E. L´HOSPITALET - R.C.D. ESPANYOL "B"
C.F. BADALONA: DESCANSA
VILLARREAL C.F. B - C.GIMNÀSTIC DE TARRAGONA


Jornada: 6 - Data: 26/09/2012...... ..... Jornada: 27 - Data: 17/02/2013

U.D. LLAGOSTERA - VILLARREAL C.F. B
C.D. CONSTANCIA - U.E. SANT ANDREU
ONTINYENT C.F. - C.F. REUS DEPORTIVO
C.D. OLIMPIC - A.E. PRAT
HURACAN VALENCIA C.F. - YECLANO DEPORTIVO
C.D. ALCOYANO - LEVANTE U.D. B
VALENCIA-MESTALLA - C.D. ATCO. BALEARES
ORIHUELA C.F. - R.C.D. MALLORCA B
R.C.D. ESPANYOL "B" - -C.D. BINISALEM
DESCANSA: C.E. L´HOSPITALET
C.GIMNÀSTIC DE TARRAGONA - C.F. BADALONA



Jornada: 7 - Data: 30/09/2012 ...... ........ Jornada: 28 - Data: 24/02/2013

U.D. LLAGOSTERA - C.D. CONSTANCIA
U.E. SANT ANDREU - ONTINYENT C.F.
C.F. REUS DEPORTIVO - C.D. OLIMPIC
A.E. PRAT - HURACAN VALENCIA C.F.
YECLANO DEPORTIVO - C.D. ALCOYANO
LEVANTE U.D. B - VALENCIA-MESTALLA
C.D. ATCO. BALEARES - ORIHUELA C.F.
R.C.D. MALLORCA B - R.C.D. ESPANYOL "B"
C.D. BINISALEM: DESCANSA
C.E. L´HOSPITALET - C.GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
VILLARREAL C.F. B - C.F. BADALONA



Jornada: 8 - Data: 07/10/2012 Jornada: 29 - Data: 27/02/2013

C.D. CONSTANCIA - VILLARREAL C.F. B
ONTINYENT C.F. - U.D. LLAGOSTERA
C.D. OLIMPIC U.E. - SANT ANDREU
HURACAN VALENCIA C.F. - C.F. REUS DEPORTIVO
C.D. ALCOYANO - A.E. PRAT
VALENCIA-MESTALLA - YECLANO DEPORTIVO
ORIHUELA C.F. - LEVANTE U.D. B
R.C.D. ESPANYOL "B" - C.D. ATCO. BALEARES
DESCANSA: R.C.D. MALLORCA B
C.GIMNÀSTIC DE TARRAGONA - C.D. BINISALEM
C.F. BADALONA - C.E. L´HOSPITALET


Jornada: 9 - Data: 10/10/2012 ....... ........Jornada: 30 - Data: 03/03/2013

C.D. CONSTANCIA - ONTINYENT C.F.
U.D. LLAGOSTERA - C.D. OLIMPIC
U.E. SANT ANDREU - HURACAN VALENCIA C.F.
C.F. REUS DEPORTIVO - C.D. ALCOYANO
A.E. PRAT - VALENCIA-MESTALLA
YECLANO DEPORTIVO - ORIHUELA C.F.
LEVANTE U.D. B - R.C.D. ESPANYOL "B"
C.D. ATCO. BALEARES: DESCANSA
R.C.D. MALLORCA B - C.GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
C.D. BINISALEM - C.F. BADALONA
VILLARREAL C.F. B - C.E. L´HOSPITALET


Jornada: 10 - Data: 14/10/2012 .... ..... Jornada: 31 - Data: 10/03/2013

ONTINYENT C.F. - VILLARREAL C.F. B
C.D. OLIMPIC - C.D. CONSTANCIA
HURACAN VALENCIA C.F. - U.D. LLAGOSTERA
C.D. ALCOYANO - U.E. SANT ANDREU
VALENCIA-MESTALLA C.F. - REUS DEPORTIVO
ORIHUELA C.F. - A.E. PRAT
R.C.D. ESPANYOL "B" - YECLANO DEPORTIVO
DESCANSA: LEVANTE U.D. B
C.GIMNÀSTIC DE TARRAGONA - C.D. ATCO. BALEARES
C.F. BADALONA - R.C.D. MALLORCA B
C.E. L´HOSPITALET - C.D. BINISALEM


Jornada: 11 - Data: 21/10/2012 ...... ....... Jornada: 32 - Data: 17/03/2013

ONTINYENT C.F. - C.D. OLIMPIC
C.D. CONSTANCIA - HURACAN VALENCIA C.F.
U.D. LLAGOSTERA - C.D. ALCOYANO
U.E. SANT ANDREU - VALENCIA-MESTALLA
C.F. REUS DEPORTIVO - ORIHUELA C.F.
A.E. PRAT - R.C.D. ESPANYOL "B"
YECLANO DEPORTIVO: DESCANSA
LEVANTE U.D. B - C.GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
C.D. ATCO. BALEARES - C.F. BADALONA
R.C.D. MALLORCA B - C.E. L´HOSPITALET
VILLARREAL C.F. B -C.D. BINISALEM


Jornada: 12 - Data: 28/10/2012 ...... ...... Jornada: 33 - Data: 24/03/2013

C.D. OLIMPIC - VILLARREAL C.F. B
HURACAN VALENCIA C.F. - ONTINYENT C.F.
C.D. ALCOYANO - C.D. CONSTANCIA
VALENCIA-MESTALLA - U.D. LLAGOSTERA
ORIHUELA C.F. - U.E. SANT ANDREU
R.C.D. ESPANYOL "B" - C.F. REUS DEPORTIVO
DESCANSA: A.E. PRAT
C.GIMNÀSTIC DE TARRAGONA - YECLANO DEPORTIVO
C.F. BADALONA - LEVANTE U.D. B
C.E. L´HOSPITALET - C.D. ATCO. BALEARES
C.D. BINISALEM - R.C.D. MALLORCA B


Jornada: 13 - Data: 04/11/2012 ...... .......Jornada: 34 - Data: 27/03/2013

C.D. OLIMPIC - HURACAN VALENCIA C.F.
ONTINYENT C.F. - C.D. ALCOYANO
C.D. CONSTANCIA - VALENCIA-MESTALLA
U.D. LLAGOSTERA - ORIHUELA C.F.
U.E. SANT ANDREU - R.C.D. ESPANYOL "B"
C.F. REUS DEPORTIVO: DESCANSA
A.E. PRAT - C.GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
YECLANO DEPORTIVO - C.F. BADALONA
LEVANTE U.D. B - C.E. L´HOSPITALET
C.D. ATCO. BALEARES - C.D. BINISALEM
VILLARREAL C.F. B - R.C.D. MALLORCA B


Jornada: 14 - Data: 11/11/2012 ...... ........ Jornada: 35 - Data: 31/03/2013

HURACAN VALENCIA C.F. - VILLARREAL C.F. B
C.D. ALCOYANO - C.D. OLIMPIC
VALENCIA-MESTALLA - ONTINYENT C.F.
ORIHUELA C.F. - C.D. CONSTANCIA
R.C.D. ESPANYOL "B" - U.D. LLAGOSTERA
DESCANSA: U.E. SANT ANDREU
C.GIMNÀSTIC DE TARRAGONA - C.F. REUS DEPORTIVO
C.F. BADALONA - A.E. PRAT
C.E. L´HOSPITALET YECLANO DEPORTIVO
C.D. BINISALEM - LEVANTE U.D. B
R.C.D. MALLORCA B - C.D. ATCO. BALEARES



Jornada: 15 - Data: 18/11/2012 ...... ...... Jornada: 36 - Data: 07/04/2013

HURACAN VALENCIA C.F. - C.D. ALCOYANO
C.D. OLIMPIC - VALENCIA-MESTALLA
ONTINYENT C.F. - ORIHUELA C.F.
C.D. CONSTANCIA - R.C.D. ESPANYOL "B"
U.D. LLAGOSTERA: DESCANSA
U.E. SANT ANDREU - C.GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
C.F. REUS DEPORTIVO - C.F. BADALONA
A.E. PRAT C.E. - L´HOSPITALET
YECLANO DEPORTIVO - C.D. BINISALEM
LEVANTE U.D. B - R.C.D. MALLORCA B
VILLARREAL C.F. B - C.D. ATCO. BALEARES


Jornada: 16 - Data: 25/11/2012 ....... ....... Jornada: 37 - Data: 14/04/2013

C.D. ALCOYANO - VILLARREAL C.F. B
VALENCIA-MESTALLA - HURACAN VALENCIA C.F.
ORIHUELA C.F. - C.D. OLIMPIC
R.C.D. ESPANYOL "B" - ONTINYENT C.F.
DESCANSA C.D.: CONSTANCIA
C.GIMNÀSTIC DE TARRAGONA - U.D. LLAGOSTERA
C.F. BADALONA - U.E. SANT ANDREU
C.E. L´HOSPITALET - C.F. REUS DEPORTIVO
C.D. BINISALEM - A.E. PRAT
R.C.D. MALLORCA B - YECLANO DEPORTIVO
C.D. ATCO. BALEARES - LEVANTE U.D. B




Jornada: 17 - Data: 02/12/2012 ...... ......... Jornada: 38 - Data: 21/04/2013

C.D. ALCOYANO - VALENCIA-MESTALLA
HURACAN VALENCIA - C.F. ORIHUELA C.F.
C.D. OLIMPIC - R.C.D. ESPANYOL "B"
ONTINYENT: C.F. DESCANSA
C.D. CONSTANCIA - C.GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
U.D. LLAGOSTERA - C.F. BADALONA
U.E. SANT ANDREU - C.E. L´HOSPITALET
C.F. REUS DEPORTIVO - C.D. BINISALEM
A.E. PRAT - R.C.D. MALLORCA B
YECLANO DEPORTIVO - C.D. ATCO. BALEARES
VILLARREAL C.F. B - LEVANTE U.D. B



Jornada: 18 - Data: 09/12/2012 ....... ........ Jornada: 39 - Data: 28/04/2013

VALENCIA-MESTALLA - VILLARREAL C.F. B
ORIHUELA C.F. - C.D. ALCOYANO
R.C.D. ESPANYOL "B" - HURACAN VALENCIA C.F.
DESCANSA: C.D. OLIMPIC
C.GIMNÀSTIC DE TARRAGONA - ONTINYENT C.F.
C.F. BADALONA - C.D. CONSTANCIA
C.E. L´HOSPITALET - U.D. LLAGOSTERA
C.D. BINISALEM - U.E. SANT ANDREU
R.C.D. MALLORCA B - C.F. REUS DEPORTIVO
C.D. ATCO. BALEARES - A.E. PRAT
LEVANTE U.D. B - YECLANO DEPORTIVO



Jornada: 19 - Data: 16/12/2012 ......... ............Jornada: 40 - Data: 05/05/2013

VALENCIA-MESTALLA - ORIHUELA C.F.
C.D. ALCOYANO - R.C.D. ESPANYOL "B"
HURACAN VALENCIA: C.F. DESCANSA
C.D. OLIMPIC - C.GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
ONTINYENT C.F. - C.F. BADALONA
C.D. CONSTANCIA - C.E. L´HOSPITALET
U.D. LLAGOSTERA - C.D. BINISALEM
U.E. SANT ANDREU - R.C.D. MALLORCA B
C.F. REUS DEPORTIVO - C.D. ATCO. BALEARES
A.E. PRAT - LEVANTE U.D. B
VILLARREAL C.F. B - YECLANO DEPORTIVO


Jornada: 20 - Data: 22/12/2012 ... ..... Jornada: 41 - Data: 12/05/2013

VILLARREAL CF B - ORIHUELA C.F.
R.C.D. ESPANYOL "B" - VALENCIA-MESTALLA
DESCANSA: C.D. ALCOYANO
C.GIMNÀSTIC DE TARRAGONA - HURACAN VALENCIA C.F.
C.F. BADALONA - C.D. OLIMPIC
C.E. L´HOSPITALET - ONTINYENT C.F.
C.D. BINISALEM - C.D. CONSTANCIA
R.C.D. MALLORCA B - U.D. LLAGOSTERA
C.D. ATCO. BALEARES - U.E. SANT ANDREU
LEVANTE U.D. B - C.F. REUS DEPORTIVO
YECLANO DEPORTIVO - A.E. PRAT


Jornada: 21 - Data: 06/01/2013 ........ .........Jornada: 42 - Data: 19/05/2013

ORIHUELA C.F. - R.C.D. ESPANYOL "B"
VALENCIA-MESTALLA: DESCANSA
C.D. ALCOYANO - C.GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
HURACAN VALENCIA C.F. - C.F. BADALONA
C.D. OLIMPIC - C.E. L´HOSPITALET
ONTINYENT C.F. - C.D. BINISALEM
C.D. CONSTANCIA - R.C.D. MALLORCA B
U.D. LLAGOSTERA - C.D. ATCO. BALEARES
U.E. SANT ANDREU - LEVANTE U.D. B
C.F. REUS DEPORTIVO - YECLANO DEPORTIVO
A.E. PRAT - VILLARREAL C.F.



LA INCLUSIÓ DEL CF ORIHUELA PER SENTÈNCIA JUDICIAL OBLIGA A UN NOU CALENDARI DE SEGONA B, GRUP 3R.

divendres, 7 de setembre del 2012

ELS MÉS PETITS...







RCD ESPANYOL PREBENJAMÍ: 4 - AD CA LA GUIDO BENJAMÍ "C": 3

Triomf dels més petits del RCD Espanyol en partit que va tenir lloc diumenge al matí camp de Futbol 7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, davant un equip de superior edat.



L'ESPANYOL SOLIDARI AMB L'ALT EMPORDÀ
LA TORNADA DE MATTIONI, PRINCIPAL DETALL DEL PARTIT


Peralada, 2010. Mattioni era un fitxatge il·lusionant...



Selecció Alt Empordà: 0 – RCD Espanyol: 8

Complint amb una bona causa.

L’equip professional de l’Espanyol, complementat amb diversos jugadors del filial i juvenil, ha complert disputant el partit benèfic a Vilatenim amb la Selecció de l’Alt Empordà i ha guanyat 0-8 resultat totalment concordant amb el nivell del rival, una selecció totalment desacoblada al no haver jugat mai junts, de diversos jugadors de la comarca i que molts d’ells juguen a les diverses categories del futbol territorial gironí. En l’equip local també ha participat l’esportista de skeleton, el perico Ander Mirambell que ha sortit a meitat del segon temps en representació de diversos esportistes de reconegut nivell que també han col•laborat de diferent manera amb l’esdeveniment.

A nivell esportiu poc cal dir tractant-se d’un partit d’aquestes característiques. El més important la tornada de Mattioni després de dos anys allunyat dels terrenys de joc i la participació de Simao i Stuani. Vint-i-tres minuts li ha costa a l’Espanyol obrir el marcador. Abans però, una passada endins de Wakaso no l’ha aprofitat Stuani elevant per sobre Ureña fora a l’esquerra d’aquest. Altre centre de Wakaso posant-li la bola en safata a Albín i l’uruguaià remata malament fora.

El primer gol perico, obra de Simao des dels onze metres al assenyalar García Rosel el punt fatídic en una entrada de Litus sobre Stuani. Una part del públic minoritària ha xiulat aquesta decisió. Vergonyós que en un partit benèfic que haurien de donar gràcies que l’Espanyol comparegui a l’esdeveniment es xiuli per decisions arbitrals com si de partit de competició es tractés. No em costa d’imaginar que ni ells (part del públic) ni els locutors d’Esports 3 haguessin fet comentaris al mateix, si en comptes l’Espanyol fos altre equip que tots sabem... En tot cas, cal preguntar-se: On és aquest club que tant s’omple de dir que fa país en un dia així? I si tant puristes son amb el reglament, i tant volen discutir certes decisions arbitrals en honor de la justícia al futbol, que comencin denunciant els robatoris del FC Barcelona al Sádar o davant el Valencia al Camp Nou... Queda dit, malgrat a més d’un no li agradi. Que ja està bé!...

Després d’un xut des de la frontal de Stuani, ha arribat el segon. Gran gol de Wakaso que controla, deixa assegut a un adversari, bicicleta i des de la frontal envia un tret que acaba dins la porteria. Una paret entre Víctor Sánchez i Stuani, ha acabat amb vaselina del primer fora per ben poc. El 0-3 ha arribat obra de Simao quan el 36’ ha transformat un cop franc directe al fons de la porteria. Esperem que a la lliga repeteixi ben aviat doncs ens consta que forma part del seu repertori al llarg de les moltes temporades de professional... Al 42’ primer xut de Pol que ha blocat Kiko. En el 44’ penal molt més discutible al caure dins l’àrea després d’un contacte amb un defensor a la gespa. El penal l’ha transformat en aquesta ocasió Stuani estrenant-se també amb el gol a l’Espanyol. En els darrers segons Kiko molt atent ha evitat mals majors intervenint amb encert.

En el segon temps, vuit variacions i entre elles, l’aparició de Felipe Mattioni. El brasiler comença a veure la llum del final d’aquest llarg túnel; al menys tornar a sentir-se jugador. Però el més destacat d’aquest segon període ha sigut sens dubta Christian Alfonso. El mitja punta ex de l’Hospi i del filial ha recuperat una bona bola i penetrant cap el àrea deixant adversaris ha passat per Stuani un cop superat el meta local i l’uruguaià a boca de gol només ha tingut que empentar suaument la bola dins.

El quadre perico ha pogut ampliar renda amb un còrner des de l’esquerra pentinat per De Amo que Stuani tot sol però forçat ha rematat de cap per sobre el travesser. Altre centrada ha sigut rematada de volea per Albín massa alt.

En el 68 ha sortit Ander Mirambell amb el conjunt de l’Alt Empordà. En dues ocasions fins i tot Armero no l’ha pogut superar; fins el moment havia col•locat varies bones centrades el jugador del B.

El sisè gol obra de Cristian Alfonso en jugada personal. Fran Miranda ha rematat per sobre de cap un servei de cantonada. Altre acció d’Alfonso no l’ha pogut finalitzar amb èxit Stuani rematant a boca de canó i lluint-se el meta Xavi Gállego. En el 79, el col•legiat no ha assenyalat un clar penal, més clar que el segon que ha assenyalat. Al 83, Mattioni ha xutat a porta blocant en dos cops el meta de la selecció.

En el mateix 83’ penal sobre Armero quan entrava amb la bola controlada dins l’àrea. El llença Cristian Alfonso, transformant. El darrer gol que tancava la golejada ha sigut després d’altre gran acció d’Alfonso que ha cedit per que Cubillas amb bona definició, de xut ras creuat que toca el meta amb el cos i no pot aturar, acabés dins la seva porteria. Passant mig minut s’ha lesionat Huguet després d’una entrada innecessària de Jonathan de Amo. I final del partit.



Fitxa Tècnica:
Selecció de l’Alt Empordà: Joan Ureña, Chacón, Argi, Litus, Serra; Chacón, Salam, Jairo, Marquitos, Mito; i Pol:
2n. temps: Toni Vázquez, Planes, Vilarrasa, Amigo, Huguet, Farrés, Omar Hernández, Gallego, Gimeno, Cortés, Ander Mirambell, i Boada
.

RCD Espanyol: Kiko Casilla; Galán, Raúl Rodríguez, Forlín, Víctor Álvarez; Víctor Sánchez, Tejera; Wakaso, Albín, Simao; i Stuani.
En el segon temps: Kiko Casilla; Mattioni, De Amo, Rubén Duarte, Capdevila; Fran Miranda, Cristian Gómez, Christian Alfonso, Armero, Albín i Stuani. En el minut 74’ surten Pau (p.s.), Nacho Heras, i Cubillas.

Gols: 0-1: Simao, (pen.), m.23; 0-2: Wakaso, m.29; 0-3: Simao, m.36; 0-4: Stuani, (pen.) m.43; 0-5: Stuani, m.51; 0-6: Christian Alfonso, m.70; 0-7: Christian Alfonso (pen.) m.83; 0-8: Cubillas, m.88.

Àrbitre: David García Rosel, del comitè territorial català, delegació de Girona. Ha amonestat al jugador de la selecció de l’Alt Empordà, Boada, amb cartolina groga, m.83.

Incidències: Encontre benèfic disputat en el Mpal. de Vilatenim, Figueres, amb motiu de recaptar fons pels damnificats pel gran incendi que va assolar l’Alt Empordà aquest estiu. Ha hagut diversos actes abans d’iniciar-se l’encontre en els que s’ha reconegut l’esforç de tots aquells organismes que van participar en l’extinció del mateix, com bombers, policia, guardia civil, voluntaris i demés col•lectius. A la llotja, el president del RCD Espanyol Ramon Condal acompanyat de varis dels seus vice-presidents, així com el President de la FCPE Alberto Ariza. El partit ha sigut retransmès en directe per Esports 3 de Televisió de Catalunya
.


CAS AARON... EL CLUB A TRAVÉS D'UN COMUNICAT,
"POSA ELS PUNTS SOBRE LES IS"

CRONOLOGIA REAL DE FETS:

S'han fet dues reunions per tractar la renovació d'Aaron Martín amb el seu representant, el Sr. Javier "Màgic" Díaz, la primera el dia 16/08/2012 i la segona el dia 24/08/2012, ja que la voluntat del club era assegurar la continuïtat del jugador a l'Espanyol per molts anys. Cal remarcar que la situació contractual del jugador amb l'Espanyol per a la temporada 2012-13 està refermada en un contracte de formació que uneix el club i el jugador per a aquest curs. Aquest contracte es va signar l'1 de juliol de 2011 amb una duració fixada de 2 temporades: la temporada 2011-12 i la temporada 2012-13. Aquest contracte que, per tant és vigent, contempla una clàusula indemnitzatòria que preveu que el jugador hagi d'abonar-la si trenca unilateralment el seu contracte amb el club.

L'Espanyol trasllada al representant del jugador una proposta de renovació per sobre la mitjana econòmica de la política de contractes del futbol base, degut a que es valora Aarón Martín com un jugador que pot tenir una notable projecció en el tram final de la seva etapa formativa. El club proposa de fer un contracte que vinculi el jugador amb el RCDE les tres temporades de juvenil més dues de sènior, ja a l'Espanyol B. Alhora, el representant diu al club que el nou contracte del jugador haurà de ser com a màxim per 3 anys. O sigui, fins al darrer any del jugador amb edat juvenil.

El club no accepta, ni pot acceptar aquesta condició, perquè el jugador quedaria lliure en el seu primer any de sènior i podria marxar a qualsevol equip, al millor postor, sense que l'Espanyol pogués continuant gaudint de les seves qualitats futbolístiques en els anys de màxim rendiment, tot i haver estat l'Espanyol el club que hagués format el jugador invertint durant molts anys des d'una òptica formativa i econòmica. Per tant, el club, com és lògic, li trasllada al representant que el contracte que s'ofereix ha de ser per més anys, fins a segon any de sènior. Aquest temps es considera l'adequat per assegurar que el club podrà garantir la incorporació del jugador al filial o primer equip de l'entitat, després d'haver-se encarregat de la seva formació. En aquest sentit, es tracta d'evitar fugues de talents lliurement just en acabar la seva etapa formativa, com ja han succeït en el passat en casos com el de Cristian Tello, actual jugador del FC Barcelona.

Feta la proposta lògica del club a la representació del jugador, no s'accepta per part d'aquesta i el representant del jugador, Sr. Javier "Màgic" Díaz, comunica a la coordinació del futbol base del RCDE que rebrà una trucada del F.C. Barcelona. El representant del jugador recomana als pares no signar la llicència federativa amb el RCDE tot i l'existència del contracte que vincula el jugador i l'Espanyol per aquesta temporada 2012/13. Arribat a un punt de negociació estancada amb la representació, el club trasllada el divendres dia 31 d'agost als pares del jugador la proposta contractual i la família comunica als responsables del futbol base que el dilluns dia 3 de setembre es donarà una resposta definitiva al RCD Espanyol.

Aquest dilluns la resposta dels pares del jugador és que no s'accepta la proposta contractual del club i els pares demanen a l'Espanyol que tramiti la baixa federativa al jugador. Malgrat això, el RCDE permet que el jugador s'entreni el dimarts 04/09/2012 amb el seu equip i s'exercita amb normalitat amb el grup. Ahir dimecres, dia 05/09/2012, el pare torna a parlar amb el coordinador del futbol base i li referma la decisió de demanar a l'Espanyol que doni la baixa federativa al jugador. Davant d'aquesta exigència ferma, el club li comunica a la família que el jugador ja no té sentit que se segueixi entrenant amb el grup, malgrat que la voluntat del club ha estat en tot moment que el jugador seguís a la disciplina espanyolista. Aquesta voluntat ha estat transmesa per part del coordinador del futbol base, Cristóbal Casado, a la representació i als pares del jugador; així com directament per part de l'entrenador del Cadet A del RCD Espanyol al propi futbolista.

Avui dijous a les 11:26 hores del matí, Guillermo Amor, com a membre del futbol base del FC Barcelona, contacta amb el coordinador del futbol base del RCD Espanyol, Cristóbal Casado, per transmetre a l'Espanyol l'interès del club blaugrana per incorporar Aarón Martín, tal i com ja havia afirmat que passaria el representant del jugador Sr. Javier "Màgic" Díaz. El RCD Espanyol defensarà els seus interessos en tot moment davant la voluntat del jugador i el seu entorn de trencar unilateralment el contracte vigent i de refusar la renovació de contracte del jugador per 5 temporades, amb una fitxa per sobre de la mitjana del que perceben a l'Espanyol els jugadors en etapa formativa".


RCD ESPANYOL SAD.


dijous, 6 de setembre del 2012

LES PLANTILLES: JUVENIL "B" 2012/13

RCD ESPANYOL
JUVENIL "B".
TEMPORADA 2012/13
PROMOCIÓ DEL  95Lloc i Data NaixementEquip 2011/12.  Demarcació
Jorge Ruíz Ojeda "KOKE"Antequera, 27/09/95Juvenil B. Porter
JOEL Garcia Salort Badalona, 19/02/95 Juvenil B. Lateral dret
Marc NAVARRO Ceciliano Barcelona, 02/07/95Juvenil B. Lateral dret
ADRIán Hernández MontoroTerrassa, 04/01/95Juvenil B. Def. Central / Lateral
Pau BELANA HugetLleida, 13/02/95 Juvenil B. Def.Lat./Cent/ Migcampista
NICOlau Viñas FerréBarcelona, 25/01/95Juvenil B. Migcampista
FORTIÀ Munts ConstansoRoda de Ter, 31/10/95Juvenil B. Migcampista
VÍCTOR Gómez Gallego  Valencia, 24/07/95Juvenil B. Migcampista
PROMOCIÓ DEL 96.DEMARCACIÓ. EQUIP 2011/12
DAVID PEDRO Oliveros Tena Igualada, 29/06/96Porter. Cadet A
MAXImiliano Alejandro Rosales Argentina, 01/04/96Defensa Central. Cadet A / Juvenil B
IAGO Indias FernándezVigo,   /  /1996Defensa Central. Cadet A
MARC ROCA JunquéVilafranca P., 26/11/96Lateral esq./Extrem esq. Cadet A
PATRICK Chico MarinaBarcelona, 13/02/96Migcentre. Cadet A
Carles Soria Grau "TORITO" Calaf, 08/10/96Lat.D/ Ext.Dret /Mig Cadet A /Juvenil B
Enric Sánchez Torrent "KIKE"L'Escala, 1996Extrem dret. Cadet A.
ALFREDO Vega OrtegaLas Palmas, 14/03/96Migcampista / Mitja punta. Cadet A
ERIC Ramón Gracia CasausLleida, 28/02/96Mitja Punta. Cadet A
Ivan ÉCIJA GuerreroSabadell, 03/02/96Extrem. Cadet A
FITXATGES JUVENIL "B" 2012/13DEMARCACIÓ. EQUIP 2011/12
JAVIer Martínez García25/09/1996Porter. Damm CF
MOISÉS Ramírez de la Cruz1996Migcampista. Girona FC
Isaac PADILLA Cañadas23/03/1996Davanter.. Damm CF
ALFRED Planas Moya15/02/1996Extrem. FPE Calella 
JONATHAN Toledo Giráldez 03/01/1995Extrem. Damm CF
Baba DRAMAN KonoreBamako,MALÍ, 27/06/1995Davanter. At. Osasuna
PROMOCIÓ DEL 97 (Entre Juv.B i Cadet A) CADETS 2n. Any. 2011/12
LLUIS López MarmolManresa, 05/03/97 Defensa Central Cadet A i B
PABLO C. Maffeo Becerra Sant Joan Despí, 12/07/97Extrem D/ Lat. D.  Cadet A
A PROVA JUVENIL "B" 2012/13DEMARCACIÓ. EQUIP 2011/12
GREGOrio Man. Carreras Gallardo(A prova pretemporada)Davanter. CE Sabadell Cadet


COS TÈCNICRCD JUVENIL "A"  12/13
NOM I COGNOMSCÀRREC
SEBASTIÁN HERRERA ZAMORAEntrenador
Sebastián Marteles Roca2n. Entrenador
Igor Labaien EgigurenPreparador Físic
Ismael Capilla BlancoDelegat
David Olucha YañezATS


NOTA: AARON MARTÍN CARICOL (22/04/97) PODRIA SER EL PROPER EN ABANDONAR EL RCD ESPANYOL TAL COM INFORMA A TRAVÈS DEL SEU TWITTER EL PERIODISTA JOSÉ AGUSTÍN GÓMEZ I QUE ES FAN RESÓ ALTRES MITJANS PERICOS. AARON, PORTA 7 TEMPORADES AL CONJUNT ESPANYOLISTA (AQUESTA SERIA LA VUITENA) I ÉS INTERNACIONAL SUB-15 AMB ESPANYA. EN CAS DE CONFIRMAR-SE AQUESTA MARXA, SERIA ALTRE GREU PÈRDUA EN EL FUTBOL BASE PERICO. SUMA I SEGUEIX...


LES BAIXES: LES DEL JUVENIL "B"

BAIXES JUVENIL "B" 11/12Equip 2011/12. Demarcació.  2012/13
AUGUST Conesa LozanoFigueres, 04/04/94Juvenil B. Porter. Fitxa  Sant Andreu Juv.
SERGI COLL MontfulledaSant Pol de Mar, 19/04/95Juvenil B. Def.Central.Fitxa Badalona Juv.
José Manuel RIOS MartínezTerrassa, 15/02/94 Juvenil B. Def.Central. Fitxa Badalona Juv.
ALEXander TweneSunyani, (GHA) 11/11/95Juvenil B. Lat. Esq.Fitxa L'Hospitalet Juv 
LUIS Vioqué JuradoMálaga, 26/09/94Juvenil B. Extrem Esquerre.Fitxa per?  
Guillem Roquet Arboç "ROQUI"Sant Vicens Torelló, 5/10/94Juvenil B.Central/Mig. Fitxa Damm Juv.
HERNÁN Moisés Ibáñez RíosConcepción, PAR, 16/11/95Juvenil B. Migcampista. Fitxa per ?
ROBERT Ferrer NievesBarcelona, 02/02/95Juvenil B. Mitja punta. Fitxa Cornella Juv
Javier SALINAS CostaMúrcia, 11/06/95Juvenil B. Davanter. Fitxa UD.Almería
GERARD Llatjós FontanalsBarcelona, 01/04/95Juvenil B.Davanter.Fitxa Sant Andreu Juv.
YERAY El Arass Ruiz Barcelona, 12/08/94 At Madrid /Juvenil B /Damm/Cornellà  Davanter. Fitxa Cornellà Juv.
BAIXES CADET "A"  11/12Equip 2011/12. Demarcació.  2012/13
IVAN Bustos Lara19/12/96 Cadet A/ Vilassar/Damm. Lat.Badalona Jv
Marc SAMPER LaoTerrassa, 28/05/96Cadet A/Damm. Lat.Esq. Fitxa Málaga
Gerard SOLANELLAS ManzanaresTerrassa, 10/06/96Lateral Dret. Cadet A.  Fitxa Málaga
SANDRO Gutiérrez MerinoLes Escaldes AND, 02/01/96Cadet A. Migcampista.Andorra Juv.
RAMON Saavedra Amador Elx, 17/01/96Juv.B i Cadet A. Davanter. Elche CF Juv. 
SEBAStián de Jesús Leguizamón BenitezSan Juan B.(PAR) 26/04/95Cadet A. Davanter. Fitxa Jàbac Terrassa
Sergi GAMISANS GarcíaCastellar del Vallès,19/02/96Cadet A. Davanter. Fitxa CF Damm
ANDREU Moreno MolinoBanyoles, 26/04/1996  Cadet A. Davanter. Fitxa UE Figueres


BAIXES JUVENIL "B" 2011/12













BAIXES CADET "A" 2011/12











dimecres, 5 de setembre del 2012

CALDRÀ SEGUIR MILLORANT (0-1)

DEMÀ,PARTIT "AJUDA A L'ALT EMPORDÀ" A LES 21:00 H. A VILATENIM.











RCD Espanyol Cadet "B": 0 - Damm CF: 1

El Cadet B espanyolista entrenat per Rafa Beltrán va perdre dissabte en l’amistós disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant la Damm CF. Va ser un partit força igualat amb molt migcampisme i poques ocasions de gol en el que el resultat d’empat a zero al final dels primers quaranta minuts va ser el just resultat al joc vist.

En el segon temps, als nou minuts de la represa, la Damm va avançar-se en el marcador, i va fer valer aquesta mínima avantatge per fer-se amb el triomf en aquest amistós més del cadet de primer any espanyolista.



SENTIMENT PERICO MOSTRA EL SEU CONDOL PER LA FUTBOLISTA FINS LA PASSADA TEMPORADA DEL BARCELONA "B", ANNA SOLER, QUE HA MORT A L'EDAT DE 20 ANYS. LA FAMÍLIA DEL FUTBOL FEMENÍ ESTÀ DE DOL. DESCANSI EN PAU.



PRIMER PARTIT DE FUTBOL-11
DE L'INFANTIL "B". TRIOMF (5-0) DEDICAT A SERGI BOIRA
















RCD Espanyol Infantil "B": 5 - UE Sabadellenca: 0

L’Infantil “B” del RCD Espanyol, sota les ordres de David Fernández, va disputar un amistós el passat dissabte a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant la UE Sabadellenca. Els espanyolistes van derrotar en un molt bon partit als vallesans.

El 5-0 final va ser força curt tenint en compta les nombroses ocasions de gol que van disposar els blanc-i-blaus. Els gols van ser aconseguits per Toni, Xavi Galán, Marc Samper, Joan B. i en pròpia meta el darrer.

El conjunt espanyolista disputava el seu primer partit en futbol-11. David Fernández té la mateixa base de l’equip de la passada temporada (Aleví A que va ser campió de lliga i finalista al Campionat de Catalunya), a excepció del meta Oliver. A més s’han incorporat un bon número de noves incorporacions en aquesta pretemporada doncs, la plantilla que la temporada passada era de 14 jugadors s’elevarà el nombre al deixar de ser de futbol-7.

Els integrants de l’equip van mostrar una pancarta al final del partit, donant-li ànims i dedicant-li el triomf, al lateral Sergi Boira que va tenir que ser ingressat d’urgència i intervingut d’apendicitis. Ànims Sergi, que aviat et veurem corre la banda dreta del camp tres!.











S E N T I M E N T P E R I C O . C O M