dimecres, 5 de setembre del 2012

PRIMER PARTIT DE FUTBOL-11
DE L'INFANTIL "B". TRIOMF (5-0) DEDICAT A SERGI BOIRA
















RCD Espanyol Infantil "B": 5 - UE Sabadellenca: 0

L’Infantil “B” del RCD Espanyol, sota les ordres de David Fernández, va disputar un amistós el passat dissabte a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant la UE Sabadellenca. Els espanyolistes van derrotar en un molt bon partit als vallesans.

El 5-0 final va ser força curt tenint en compta les nombroses ocasions de gol que van disposar els blanc-i-blaus. Els gols van ser aconseguits per Toni, Xavi Galán, Marc Samper, Joan B. i en pròpia meta el darrer.

El conjunt espanyolista disputava el seu primer partit en futbol-11. David Fernández té la mateixa base de l’equip de la passada temporada (Aleví A que va ser campió de lliga i finalista al Campionat de Catalunya), a excepció del meta Oliver. A més s’han incorporat un bon número de noves incorporacions en aquesta pretemporada doncs, la plantilla que la temporada passada era de 14 jugadors s’elevarà el nombre al deixar de ser de futbol-7.

Els integrants de l’equip van mostrar una pancarta al final del partit, donant-li ànims i dedicant-li el triomf, al lateral Sergi Boira que va tenir que ser ingressat d’urgència i intervingut d’apendicitis. Ànims Sergi, que aviat et veurem corre la banda dreta del camp tres!.








1 comentari:

Anònim ha dit...

Si si molt bon inici però ja veurem com acaba, segur com el "rosario de l'aurora, igual que l'any pasado.Si no temps al temps.

Calia un canvi en aquesta categoria aquest any.

Aquest any fins i tot el grup on esta enquadrat és més difícil que el de l'any anterior, serem altra vegada el fes-me riure dels nostres "amics" cules.

No entenc com després de la campanya passada segueix entrenant a futbol 11, és un entrenador de benjamins i hi és on té bons resultats.

No entenc res.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M