dissabte, 1 de novembre del 2014

EL JUVENIL "A" NO HA SENTENCIAT,
I SE LI HA POGUT COMPLICAR EL TRIOMF (2-1)







RCD Espanyol Juvenil ”A”: 2 – Real Zaragoza: 1

Quart triomf consecutiu del conjunt espanyolista davant un Real Zaragoza situat en la part baixa de la classificació (en zona de descens). Els de David Gallego s’han avançat amb dos gols en la recta final del primer temps i  han disposat de clares ocasions per deixar enllestit l’encontre.

Però, en canvi s’han complicat i de mala manera l’existència en el segon temps, reduint distàncies en el marcador el quadre aragonès a l’ajustar al mínim l’avantatge espanyolista. El Zaragoza posteriorment ha tancat al quadre perico, i si bé no ha patit excessives situacions en que el marcador finalent perillés, si que s’ha vist amplament superat en quant a joc en uns vint minuts finals força dolents dels catalans.

Començà fort el quadre espanyolista, quan abans del primer minut de joc a un centre de Pol Lirola no arribà per ben poc a engaltar el remat, Juanan Entrena. La rèplica aragonesa no s’ha fet esperar, i en la següent jugada trencant el fora de joc, el Zaragoza ha disposat d’una bona ocasió amb un xut final de Muñoz que ha rebutjat el porter Chus i Lluis ha allunyat l’esfèrica.

Els espanyolistes no han estat fins cara a porta en aquests primers compassos. Un mà a mà de Pol Lirola (tant perillós en les seves incursions com desafortunat cara a porta i a l’hora de finalitzar les accions passant l’esfèrica), ha acabat amb un remat al peu del porter visitant quan hi havia un company desmarcat.  Entrant per bandes, un centre de Carles Soria “Toro” fou tallat en el darrer moment per un defensor evitant el letal remat d’un company. Entrena amb un xut creuat, tingué el gol, però lleugerament tocà lo just el porter del Zaragoza desviant l’esfèrica.

En superar l’equador del primer temps, l’equip perico semblava perdre gas, i el Zaragoza tingué els seus millors minuts dominant la parcel·la ampla. Però tot just quan pitjor ho feia el quadre català, arribà el primer gol del partit que canvià sensiblement la decoració del mateix. Recuperació al mig del camp dels mitjos espanyolistes, Campu combina amb Pol Lirola per banda dreta passat el mig del camp i tornant-li amb el cap la pilota  per que Campu penetrant amb velocitat, col·loqui un bon centre que remata perfectament Marc Gual de cap al fons de la porteria.

Tan sols deu minuts després, Víctor Campuzano “Campu”, en ràpid contracop de manera espectacular deixava en evidència als dos centrals aragonesos i culminant el seu slalon arribava fins la cuina superant al porter i fent pujar el 2-0 al marcador. Tot just abans del descans, l’Espanyol pogué fer el tercer en un ràpid contracop de Gual que un defensor acabà interceptant la passada de la mort.

El segon temps s’inicià amb un atac perico als vint segons de joc que finalitza amb Gual caient dins l’àrea. Probablement no era penal, però tampoc es mereixia la cartolina el davanter perico per fingir. El col·legiat del partit ha estat força malament i tot i que no ha influït en el marcador, ha deixat molt emprenyada a l’afició perica per decisions a unes quantes accions puntuals del joc, “ajudat” també pels auxiliars. 

Als tretze del segon temps, l’Espanyol tenia que sentenciar el matx. Campu dona una passada d’or per la incorporació dins l’àrea de Pol Lirola, i aquest massa individualista acaba errant i no acabant la jugada correctament.  Del més que possible 3-0, s’ha passat al 2-1 després d’un ràpid contracop que ha acabat amb una internada per la lateral esquerra de l’àrea de càstig segons atac aragonès, i davant Toro i Lluis, el davanter visitant ha caigut dins l’àrea entrat per aquest darrer. El col·legiat no ho ha dubtat i ha assenyalat el punt fatídic, transformant Aparicio, el 10 del Zaragoza, amb un inapel·lable llançament.

Aquest gol ha donat ales als “mañicos” que han passat a ser dominadors del partit. Així al 66’ en un servei de cantonada, la pilota s’ha passejat perillosament per l’àrea perica.                    
Des de la banqueta el tècnic local ha intentat variar la decoració del partit donant entrada a Lauren per Gual (molt anteriorment Kike havia sortit per Entrena), però no ha sortit efecte el canvi i el davanter procedent de l’Hèrcules, ha estat molt desafortunat a l’hora de combinar. Mal aquest que ha patit tot l’equip doncs l’Espanyol ha començat a perdre moltes pilotes a la medul·lar i ha sigut incapaç de tornar a fer-se amb el control del partit.

Amb tot, l’Espanyol ha pogut sentenciar amb una acció altre cop de Pol Lirola penetrant per la dreta, i després de retallar al defensor i buscar forat, ha rematat creuat però desviat en el que ha sigut una gran ocasió.  L’equip espanyolista no es feia amb la pilota, i les continuades pèrdues i passades imprecises han emprenyat al tècnic local que en nombroses ocasions ha mostrat el descontent cridant als seus jugadors pel que estava veient.  Una pèrdua al mig del camp en el 84’ ha pogut significar l’empat dels aragonesos. Finalment el fort xut del davanter visitant ha sortit desviat. 

La darrera acció de perill local ha sigut a la sortida d’un servei de cantonada quan l’ingressat al terreny de joc Eric Gràcia ha rematat una bola morta, però ha intervingut amb èxit el porter visitant rebutjant (88’). El col·legiat ha demostrat la seva dolenta tasca en el partit quan precisament Eric Gràcia, escapant-se en una jugada ha sigut agafat clarament del pantaló estirant-li el jugador del Zaragoza davant els seus propis nassos i no ha xiulat ni cartolina ni falta ni res...

S’ha arribat al final del partit del que el col·legiat ha tingut a bé d’allargar-ne quatre minuts més en forma de desagradable regal, però el marcador ja no s’ha mogut més. Queda pendent l’equip del partit que es jugarà demà a Ses Illes: Un CD Manacor que ja derrotà al FCB, visita el feu del líder RCD Mallorca, que avantatjava en dos punts als blanc-i-blaus a la taula abans de la jornada d’avui. Aquesta nit, l’Espanyol dormirà com a líder provisional del grup en tant es jugui aquest encontre.   El proper encontre dels de David Gallego serà en el Mpal. de Cornellà davant el quadre verd-i-blanc del Baix Llobregat.


  
Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Chus, Toro, Aarón, Iago, Lluis, Patrick, Pol Lirola, Melendo, Campu, Gual i Entrena
Substitucions: Kike per Entrena, m. 57; Lauren per Gual, m. 67; Eric Gràcia per Campu, m. 87.

Real Zaragoza: Salas, Sierra, Escolar, Eduardo, Zalaya, Guillermo, Barrera, Guti, Muñoz, Aparicio i Ligorred.
Substitucions: Rebla per Ligorred, m. 46; Negredo per Barrera, m. 58.

Àrbitre: Carlos Rodríguez Enrique, de la delegació de Barcelona. Ha mostrat cartolines grogues a  Gual,m . 46, Guillermo, m. 48, Patrick, m. 77, Lauren, m. 88

Gols: 1-0: Gual, m. 31; 2-0: Campu, m.41; 2-1: Aparicio (pen), m. 65.

Incidències: Encontre corresponent a la 9èna.  jornada del campionat de lliga del grup 3r. de Divisió d’Honor Juvenil, disputat aquesta tarda de dissabte al camp 1er. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El segon temps s'ha jugat amb il·luminació artificial.


divendres, 31 d’octubre del 2014

GOLEJADORS

FUTBOL-11

1er. EQUIP  - ESPANYOL "B"  . JUVENIL "A" -
STUANI 4 JAIRO 7 MARC GUAL 5
SERGIO GARCÍA 3 MAMADOU 4 CAMPU 5
CAICEDO 1 ADRIÀ CARMONA 4 ENTRENA 1
LUCAS VÁZQUEZ 1 JOAN JORDÁN 2 KIKE 1
LUQUE 1 LAUREN 1
RAILLO 1 ERIC GRÀCIA 1


JUVENIL "B" - CADET "A" . CADET "B" -
PUADO 5 ARNAU ALÓS 3 JOAN BERGÉ 5
MARTÍ 3 GILBERT 2 DANI RIBELLES 5
ENRI 2 ANGLADA 2 IVAN ARIEL 4
JORDAN 2 F. BRUGUÉ 2 PEP PUIG 3
MANCHÓN 1 FODE 2 POL TARRIDA 1
VÍCTOR SÁNCHEZ 1 POL LOZANO 1 MARC PÉREZ 1
CRISTOPHER 1 MATEO 1 IVÁN GIL 1
ALEX BERMEJO 1 ALEX PASTOR 1 OSCAR COLL 1
pròpia porta 1 RETU 1 GENAR 1
PAU SALVANS 1
ALBERT 1
ALEX CUBEDO 1


INFANTIL "A" - INFANTIL "B" . FEMENÍ "A" -
MAXÍM 6 KANTE SAMBA 4 PALOMA 3
NICOLÁS M. 5 ROBERT 1 TROYANO 2
JOFRE 4 JAUME 1 RIVI 2
ARNAU 3 PAU RUSSO 1 BÁRBARA 2
REDA 3 RUBÉN 1 KENTI 1
JORDI CASTA 2 AARÓN 1 MAYRA 1
KILI 2 JORDI 1 ALBA POMARES 1
ALEJANDRO 1 LOMBI 1
JULEN ÁLVAREZ 1
GERARD BARRI 1

FEMENÍ "B" - JUVENIL-CAD. FEMENÍ - JUVENIL-CAD FEM "B" -
ANDREA GRANADOS 3 JUDITH V. 4 ANDREA FERRER 8
LAURA 2 ARIADNA CAT 3 CRISTINA GARRIGA 7
CHAMA 2 CRISTINA CHAVERO 2 CLAUDIA MARÍA 6
Y. FERRERO 1 IVET 2 AIDA ILLA 6
ARI FORMENT 1 IRENE 1 MARTA LLOPIS 4
PAULA BOLTA 1 CARLA MARTÍNEZ 1 CARLOTA 3
NAOMÍ GARCÍA 1 BLANCA OSORIO 2
MARTA BOSCH 1
CARLA SÁNCHEZ 1
NAIRA LÓPEZ 1
AINHOA ALCUTEN 1
MÍRIAM JIMÉNEZ 1

FUTBOL-7


ALEVÍ "A" . ALEVÍ  "B" - BENJAMÍ "A" -
BUBA 8 MARK SORROCHE 6 PAU FERNÁNDEZ 9
ISMA  5 ALEX ALIVIA 5 IVÁN FERNÁNDEZ 7
MARC P. 5 IVAN GARRIDO 2 CARVALHO 6
GERARD VILÀ 4 ALESSANDRO 2 SERGIO RIVARES 4
ESTANIS 3 ÁNGEL ALARCÓN 1 CARLOS SÁNCHEZ 4
POL C. 3 MAHAMADOU 2
IGAMI 3 DENÍS GUTIÉRREZ 2
UNAX 2 ROGER HINOJO 1
SERGI C. 2 KAREEM 1
FACU 2 MARIO 1
JUNIOR 1 POL GARCÍA 1


BENJAMÍ "B" . PREBENJAMÍ - INFANTIL-ALEVÍ "A" FEM. -
IVÁN LAMUELA 7 POL DURÁN 5 PAULA JIMÉNEZ 5
ERIC ALCAIDE 4 ORIOL ALCOBA 2 NATÀLIA ENCINAS 5
GUILLEM BADÍA 3 CRISTOBAL M. 2 EVA FUSTER 4
BIEL DEL VALLE 2 ORIOL PALLÁS 1 MARÍA TOSTADO 3
GERARD CAMP 1 GERARD LUQUE 1 JULIA GUERRA 2
G. COLLELL 1 ROSES BADÍA 1
pròpia porta 1


INFANTIL "B" FEMENI . INFANTIL "C" FEMENÍ - BENJAMÍ FEMENÍ -
SARA EXTREMERA 8 XÈNIA PÉREZ 9 JANNET RODRÍGUEZ 4
MAR SERRACANTA 7 IRENE BERTOLÍN 9 LAURA MAS 3
ALEJANDRA GRÀCIA 6 PAULA SANZ 5 CARLA LLANES 2
EMMA RAMÍREZ 3 AINHOA GARCÍA 3 LARA COLLADO 1
JULIA MAILLO 3 ALBA MARTÍNEZ 3 ALBA MARTÍNEZ 1
JUDITH VIÑAS 2 LAURA QUERO 1 CLAUDIA MONTERO 1
ANNA FUSTÉ 1 LAURA MAS 1 EVA FÉLIX 1
NEREA CHAVES 1 CLAUDIA FRANCÉS 1 IRIS GONZÁLEZ 1
ALBA FERNÁNDEZ 1 Pròpia porta 1 BERTA EGEA 1
BERTA AYMA 1
Pròpia porta 1


PUNXADA DE LES MÉS PETITES A MARTORELL (3-3)

Martorell Associació Esportiva: 3 – RCD Espanyol Benjamí Femení: 3

L’equip espanyolista deixà escapar un 0-3 al seu favor per acabar sumant només un punt en el seu desplaçament a Martorell. Es el segon empat consecutiu de l’equip d’Alex Gassó,  però continua una jornada més en primera posició doncs la retirada de la UE Vilassar Mar fa que s’anul·lin els resultats dels equips que s’havien enfrontat amb l’equip del Maresme, sent un d’ells l’equip sabadellenc, perseguidor de les espanyolistes a la classificció. Tant Sabadell com Sant Gabriel tenen dos partits menys disputats que les espanyolistes.

Probablement aquesta pròxima jornada perdrà la condició de primer classificat l’equip espanyolista doncs tindrà jornada de descans.  Dependrà del que succeeixi a l’encontre entre el CF Llerona i el CE Sabadell.


Fitxa tècnica:
Martorell AE: Irene Melero, Claudia Sánchez, Ingrid Cervelló, Sara Palafox, Laia Barberà, Judith Fores i Julia Montoya.
També: Aitana Buiza, Mireia Arranz, i Silvia Cano.

RCD Espanyol: Irune Prats, Lara Collado, Mireia Andrés, Laura Mas, Iris González, Carla Giménez i Claudia Montero.
També: Lucía Hernández (p.s.), Rosario Berman, Berta Egea, Jannet Rodríguez, Carla Llanes,  Ainhoa Moreno i Eva Félix.

Àrbitre: Sergio Armenteros Cano de la delegació d’ El Baix Llobregat.

Gols: 0-1: Laura Mas, m. 5; 0-2: Jannet Rodríguez, m. 25; 0-3: Carla Llanes, m. 26; 1-3: Sara Palafox, m.30; 2-3: Sara Palafox, m. 41; 3-3: Julia Montoya, m. 56

Incidències: Encontre corresponent a la quarta jornada del campionat de lliga de la Primera Divisió Aleví-Benjamí-Prebenjamí Femenina, disputat el migdia del passat dissabte al Complex Esportiu Mpal. Torrent de Llops de Martorell. 


 CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ-BENJAMÍ-PREBENJAMÍ FEMENINA.

CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 R.C.D. ESPANYOL 8 4 2 2 0 15 8
2 C.E. SABADELL F.C. 6 2 2 0 0 14 3
3 C.E. LLERONA 5 4 1 2 1 12 12
4 C.D. SANT GABRIEL 4 2 1 1 0 10 3
5 U.E. CENTELLES 4 3 1 1 0 12 14
6 U.D. VILADECANS 3 1 1 0 0 6 3
7 C.F. IGUALADA 3 3 1 0 2 10 15
8 MARTORELL ASSOC. ESP. 2 2 0 2 0 4 4
9 UNIFICACIÓ STA. PERPÈTUA 0 2 0 0 2 3 13
10 ESCUELA F. BONAIRE 0 3 0 0 3 9 20
- U.E. VILASSAR MAR (Retirat) 0 3 1 0 2 11 24

EL PREBENJAMÍ ES VE AVALL,
DAVANT EL BADALONA, EN ELS DOS DARRERS QUARTS (1-5)










RCD Espanyol Prebenjamí: 1 – CF Badalona Benjamí “C”: 5

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Jordi Saucedo, Sergi Peregrina, Joel Alsina, Pol Durán, Oriol Pallás, Alejandro Domínguez i Oriol Alcoba.
També: Aitor Capitán (p.s.), Gerard Luque, Cristóbal Morales i Saúl Barrabés.

CF Badalona: Izan Diéguez, Roger Tora, Izan Ortíz, Álvaro Torres, Ferran Nofuentes, Juan J. Dorado, i Marc Páez.
També: Josué Casanovas i Aarón Chiriguaya.

Àrbitre: Karim Abajtit de la delegació de Barcelona. Cartolina al membre del cos tècnic visitant Javier Torres, m. 25.

Gols: 1-0: Cristobal Morales, m. 15; 1-1: Álvaro Torres, m.19; 1-2: Álvaro Torres, m. 31; 1-3: Josué Casanovas, m. 36; 1-4: Josué Casanovas, m. 38; 1-5: Josué Casanovas, m.39.

Incidències: Encontre corresponent a la quarta jornada del campionat de lliga del grup vuitè de Segona Divisió Benjamí, disputat en el camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, la tarda del passat dissabte.    


  CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ BENJAMÍ, GRUP 8è.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 U.E. SANT ANDREU "C" 12 4 4 0 0 27 2
2 CF ESC. ESPORTIVA GUINEUETA 12 4 4 0 0 24 9
3 F.C. MARTINENC "B" 12 4 4 0 0 18 10
4 C.D. SANT GABRIEL "C" 10 4 3 1 0 22 7
5 C.F. ALZAMORA 9 4 3 0 1 15 9
6 PENYA BARCELONISTA BARCINO "B" 7 4 2 1 1 16 13
7 C.F. BADALONA "C" 6 4 2 0 2 21 10
8 C.E. L'HOSPITALET "B" 4 4 1 1 2 11 13
9 R.C.D. ESPANYOL "C" 4 4 1 1 2 11 15
10 PENYA BARC. COLLBLANC SANTS 4 4 1 1 2 13 20
11 S.E. MERCAT NOU MAGORIA 4 4 1 1 2 9 23
12 VILA OLÍMPICA CLUB ESPORTIU 3 4 1 0 3 6 15
13 C.F. LA FLORIDA "B" 3 4 1 0 3 8 23
14 FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA 1 4 0 1 3 6 13
15 UNIFICACIÓ CIUTAT MERIDIANA 1 4 0 1 3 9 26
16 C.F. BUFALÀ "B" 0 4 0 0 4 8 16


L'INFANTIL "C" FEMENÍ, SEGUEIX PRIMER
TOT I HAVER DESCANSAT LA PASSADA JORNADA

L’Infantil “C” femení descansà aquest cap de setmana passsat al campionat de lliga del grup segon de Segona Divisió Infantil-Aleví Femenina, doncs el seu rival de la quarta jornada l’Escola de Futbol Femení Manu Lanzarote s‘havia retirat desprès de ser sortejat el calendari del grup però abans de l’inici de la competició. Amb tot, les espanyolistes segueixen sent primeres amb tres triomfs de tres encontres disputats, però ara comparteixen liderat amb els infantils A femenins del FC Martinenc i del Juventud 25 de Setiembre de Rubí.

Amistós davant UD Cirera.

En comptes de la competició oficial, l’equip disputà un partit amistós al camp de F-7 de la Ciutat Esportiva el migdia del passat diumenge davant la UD Cirera de Mataró amb arbitratge de Bruno Montoro Ferreiro. L’encontre finalitzà amb triomf local per un contundent 10-1.

Els gols espanyolistes foren obra de Maria Isabel, Paula Sanz (3), Irene Bertolín, Claudia Francés, i Alba Martínez (4).  L’equip espanyolista formà amb Janet Martínez a la porteria, Laura Sánchez, Diana Bertolín, Claudia Francés, Paula Sanz, Míriam Maldonado i Maria Isabel. També jugaren Paula Gámez (p.s.), Irene Bertolín i Alba Martínez.    

D’aquest encontre amistós davant el Cirera, pertanyen les fotografies de la part inferior d’aquest article.

El proper encontre de les blanc-i-blaves serà a Can Zam, Santa Coloma de Gramenet, davant l’Arrabal Calaf-Gramenet, demà dissabte a les 12:45h.    









 CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA. GRUP 2n.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 R.C.D. ESPANYOL "C" 9 3 3 0 0 33 5
2 F.C. MARTINENC 9 3 3 0 0 26 1
3 JUVENTUD 25 SEPTIEMBRE 9 3 3 0 0 15 6
4 C.D. ARRABAL-CALAF GRAM. 6 3 2 0 1 18 6
5 C.D. BADÍA DEL VALLÈS 3 3 1 0 2 16 11
7 F.C. CERDANYOLA VALLÈS 3 2 1 0 1 6 14
6 C.E. SABADELL F.C. "C" 3 2 1 0 1 9 7
8 FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA 3 3 1 0 2 7 19
9 C.E. SEAGULL 0 2 0 0 2 4 16
10 F.C. SANT CUGAT ESPORT 0 3 0 0 3 3 26
11 C.E. VACARISSES 0 3 0 0 3 2 28




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M