dissabte, 26 de març del 2011

TRIOMF DE L'ESPANYOL (10-9),
DAVANT EL MALLORCA, A LA LLIGA INDOOR.

R.C.D ESPANYOL: 10 - R.C.D. MALLORCA: 9


http://www.ligafutbolindoor.com


Partido correspondiente a la Jornada 11 de la LIGA FERTIBERIA

Pabellón Julio Méndez: Tres Cuartos de Entrada



LARDÍN SACA EL RIFLE Y GANA UN PARTIDO QUE MANTUVO LA EMOCIÓN HASTA EL FINAL

El primer partido del Espanyol en casa no tenía nada de sencillo, más bien al contrario. Los mallorquinistas cerraban esta noche en el Pabellón Julio Méndez de El Prat su Temporada Regular, con la que podían acabar con nueve puntos en caso de sumar tres puntos, lo que sin duda iban a perseguir esta noche los hombres de Pep Jaume, que había convocado para la ocasión a Iván Campo y Dorado, ausentes en su anterior salida, esta vez ante el Barcelona, donde cayeron con estrépito.

Los españolistas no querían ser menos y querían refrendar con una victoria el primer partido liguero, en el que cayeron ante el Barcelona, a pesar de dejar una magnífica sensación en cuanto al juego del equipo de Rafa Marañón. Tal y como se han puesto las cosas en este complicado grupo, sólo tres victorias en los tres partidos que les quedaban por disputar a los blanquiazules podrían alimentar sus posibilidades de clasificarse para los cuartos de final y esta noche, con su público, podía poner su primera piedra en este duro camino que les quedaba hasta final de temporada.

Para ello contaba con Lardín y Posse, sus armas ofensivas más importantes, que iban a tener un duro hueso de roer con Campo y Dorado en la retaguardia del equipo bermellón.

El partido quería liquidarlo rápido el Espanyol y además lo quería hacer desde el principio, sin esperar. La consigna era empezar fuerte en ataque para defender y montar las contras con Lardín y Posse. Precisamente fue el catalán quién adelantó a los suyos en el primer minuto de juego. El Mallorca, bien plantado en el campo como sucedió en los partidos anteriores se defendía con orden y arriba era Ronda quién llevaba el mando de las operaciones, junto con Miguel López, quién conseguiría el empate en el minuto siete de partido. Pareció despertar el Mallorca con este tanto, al que siguió otro, de Ronda, para poner a los suyos por delante.

El Espanyol seguía a lo suyo, sin importarle demasiado esa mínima renta con la que estaban en el marcador. En estos primeros minutos de partido hay que destacar las paradas de Raúl y Molondro, que estuvieron soberbios atajando numerosos disparos de ambos conjuntos. Con el partido igualado a todo fue Lardín, como hiciera ante el Barcelona, quién asumió el poderío ofensivo de su equipo anotando dos bonitos goles más en estos primeros treinta minutos, al que acompañó Alfonso, que demostró un gran estado de forma. El Mallorca se repuso y no tiró la toalla en ningún momento, creando ocasiones por medio de Gálvez, que no pudo culminar. El que sí lo hizo fue Maqueda, que empató a tres el marcador antes de que de nuevo Jordi Lardín pusiera a los suyos con ventaja al filo del descanso.


En la segunda mitad los pericos salieron a por todas y rápidamente, como por arte de magia, con sólo cinco minutos jugados, ya habían anotado cuatro goles. No se recordaba un inicio tan fulgurante desde hacía tiempo, pero es que Lardín quería cerrar el partido sin esperar a que llegaran peores momentos.

El Mallorca se descompuso pero con el paso de los minutos y a su ritmo, se fueron acercando en el marcador paso a paso, poco a poco, pero con buena letra como dirían otros. Lardín pareció resolver el partido con el diez a siete en el marcador a falta de seis minutos, pero les pudo costar muy caro.

Los mallorquinistas, ya sin nada que perder, se lanzaron al ataque como si en ellos les fuera la vida y a punto estuvieron de conseguir un empate que llegaron a merecer sino llega a ser por el meta Raúl, que volvió a dar otra lección en la segunda mitad del encuentro. Al final y pese al gol de Iván Campo en el minuto 29, los bermellones no pudieron igualar un partido precioso.

Así las cosas, el Espanyol consigue sus primeros tres puntos de la temporada y el Mallorca cierra la campaña con seis en su casillero. Ahora le tocará esperar a ver qué hacen los demás y eso nunca es positivo, pese a la buena imagen dejada en este primer curso. El mes de Abril decidirá si el Mallorca está o no en la siguiente fase. El Espanyol tiene en su mano el conseguirlo.



R.C.D. ESPANYOL:
1 - RAÚL (p); 2 – ELOY; 7 - MARTÍN POSSE; 10 – JAUME; 11 – LARDÍN; 14 – UCEDA; 16 – ALEX; 22 – ALFONSO; 23 – MORALES. Entr: Rafa Marañón

R.C.D. MALLORCA:
2 - MOLONDRO (p); 22 – MONSHI (p); 4 – RONDO; 6– IVÁN CAMPO; 8 – RONDA; 9 – GÁLVEZ; 12 – SACARES; 16 – M. LÓPEZ; 18 – DORADO; 21 – MAQUEDA. Entr: Pep Jaume

Árbitro: Carlos Megía Dávila

GOLES: 1-0: Lardín m. 1; 1-1: Miguel Lopez, m 7; 1-2: Ronda, m. 10; 2-2: Lardín, m. 14; 3-2: Alfonso, m. 17; 3-3: Maqueda, m. 18; 4-3: Lardín, m. 27; 5-3: Lardín, m. 31; 6-3: Jaume, m. 32; 6-4: Maqueda, m. 33; 7-4: Lardín, m. 34; 8-4: Uceda, m. 35; 9-4: Alex, m. 42; 9-5: Rondo, m. 44; 9-6: Dorado, m. 47; 9-7: Miguel López, m. 51; 10-7: Lardín, m. 54; 10-8: Gálvez, m. 55; 10-9: Iván Campo, m. 29.



divendres, 25 de març del 2011

TENSIÓ AL CONSELL, I PRIMERA SORTIDA


Dimissió de Josep Ramió

Ahir va quedar tancada l’ampliació de capital del RCD Espanyol SAD. Durant aquest termini en el que s’ha dut a terme l’ampliació he procurat evitar qualsevol noticia de marcat caire crític per no desmoralitzar a qualsevol lector que pensés anar a aquesta ampliació. Així, alguna secció, com la de preguntes impertinents, han estat “congelades”. En cap moment he volgut que opinions meves puguin encara que sigui de manera mínima haver influït negativament encara que sigui a tan sols a uns quants socis de la nostra entitat. No tots poden dir el mateix.

Malgrat tot, tal com era de preveure, l’ampliació ha estat un veritable fracàs. Ni el moment era el més adient (greu crisi econòmica que afecta a tothom, i a sobre després del sempre complicat gener), ni el moment esportiu del nostre club –tot i ser cinquens –amb dos encontres guanyats dels darrers nou. Si tenim en compte que al no haver-hi el condicionant de la darrera ampliació (la lluita pel poder en la SAD) que feia que partidaris i detractors del President intentessin augmentar les seves posicions, i el fet també que en l’ànim de la grada ha influït bastant el tema dels traspassos després que en la JGA de desembre no es mencionés cap possible venda, no ens estranya gens ni mica que els que haguem comprat, haguem sigut una autèntica minoria, sense comptar també que hi havia una massa potencial de gairebé 25.000 socis que no eren accionistes i tenien aquesta possibilitat de ser-ho.

El consell d’Administració que els mitjans de comunicació asseguren va convocar dilluns el senyor Condal – no se quina potestat té qui no és President per fer-ho? – va desencadenar importants enfrontaments dins el propi consell, sobre tot per els que no estaven d’acord amb acudir a l’ampliació amb els percentatges que els hi pertocava. També de la família Pozzo - en l’ull de l’huracà en tot aquest assumpte – s’havia especulat amb la seva entrada, però davant les reaccions dins del propi Consell d’Administració a l’hora de alliberar quotes de poder en benefici dels italians, han fet que finalment aquestes reticències hagin dissuadit als Pozzo d’anar a l’ampliació. O sigui, pitjor impossible; pitjor no els hi ha pogut sortir les coses a Sánchez Llibre i consell, en aquesta ampliació.

Segons pública el portal “Crònica Perica”, Josep Ramió, fins ara conseller encarregat del futbol femení i que en el seu moment va entrar al Consell com a membre de l’APMAE, ha dimitit. Esperarem si el propi Ramió vol aclarir si els motius van estretament relacionats amb els arguments anteriorment exposats o si en el seu cas, van més enllà i afecten o no al propi desenvolupament i futur de la secció de futbol femení del propi RCD Espanyol, tal com s’assegura en el portal esmentat. Fer ara mateix una valoració en profunditat de l'assumpte, sense conèixer tots els arguments en qüestió, seria massa temerari per la meva part. Esperarem esdeveniments. Al final, la veritat sempre acaba sortint i cau pel seu propi pes.


EL 7 D'ABRIL, PRESENTACIÓ DEL LLIBRE
"RICARDO SAPRISSA, UNA VIDA LEYENDA"


La Federació Catalana de Penyes del RCDE y los co-editores de la obra, Anna Maria Fusté y la editorial 23 perico, tienen el placer de invitarles a la presentación de:

Ricardo Saprissa, una vida de leyenda. Historia del sentimiento Espanyolista.
Un libro de Jordi Puyaltó y José Antonio Pastor Pacheco, con prólogo de Rogelio Rengel.

El acto se celebrará el 7 de abril, a las 20:00, en la sala de prensa del estadio de Cornellà-El Prat. La entrada es libre, pero se ruega confirmación mandando un correo electrónico a 23perico@gmail.com.

Durante la presentación intervendrán uno de los autores, Jordi Puyaltó; el presidente de la FCPE, Alberto Ariza; el director de 23 Perico; Sergio Fidalgo; el editor de Don Balón, Rogelio Rengel; el ex jugador Ángel Morales y el vicepresidente del RCDE, José Luis Perelló.

Esta obra se podrá encontrar en la Catalònia (Ronda de Sant Pere, 3), a partir del 5 de abril, y en otras grandes librerías de Barcelona y el resto de Cataluña a partir del 8 de este mismo mes. Para más información pueden escribir al correo anteriormente indicado.


Sergio Fidalgo
sergifidalgo@gmail.com
www.sergifidalgo.com

L'ESPANYOL SE LA JUGA DAVANT EL RAYO

Foto d'arxiu corresponent al darrer Espanyol - Rayo.
L'afició haurà de recolzar al femení, diumenge.


Jugadores que han canviat de samarreta...
A la foto, Ana Romero "Willy" ara a Sadrià, Míriam ara jugant a Vallecas


Mariajo, ha vist com cap rival l'ha batut a Sadrià en aquesta segona fase.

Fotos d'arxiu del darrer Espanyol-Rayo (2009/10)


Sadrià, diumenge 12:00 hores: Espanyol - Rayo, Superlliga Femenina

El Femení “A” del RCD Espanyol es juga bona part de les seves possibilitats d’accedir a la final de la Superlliga femenina, aquest diumenge a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besós, en partit que l’enfrontarà a l’actual campió de la competició, el Rayo Vallecano, a partir de les 12:00 hores i amb arbitratge del col•legiat de la Segona Divisió “B”, Juan Manuel Vico Moreno, de la delegació de Barcelona.

L’Espanyol arriba a la cita sense perdre cap punt com a local en aquesta segona fase, havent guanyat tots els encontres. Només davant el FC Barcelona va tenir problemes guanyant per la mínima (1-0). La resta dels partits va superar amplament als seus rivals golejant-los (4-0 davant el líder Athletic Club, 7-0 davant la Real Sociedad, 8-0 davant Sant Gabriel i 4-0 davant l’Atlético Féminas).

El quadre perico en les onze jornades disputades tan sols ha sigut líder la jornada vuitena, mentre que les deu restants jornades sempre s’ha mantingut a la segona o a la tercera posició. El seu rival, ha sigut líder en tres jornades, mentre que ha ocupat la segona posició en sis jornades (les quatre darreres), mantenint-se en nou jornades en les dues posicions que donen dret a jugar l’eliminatòria pel títol de lliga.

En el conjunt entrenat per José Ramón Hernández Rodríguez, va causar baixa la setmana passada la seva golejadora Adriana Martín que va abandonar la nau rayista per tota la problemàtica del tema dels cobraments en l’entitat dels Ruiz Mateos. Ho va fer també el director tècnic esportiu de l’entitat (l’entrenador de la passada temporada Pedro M. Losa).

A l’estiu passat el Rayo Vallecano va patir una profunda remodelació de la seva plantilla, al veure com van causar baixa un grapat de les jugadores de l’equip; Sandra Vilanova, Vanesa Gimbert i Ana Romero (Espanyol), Melisa Nicolau (FCB), Núria Zufia (Torrejón), Pilar Parra (Arganda), Mary Paz Azagra, les germanes Pacheco, (Patricia “Pache” i María “Marieta”) que van penjar les botes, Marína, i Cristina Martínez.

Per contra, el conjunt madrileny es va fer amb les incorporacions de Fumi Goto, una japonesa que juga de lateral dret de 24 anys, Pilar García, Rocío Ruiz i Jennifer Hermoso, procedents de l’Atlético de Madrid Féminas, Claudia Zornoza davantera de 20 anys procedent del Pozuelo de Nacional, la internacional Saray García del Torrejón i el fitxatge que més va fer enraonar, el de Míriam Diéguez, qui va ser capitana del RCD Espanyol durant moltes temporades. També ha pujat a la internacional sub-17 Paloma Lázaro al primer equip, procedent del filial rayista, i també tant Irene Martín com Ángela Rodríguez alternen el primer equip amb el filial.

En el darrer encontre que va vèncer sense problemes al Prainsa, el tècnic rayista va alinear a Alícia a la porteria, i com a jugadores de camp a Mónica, Alexandra, Burgos, Chini, Jennifer, Keka, Míriam, Sónia, Natalia i Jade Boho.

En aquests moments el Rayo Vallecano té un punt més que l’Espanyol i a la propera jornada haurà de rebre al líder, l’Ahtletic Club de Bilbao, mentre que les espanyolistes viatjaran a Sant Joan Despí per enfrontar-se al FC Barcelona.

Els guarismes golejadors d’ambdós conjunts son pràcticament similars. Mentre l’Espanyol ha marcat 32 gols, el quadre madrileny n’ha marcat 33, i en quant a gols encaixats els números son també pràcticament idèntics; 11 encaixats per l’Espanyol, 12 encaixats pel Rayo Vallecano. El conjunt madrileny ha encaixat com a visitant 7 gols mentre que n’ha marcat 6. Les espanyolistes no han encaixat com a locals cap gol, i n’han marcat 24.

L’aspecte més desfavorable pels interessos d’Oscar Aja en aquesta relació estadística és el parcial del gol-average particular que fa decantar clarament favorable a les madrilenyes després del 6-2 de la primera volta a Madrid, a falta de que es disputi aquest encontre diumenge
.


dijous, 24 de març del 2011

FUTBOL BASE FEMENÍ




Fotos del RCD Espanyol - CE Sabadell, en categoria Infantil-Aleví.


El Femení “C” continua líder.

Una setmana més les noies de Lino Ramírez continuen al capdavant de la classificació i invictes, després de superar el darrer obstacle, el Corró d’Amunt per un clar 1-4 en l’encontre corresponent a la jornada 23ena. de lliga a la Primera Catalana Femenina, en el seu grup tercer. Es manté per tant una jornada més, la diferència d’un punt que el conjunt espanyolista té sobre el Badalona CF, segon a la classificació.

El proper encontre de les blanc-i-blaves serà el dissabte a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià a les 20:00 hores, rebent la visita del tretzè classificat, l’Ametlla del Vallès.



Els infantils-alevins femenins finalitzen els seus campionats

El passat cap de setmana es va disputar la penúltima jornada a la categoria de Primera Infantil-Aleví Femenina. Sort dispar pels dos equips espanyolistes. Mentre, l’equip “A” guanyava al CE Sabadell CF per un clar 3-0 amb tres gols d’Andrea i ampliava anecdòticament les diferències sobre el segon classificat amb el títol de lliga ja a la butxaca des de fa varies jornades, el Infantil – Aleví “B” queia aclaparadorament a les Instal·lacions Olimpia de Sabadell davant l’altre equip infantil del quadre arlequinat per 8-3.
A Manlleu, acomiada l’Infantil “A” la competició aquest diumenge al matí, mentre que l’Infantil “B” ho farà a Sadrià davant la P.B.B. Viladecans.


Les més petites, continuen amb pas ferm

El RCDE Aleví-Benjamí-PRebenjamí femení va vèncer al Mpal. Torras i Bages de la capital de l’Osona al OAR Vic per 2-4 mantenint la diferència respecte al segon classificat, el Sant Gabriel a la classificació d’aquesta categoria. El proper encontre de lliga, a Sadrià, diumenge a les 11:30 h. davant la UE Vilassar de Mar.




CLASSIFICACIÓ PRIMERA CATALANA FEMENINA, Grup 3r.

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

R.C.D. ESPANYOL "C"

67

23

22

1

0

111

9

2

C.F. BADALONA

66

23

22

0

1

88

11

3

A.E. LA SALLE PREMIÀ

53

23

17

2

4

90

39

4

At. RIUDEPERES C.F.

45

23

13

6

4

74

39

5U.D. SANT QUIRZE BESORA402312468946

6

C.F. PALAUTORDERA

40

23

12

4

7

54

46

7C.F. Sta. EULÀLIA RONÇANA352310585551

8

At. MASNOU

27

23

8

3

12

58

63

9

C. BELLAVISTA MILAN

26

23

7

5

11

54

71

10

P BLANC i BLAVA LA ROCA "B"

25

23

8

1

14

41

64

11

U.D. GURB

25

22

6

7

9

56

49

12

U.S. CORRO D'AMUNT

23

23

7

2

14

45

82

13

C.F. AMETLLA DEL VALLÈS

23

23

6

5

12

41

66

14

U.D. TARADELL

17

22

5

2

15

26

61

15

C. ESP. PLA D'EN BOET

9

23

3

0

20

32

89

16

C.F. TORELLÓ

4

23

1

1

21

17

145




CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ JUVENIL-CADET FEMENINA

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

U.E. L'ESTARTIT

552118127912

2

F.C. BARCELONA

49201541847

3

C.D. SANT GABRIEL

462015147116

4

VIC RIUPRIMER REFO F.C.

422113354722

5

R.C.D. ESPANYOL

382112274128

6

A.E.C. MANLLEU

362011364227

7

C.E. EUROPA

362111373740

8

C.F. SANTPEDOR

362111374540

9

C.E. MERCANTIL

23206593342

10

FUND. P. ESP. At. VILAFRANCA

222064103745

11

ESCUELA FUTBOL BONAIRE

202162132148

12

C.F. REUS DEPORTIU

182153132542

13

F.C. SANTBOIÀ

172152142856

14

C.F. LES PRESES

162051142567

15

F.C.CERDANYOLA DEL VALLÈS

112032152383
16U.E. SEVA 52005151376



FUTBOL 7 FEMENÍ


CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEM. Grup 2n.

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

R.C.D. ESPANYOL (Campió)

7119171110138
2C.E. SABADELL F.C.611913338437

3

U.E. VILASSAR DE MAR

562011367147
4C.E. MANRESA51199557155

5

C.D. SANT GABRIEL "B"

48189367362

6

C.E. EUROPA

48188646850

7

A.E.C. MANLLEU

42196587070

8

P. BLANC BLAVA LA ROCA

37185495473

9

C.E. MERCANTIL

35184594772

10

C.F. SANTPEDOR

251821152891

11

U.D. CIRERA

181800182496




CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEM., Grup 1er.

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

F.C. BARCELONA

68171700885

2

C.D. SANT GABRIEL

661816028920

3

F.C. SANTBOIÀ

621715028235

4

FUND. P. ESP. At.VILAFRANCA

541812065529
5C.F. IGUALADA541812068766

6

R.C.D. ESPANYOL "B"

391963105381

7

C.F. PALLEJA

391962115883
8C.E. SABADELL F.C. "B"351951134882

9

P. BLANC BLAVA VILADECANS

301931142880

10

F.C. LEVANTE LAS PLANAS

281923144084

11

C.F. VILANOVA GELTRÚ

2519201746109



CLASSIFICACIÓ ALEVÍ-BENJAMÍ-PREBENJAMÍ FEMENÍ

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

R.C.D. ESPANYOL

90

23

22

1

0

124

24

2

C.D. SANT GABRIEL

85

22

21

0

1

107

14

3

OAR VIC

80

23

19

0

4

101

39

4

F.C. LEVANTE LAS PLANAS

77

22

18

1

3

107

32

5

U.E. TONA

74

23

17

0

6

96

42

6

C.E. SEAGULL

71

23

16

0

7

118

70

7

ESC.F. BARBERÀ ANDALUCIA 652313378766

8

U.E. SANTS

59

23

12

0

11

105

85

9

CF.B. MAS CATARRO

57

22

11

2

9

83

73

10

U.E. VILASSAR DE MAR

5422102109388

11

P. BLANC BLAVA VILADECANS

51

23

9

11

12

63

84

12

P. BLANC BLAVA LA ROCA

42

23

6

1

16

55

103

13UNIFIC. CF. Sta. PERPETUA4123601754118

14

U.E. SANT ANDREU

39

23

4

4

15

56

104

15

C.E. CANYELLES

36

22

4

2

16

32

95

16

ESCUELA F. BONAIRE

34

23

3

2

18

39

107

17C.E. SABADELL F.C.3122231742113

18

CERDANYOLA del VALLÈS FC

23

23

0

0

23

28

133



L'INFANTIL "A" A UN PAS DEL TÍTOL


















RCD Espanyol Infantil “A”: 4 – E.C. Granollers: 0


A tocar el títol de lliga amb la mà

El RCD Espanyol pot aconseguir dissabte al Camp del Centenari de Badalona, el seu primer títol de lliga en futbol base aquesta temporada; en categoria infantil, en el seu grup segon, l’Espanyol de Dani Fernández mana amb autoritat des del primer fins al darrer moment d’aquest campionat. Es manté invicte i compta tots els seus partits disputats per victòries. De fet, l’Espanyol compta amb un partit menys disputat –l’ encontre ajornat per la pluja fa dues jornades a Cornellà – i a manca de set jornades per la fi del campionat el quadre espanyolista avança en 19 punts al FC Barcelona “B”, a l'AEC Manlleu i UE Sant Andreu, motiu pel qual podria ser campió a Badalona, la propera jornada.

Dissabte a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià va vèncer per un clar 4-0 a l’EC Granollers en un partit dominat de principi a fi pel quadre espanyolista. Ja als dos minuts, una pujada per banda de Carles Valls va ser rematada al travesser per Carlos Cano i Juan en la boca de gol, marca el primer gol perico.

En aquest primer quart tan sols vam comptar un xut de Lluis fregant per la part exterior del pal esquer. El Granollers malgrat encaixar un gol ràpid es va defensar i va aturar el vendaval espanyolista.

En el segon quart, l’Espanyol va arribar amb molt més perill a l’àrea visitant i ja des d’un bon principi va comptar amb ocasions clares de gol com una de Cano, altre de Juan, i una més clara quan centra Cano passat i Javi Navarro remata excessivament creuat passejant-se l’esfèrica per l’àrea petita. Un servei de cantonada executat per Aaron es rematat de cap per Alex aturant el meta vallessà. Una acció individual d’Adrián Ribas acaba perdent-se per la línia de fons quan dubta en xutar al no tenir gaire angle.

L’Espanyol aconsegueix el segon gol quan una pilota llarga de Manchón per Cano, aquest supera la mitja sortida del meta amb un xut ras i suau. Abans de la finalització del segon quart i de marxar-se als vestidors, Javi Navarro va pogué fer el tercer en una gran ocasió que va errar en l’u contra u davant el meta del Granollers. Ho intenta Cano amb un centre-xut forçat que passat cau a peus de Javi Navarro qui remata fora la darrera ocasió.

En el tercer quart l’Espanyol va sentenciar el partit. Primer Alex incorporat a l’atac va pogué marcar xutant amb força però atura ben col•locat el meta del Granollers. Un perillós xut ras de Juan a la sortida d’un servei de cantonada es va perdre mig metre a la dreta.

El tercer gol perico va ser aconseguit pel central Lluis al rematar molt bé de cap, una centrada de Juan. Quatre minuts després l’Espanyol tancaria definitivament la golejada amb un quart gol obra de Juan. El davanter centre espanyolista rebia una pilota molt llarga que després de colpejar-li a l’esquena, el defensor no sap allunyar l’esfèrica, comet un greu error i Juan li acaba robant la cartera, es marxa tot sol a porta i marca a plaer.

Abans del darrer quart, una pilota en profunditat per Javi Navarro que intenta una vaselina davant el meta en l’u contra u, però no aixeca suficient l’esfèrica i el porter acaba aturant en dos temps el remat del menut davanter espanyolista.

En el darrer quart, i amb el partit totalment resolt, l’Espanyol no va gaudir d’excessives ocasions, tan sols un xut de Juan fora i una clara de Carles Valls que no va superar al porter del Granollers rematant al seu cos en una molt bona opció per assolir el cinquè gol.



RCD Espanyol: Pol, Arnau, Alex, Aaron, Lluis, Manchón, Adrián Rivas, Joel, Carlos Cano, Juan, Oscar Valls. En el segon període: Oscar Melendo, Javi Navarro per Joel i Oscar Valls.
En el tercer període, Román (ps) per Pol, Anthony per Arnau, Marc García per Manchón, Ferry per Adrián Rivas. En el darrer quart, Joel i Carles Valls per Javi Navarro i Anthony. Posteriorment; Manchón per Aaron.

Gols: 1-0; Juan, m. 2; 2-0: Cano, m. 26; 3-0: Lluis, m. 39; 4-0: Juan, m.43.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Partit corresponent a la 23ena jornada de lliga del grup segon de Categoria Primera Infantil. Tarda assolellada i temperatura primaveral.




CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL, Grup 2n.

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

R.C.D. ESPANYOL

66

22

22

0

0

87

3

2

F.C. BARCELONA "B"

47

23

15

2

6

63

27

3

A.E.C. MANLLEU

47

23

14

5

4

68

30

4

U.E. SANT ANDREU

47

22

15

2

5

55

30

5

CD. SANT GABRIEL

45

23

14

3

6

42

26

6

FUND. PRIV. ESP. MATARÓ

44

22

14

2

6

49

32

7

U.F.B. JÀBAC i TERRASSA B

37

23

12

4

7

30

22

8

C.E. MERCANTIL

35

22

11

2

9

38

34

9

U.D. CORNELLÀ "B"

25

22

6

7

9

36

39

10

C.F. DAMM

24

22

7

3

12

28

44

11

E.C. GRANOLLERS

21

22

6

3

13

27

39

12

C.F. BADALONA

20

22

5

5

12

23

38

13U.E. VILASSAR DE MAR202362152856
14U.E. SABADELLENCA182353152664

15

U.D. UNIFICACIÓN BELLVITGE

12

22

3

3

16

22

69

16

UD. At. GRAMANET "B"

5

22

1

2

19

11

80




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M