dilluns, 21 de març del 2011

EL FEMENÍ GUANYA A ZUBIETA
I S'HO JUGARÀ TOT, DAVANT EL RAYO

Foto d'arxiu.




Real Sociedad: 0 – RCD Espanyol Femení “A”: 2


Salven el primer "match-ball"

El RCD Espanyol va vèncer a la Real Sociedad a Zubieta per 0-2, en una jornada en la que tant Rayo Vallecano (6-2 al Prainsa), com l’Athletic Club (1-2 davant Atlético Féminas) no van fallar en els seus respectius encontres. L’equip d’Oscar Aja es va fer amb tres punts fonamentals per continuar aspirant a desbancar al menys a un dels dos clubs que encapçalen la classificació i que ocupen en l’actualitat les places que donen dret a la disputa del play off final de la Superlliga Femenina.

Tot això, abans del important encontre que diumenge a les 12:00 a la Ciutat Esportiva de Sadrià, enfrontarà a les espanyolistes davant un Rayo Vallecano que va golejar tot i l’absència de la ex Adriana Martín (que ha abandonat la setmana passada l’entitat rayista, junt al director tècnic esportiu i ex entrenador de la passada temporada del conjunt madrileny), per la impossibilitat de fer front l’entitat dels Ruiz Mateos, als pagaments a les jugadores.

L’Espanyol va haver d’esperar al segon temps per imposar-se en el marcador al quadre donostiarra desprès que el primer període acabés amb l’empat a zero inicial, tot i les ocasions de gol que van haver-hi. Els gols de Marta Torrejón, rematant una jugada d’estratègia i Vero en temps d’afegit aprofitant un ràpid contracop, van doblegar a un rival complicat de batre al seu terreny de joc, tot i que durant la temporada ha anat clarament de més a menys i amb aquest resultat completa la vuitena jornada consecutiva sense guanyar, en les que tan sols ha obtingut un punt de vint-i-quatre disputats, i que fa que el conjunt de Txuri Urdin, sigui el cuer d’aquest grup A de la Superlliga Femenina.


L’Espanyol s’ho jugarà tot davant el Rayo, diumenge, i davant el FC Barcelona a la Gamper la següent jornada, mirant de reüll l’enfrontament del Rayo - Athletic Club d’aquesta penúltima data. En la darrera jornada, Prainsa visitarà Sadrià, mentre que els dos rivals de les espanyolistes se les veuran amb rivals que no es juguen res i que poden inclòs reservar forces cara a la Copa de la Reina com son Barcelona i Atlético Féminas.



Fitxa Tècnica:
Real Sociedad: Sokoa, Irene, Gurutze, Maite, Sandra, Larraitz, Sonia, Maialen, Ainara, Marina, i Aintzane.
Substitucions: Idoia per Marina, m. 63; Ana Magaña per Ainara, m. 74; Itziar per Aintzane, m. 76; Eguzkiñe per Maialen, m. 76.

RCD Espanyol: Mariajo; Ane, Marta Torrejón, Lara, Sonia; Sandra, Vanesa, Monforte, Meseguer; Willy, i Vero.
Substitucions: Erika per Lara, m. 58; Alexia per Meseguer, m. 88; Andrea Pereira per Willy, m. 92.

Àrbitre: Ibon Gallego Yurrebaso, del comitè territorial basc. Cartolines grogues a les espanyolistes Willy i Erika, i a les guipuscoanes Gurutze, Maialen, i Sandra.

Gols: 0-1: Marta Torrejón, m.62; 0-2: Vero, m.93.

Incidències: Instal•lacions de Zubieta (Donosti). Encontre corresponent a la 11ena. jornada de la segona fase de la Superlliga Femenina.



CLASSIFICACIÓ SUPERLLIGA FEMENINA

.GRUP "A" SEGONA FASE PTS PJPG PE PP GFGC
1

ATHLETIC CLUB

2511812279
2

RAYO VALLECANO

24117313312
3

R.C.D. ESPANYOL

23117223211
4

ATLÉTICO DE MADRID FÉM.

14114251217
5

F.C. BARCELONA

1311344910
6

C.D. SANT GABRIEL

9112361337
7

PRAINSA. TRANSP. ALCAINE

8112271224
8

REAL SOCIEDAD

611137321


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Les jugadores del RCD Espanyol amb aquest valuós resultat amb
gols de Marta Torrejón i Vero Boquete, han de tenir tota la
moral per al proper diumenge sentenciar al Rayo Vallecano guanyant a casa per jugar la final pel títol tan desitjat de la
Superlliga.Felicitats també al nostre equip amic de la ciutat el
Sant Gabriel que ha golejat justament x 3 gols a 0 al farsa.Salutacions.Jose Carrera

Anònim ha dit...

Tenemos que aprovechar la baja por motivos personales de Adriana, si ganamos jugaremos la final.

Josep Maria ha dit...

Efectivamente. Pero no caigamos en el error de pensar que el Rayo solo era Adriana... Natàlia de Pablos, Míriam, Sónia, Jade, Keka, Jenny, etc... Todo un ramillete de jugadoras contrastadas. I cito solo las de corte ofensivo y creativo...
Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M