divendres, 21 de setembre del 2012

L'ALEVÍ "B", TERCER AL TORNEIG
"FRIENDS CUP 2012" A MONTELUPONE


Fotos G. Yepes.

Tercers a Montelupone.

L’Aleví B no va pogué revalidar el títol en  la segona edició del Torneig “Friends Cup” 2012 que va tenir lloc al Campo Sportivo Comunale de Montelupone (Itàlia) en caure en les semifinals davant l’Atalanta italià.

Finalment l'equip de Xavi Manzano va ser tercer,  en derrotar al Torino per 3-2 a la final de consolació . L’Inter de Milà que havia vençut clarament (3-0) al Torino en semifinals, va ser el campió en derrotar per la mínima (1-0) al conjunt de l’Atalanta.  A la fase prèvia l’Inter havia vençut al Tolentino per 9-0, al Castellanzese per 6-0 i al Senigallia per idèntic resultat, mentre que amb l’Espanyol les taules van ser el resultat que es va donar (1-1)

En el torneig hi van prendre part deu equips: Al grup de l’Espanyol: FC Internazionale, US Castellanzese (Varese), US Vigor de Senigallia  i  US Tolentino.   A l’altre grup: Atalanta BC (Bergamo), FC Torino Calcio, Solbiatese Arno (Varese), AC Vis Macerata i ASD Il Borgo Montelupone.


Resultats:

Fase de grups:

RCD Espanyol: 7 – USD Castellanzese: 0
(gols de Nil 2, Aye 2, Jordi 1, Gerard 1 , i Rubén, 1)

RCD Espanyol: 1 (Aye)  – FC Internazionale de Milan: 1

RCD Espanyol: 9 – US Tolentino: 0
(Gols de Aye 2, Oscar 2, Nil 2, Rubén 1 , Jordi 1, Dereck 1)

RCD Espanyol: 0 – US Vigor Senigallia: 0


Semifinals:
RCD Espanyol: 0 – Atalanta BC: 1

3r. i 4rt lloc:
RCD Espanyol: 3 – Torino FC: 2
(gols de Lucas, Nil i Aye)   


DIUMENGE AL NOU SARDENYA,
INICIA LA LLIGA EL FEMENÍ "C" VIGENT CAMPIÓ

FORLÍN BAIXA. CONVOCATS PER POCHETTINO: Cristian Álvarez, Kiko Casilla, Javi López, Galán, Raúl Rodríguez, Héctor Moreno, Capdevila, V. Álvarez, Víctor Sánchez, Fran Miranda, Wakaso, Cristian Gómez, Tejera, Verdú, Rui Fonte, Christian Alfonso, Stuani, i Simao

Futbol base femení:

Aquest diumenge a les 12:00 h. al Nou Sardenya de Gràcia,iniciarà el campionat de lliga a Preferent Femenina, el tercer equip femení de l’entitat, el Femení “C”.  El conjunt espanyolista segueix enguany entrenat per Xavier Cereijo Segura, tenint  com a segon a Alex Gassó Martín.

Les espanyolistes –vigents campiones de la categoria-  van vèncer en el darrer amistós disputat de pretemporada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque el passat dissabte a un dels rivals a la categoria, el CF Santpedor per un clar 3-0. Diumenge, tindran per començar una bona pedra de toc ja que s’enfrontaran al Nou Sardenya de Gràcia, a un dels equips descendits la passada temporada de Segona Divisió, el CE Europa.  

Les escapulades també van tancar la pretemporada amb triomf, derrotant a domicili per 0-5 al Pallejà CF. Un Europa que mantenint el bloc de la passada temporada ha recuperat a algunes de les jugadores de darrers exercicis, en un intent de confeccionar un bloc potent per recuperar la categoria perduda.

Les espanyolistes han incorporat a varies jugadores com Paula Canals García (Fundació Esp. At. Vilafranca),  Marina Benete Montufo (Penya Esplugues AE),  Laura Casanovas Díaz (FC Sant Cugat Esport), Marta Gimeno Tortosa (CE Sabadell FC), al marge de les noies que han pujat del Femení Juvenil.



Amistosos futbol base Femení.

15/09: RCD Espanyol Femení “C”: 3 – CF Santpedor: 0
15/09: UE Esparreguera: 0 –  RCD Espanyol Cadet Femení: 8
16/09: RCD Espanyol Infantil A: 1 – CE Sabadell FC: 2
15/09: Pallejà CF: 0 – RCD Espanyol Infantil B Femení: 21
16/09: RCD Espanyol Benjamí Fem.: 17 -  CE Sabadell: 2

Per la seva part, el Juvenil Cadet Femení (quart equip de l’entitat en quant a futbol femení), va disputar dissabte passat un torneig a Arenys de Munt, obtenint finalment el segon lloc.

Va vèncer en el primer encontre a la Gramenet (3-0), i posteriorment al CE Sabadell (5-0) obtenint la classificació per disputar les semifinals del torneig, on es van veure les cares amb el Sant Gabriel “C”. Les blanc-i-blaves van vèncer al conjunt col·legial per 2-0 arribant a la gran final. En aquesta, el FC Barcelona es va imposar per idèntic marcador (2-0), adjudicant-se el torneig mentre que les espanyolistes es van d’haver de conformar amb el segon lloc.



COMENTARI:
APAREIX EL PROPIETARI, PER DIR LA SEVA

Dani… au va!... que ja no ens enganyes!...

Ahir vespre al programa del règim danista (“Tiempo de Espanyol”) va comparèixer “in person” qui atresora (malgrat sigui repartides entre els seus familiars i amb Condal a l’empresa Teoserver SL) major número d’accions en el RCD Espanyol SAD.

I ho va fer suposadament, - doncs això és interpretable -  amb varies intencions. Com sempre intentà enganyar-nos fent veure que ell està plenament allunyat de la gestió i direcció de la societat  (“no es troba dirigint l’entitat a l’ombra”), i per altre part per tornar a mostrar un missatge ben clar de què té  posada tota la confiança amb el senyor Ramon Condal. En quant al primer tema, això no s’ho creu ni dormint.  Fins a cert punt inclòs lògic seria pensar el contrari doncs el màxim accionista està obligat pels fets i les circumstàncies personals a vetllar pels seus propis interessos i per tant no pot desvincular-se en cap dels sentits del que en el club està passant.

Però és que a més els fets el contradiuen i el deixen altre cop per mentider. Qui va ser qui va donar tot el suport al senyor Germán de la Cruz en la darrera moguda al Consell? Qui va ser qui va desautoritzar en la designació de Coordinador del futbol base quan ja Condal i Collet ho tenien fet amb Perarnau? Per què surt en aquest moment sinó és a validar l’actuació d’un consell que clarament en els darrers temps en matèria esportiva és un vaixell a la deriva, del que inclòs un sector de la grada demana la seva dimissió a l’estadi de manera reiterada?

Aquests darrers dies diverses persones de l’entorn (el que abans es deia “prohombres” ho recordeu els més grans d’edat?)  han dit la seva. Dos d’ells han sigut inclòs importants consellers seus com José Luis Perelló (ex vicepresident) i Gay de Liébana i Saludas (àrea econòmica abans de passar-se a la candidatura de “l’enemic”). Aquest darrer ha sigut el més contundent amb una sèrie d’afirmacions en les que ha vingut a dir que  el club cada cop se’ns fa més petit, cada cop més hi més desencís; en definitiva cada cop això va clarament a pitjor sinó s’inverteix la tendència.  Però és que també altres persones del espanyolisme militant i de l’entorn han tingut més d’una presa de contacte entre ells per analitzar críticament la situació i possibles solucions (que ni es veuen, ni ara per ara semblen puguin ser factibles) a l’hora d’aglutinar una possible alternativa de poder a l’entitat.

Per que el cansament i fastiguejament ja s’estén irremeiablement per bona part de l’afició espanyolista que assisteix impotent als espectacles darrers haguts a l’entitat i la pobre gestió esportiva, impassible des de la seva posició, esperant al menys una reacció de l’equip. Doncs si la pilota entra, tot es tapa, aquí si li tinc que donar la raó a Sánchez Llibre. Com per exemple quan es traspassa a Osvaldo, i si la pilota entrava i l’equip feia un matalàs de punts, tot quedava tapat, plusvàlues incloses, oi?...

Per enèsima vegada torna a sortir a defensar i posar pels núvols com a exemple de grans gestors als senyors Condal, Collet i De la Cruz. Penseu amics lectors, que aquests tres senyors van ser els tres vedats per l’editor José Manuel Lara Bosch en el famós acord amb Daniel Sánchez Llibre (pacte del Windsor) i que aquest darrer va tenir que acceptar la seva defenestració per pogué a canvi, continuar presidint l’entitat amb l’abstenció necessària de Lara. En aquell moment va qualificar-los l’editor com autèntic problema per Dani seguir comptant en els llocs més importants a aquests tres grans pericos. No se si el temps li va donar la raó a l’editor (ho deixo a l’opinió de cadascú) però pel que es pot veure, el tema anava molt més enllà de simples relacions personals d’afecte, de bona relació o no, de Lara amb aquests  tres esmentats senyors.

També a la seva radio amiga va parlar de Molinos (pel que s’ha vist la “força dels diners” es va imposar a la “força d’un sentiment” li van fer canviar la proporció sentiment en el seu cor entre el que significava o ell deia significar l’Espanyol i el Zaragoza). Va dir que era un dels cinc amics que ell tenia... Suposo que es referirà amics dins l’Espanyol. Qui serà el cinquè  (Condal, Collet, Germán, Molinos i...) Facin travesses, “porres”... Tot i recordar sempre que “el que avui es blanc demà pot ser negre”, però ja m’atreveixo a pensar que sigui José Luis Marcó. Igual vaig errat. Els designis i pensaments del “Virrei de Vilassar” son inescrutables i ves a saber per on sortirà...

També parla de les seves accions i que no ha pensat mai en vendre. Això senzillament deu ser altre inexactitud per ser benèvol en l’expressió. I quant van anar a Qatar i van estar a punt de ser enredats pel famós estafador brasiler? A què hi van anar allà?  En definitiva si l’altre dia el senyor President Ramon Condal ens va recordar qui mana a una SAD  (SAD = trist en llengua anglesa), ahir el titular de  la propietat ens va venir a dir que tot segueix igual i que mentre hi hagi avals, tot seguirà idènticament igual; no hi ha cap possibilitat de canvi ni de persones ni cap nou projecte. Sense remissió ens hem d’encomanar  a tots els integrants del santoral perico,  en el futur: A Sant Tamudo, a Sant Coro, i inclòs a Sant Morel o Sant Juan Carlos el culer  (d.e.p., jugador del Racing 1977/78). La qüestió és que serà de nosaltres quan recuperin els avals?...    


dijous, 20 de setembre del 2012

LA PRETEMPORADA DEL CADET "A"

DATAHORARIVALCAMP/ PARTITRESULTAT. GOLEJADORS
26 AGO 11:45VILLARREAL C.F.TORNEIG CD OLIVER1-1
26 AGO 12:30GIMNÀSTIC TARRAGONATORNEIG CD OLIVERNASTIC: 1- RCDE: 0
26 AGO 5è llocC.D. OLIVERTORNEIG CD OLIVERRCDE: 5- OLIVER: 0
30 AGO20:00FUNDACIÓ CALELLAMPAL. ARENYS DE MUNT CALELLA: 1- RCDE: 8
1 SET16:35URAWA REDS (JAP) TORNEIG CN TERRASSA3-0 (Rivas, Pol Mikel, Campu)
2 SET10:50REAL ZARAGOZATORNEIG CN TERRASSA4-0 (Labiano 2, Villanova, Aaron)
2 SET17:50CN TERRASSATORNEIG CN TERRASSA5-1 (Labiano 3, Campu, Marc Miquel) CAMPIONS.
8 SET12:00CF DAMM  JUV CCIUT. ESP. DANI JARQUE3-3 (Labiano,Sergi, Marc Miquel)
9 SET10:00C.E. SABADELL JUV A.CIUT. ESP. DANI JARQUE3-1 (Alex, Labiano, Pol Mikel)
11 SET12:00SANTA EULÀLIA JUV AMPAL. STA. EULÀLIA2-6 (Campu 5, Roberto Oliv.)
15 SET18:00VILA OLIMPICA JUV ACIUT. ESP. DANI JARQUE1-1 (Pol Mikel)
16 SET18:00CE MERCANTIL JUV BPOL. ARRAHONA-MERINALS2-3 (Campu, Javi N., Marc Miquel)




CALENDARI DE L'INFANTIL "B"

    PREFERENT INFANTIL, GRUP 2

Primera Volta    ...............        .....................Segona Volta

Jornada 1 (23-09-2012)  ...........       ........... Jornada 16 (27-01-2013)
U.E. OLOT   - C.F. LLORET     
BLANES, C.D.   - E.C. GRANOLLERS     
FUND. ESP. PALAMÓS   - GIRONA F.C.     
R.C.D ESPANYOL "B"  - C.E. FARNERS     
U.E. FIGUERES   - ESCOLA F. GIRONES-SABAT     
U.E. QUART   - A.D. CAL AGUIDO     
VIC RIUPRIMER REFO F.C.   - ESCOLA F. MATARÓ C.E.   
C.E. BANYOLES   - C.F. DAMM "B"    

 
Jornada 2 (30-09-2012) -...............   ........... Jornada 17 (03-02-2013)

C.F. LLORET   - C.E. BANYOLES     
E.C. GRANOLLERS   - U.E. OLOT     
GIRONA F.C.   - BLANES, C.D.     
C.E. FARNERS   - FUND. ESP. PALAMÓS     
ESCOLA F. GIRONES-SABAT   - R.C.D ESPANYOL "B"    
A.D. CAL AGUIDO   - U.E. FIGUERES     
ESCOLA F. MATARÓ C.E. - U.E. QUART     
C.F. DAMM "B"  - VIC RIUPRIMER REFO F.C.     
 

Jornada 3 (07-10-2012)  .........         .............. Jornada 18 (17-02-2013)

C.F. LLORET   - E.C. GRANOLLERS     
U.E. OLOT   - GIRONA F.C.     
BLANES, C.D.   - C.E. FARNERS     
FUND. ESP. PALAMÓS   - ESCOLA F. GIRONES-SABAT     
R.C.D ESPANYOL "B"  - A.D. CAL AGUIDO     
U.E. FIGUERES   - ESCOLA F. MATARÓ C.E.   
U.E. QUART   - C.F. DAMM "B"    
C.E. BANYOLES   - VIC RIUPRIMER REFO F.C.     
 

Jornada 4 (14-10-2012)  ............   ..................Jornada 19 (24-02-2013)

E.C. GRANOLLERS   - C.E. BANYOLES     
GIRONA F.C.   - C.F. LLORET     
C.E. FARNERS   - U.E. OLOT     
ESCOLA F. GIRONES-SABAT   - BLANES, C.D.     
A.D. CAL AGUIDO   - FUND. ESP. PALAMÓS     
ESCOLA F. MATARÓ C.E. - R.C.D ESPANYOL "B"    
C.F. DAMM "B"  - U.E. FIGUERES     
VIC RIUPRIMER REFO F.C.   - U.E. QUART     


Jornada 5 (21-10-2012)  ..............       .............Jornada 20 (03-03-2013)

E.C. GRANOLLERS   - GIRONA F.C.     
C.F. LLORET   - C.E. FARNERS     
U.E. OLOT   - ESCOLA F. GIRONES-SABAT     
BLANES, C.D.   - A.D. CAL AGUIDO     
FUND. ESP. PALAMÓS   - ESCOLA F. MATARÓ C.E.   
R.C.D ESPANYOL "B"  - C.F. DAMM "B"    
U.E. FIGUERES   - VIC RIUPRIMER REFO F.C.     
C.E. BANYOLES   - U.E. QUART
     


Jornada 6 (28-10-2012)  ........... .       ...............Jornada 21 (10-03-2013)

GIRONA F.C.   - C.E. BANYOLES     
C.E. FARNERS   - E.C. GRANOLLERS     
ESCOLA F. GIRONES-SABAT   - C.F. LLORET     
A.D. CAL AGUIDO   - U.E. OLOT     
ESCOLA F. MATARÓ C.E. - BLANES, C.D.     
C.F. DAMM "B"  - FUND. ESP. PALAMÓS     
VIC RIUPRIMER REFO F.C.   - R.C.D ESPANYOL "B"    
U.E. QUART   - U.E. FIGUERES     
 

Jornada 7 (04-11-2012)   ............     ..............  Jornada 22 (17-03-2013)

GIRONA F.C.   - C.E. FARNERS     
E.C. GRANOLLERS   - ESCOLA F. GIRONES-SABAT     
C.F. LLORET   - A.D. CAL AGUIDO     
U.E. OLOT   - ESCOLA F. MATARÓ C.E.   
BLANES, C.D.   - C.F. DAMM "B"    
FUND. ESP. PALAMÓS   - VIC RIUPRIMER REFO F.C.     
R.C.D ESPANYOL "B"  - U.E. QUART     
C.E. BANYOLES   - U.E. FIGUERES     
 

Jornada 8 (11-11-2012)   .............         ............ Jornada 23 (24-03-2013)

C.E. FARNERS   - C.E. BANYOLES     
ESCOLA F. GIRONES-SABAT   - GIRONA F.C.     
A.D. CAL AGUIDO   - E.C. GRANOLLERS     
ESCOLA F. MATARÓ C.E. - C.F. LLORET     
C.F. DAMM "B"  - U.E. OLOT     
VIC RIUPRIMER REFO F.C.   - BLANES, C.D.     
U.E. QUART   - FUND. ESP. PALAMÓS     
U.E. FIGUERES   - R.C.D ESPANYOL "B"    
 

Jornada 9 (18-11-2012)  ..............       ................Jornada 24 (07-04-2013)

C.E. FARNERS   - ESCOLA F. GIRONES-SABAT     
GIRONA F.C.   - A.D. CAL AGUIDO     
E.C. GRANOLLERS   - ESCOLA F. MATARÓ C.E.   
C.F. LLORET   - C.F. DAMM "B"    
U.E. OLOT   - VIC RIUPRIMER REFO F.C.     
BLANES, C.D.   - U.E. QUART     
FUND. ESP. PALAMÓS   - U.E. FIGUERES     
C.E. BANYOLES   - R.C.D ESPANYOL "B" 

     Jornada 10 (25-11-2012) .................        .............. Jornada 25 (14-04-2013)
ESCOLA F. GIRONES-SABAT   - C.E. BANYOLES     
A.D. CAL AGUIDO   - C.E. FARNERS     
ESCOLA F. MATARÓ C.E. - GIRONA F.C.     
C.F. DAMM "B"  - E.C. GRANOLLERS     
VIC RIUPRIMER REFO F.C.   - C.F. LLORET     
U.E. QUART   - U.E. OLOT     
U.E. FIGUERES   - BLANES, C.D.     
R.C.D ESPANYOL "B"  - FUND. ESP. PALAMÓS     
 

Jornada 11 (02-12-2012) .............          .............Jornada 26 (21-04-2013)

ESCOLA F. GIRONES-SABAT   - A.D. CAL AGUIDO     
C.E. FARNERS   - ESCOLA F. MATARÓ C.E.   
GIRONA F.C.   - C.F. DAMM "B"    
E.C. GRANOLLERS   - VIC RIUPRIMER REFO F.C.     
C.F. LLORET   - U.E. QUART     
U.E. OLOT   - U.E. FIGUERES     
BLANES, C.D.   - R.C.D ESPANYOL "B"    
C.E. BANYOLES   - FUND. ESP. PALAMÓS     


Jornada 12 (16-12-2012)  ...............       ................. Jornada 27 (28-04-2013)

A.D. CAL AGUIDO   - C.E. BANYOLES     
ESCOLA F. MATARÓ C.E. - ESCOLA F. GIRONES-SABAT     
C.F. DAMM "B"  - C.E. FARNERS     
VIC RIUPRIMER REFO F.C.   - GIRONA F.C.     
U.E. QUART   - E.C. GRANOLLERS     
U.E. FIGUERES   - C.F. LLORET     
R.C.D ESPANYOL "B"  - U.E. OLOT     
FUND. ESP. PALAMÓS   - BLANES, C.D.     
 

Jornada 13 (23-12-2012) .................       ............... Jornada 28 (05-05-2013)

A.D. CAL AGUIDO   - ESCOLA F. MATARÓ C.E.   
ESCOLA F. GIRONES-SABAT   - C.F. DAMM "B"    
C.E. FARNERS   - VIC RIUPRIMER REFO F.C.     
GIRONA F.C.   - U.E. QUART     
E.C. GRANOLLERS   - U.E. FIGUERES     
C.F. LLORET   - R.C.D ESPANYOL "B"    
U.E. OLOT   - FUND. ESP. PALAMÓS     
C.E. BANYOLES   - BLANES, C.D.     
 

Jornada 14 (13-01-2013)  ............        ...............Jornada 29 (12-05-2013)

C.E. BANYOLES   - ESCOLA F. MATARÓ C.E.   
C.F. DAMM "B"  - A.D. CAL AGUIDO     
VIC RIUPRIMER REFO F.C.   - ESCOLA F. GIRONES-SABAT     
U.E. QUART   - C.E. FARNERS     
U.E. FIGUERES   - GIRONA F.C.     
R.C.D ESPANYOL "B"  - E.C. GRANOLLERS     
FUND. ESP. PALAMÓS   - C.F. LLORET     
BLANES, C.D.   - U.E. OLOT     


Jornada 15 (20-01-2013)  .................     ................Jornada 30 (19-05-2013)

ESCOLA F. MATARÓ C.E. - C.F. DAMM "B"    
A.D. CAL AGUIDO   - VIC RIUPRIMER REFO F.C.     
ESCOLA F. GIRONES-SABAT   - U.E. QUART     
C.E. FARNERS   - U.E. FIGUERES     
GIRONA F.C.   - R.C.D ESPANYOL "B"    
E.C. GRANOLLERS   - FUND. ESP. PALAMÓS     
C.F. LLORET   - BLANES, C.D.     
U.E. OLOT   - C.E. BANYOLES 
 


dimecres, 19 de setembre del 2012

DOS PARTITS DE SANCIÓ PER POCHETTINO I TAMBÉ PER TONI JIMÉNEZ. SAMUELE LONGO, SANCIONAT AMB UN PARTIT

EL BENJAMÍ "A" CAU ALS PENALS
A LA FINAL DEL II TORNEIG VILA D'ARTÉS

EL CLUB CONFIRMA QUE SERGIO PIÑA (EX TÈCNIC DEL COLMENAR VIEJO), SERÀ L'ENTRENADOR DEL JUVENIL "A"







Fotos cedides per T. Alba



II Torneig Benjamins Vila d’Artés.

El Benjamí “A” del RCD Espanyol va ser finalista del Torneig d’Artés que es va disputar el dissabte passat organitzat pel FC Artés, a aquesta localitat del Bages.

L’equip perico va finalitzar el torneig invicte sense perdre cap partit, (amb 23 gols a favor i només 2 en contra), sent superat en la final des dels llançaments de penals pel FC Barcelona després que la final acabés amb empat a dos gols.

Els gols espanyolistes van ser anotats per Marc i Txus. L’equip perico guanyava 2-1 a l’etern rival però el conjunt culer finalment en una jugada afortunada va igualar el partit forçant els penals en els que els blanc-i-blaus van acabar perdent el torneig al caure 3-4.

El quadre perico havia arribat a la final després de superar la primera fase de grups en la que enquadrat en el grup B va tenir com a rivals a la UD Cornellà, Gimnàstic de Manresa, CF Igualada, FC Santboià i OAR Vic. A l’altre grup dominat pel FC Barcelona, hi va prendre part el FC Sant Cugat, la Blanca Subur, la Damm, la UE Sant Andreu, i l’amfitrió FC Artés. En quarts de final el RCD Espanyol es va trobar amb la Blanca Subur a la que va derrotar per 7-0, superant en semifinals a la UD Cornellà per un clar 4-0. Tercer en el torneig va ser la UD Cornellà que es va imposar en la consolació al FC Sant Cugat Esport.


Diumenge, golejada en l'amistós disputat a Mollet del Vallès.

Diumenge, l’equip perico va derrotar a la UE Mollet CF en el Mpal. Germans Gonzalvo per un rotund 0-8.

dimarts, 18 de setembre del 2012

CALENDARI DE L'INFANTIL "A", CATEGORIA PREFERENT

CALENDARI PREFERENT INFANTIL, GRUP 4rt.

Primera Volta .............. Segona Volta


Jornada 1 (23-09-2012) .......... ........... Jornada 16 (27-01-2013)

C.F. DAMM - U.F.B. JÀBAC i TERRASSA "B"
U.D. CORNELLÀ - C.E. MERCANTIL
U.E. SANT ILDEFONS - C.E. L'HOSPITALET
F.C. SANT CUGAT ESPORT - R.C.D. ESPANYOL
C. ESCOLA F. GAVÀ - F.C. BARCELONA
UNIFICACIÓ LLEFIÀ C.F. - C.D. SANT GABRIEL
U.E. SANTS - C.F. BADALONA
U.E. VILASSAR MAR - U.E. SANT ANDREU


Jornada 2 (30-09-2012) ............ ............ Jornada 17 (03-02-2013)

U.F.B. JÀBAC i TERRASSA "B" - U.E. VILASSAR MAR
C.E. MERCANTIL - C.F. DAMM
C.E. L'HOSPITALET - U.D. CORNELLÀ
R.C.D. ESPANYOL - U.E. SANT ILDEFONS
F.C. BARCELONA - F.C. SANT CUGAT ESPORT
C.D. SANT GABRIEL - C. ESCOLA F. GAVÀ
C.F. BADALONA - UNIFICACIÓ LLEFIÀ C.F.
U.E. SANT ANDREU - U.E. SANTS


Jornada 3 (07-10-2012) ............. ........... Jornada 18 (17-02-2013)

U.F.B. JÀBAC i TERRASSA "B" - C.E. MERCANTIL
C.F. DAMM - C.E. L'HOSPITALET
U.D. CORNELLÀ - R.C.D. ESPANYOL
U.E. SANT ILDEFONS - F.C. BARCELONA
F.C. SANT CUGAT ESPORT - C.D. SANT GABRIEL
C. ESCOLA F. GAVÀ - C.F. BADALONA
UNIFICACIÓ LLEFIÀ C.F. - U.E. SANT ANDREU
U.E. VILASSAR MAR - U.E. SANTS


Jornada 4 (14-10-2012) ......... ........... Jornada 19 (24-02-2013)

C.E. MERCANTIL - U.E. VILASSAR MAR
C.E. L'HOSPITALET - U.F.B. JÀBAC i TERRASSA "B"
R.C.D. ESPANYOL - C.F. DAMM
F.C. BARCELONA - U.D. CORNELLÀ
C.D. SANT GABRIEL - U.E. SANT ILDEFONS
C.F. BADALONA - F.C. SANT CUGAT ESPORT
U.E. SANT ANDREU - C. ESCOLA F. GAVÀ
U.E. SANTS - UNIFICACIÓ LLEFIÀ C.F.


Jornada 5 (21-10-2012) ......... .........Jornada 20 (03-03-2013)

C.E. MERCANTIL - C.E. L'HOSPITALET
U.F.B. JÀBAC i TERRASSA "B" - R.C.D. ESPANYOL
C.F. DAMM - F.C. BARCELONA
U.D. CORNELLÀ - C.D. SANT GABRIEL
U.E. SANT ILDEFONS - C.F. BADALONA
F.C. SANT CUGAT ESPORT - U.E. SANT ANDREU
C. ESCOLA F. GAVÀ - U.E. SANTS
U.E. VILASSAR MAR - UNIFICACIÓ LLEFIÀ C.F.


Jornada 6 (28-10-2012) ............ .......... Jornada 21 (10-03-2013)

C.E. L'HOSPITALET - U.E. VILASSAR MAR
R.C.D. ESPANYOL - C.E. MERCANTIL
F.C. BARCELONA - U.F.B. JÀBAC i TERRASSA "B"
C.D. SANT GABRIEL - C.F. DAMM
C.F. BADALONA - U.D. CORNELLÀ
U.E. SANT ANDREU - U.E. SANT ILDEFONS
U.E. SANTS - F.C. SANT CUGAT ESPORT
UNIFICACIÓ LLEFIÀ C.F. - C. ESCOLA F. GAVÀ


Jornada 7 (04-11-2012) ......... ..........Jornada 22 (17-03-2013)

C.E. L'HOSPITALET - R.C.D. ESPANYOL
C.E. MERCANTIL - F.C. BARCELONA
U.F.B. JÀBAC i TERRASSA "B" - C.D. SANT GABRIEL
C.F. DAMM - C.F. BADALONA
U.D. CORNELLÀ - U.E. SANT ANDREU
U.E. SANT ILDEFONS - U.E. SANTS
F.C. SANT CUGAT ESPORT - UNIFICACIÓ LLEFIÀ C.F.
U.E. VILASSAR MAR - C. ESCOLA F. GAVÀ


Jornada 8 (11-11-2012) ......... ........... Jornada 23 (24-03-2013)

R.C.D. ESPANYOL - U.E. VILASSAR MAR
F.C. BARCELONA - C.E. L'HOSPITALET
C.D. SANT GABRIEL - C.E. MERCANTIL
C.F. BADALONA - U.F.B. JÀBAC i TERRASSA "B"
U.E. SANT ANDREU - C.F. DAMM
U.E. SANTS - U.D. CORNELLÀ
UNIFICACIÓ LLEFIÀ C.F. - U.E. SANT ILDEFONS
C. ESCOLA F. GAVÀ - F.C. SANT CUGAT ESPORT


Jornada 9 (18-11-2012) .......... . ..........Jornada 24 (07-04-2013)

R.C.D. ESPANYOL - F.C. BARCELONA
C.E. L'HOSPITALET - C.D. SANT GABRIEL
C.E. MERCANTIL - C.F. BADALONA
U.F.B. JÀBAC i TERRASSA "B" - U.E. SANT ANDREU
C.F. DAMM - U.E. SANTS
U.D. CORNELLÀ - UNIFICACIÓ LLEFIÀ C.F.
U.E. SANT ILDEFONS - C. ESCOLA F. GAVÀ
U.E. VILASSAR MAR - F.C. SANT CUGAT ESPORT


Jornada 10 (25-11-2012) ............ ......... Jornada 25 (14-04-2013)

F.C. BARCELONA - U.E. VILASSAR MAR
C.D. SANT GABRIEL - R.C.D. ESPANYOL
C.F. BADALONA - C.E. L'HOSPITALET
U.E. SANT ANDREU - C.E. MERCANTIL
U.E. SANTS - U.F.B. JÀBAC i TERRASSA "B"
UNIFICACIÓ LLEFIÀ C.F. - C.F. DAMM
C. ESCOLA F. GAVÀ - U.D. CORNELLÀ
F.C. SANT CUGAT ESPORT - U.E. SANT ILDEFONS


Jornada 11 (02-12-2012) ........ ..........Jornada 26 (21-04-2013)

F.C. BARCELONA - C.D. SANT GABRIEL
R.C.D. ESPANYOL - C.F. BADALONA
C.E. L'HOSPITALET - U.E. SANT ANDREU
C.E. MERCANTIL - U.E. SANTS
U.F.B. JÀBAC i TERRASSA "B" - UNIFICACIÓ LLEFIÀ C.F.
C.F. DAMM - C. ESCOLA F. GAVÀ
U.D. CORNELLÀ - F.C. SANT CUGAT ESPORT
U.E. VILASSAR MAR - U.E. SANT ILDEFONS


Jornada 12 (16-12-2012) ........ .......... Jornada 27 (28-04-2013)

C.D. SANT GABRIEL - U.E. VILASSAR MAR
C.F. BADALONA - F.C. BARCELONA
U.E. SANT ANDREU - R.C.D. ESPANYOL
U.E. SANTS - C.E. L'HOSPITALET
UNIFICACIÓ LLEFIÀ C.F. - C.E. MERCANTIL
C. ESCOLA F. GAVÀ - U.F.B. JÀBAC i TERRASSA "B"
F.C. SANT CUGAT ESPORT - C.F. DAMM
U.E. SANT ILDEFONS - U.D. CORNELLÀ


Jornada 13 (23-12-2012) ........ .......... Jornada 28 (05-05-2013)

C.D. SANT GABRIEL - C.F. BADALONA
F.C. BARCELONA - U.E. SANT ANDREU
R.C.D. ESPANYOL - U.E. SANTS
C.E. L'HOSPITALET - UNIFICACIÓ LLEFIÀ C.F.
C.E. MERCANTIL - C. ESCOLA F. GAVÀ
U.F.B. JÀBAC i TERRASSA "B" - F.C. SANT CUGAT ESPORT
C.F. DAMM - U.E. SANT ILDEFONS
U.E. VILASSAR MAR - U.D. CORNELLÀ


Jornada 14 (13-01-2013) ..... .......... Jornada 29 (12-05-2013)

U.E. VILASSAR MAR - C.F. BADALONA
U.E. SANT ANDREU - C.D. SANT GABRIEL
U.E. SANTS - F.C. BARCELONA
UNIFICACIÓ LLEFIÀ C.F. - R.C.D. ESPANYOL
C. ESCOLA F. GAVÀ - C.E. L'HOSPITALET
F.C. SANT CUGAT ESPORT - C.E. MERCANTIL
U.E. SANT ILDEFONS - U.F.B. JÀBAC i TERRASSA "B"
U.D. CORNELLÀ - C.F. DAMM


Jornada 15 (20-01-2013) ....... ....... Jornada 30 (19-05-2013)

C.F. BADALONA - U.E. SANT ANDREU
C.D. SANT GABRIEL - U.E. SANTS
F.C. BARCELONA - UNIFICACIÓ LLEFIÀ C.F.
R.C.D. ESPANYOL - C. ESCOLA F. GAVÀ
C.E. L'HOSPITALET - F.C. SANT CUGAT ESPORT
C.E. MERCANTIL - U.E. SANT ILDEFONS
U.F.B. JÀBAC i TERRASSA "B" - U.D. CORNELLÀ
C.F. DAMM - U.E. VILASSAR MAR

GOLEJADORS

FUTBOL-11
1er. EQUIP  .ESPANYOL "B"  .JUVENIL "A"  
SAMUELE LONGO2JORGE1MAMADOU2
WAKASO1IVAN SALES1KILIAN1
SERGIO TEJERA1ARMERO1MOHA1
JAVI LÓPEZ1MORANT1RUBEN DUARTE1
JOAN VERDÚ1ELTON 1FORTIÀ1
ÁLVARO1pròpia porta1MIRAVENT1


JUVENIL "B".FEMENÍ "A".FEMENÍ "B".
JONATHAN TOLEDO2DÉBORA1JASMINA CHAMORRO3
DRAMAN1BRENDA1ALBA POMARES1
PABLO MAFFEO1MARY PAZ1CLAUDIA MONTAGUT1
VÍCTOR GÓMEZ1....
Pròpia porta1....


EL FEMENÍ "B" ACONSEGUEIX EL SEGON TRIOMF (2-0)

RCD Espanyol Femení "B": 2 - UE Vic: 0

Bon inici del conjunt de “Titi“ Camúñez, el filial femení espanyolista, que va obtenir la seva segona victòria en aquest començament de campionat al grup tercer de Segona Divisió Femenina.

Les espanyolistes van vèncer, en encontre disputat diumenge passat al migdia a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, a  la UE Vic per 2-0. Els gols pericos van ser anotats per Alba Pomares i per Claudia Montagut.

El conjunt osonenc venia d’adjudicar-se els tres primers punts en vèncer en la primera jornada a l’Escola Futbol Bonaire. Precisament les egarenques seran el proper rival de les espanyolistes en partit que es jugarà el pròxim diumenge a les 16:00 en la capital vallesana.   

El fet que no hi hagués competició a la màxima categoria del futbol femení espanyol a causa del compromís de la Selecció d’Espanya, va possibilitar que Titi pogués recuperar a les jugadores que amb fitxa del filial venien formant part del primer equip en els darrers encontres del  conjunt de Luis Carrión.   


SEGONA DIVISIÓ FEMENINA, GRUP 3r.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
GIRONA F.C.
62200110
2
R.C.D. ESPANYOL "B"
6220051
3
ESCOLA F. VALLS / GIMNÀSTIC
6220030
4
C.D. SANT GABRIEL "B"
4211020
5
U.E. SANT ANDREU
4211021
6
CERDANYOLA VALLÈS F.C.
3210132
7
F.C. BARCELONA "B"
3210133
8
U.E. VIC
3210122
9
BADALONA C.F.
3210134
10
CLUB LLEIDA ESPORTIU
1201145
11
U.E. LLORET
1201137
12
CD.TRANSPORTES ALCAINE "B"
0200214
13
U.E. L'ESTARTIT
0200215
14
E.F. BONAIRE
0200209


GARCÍA ESCRIBANO, DESTITUÏT COM A TÈCNIC DEL JUVENIL A.



García Escribano, destituït.

Els dirigents del futbol base espanyolista han decidit destituir a José Antonio García Escribano, fins avui tècnic del Juvenil A espanyolista. Segueix el terratrèmol dels darrers temps al futbol base perico. Ara, ha sigut García Escribano, home estretament lligat esportivament a l’anterior rector del futbol base, Antonio Morales i que a bon segur la única raó que feia que encara no hagués sigut “purgat”, és que encara tenia lligam contractual amb l’entitat.

García Escribano va arribar al club la passada temporada al novembre, en mig de la polèmica, en principi per substituir al tècnic del Infantil A Miguel Samprón que per incompatibilitats no va pogué continuar (o el club no va voler que continués). Però difícil feia veure a algú amb el seu currículum esportiu (gairebé sempre a segona B o tercera) entrenant infantils. En una rocambolesca jugada a tres bandes en mig de la polèmica (va provocar el fet, la dimissió de Luis Fradua), va passar a ser entrenador del Cadet A en detriment de Dani Fernández que aquell estiu mateix havia fet el moviment a l’inrevés (pujar de l’infantil A al Cadet A) i que des d’aquell moment tornaria a ser-ho del Infantil A.

Amb García Escribano, el Cadet A espanyolista va acabar sent segon (l’equip va patir forces baixes durant la temporada) quedant reduïda a sis punts la diferència amb el líder - els dos partits de l’enfrontament mutu -. Posteriorment el Cadet A espanyolista es va proclamar campió de Catalunya a Martorell, prenent-se la revenja davant el Barcelona. I finalment va obtenir el que es considera campionat d’Espanya oficiós, la Copa Coca-Cola a l’estadi de San Mamés, derrotant també a l’etern rival a la final.

Enguany ocupava la vacant deixada per Dani Poyatos (al que el club no es va plantejar cap solució alternativa al seu problema de manca de títol i va decidir buscar-se la vida lluny de les nostres fronteres), al front d’un Juvenil A que havia patit múltiples baixes.

Un juvenil que veia com el seu meta titular (Germán) i el seu central i capità pujaven al filial. Que Bonilla, Gil, Canadell (cedit al Lleida), Rufo i Diego (cedit al Cacereño) al marge dels anecdòtics Ismael i Emi, causaven baixa per decisió dels dirigents del futbol base, senyors García Martínez i Cristóbal Casado, Cristóbal Casado i García Martínez (posin vostès amics lectors l’ordre que considerin més adient).

A més, dies abans d’iniciar-se el campionat, l’equip va patir la baixa del defensa internacional sub-17 Oscar Arroyo, un dels pilars fonaments de la cobertura espanyolista. Si això afegim les baixes per lesió de Ruben Duarte i de Jafar, dos dels jugadors cridats a ser importants en aquest relleu generacional del nou Juvenil A, al marge de què Pau (expulsat el partit davant el Cornellà) no va pogué alinear-se a Badalona, doncs és més que fàcil comprendre que els tècnics tampoc poden fer miracles a vegades.

Es cert que el principi del Juvenil A ha sigut força desencisant i sobre tot molt preocupant la feblesa mostrada en defensa (10 gols en 3 partits vs. 4 gols en 15 partits la temporada passada). Es ben cert que l’equip es troba ja a cinc punts de l’etern rival, màxim candidat (junt a l’Espanyol), per fer-se amb el títol de la Divisió d’Honor Juvenil. Però no es menys cert que si apliqués aquesta mateixa vara de mesurar a tothom, el senyor Mauricio Pochettino que enguany sota la seves ordres, l’Espanyol ha igualat el pitjor començament de tota la història a la lliga del conjunt perico, també hauria de saltar... Ja sé que les circumstàncies poden considerar-se diferents, però ara per ara a molts ens preocupa força més la situació del primer equip que no pas la del Juvenil A (que hi farem la realitat és aquesta; el tercer equip no baixarà pas de categoria per malament que ho faci).

Sort que fa uns quants mesos encara se’ls hi omplia la boca dient que en el futbol formatiu el que compta és la tasca formativa i no els resultats... Per que després del que ha succeït al filial (confeccionat per competir al més alt nivell a segona B i no per formar jugadors) i ara la destitució d’un tècnic a la tercera jornada de lliga...

Estarem atents a qui li donen la responsabilitat de fer-se amb les brides del Juvenil A... S’imaginen al senyor José Luís García Martínez al front de l’equip?. Pensem amb la llei de Murphy (mai millor dit)...




AGENDA

.
22/23 Setembre
AGENDA FUTBOL BASE
DATAHORA
EQUIP
 RIVAL
 PARTIT / CAMP
23 SET12:00Espanyol BC.E. L'HospitaletLliga. Est. Mpal. Feixa Llarga, L'Hospitalet
22 SET17:00Juvenil AA.E.C. ManlleuLliga. Ciutat Esportiva Dani Jarque
23 SET12:00Juvenil BC.Gimnàstic TarragonaLliga. Est. A.Ortega Parejo, Camp Clar
23 SET16:00Cadet AU. At. HortaLliga. Mpal. Feliu i Codina d'Horta
22 SET18:00Cadet BC.F. Santa EulàliaAmistós. Ciutat Esp. Dani  Jarque
23 SET20:00Cadet BU.D At. Gramenet Amistós. Nou Mpal. Sta. Coloma Gramenet
22 SET16:15Infantil AF.C. Sant Cugat Esport Lliga. Zona Esp. Jaume Tubau, St Cugat
23 SET10:00Infantil BC.E. FarnersLliga. Ciutat Esportiva Dani Jarque
...Futbol-7.
22 SET10:00Aleví AE.F. GavàLliga. Mpal. Can Torelló, Gavà.
22 SET12:00Aleví BU.E. Sant AndreuLliga. Ciutat Esportiva Dani Jarque
22 SET14:30Benjamí A F.C. Sant Cugat Esport Lliga. Ciutat Esportiva Dani Jarque
22 SET12:00Benjamí BA.C. JuventusLliga. Mpal. Can Xalant, Mataró.
22 SET09:00PrebenjamíC.F. BarcelonetaAmistós. Mpal. Barceloneta
23 SET10:00PrebenjamíU.D. At. GramenetAmistós. Ciutat Esp. Dani Jarque
...Futbol femení.
22 SET16:00Femení ATransp. Alcaine PrainsaLliga. Ciutat Esportiva Dani Jarque
23 SET16:00Femení BE.F. BonaireLliga. Camp Bonaire, Terrassa
23 SET12:00Femení CC.E. EuropaLliga. Mpal.Nou Sardenya, Gràcia
22 SET19:15Juvenil-CadC.D. Sant GabrielAmistós. Mpal. Ruíz Casado, Sant Adrià
22 SET18:00Cadet-Inf.C.F. Can VidaletAmistós. Mpal. El Molí, Esplugues Llob.
22 SET11:00Infantil AFund. P. At. VilafrancaAmistós. Mpal. Vilafranca del Penedès
22 SET13:30BenjamíF.C. MartinencAmistós. Mpal. Guinardó


L'ALEVÍ "A" FINALISTA A MOLLERUSSA.
















Fotos cedides per Joaquín Lázaro.


Finalistes a Mollerussa.


L’Aleví “A” del RCD Espanyol va disputar aquest passat dissabte la segona edició del Torneig “Ciutat de Mollerussa, Memorial Joan Miró” (en record del que va ser president del Mollerussa). En el torneig hi van prendre part 16 equips catalans i aragonesos.

L’Espanyol va arribar a la final on no va pogué superar al Barcelona en un disputat partit que va finalitzar 2-4 en favor del conjunt culer. El jugador espanyolista, Adrián Bernabé va ser escollit com a integrant de l’alineació ideal del torneig.

A la primera fase, l’Espanyol va superar a la Pobla de Mafumet per 13-0, a l’EF Cervera per 4-0 i al CFJ Mollerussa “B” per 0-6.

En semifinals, el RCD Espanyol va derrotar al CFJ Mollerussa “A” per 1-4, mentre que el FC Barcelona va vèncer 2-0 al Real Zaragoza. Els aragonesos van ser tercers guanyant la consolació als del Pla de l’Urgell per 1-0. La final tal com hem esmentat, es va decantar del cantó barcelonista, sent l’Espanyol finalista del torneig.


CE Mollet CF: 0 – RCD Espanyol Aleví “A”: 8

A l’endemà diumenge pel matí, el conjunt de Carles Martínez Novell va disputar un amistós als Mpal. Germans Gonzalvo de Mollet, guanyant al conjunt vallesà per 0-8.

Dissabte a les 10:00 al Mpal. de Can Torelló, Gavà, inicien el campionat de lliga de Primera Divisió Aleví, grup primer, enfrontant-se a l’Escola de Futbol Gavà
.



















S E N T I M E N T P E R I C O . C O M