dimecres, 19 de setembre del 2012

EL BENJAMÍ "A" CAU ALS PENALS
A LA FINAL DEL II TORNEIG VILA D'ARTÉS

EL CLUB CONFIRMA QUE SERGIO PIÑA (EX TÈCNIC DEL COLMENAR VIEJO), SERÀ L'ENTRENADOR DEL JUVENIL "A"







Fotos cedides per T. Alba



II Torneig Benjamins Vila d’Artés.

El Benjamí “A” del RCD Espanyol va ser finalista del Torneig d’Artés que es va disputar el dissabte passat organitzat pel FC Artés, a aquesta localitat del Bages.

L’equip perico va finalitzar el torneig invicte sense perdre cap partit, (amb 23 gols a favor i només 2 en contra), sent superat en la final des dels llançaments de penals pel FC Barcelona després que la final acabés amb empat a dos gols.

Els gols espanyolistes van ser anotats per Marc i Txus. L’equip perico guanyava 2-1 a l’etern rival però el conjunt culer finalment en una jugada afortunada va igualar el partit forçant els penals en els que els blanc-i-blaus van acabar perdent el torneig al caure 3-4.

El quadre perico havia arribat a la final després de superar la primera fase de grups en la que enquadrat en el grup B va tenir com a rivals a la UD Cornellà, Gimnàstic de Manresa, CF Igualada, FC Santboià i OAR Vic. A l’altre grup dominat pel FC Barcelona, hi va prendre part el FC Sant Cugat, la Blanca Subur, la Damm, la UE Sant Andreu, i l’amfitrió FC Artés. En quarts de final el RCD Espanyol es va trobar amb la Blanca Subur a la que va derrotar per 7-0, superant en semifinals a la UD Cornellà per un clar 4-0. Tercer en el torneig va ser la UD Cornellà que es va imposar en la consolació al FC Sant Cugat Esport.


Diumenge, golejada en l'amistós disputat a Mollet del Vallès.

Diumenge, l’equip perico va derrotar a la UE Mollet CF en el Mpal. Germans Gonzalvo per un rotund 0-8.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M