divendres, 21 de setembre del 2012

DIUMENGE AL NOU SARDENYA,
INICIA LA LLIGA EL FEMENÍ "C" VIGENT CAMPIÓ

FORLÍN BAIXA. CONVOCATS PER POCHETTINO: Cristian Álvarez, Kiko Casilla, Javi López, Galán, Raúl Rodríguez, Héctor Moreno, Capdevila, V. Álvarez, Víctor Sánchez, Fran Miranda, Wakaso, Cristian Gómez, Tejera, Verdú, Rui Fonte, Christian Alfonso, Stuani, i Simao

Futbol base femení:

Aquest diumenge a les 12:00 h. al Nou Sardenya de Gràcia,iniciarà el campionat de lliga a Preferent Femenina, el tercer equip femení de l’entitat, el Femení “C”.  El conjunt espanyolista segueix enguany entrenat per Xavier Cereijo Segura, tenint  com a segon a Alex Gassó Martín.

Les espanyolistes –vigents campiones de la categoria-  van vèncer en el darrer amistós disputat de pretemporada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque el passat dissabte a un dels rivals a la categoria, el CF Santpedor per un clar 3-0. Diumenge, tindran per començar una bona pedra de toc ja que s’enfrontaran al Nou Sardenya de Gràcia, a un dels equips descendits la passada temporada de Segona Divisió, el CE Europa.  

Les escapulades també van tancar la pretemporada amb triomf, derrotant a domicili per 0-5 al Pallejà CF. Un Europa que mantenint el bloc de la passada temporada ha recuperat a algunes de les jugadores de darrers exercicis, en un intent de confeccionar un bloc potent per recuperar la categoria perduda.

Les espanyolistes han incorporat a varies jugadores com Paula Canals García (Fundació Esp. At. Vilafranca),  Marina Benete Montufo (Penya Esplugues AE),  Laura Casanovas Díaz (FC Sant Cugat Esport), Marta Gimeno Tortosa (CE Sabadell FC), al marge de les noies que han pujat del Femení Juvenil.



Amistosos futbol base Femení.

15/09: RCD Espanyol Femení “C”: 3 – CF Santpedor: 0
15/09: UE Esparreguera: 0 –  RCD Espanyol Cadet Femení: 8
16/09: RCD Espanyol Infantil A: 1 – CE Sabadell FC: 2
15/09: Pallejà CF: 0 – RCD Espanyol Infantil B Femení: 21
16/09: RCD Espanyol Benjamí Fem.: 17 -  CE Sabadell: 2

Per la seva part, el Juvenil Cadet Femení (quart equip de l’entitat en quant a futbol femení), va disputar dissabte passat un torneig a Arenys de Munt, obtenint finalment el segon lloc.

Va vèncer en el primer encontre a la Gramenet (3-0), i posteriorment al CE Sabadell (5-0) obtenint la classificació per disputar les semifinals del torneig, on es van veure les cares amb el Sant Gabriel “C”. Les blanc-i-blaves van vèncer al conjunt col·legial per 2-0 arribant a la gran final. En aquesta, el FC Barcelona es va imposar per idèntic marcador (2-0), adjudicant-se el torneig mentre que les espanyolistes es van d’haver de conformar amb el segon lloc.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M