dissabte, 10 de febrer del 2007

RESULTATS


Dissabte 10 de febrer
Sadrià

Cadet B – Granollers 8-0
Infantil A –Granollers 3-1
Aleví B – Manresa 1-2
Benjamí C – Arenys de Munt 16-0.
Pre Benjamí – FP CE Júpiter 9-1
Cadet Femení – Vilanova i la Geltrú.10-0

Desplaçaments

UE Sant Andreu – Cadet A 0-1
Premià – Infantil B 1-2
Nàstic – Aleví A 0-5
Martorelles C.F - Benjamí B 5-2


Diumenge 11 de febrer

Sadrià
Espanyol B – U.D. Barbastro 3-1
Juvenil B – Mercantil 1-1.
Femení B – Llers C.F. 1-0
Femení Base B – Sant Cugat Esports 6-1

Desplaçaments
FC Barcelona – Juvenil A 0-0
Puebla – Femení A 0-3
EF. Prat Blaugana –Benjamí A 1-8





RESULTATS FUTBOL BASE




L'aleví B, no ha pogut amb el Manresa, que a més de ser el líder de la categoria, la diferència d'edat s'ha fet palesa en moments del joc. Tot i això l'Espanyol ha pogut empatar (sobre tot en una molt clara ocasió), així com el conjunt visitant ampliar la diferència.

En canvi, el Cadet B, de Ramón Guerrero no ha tingut cap tipus de problema en derrotar al Granollers per 8-0 amb hat trik de Sani, que ha sortit a la segona part.

Molt més del previst ha patit l'Infantil A per derrotar al Granollers, que s'ha avançat en el marcador en la primera ocasió que ha dispossat. Els visitants han portat molt de perill en el joc aèri, a pilota parada. Joan Àngel amb un gran llançament de falta a empatat l'encontre. A la segona part amb dos gols (Xavi, i Joan Ángel) l'Espanyol ha sentenciat un encontre que en diferents fases del mateix, ha perillat i molt la victòria, que permet seguir al líder sense que sen'vagi més dels pericos en la classificació.

Gran victòria de l'Alevía A a Tarragona per 0-5, i el Infantil B, que sols ha deixat escapar dos punts en tota la temporada ha tornat a guanyar a domicili a Premià.

Sense problemes els dos equips més menuts que han jugat avui a la Ciutat Esportiva, que s'han desfet dels seus rivals amb contundència.

El cadet femení ha golejat deu a zero al Vilanova, amb gols de Eva, Anglada, Eva, Cris, Nerea, Maria, Maria, De la Cruz, Anna, Montse.

fotos; josep maria. Imatges de l'Aleví B, del Cadet B, i el moment en que el Infantil A aconsegueix marcar el gol de la victòria i els seus jugadors ho celebren.

PUEBLA - RCD ESPANYOL


Puebla –Espanyol
El femení viatja al lloc on es va proclamar campió per primera vegada a la seva història de la Superlliga femenina.


Puebla de la Calzada, Badajoz, es un municipi de 5.600 habitants i feu d’un dels equips que tot i el modest dels seus mitjans, és tot un clàssic en el futbol femení.
Des de que va accedir a la categoria màxima, ja el primer any va ser subcampió d’Espanya i semifinalista de Copa, proclamant-se a la temporada següent (1999/00) Campió d’Espanya. A la temporada següent va ser finalista de la Copa de la Reina. Des de que es va crear la Superlliga Femenina, un segon lloc, un tercer i un quart en lliga i un cop finalista de la Copa de la Reina es el seu bagatge. Per tant un bon palmarès.

Però les últimes temporades debut a les limitacions econòmiques (un dels pressupostos més baixos de la categoria), el seu nivell ha baixat bastant, amb un equip molt renovat però a la vegada molt lluitador que de ben segur ho posaran molt complicat a les noies de Santy Fernández que tindran que sortir amb la granota de treball, en un camp molt complicat i un rival molt dur de pelar, tot i les seves mancances tècniques.

Ignorem quin és l’estat actual de la plantilla del Puebla, ja que a part de les lesions, i jugadores malaltes, es una incògnita total saber quin serà l’onze que Antonio Contreras presentarà davant el RCD Espanyol. Precisament la situació mèdica del planter extremeny va fer que s’ajornés l’encontre que havia de disputar a Lezama davant el líder de la categoria, Athletic Club Bilboko.

El conjunt extremeny ocupa la sisena posició amb 22 punts (un partit menys, l’esmentat) i tres pendents del CSDD, de l’anada amb les bilbaïnes. Ara mateix té un matalàs de sis punts d’avantatge sobre l’Oviedo Moderno, equip que quedaria fora de les vuit places que donen dret a disputar la Copa de la Reina.

En les estadístiques històriques entre ambdós conjunts hi hagut de tot.
El primer partit en la Superlliga es va celebrar el 7-4-2002 a la 20ena jornada del campionat i va acabar amb el triomf local per 3-1. Per part perica van jugar:

Anna García Castany; Ana Conejero, Dolors, Susanna Sala, Ainara, Rigau, Raquel, Goretti, Olga, Clara, Susanna Durà. (Núria Heras, Sandra, Montse, Yoli)
Gol: Olga Moreno.

La segona confrontació va ser la mateixa temporada en la tornada de la primera eliminatòria de Copa, el 26-5-2002 i tot i perdre per 3-1 en els noranta minuts (eliminatòria empatada), en la prorroga un gol de Elin Ekblom, va donar la classificació al conjunt espanyolista, que el conduiria fins a la mateixa final.

Espanyol: Irina, Simon, Susana, Dolors, Yoli, Ainara, Raquel, Olga, Elin Ekblom, Susana, Clara (Sandra, Rigau, García Castany –ps-, Goretti)
Goles: 2-1 Clara (55’) 3-2 Elin Ekblom (6’prorroga)

A la temporada 2002-03 a l’onzena jornada l’Espanyol va caure contundentment per 5-0, amb una alineació de circumstàncies per les lesions i sense cap objectiu en la lliga que quedar en una zona tranquil·la, però lluny dels llocs d’honor.


Irina; Mireia, Dolors (Lara 68’), Susanna, Ainhoa Sandua (Rosana 75’), Ainhoa Meléndez, Esther (Toha 60’), Raquel, Sandra, Goretti, Clara, (Mari 75’)

Es tornarien a enfrontar la mateixa temporada en partit de copa, i aquesta vegada
les extremenyes es venjarien de la temporada anterior i derrotarien per 4-1 a les espanyolistes, (a Sadrià, l’Espanyol va guanyar per un insuficient 3-1), un 1 de juny del 2003, i van formar amb :

Vero; Miriea, Yoli, Susanna Sala, Rosana (Azahara 80’), Ruth, Miriam, Raquel, Esther (Mari 77’) Goretti, (Toha 72’), Lara, (Sandra 45’)

La temporada 2003-04 (15-2-2004) l’Espanyol per primera vegada treia un punt de la seva visita a la Puebla de la Calzada. Amb empat a dos, acabava el matx en el que les periques van formar amb;

Espanyol; Vero, Sandra, Mireia, Miriam, Ruth, Lara, Raquel, Cubi (Petit 88’), Gema Pacheco (Sara 71’), Goretti, Berta (Maite 81’)
Gols; 1-0 Lourdes 37’, 1-1 Raquel 40’, 2-1 Lourdes 68’, 2-2 Goretti 72’.


A l’etapa de Santi Fernández com a tècnic, el primer compromís a terres extremenyes va portar el primer triomf perico: A la jornada 10, un 21de novembre del 2004, les jugadores blanc i blaves van guanyar per 2-3 en un gran partit; les alineacions que van quedar per la història del primer triomf perico a Puebla van ser les següents:

Puebla; Noelia, Maite, Laura (Cecília 60’), Conchi, Lali, Lourdes, Alba, Yoli, Mari (Mercedes, 88), Vanesa, Marta (Estefanía 74’)
Espanyol; Cristina, Elena, Marisa, Mireia, Marta Torrejón, Lara (Araceli 80’), Raquel, Silvia (Míriam 75’), Goretti, Sara, (Laura Bestué 89’), Marta Cubí.
Gols; 1-0 Lourdes 10’, 2-0 Conchi 15’, 2-1 Cubí 25’, 2-2 Sara 26’, 2-3 Sara 45’.

I per últim, la més recordada durant molt de temps, serà sens dubte l’aconseguida el passat 9 d’abril del 2006 sota la direcció de Paloma Quintero, Puebla i Espanyol s’enfrontaren en l’última jornada amb el títol de la Superlliga en joc per part d’un Espanyol que necessitava els tres punts i que el Sevilla no guanyés a Bilbao.
Al final, triomf 0-2 amb les següents alineacions:

C.F. Puebla: Meli, Maite, María Ángeles, Raquel, Conchi, Lali, Lourdes, Lupe, Fátima, Cecilia y Vanesa.R.C.D. Espanyol: Cristina, Ane, Olga, Miriam, Marta Torrejón, Noemí, Lara, Carol, Marta Cubí, Adriana y Sara.Gols; 0-1 Sara 25’, 0-2 Adriana 82’

En el partit d’anada a la primera volta les noies del RCD Espanyol van guanyar per 4-1 al conjunt extremeny.

RCD ESPANYOL: Cristina; Ane(Dolors 90+’), Laura Falcés (Aida 90+’) Marta Torrejón, Miriam; Lara, Carol, Noemí; Adriana (Raquel Corral 90+’), Marta Cubí,Sara.
CF. PUEBLA: Meli; MªAngeles, Vanesa, Sonia, Marta, Cecilia, Alba, Tamara, Priscila Borja, Conchi, Mariajo. Suplents; Ana Belén “ Chicho” ,Sole, Anita, Cristina, Bea. Entrenador: Antonio Contreras.
Gols: 1-0 Adriana (2’) 2-0 Noemí (39’) 2-1 Mariajo (48’) 3-1 Adriana ( 67’) 4-1 Carol (88’)


Fotos d’arxiu: josep maria (Espanyol 4 Puebla 1. Imatges dels dos conjunts, en el partit d’anada )

DIUMENGE, A SADRIÀ...

Aquest cap de setmana els partits més importants que es disputaran a la Ciutat Esportiva, curiosament es disputaran a la mateixa hora, diumenge a les dotze, i seran els corresponents als dos filials: el dels nois enfront la U.D. Barbastro, i el de les noies davant el Llers.

Espanyol B- UD Barbastro.
El conjunt de Joan Francesc “Rubi” que estarà fins l’últim moment pendent de la llista que doni Ernesto Valverde per el partit de Vigo, intentarà no fallar davant un conjunt el de la capital del Somontano, que ocupa places de descens i que en el partit d’anada va cloure tal com el van començar, amb empat a zero.

Ha guanyat només quatre encontres el Barbastre, n’ha empatat deu i n’ha perdut vuit. Té un saldo golejador negatiu de 10 gols (15-25). Ocupa la dissetena posició amb 22 punts. L’Espanyol B es troba a un sol punt de les places que donen accés a disputar les eliminatòries d’ascens a Segona Divisió A, i a dos del tercer classificat, l’Osca. Com a visitant el conjunt aragonès, sols va guanyar la jornada inaugural al camp del Villajoiosa, i un empat al mini-estadi, la resta derrotes.

Conjunt ascendit aquesta temporada (mai abans havia jugat a segona divisió B), compta en les seves files al ex-perico Raul Vates, jugador que inclòs va disputar minuts amb el primer equip amb Paco Flores a la banqueta de Montjuïc. Linares es l’ home més perillós, el màxim golejador de l’equip.




Espanyol femení B- Llers.

Les noies entrenades per “Titi” Camúñez, després de la gran victòria assolida diumenge passat a domicili davant el Sant Gabriel, intentaran continuar en la bona línia exhibida a Sadrià, i fer-se amb els tres punts per posar terra per mig i allunyar-se dels perseguidors (cinquè Soledad, i sisè Barça), en lluita amb Girona i Sant Gabriel per la segona plaça del campionat, ja que sembla ser que la primera, un cop l’Estartit ha posat la directa, serà bastant difícil per la resta d’equips arravatar-li.

El Llers ocupa ara mateix, la novena posició amb 23 punts, amb 7 partits guanyats i perduts. Es troba en terra de ningú, ja que té a vuit punts el descens tot i que no es pot fiar encara. Al partit d’anada, les periques van empatar a un gol. Com a visitant sols ha guanyat dos encontres a equips de la zona de descens. El Llers és un dels històrics en futbol femení, ja que abans de la creació de la Superlliga Femenina, ja militava a primera nacional, amb equips com el San Vicente (Llevant), el CE Sabadell, Barça, L’Estartit o Terrassa, i l’Espanyol per descomptat.
En el seu últim desplaçament, en el que van perdre per la mínima 1-0 davant el CE Europa, el Llers va formar amb les següents jugadores: Alba, Rosa (Noe, 67’), Rebe, Sònia, Júlia (Laia, 68’), Esther, Lídia, Maria, Neus, Quintana i Paula (Anika, 56’).



El juvenil B jugarà a les deu del matí davant el Mercantil. L'infantil femení base b, s'enfrontarà a les 9:30 hores al Sant Cugat Esports.

foto d'arxiu: josep maria

divendres, 9 de febrer del 2007

FUTBOL -7


LIVORNO-ESPANYOL SERÀ A PORTA TANCADA

CLASSIFICACIÓ BENJAMÍ PREFERENT GRUP 1er.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA 1748160111712
2 RCD. ESPANYOL 1746151111517
3 UD AT.GRAMANET-M.174113226631
4 C. GIMNÀSTIC MANRESA 173812246129
5 C. MERCANTIL 173210255146
6 CE. MANRESA 17309354534
7 CF CUBELLES 17278364345
8 EC GRANOLLERS 17226473434
9 JABAC CA'N JOFRESAj 172170102650
10 ESCOLA F.GAVA17206293144
11 ESCOLA F. SABADELL17185392449
12 FP. E. TERRASSA FC 17164493961
13 C. NATACIÓ TERRASSA17143593251
14 E.F. PRAT BLAUGRANA 171233112047
15 MARTORELL ASSOC. ESPOR.17310162189
16 UE CASTELLBISBAL172021514100



CLASSIFICACIÓ BENJAMÍ PREFERENT GRUP 2ón


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 GRANOLLERS EC. "B"·173812232733
2 UD AT.GRAMANET-M."B"163812236432
3 CD BLANES "A"173712146636
4 FC SANT CUGAT ESPORT "A"173411155630
5 FP. SÁNCHEZ LLIBRE "A"173310347140
6 CE EUROPA "A" 173311065428
7 RCD. ESPANYOL "B" 17299265754
8 CF MARTORELLES "A"17299264038
9 FC BARCELONA "B"17248094443
10 CF BADALONA "A" 17216383739
11Pª. BARCELON. SANT CELONI 16206284750
12 SANT GABRIEL "A"16196194551
13 CE LLIÇÀ DE MUNT "A" 171132122763
14 FUNDACIÓ P. JÚPITER171031132972
15 FC PALAU SOLITÀ -PLEG."A"17930142079
16 CERDANYOLA MATARÓ "A"16512132159



CLASSIFICACIÓ BENJAMÍ PRIMERA DIVISIÓ GRUP 5è.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 UE SANT ANDREU "A"1744142110220
2 ROCAFONDA C.F."A"174113225827
3 CD PREMIÀ "A"173812236627
4 RCD ESPANYOL "C"173210257341
5 PREMIÀ DE DALT "A"173210255930
6 UE VILASSAR DE MAR "A" 17288456851
7 BLANES "B"16289164833
8 JUVENTUS, AC. "A" 17278363641
9 UD. CIRERA "B"16248084635
10 UD AT.GRAMANET-M."D" 17247374750
11 MASNOU AT. "A"17235844642
12 VALLDEMIA MARISTES "A"172170105354
13 MASNOU CD. "A"171341123148
14 CF BADALONA "B"17822132667
15 CE. AREYNS DE MUNT "A"176201512139
16 CD MONOPOL "A"17000171783



CLASSIFICACIÓ PRE BENJAMÍ GRUP 1er.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD. ESPANYOL133913001686
2 UAT.GRAMANET MILAN1334101111320
3 CF BADALONA133311028413
4 SANT GABRIEL13279049631
5 VILA OLÍMPICA. C.E.13279048426
6 FP CE JÚPITER 13227157242
7 CF. LLOREDA 13206256339
8 Pª .BARC. CINC COPES13196166746
9 U.E. SANTS13196166451
10 UNIFIC. BADALONA SUD13124092786
11 CE. Pª BARCEL. BARCINO13620111598
12 CD CARMELO136201124120
13 U.D. ALBINENSE-70133101213142
14 CE APA POBLE SEC13310129179



CLASSIFICACIÓ CADET FEMENÍ GRUP 1er.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA1545150012418
2 RCD ESPANYOL153712128617
3 SANT CUGAT ESPORTS15268254635
4 F.ESP. AT. VILAFRANCA15257443631
5 CE EUROPA 15236544335
6 CF REUS 200214205544037
7 CE. BASE OLERDOLA15206273238
8 FF TORROELLA 15196183744
9 CE SABADELL15175282533
10 VILANOVA I LA G.151240112376
11 UNIF. CIUTAT MERID.1451211553
12 CF AT. RIUDEPERES15512121090



CLASSIFICACIÓ INFANTIL FEMENÍ BASE GRUP 1er.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL133411111326
2 SANT GABRIEL113010018010
3 EUROPA, CE1128911654
4 IGUALADA CF12279035618
5 ESC.ESP. GUINEUETA13217063235
6 FE AT. VILAFRANCA13155084044
7 FC SANTBOIÀ13103192179
8 ESPARRAGUERA 13620111299
9 CF VILANOVA I LA G. 1151281560
10 EFO 87, CF12411108106



CLASSIFICACIÓ INFANTIL FEMENÍ BASE GRUP 2ón.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL "B"153712129214
2 CE SABADELL153612037920
3 ENFAF 143611027531
4 MAURINA EGARA "C"153210233318
5 ESC. F. BARBERÀ AND. 14278334849
6 SANT CUGAT ESPORTS.14248062719
7 MANRESA CE15144292443
8 MIRASOL-BACO UNIÓN15144292646
9 F. E. AT. VILAFRANCA 15144292262
10 CERDANYOLA DEL V. "D"151341103158
11 BELLAVISTA MILAN15721122568
12 E F. BONAIRE 1431013862

dijous, 8 de febrer del 2007

FORA VIOLENTS DE L'ESPANYOL !

Prohibició d'accés als estadis per a sis 'Brigadas'

Segons informa la web "infoesports,com" la Policia Nacional ha proposat sancionar amb 12.000 euros i la prohibició d'accés als recintes esportius "no inferior a cinc mesos" a sis membres de les Brigadas Blanquiazules, pel seu comportament violent durant el partit de Lliga entre el Nàstic de Tarragona i l'Espanyol (4-0), el passat 28 de gener.


Segons ha informat el ministeri de l'Interior a través d'un comunicat, l'Oficina Nacional d'Esports del Cos Nacional de Policia proposa multar amb 4.000 euros tres afeccionats de l'Espanyol que van protagonitzar una baralla a la grada. Amb uns altres 5.000 euros, als dos seguidors blanc-i-blaus que van agredir un vigilant de seguretat i amb 3.000 euros a un altre seguidor radical de l'equip barceloní que va trencar d'una puntada de peu un vidre del bar de l'estadi. A tots ells se'ls hauria de prohibir, a més, l'accés a qualsevol tipus de recinte esportiu durant un període no inferior a cinc mesos.

infoesports.

COMENTARI

Els famosos viatjes d’Air Tarradellas

Tant de temps que va portar l’esperpèntic tema de l’avió del Sr. Sebastián Javier Rodríguez, i ves per on tot i que se’ns va dir que seria entre altres temes per abaratir els costos dels desplaçaments per els afeccionats, ara resulta que els preus per viatjar als desplazaments a veure l’equip (no sé si amb piles o sense piles, li preguntarem després a Iván), son de 645 euros per persona, o de 625 euros a Vigo (viatje, nit a l’hotel i esmorzar, més l’entrada).

Rés, barat a més no pogué, ¿oi?... Deuen fer cua, les persones que ja han desitjar anar-hi, a gaudir d’un partit d’aquests que fan història davant un equip que fa onze jornades que no guanya....uy, uy... o a un partit que encara no se sap si serà a porta tancada...

Les “piles” del planter.

Es curiós fins a quin nivell s’arriba ja al futbol per excusar-se de la desídia, de la manca d’ambició que amb un “hemos de ponernos las pilas” ja ho arreglen tot. Que passa , ¿que us les trèieu quant us dona la gana?. Que hi ha partits que no val la pena jugar amb la màxima motivació i les màximes ganes de guanyar-los... que quan la situació es relativament tranquil·la en la classificació, ja no hi ha altres objectius que fer el gandul i llençar partits que en teoria mai es deurien de perdre davant equips tècnicament inferiors, ja que després arribem a situacions límit. Jo no sé que en pensareu, però amb un Celta que fa tant que no guanya, m’espanta de pensar-ho...


Ivan... Quan demana el teu representant al Club, un fotimer de milions i de temporades per renovar, ¿llavors, les porteu posades les piles, oi?. La afecció que us recolza, que pateix fins a límits inimaginables no es mereix ni finals com el de la passada temporada, ni actituds d’indolència com a Tarragona o a la Copa davant el Rayo, ni declaracions que per més que puguin sonar a tòpics, acaben cabreixant més encara als aficionats. Menys justificar l’injustificable, i a veure si alguna vegada feu com Cristina Prieto, una campiona que ha guanyat tots els títols en una temporada, (cosa que mai fareu, cap de vosaltres) i de tant en tant demaneu disculpes a uns afeccionats que us han recolzat i us seguiran recolzant sempre, però que no es mereixen certes actituds que s’observen ja masses vegades a aquest club.

I molta cura als responsables esportius, amb el tema de les renovacions. Si... però no a qualsevol preu. Ja ni ha prou de jugadors que amb certa edat i cobrant el que cobren, s’han de posar les piles per guanyar, com si no fos una obligació inherent al propi sou que cobren, i a l’agraïment a una entitat que els acull amb tot tipus de facilitats, i de recolzaments. Necessitem jugadors amb il·lusió, amb aspiracions i compromesos amb el projecte, no gent que ve a cloure les seves carreres esportives i a xuclar del club.

ACTES SOCIALS



IV EDICIÓ DEL PERICONCURS (T.2006-07)



Una nova edició del PERICONCURS és ja en marxa. Per totes aquelles persones socis del RCD Espanyol que vulguin participar hi trobareu més informació a la pàgina de la GPE Manigua.

Concursants:· Només socis del RCD Espanyol.
Equips:· Màxim 2 persones (2 o 1).
Tema:· Història del RCD Espanyol (esportiva, social, seccions, etc.).

Amb el suport i la col·laboració de:· RCD Espanyol de Barcelona SAD· Fundació Privada del RCD Espanyol· Agrupació de Veterans del RCD Espanyol· Viatges "El Corte Inglés" (Agència oficial de viatges)· Conservas Dani. Grup Quat

Interesats:
http://www.gpemanigua.com/periconcc.htm

93 340 64 49 (que us trucarem), o pregunteu al 630 877 494

dimecres, 7 de febrer del 2007

CORNELLÀ-PRAT









Com els darrers dies he rebut opinions e informacions contradictòries sobre les obres de Cornellà-Prat, en part culpa que en la web oficial del Club, les últimes fotos eren del 19 de gener i tot hi que ara l’han actualitzat i la darrera es del 30 de gener !!, he volgut comprovar per mi mateix, escollint una tarda a l’atzar, per veure in situ i deixar constància del que vaig veure. Hi havia excavadores, camions, lluny d’aquelles primeres fotos en que sols es veia un camió i una excavadora. Al menys ahir tarda. Quedi constància del que vaig veure amb vint fotos penjades a continuació.

Al mateix temps dir que segons va informar el RCD Espanyol a través de la seva pàgina oficial, les empreses del grup LAR i GROVESNOR signen un acord per vendre a Acciona Inmobiliària, la participació que aquestes tenien en el Centre Comercial Cornellà-Prat.

La nota es la següent:

"L'acord comporta la venda per part de Grupo Lar i Grosvenor a Acciona Immobiliària de la seva participació al centre Comercial Cornellà-El Prat

Grup Lar, Grosvenor i Acciona Immobiliària han arribat a un acord perquè aquesta última passi a fer-se càrrec del 100% del Centre Comercial Cornellà-El Prat, que té prevista la seva obertura a finals de 2009, -aproximadament 15 mesos després de la inauguració de l'estadi del RCD Espanyol de Barcelona- i actualment en construcció.


Alejandro Groizard, Director de Centres Comercials d'Acciona Immobiliària, explica que “per mitjà d'aquesta operació Acciona es fa amb el 100% d'un magnífic centre comercial a Barcelona, reforçant el nostre posicionament en aquest sector”.

Per Miguel Pereda, director de Grupo Lar “aquesta operació és un exemple de com dues empreses competidores poden col•laborar en projectes conjunts i obtenir un benefici mutu”. Aclareix Miguel Pereda que “en aquest cas Grup Lar obté un bon retorn d'inversió que podrem destinar a invertir en altres centres comercials, una àrea estratègica per a la companyia”.

Rafael Avilés, Director General de Grosvenor, també va expressar la seva satisfacció per l'acord i va recalcar que "una vegada més hem realitzat una rendible operació amb els nostres aliats de Grupo Lar. Aquesta operació representa per a Grosvenor Espanya un pas més en la seva estratègia d'anar disminuint de mica en mica el pes de la seva inversió directa en Centres Comercials per canalitzar-la a través de Sonae Sierra, participada per Grosvenor en un 50%. D'altra banda, el producte d'aquesta venda l’utilitzarem per a la promoció i inversió directes en els sectors d'oficines, parcs comercials i industrials”.

ACCIONA, líder en infraestructures, serveis i energies renovables.
ACCIONA és una de les principals corporacions espanyoles amb activitats en una vintena de països dels cinc continents en els àmbits del transport, les energies renovables, els recursos hidràulics, els serveis urbans i mediambientals, la construcció, la promoció d'habitatges i la gestió d'hospitals, entre d'altres activitats.ACCIONA IMMOBILIÀRIA s'ha convertit en una de les companyies de referència dins del sector immobiliari, amb més de 15 anys d'experiència, desenvolupant la seva activitat en dues àrees de negoci: Residencial, amb la promoció i comercialització de més de 9.000 habitatges, repartides per Espanya, Portugal, Polònia i Mèxic, i Patrimoni, que s'ocupa del desenvolupament i la gestió d'altres immobles, com oficines, hotels, apartaments universitaris, centres comercials i habitatges de lloguer.En el tercer trimestre de 2006, Acciona Immobiliària ha registrat un creixement del EBITDA del 28,5%, fins als 89 milions d'euros, el que eleva el marge EBITDA fins al 27,1%. Les vendes van arribar als 329 milions d'euros, un 3,5% més que en el mateix període de 2005. La xifra de prevendes immobiliàries es va situar en 303 milions, un 5,9% superior. ACCIONA cotitza en el selectiu índex borsari de l'IBEX-35 (ANA.MC), amb una capitalització superior als 9.800 milions d'euros.

Grupo Lar
Grupo Lar és una de les companyies immobiliàries internacionals i una de les promotores líders a Espanya especialitzada en la promoció, inversió i gestió d'actius immobiliaris. Els seus àmbits d'actuació abracen: primera residència, residència en costa, oficines, parcs d'activitats empresarials i promoció, inversió i gestió de centres comercials i d'oci. Amb més de 35 anys d'experiència en el sector, Grupo Lar és present a Espanya, Portugal, França, Alemanya, Regne Unit, Hongria, Romanesa, Polònia, Mèxic i Turquia. Grupo Lar compta amb una plantilla de més de 400 empleats i el 2005 va registrar una facturació atribuïda de 278 milions d'euros.

Grosvenor
Grosvenor és un grup internacional privat de promoció i inversió immobiliària. Amb més de 300 anys d'experiència, és present en 16 països a través de quatre companyies, que cobreixen les seves regions operatives: Europa Continental, Regne Unit i Irlanda, Austràlia-Àsia/Pacífic i Amèrica. Entre totes aquestes compte actualment amb un patrimoni de 13.300 milions d'euros en actius en gestió. El juny de 2006, Grosvenor va obrir una seu a Madrid per assumir directament la gestió de la seva activitat al mercat immobiliari espanyol, on és present des de fa una dècada"

foto; josep maria

LES OBRES DE CORNELLÀ-PRAT.


















fotos: josep maria

LES OBRES DE CORNELLÀ-PRAT A BON RITME

























Fotos: josep maria.

dimarts, 6 de febrer del 2007




AGENDA FUTBOL BASE CAP DE SETMANA



Dissabte 10 de febrer

Sadrià

Cadet B-Granollers 14:00h.
Infantil A-Granollers 16:00h.
Aleví B-Manresa 12:00h.
Benjamí C-Arenys de Munt 15:30h.
Pre Benjamí - FP CE Júpiter 16.45h.
Cadet Femení -Vilanova i la Geltrú.18:00h.

Desplaçaments

UE Sant Andreu-Cadet A 16:00h Narcís Sala
Premià-Infantil B 13.00h. Municipal de Premià
Nàstic-Aleví A 12:00h. Anexe Nou Estadi.
Martorelles C.F-Benjamí B 15:15 Mpal. Martorelles


Diumenge 11 de febrer

Sadrià

Espanyol B-U.D. Barbastro 12:00 h.
Juvenil B-Mercantil 10:00h.
Femení B-Llers C.F. 12:00h.
Femení Base B-Sant Cugat Esports 9:30h.


Desplaçaments

FC Barcelona - Juvenil A : 16:30h.Mini Estadi del FC Barcelona
Puebla-Femení A 12:00h. Camp de Puebla de la Calzada
EF. Prat Blaug.-Benjamí A 10:30h.Mpal Can Estruch

CLASSIFICACIONS FUTBOL BASE

CLASSIFICACIÓ LLIGA NACIONAL JUVENIL Grup 7è

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA B193912342916
2 RCD ESPANYOL B183611344527
3 CE EUROPA193510543624
4 GIMNÀSTIC193310363723
5 GRANOLLERS193310364032
6 LLEIDA19318742221
7 MERCANTIL19298562925
8 TERRASSA19288472427
9 AT. GRAMANET19277662921
10 CASTELLDEFELS19266852729
11 CORNELLÀ B19257482826
12 DAMM B19246671922
13 SANT ANDREU B18236573032
14 BADALONA B19225772122
15 MANRESA191954102737
16 JÀBAC CA'N JOFRESA191644112030
17 EF PRAT BLAUGRANA191536101434
18 JOSEP MARIA GENÉ19613152049



Si guanya l'Espanyol el partit ajornat hi haurà canvi de líder.

CLASSIFICACIÓ CADET DIVISIÓ D'HONOR.



CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD. ESPANYOL174816017412
2 FC BARCELONA164816006712
3 DAMM17329533121
4 L'HOSPITALET173110162322
5 GRAMANET17309352813
6 CORNELLÀ17288442217
7 TERRASSA17268273028
8 GIRONA17236562428
9 BARRI S.CREUS 17237281826
10 BADALONA17227192135
11 SANT ANDREU171961102432
12 FE FIGUERES171543102339
13 EF OSONA171543101330
14 UE LLEIDA171334101833
15 JÀBAC CAN JOFRESA171132121539
16 CUBELLES17202151155



CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR INFANTIL


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA17511800683
2 RCD ESPANYOL16451501544
3 DAMM173410433316
4 GIRONA 17289172616
5 EUROPA17267551513
6 MATARÓ17257461520
7 CORNELLÀ16247362125
8 JÀBAC CA'N JOFRESA17247372631
9 NÀSTIC17227192036
10 GRAMANET17195482327
11 BADALONA17195482127
12 GRANOLLERS17185391527
13 FE. FIGUERES17153681436
14 MANRESA171334102041
15 EF TÀRREGA171132121030
16 SANT GABRIEL 17822131342


CLASSIFICACIÓ PREFERENT INFANTIL Grup 2ón


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL B17491610507
2 L'HOSPITALET173912323213
3 RIUPRIMER173410434230
4 BLANES17298542317
5 PREMIÀ17289173527
6 EF. GARROTXA17267552526
7 VILASSAR DE MAR17257461816
8 CORNELLÀ C17247372616
9 MANLLEU17236562227
10 GRANOLLERS B17216383228
11 TERRASSA B17204851618
12 AT BISBALENC 17185391829
13 FP EUROPA171543102235
14 G. MERCANTIL B171442111936
15 JÚPITER17923121841
16 BARRI SANTES CREUS B1761313739



CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR ALEVÍ



CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA174916109011
2 RCD ESPANYOL17461511767
3 CORNELLÀ173912323819
4 GRAMANET17299262918
5 EUROPA 17257462925
6 NÀSTIC17257462427
7 GIMNÀSTIC MANRESA17246651919
8 DAMM17226473224
9 SANT ANDREU17205571520
10 LLEIDA17206292131
11 GRANOLLERS17194762532
12 L'HOSPITALET 17195481017
13 CAN'RULL R.T. 17164491336
14 RIUPRIMER171334101447
15 EF VALLS171341121258
16 MOLLERUSSA1720215864



CLASSIFICACIÓ ALEVÍ PREFERENT Grup 2ón



CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 MANRESA17411322509
2 MERCANTIL173812235018
3 RCD ESPANYOL B 173812235222
4 GRANOLLERS B 173712144315
5 GIRONA173611334116
6 TERRASSA17329533215
7 MATARÓ173210253524
8 FE FIGUERES17237283029
9 GIRONÉS17216383037
10 FP SÁNCHEZ LLIBRE B17195482428
11 EF SANT FELIU GUIXOLS15196192467
12 RUBÍ171442111447
13 ESCOLA PIA OLOT171341121940
14 FARNERS161031121440
15 PB COLLBLANC SANTS1771412528
16 SANT GABRIEL B17721141644



En la categoria Cadet Preferent 2ón Grup, el partit entre el Sant Gabriel, i l'Espanyol es va suspendre per uns desafortunats incidents minuts abans del temps reglamentari, i per tant es tindrà que esperar a veure quina és la decisió de la FCF, amb empat a un al marcador.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M