dimecres, 7 de febrer del 2007

CORNELLÀ-PRAT









Com els darrers dies he rebut opinions e informacions contradictòries sobre les obres de Cornellà-Prat, en part culpa que en la web oficial del Club, les últimes fotos eren del 19 de gener i tot hi que ara l’han actualitzat i la darrera es del 30 de gener !!, he volgut comprovar per mi mateix, escollint una tarda a l’atzar, per veure in situ i deixar constància del que vaig veure. Hi havia excavadores, camions, lluny d’aquelles primeres fotos en que sols es veia un camió i una excavadora. Al menys ahir tarda. Quedi constància del que vaig veure amb vint fotos penjades a continuació.

Al mateix temps dir que segons va informar el RCD Espanyol a través de la seva pàgina oficial, les empreses del grup LAR i GROVESNOR signen un acord per vendre a Acciona Inmobiliària, la participació que aquestes tenien en el Centre Comercial Cornellà-Prat.

La nota es la següent:

"L'acord comporta la venda per part de Grupo Lar i Grosvenor a Acciona Immobiliària de la seva participació al centre Comercial Cornellà-El Prat

Grup Lar, Grosvenor i Acciona Immobiliària han arribat a un acord perquè aquesta última passi a fer-se càrrec del 100% del Centre Comercial Cornellà-El Prat, que té prevista la seva obertura a finals de 2009, -aproximadament 15 mesos després de la inauguració de l'estadi del RCD Espanyol de Barcelona- i actualment en construcció.


Alejandro Groizard, Director de Centres Comercials d'Acciona Immobiliària, explica que “per mitjà d'aquesta operació Acciona es fa amb el 100% d'un magnífic centre comercial a Barcelona, reforçant el nostre posicionament en aquest sector”.

Per Miguel Pereda, director de Grupo Lar “aquesta operació és un exemple de com dues empreses competidores poden col•laborar en projectes conjunts i obtenir un benefici mutu”. Aclareix Miguel Pereda que “en aquest cas Grup Lar obté un bon retorn d'inversió que podrem destinar a invertir en altres centres comercials, una àrea estratègica per a la companyia”.

Rafael Avilés, Director General de Grosvenor, també va expressar la seva satisfacció per l'acord i va recalcar que "una vegada més hem realitzat una rendible operació amb els nostres aliats de Grupo Lar. Aquesta operació representa per a Grosvenor Espanya un pas més en la seva estratègia d'anar disminuint de mica en mica el pes de la seva inversió directa en Centres Comercials per canalitzar-la a través de Sonae Sierra, participada per Grosvenor en un 50%. D'altra banda, el producte d'aquesta venda l’utilitzarem per a la promoció i inversió directes en els sectors d'oficines, parcs comercials i industrials”.

ACCIONA, líder en infraestructures, serveis i energies renovables.
ACCIONA és una de les principals corporacions espanyoles amb activitats en una vintena de països dels cinc continents en els àmbits del transport, les energies renovables, els recursos hidràulics, els serveis urbans i mediambientals, la construcció, la promoció d'habitatges i la gestió d'hospitals, entre d'altres activitats.ACCIONA IMMOBILIÀRIA s'ha convertit en una de les companyies de referència dins del sector immobiliari, amb més de 15 anys d'experiència, desenvolupant la seva activitat en dues àrees de negoci: Residencial, amb la promoció i comercialització de més de 9.000 habitatges, repartides per Espanya, Portugal, Polònia i Mèxic, i Patrimoni, que s'ocupa del desenvolupament i la gestió d'altres immobles, com oficines, hotels, apartaments universitaris, centres comercials i habitatges de lloguer.En el tercer trimestre de 2006, Acciona Immobiliària ha registrat un creixement del EBITDA del 28,5%, fins als 89 milions d'euros, el que eleva el marge EBITDA fins al 27,1%. Les vendes van arribar als 329 milions d'euros, un 3,5% més que en el mateix període de 2005. La xifra de prevendes immobiliàries es va situar en 303 milions, un 5,9% superior. ACCIONA cotitza en el selectiu índex borsari de l'IBEX-35 (ANA.MC), amb una capitalització superior als 9.800 milions d'euros.

Grupo Lar
Grupo Lar és una de les companyies immobiliàries internacionals i una de les promotores líders a Espanya especialitzada en la promoció, inversió i gestió d'actius immobiliaris. Els seus àmbits d'actuació abracen: primera residència, residència en costa, oficines, parcs d'activitats empresarials i promoció, inversió i gestió de centres comercials i d'oci. Amb més de 35 anys d'experiència en el sector, Grupo Lar és present a Espanya, Portugal, França, Alemanya, Regne Unit, Hongria, Romanesa, Polònia, Mèxic i Turquia. Grupo Lar compta amb una plantilla de més de 400 empleats i el 2005 va registrar una facturació atribuïda de 278 milions d'euros.

Grosvenor
Grosvenor és un grup internacional privat de promoció i inversió immobiliària. Amb més de 300 anys d'experiència, és present en 16 països a través de quatre companyies, que cobreixen les seves regions operatives: Europa Continental, Regne Unit i Irlanda, Austràlia-Àsia/Pacífic i Amèrica. Entre totes aquestes compte actualment amb un patrimoni de 13.300 milions d'euros en actius en gestió. El juny de 2006, Grosvenor va obrir una seu a Madrid per assumir directament la gestió de la seva activitat al mercat immobiliari espanyol, on és present des de fa una dècada"

foto; josep maria

2 comentaris:

Emilio ha dit...

Venga, que ya queda menos para la mudanza.

Josep Maria ha dit...

Hola Emilio. Eso es lo que todos deseamos, pero tengo que confesarte que se me está haciendo larguísimo como a todos. Subir a Montjuïc entre los espectaculos que nos dan, y la propia idiosincrasia del lugar es pesadísimo... A ver si ahora ya son definitivas y sin más interrupciones. Vega, saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M