dissabte, 10 de febrer del 2007

RESULTATS FUTBOL BASE

L'aleví B, no ha pogut amb el Manresa, que a més de ser el líder de la categoria, la diferència d'edat s'ha fet palesa en moments del joc. Tot i això l'Espanyol ha pogut empatar (sobre tot en una molt clara ocasió), així com el conjunt visitant ampliar la diferència.

En canvi, el Cadet B, de Ramón Guerrero no ha tingut cap tipus de problema en derrotar al Granollers per 8-0 amb hat trik de Sani, que ha sortit a la segona part.

Molt més del previst ha patit l'Infantil A per derrotar al Granollers, que s'ha avançat en el marcador en la primera ocasió que ha dispossat. Els visitants han portat molt de perill en el joc aèri, a pilota parada. Joan Àngel amb un gran llançament de falta a empatat l'encontre. A la segona part amb dos gols (Xavi, i Joan Ángel) l'Espanyol ha sentenciat un encontre que en diferents fases del mateix, ha perillat i molt la victòria, que permet seguir al líder sense que sen'vagi més dels pericos en la classificació.

Gran victòria de l'Alevía A a Tarragona per 0-5, i el Infantil B, que sols ha deixat escapar dos punts en tota la temporada ha tornat a guanyar a domicili a Premià.

Sense problemes els dos equips més menuts que han jugat avui a la Ciutat Esportiva, que s'han desfet dels seus rivals amb contundència.

El cadet femení ha golejat deu a zero al Vilanova, amb gols de Eva, Anglada, Eva, Cris, Nerea, Maria, Maria, De la Cruz, Anna, Montse.

fotos; josep maria. Imatges de l'Aleví B, del Cadet B, i el moment en que el Infantil A aconsegueix marcar el gol de la victòria i els seus jugadors ho celebren.