dissabte, 27 de setembre del 2008

RESULTATS

AGENDA FUTBOL BASE

24/28 SETEMBRE 2008

DATA

EQUIP

RIVAL

PARTIT / CAMP

HORA

28 SE

Espanyol B

C. E. L'Hospitalet

Lliga.Mpal. de l'Hospitalet

1-1

24 SE

Combinat

C. D. Chacarita

Inauguració Gespa Camp. Mpal. Pont Marina

1-5
28 SE

Juvenil A

C.D. San Francisco

Lliga. Son Fuster (Palma M.)0-0
28 SE

Juvenil B

C.D. Unificació Bellvitge

Lliga. Ciutat Esp. Sadrià

3-1

27 SE

Cadet A

UD At. Gramanet

Lliga. Ciutat Esp. Sadrià

2-0

27 SE

Cadet B

Ud. At. Gramanet

Lliga. Nou Mpal. Sta. Coloma

3-2

27 SE

Infantil A

C. E. Mercantil

Lliga. Ciutat Esp. Sadrià3-1
28 SE

Infantil B

F.P. Sánchez Llibre "B"

Lliga. Mpal. Premià de Dalt

0-3

27 SE

Aleví A

C.E. L'Hospitalet

Lliga. Mpal. de l'Hospitalet

0-8

27 SE

Aleví B

UFB. Jàbac i Terrassa

Lliga. Ciutat Esp. Sadrià

2-1

27 SE

Benjamí A

UFB. Jàbac i Terrassa

Lliga. Ciutat Esp. Sadrià8-0
27 SE

Benjamí B

U.E. Rubí "A"

Lliga. Ciutat Esp. Sadrià7-0
27 SE

Benjamí C

C.D. Montgat

Lliga. Mpal. Montgat2-7
27/28

Prebenjamí

Granollers, Mataró, Damm, Gramanet, Sants, Sta. Agnes.

Torneig Santa Agnès de Malanyes. S/C
27 SE

Femení C

C.E. Xaica "A"

Lliga. Mpal. Vall d'Hebron2-3
27 SE

Infantil-Al. A Fem.

C. E. Sabadell F.C.

Amistós. Ciutat Esp. Sadrià7-0
27 SE

Infantil-Al. B Fem.

C. F. Palautordera

Amistós. Ciutat Esp. Sadrià5-1




Femení Aleví B: 5 - CF Palautordera: 1
El Femení Infantil B, ha guanyat per 5-1 en amistós disputat aquest matí a la Ciutat Esportiva de Sadrià al Palautordera, en el primer encontre disputat en feu blanc i blau dels disputats en la pretemporada. el resultat es pot considerar curt a tenor de les ocasions, i els gols han estat marcats per Marta, Celia, Judith, i en dues ocasions per Ari.
Han jugat: Noelia, Sandra, Flor, Catahysa, Queralt, Ari, Mart, Alba, Judith, Ceci, Nicole, Celia, i Meritxell.

TRIOMF MOLT TREBALLAT DEL CADET "A"










RCDE CADET "A": 2 - UD AT. GRAMANET: 1


Triomf del Cadet A sobre la Gramanet
El RCD Espanyol Cadet ha vençut a la UD At. Gramanet per dos a zero en un partit molt complicat en el que l’equip colomenc i una fatal decisió arbitral han posat l’encontre coll amunt.
Al segon temps, amb el primer gol, l’Espanyol ha estat superior i ha vençut amb tot mereixement.

Igualtat, fins que l’àrbitre decideix actuar
Domini altern, amb quelcom més de perill per part espanyolista, com una falta llençada per Quiles que el meta ha blocat, o una ocasió de Joan Angel en el que el seu remat rebota en un defensor.

La jugada clau d’aquest primer temps, ha estat un contracop visitant en el que el col•legiat ha estimat que la caiguda de l’atacant ha estat punible, i ha assenyalat penal i posteriorment expulsió de Marc Molina, incomprensiblement ja que la jugada ha estat protagonitzada per Jaime. Sigui el que sigui el que hagi passat després, el cas és que l’Espanyol ha tingut que jugar amb un home menys durant els 24 minuts que mancaven del primer temps i els quaranta del segon.

German, crack...
El meta perico, demostrant que el Cadet té a bons paradors de penals (Víctor Cocera també va destacar la passada temporada en aquesta faceta), ha aturat el primer llançament del dorsal disset de la Grama, i quan ja tothom veiem el gol al quedar morta la pilota i tenir tots els números de ser afusellat, ha protagonitzar una gran intervenció fent-se amb l’esfèrica en segona rematada.

Joan Angel obre la llauna
Al minut catorze del segon temps, el mitja punta dretà espanyolista ha xutat amb la fortuna que el meta no ha sabut blocar bé i ha acabat tenint que recollir la pilota de dins la porteria; errada que li ha costat cara al seu equip, tant mateix, com la del segon gol espanyolista tres minuts després on una jugada embolicada dins l’àrea acaba amb un rebuig dins l’àrea petita que colpeja a les cames de Víctor Álvarez amb tanta mala fortuna per els colomencs que el rebuig acaba introduint-se dins la porteria pel pal contrari.

L’Espanyol amb fortuna, però amb un jugador menys, havia sentenciat l’encontre; posteriorment gaudiria de bones ocasions per incrementar el compte, però errant en la definició.

Una gran passada de Rufo a Gerard que encarant al porter remata creuat i per molt poc se’n va fora el seu xut fregant el pal contrari quan ja estava batut el porter. Rubén Herraiz “Rufo” també ha tingut varies ocasions, però en una d’elles s’entreté un pel massa i dona temps per que li taponin el seu possible xut, i una altre en els darrers minuts conseqüència d’un gran contracop conduït per Joan Ángel que li passa en profunditat, però de nou el menut davanter perico no pot xutar en condicions, al no anar massa ràpid.

Abans, però, Joan Ángel davant el porter a un parell de metres del pal, fica la bota lo just anticipant-se i la pilota rebotada en el porter es a punt de ficar-se de nou dins, sortint fregant el pal.

La Gramanet, té una bona ocasió per escurçar distàncies en el marcador, però de nou Germán, ho evita reaccionant molt bé davant el remat a boca de canó.

RCD Espanyol: Germán; Jaime, Nil Victória, Marc Molina, Victor Álvarez, Quiles, Jandro, Joan Ángel, Gerard, Sergi Darder, Gil.
També han jugat David, Hector, Jorge, Rufo, Ivan, Xavi Solé.

Gols: 1-0, Joan Angel, m. 54; 2-0, Víctor Álvarez, m. 57.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Primer encontre de lliga del Cadet de Divisió d'Honor del RCD Espanyol i UD. At. Gramanet. Matí assolellat, de temperatura pràcticament estiuenca.

divendres, 26 de setembre del 2008

RCD ESPANYOL - FC BARCELONA:
DARRER DERBI DE LLIGA A MONTJUÏC

El RCD Espanyol afronta el derbi de demà a l’Estadi Olímpic de Montjuïc, el que esperem tots sigui el darrer a la muntanya de Montjuïc, amb vuit baixes, cinc d’elles a la defensa. A les ja sabudes de David García, Marc Torrejón, Lacruz, Ivan de la Peña, Rufete, cal afegir a Finnan i Valdo, com a resultat que va deixar l’encontre davant el Sevilla i a Berenger que continua una jornada més recuperant-se de la lesió que es va produir el partit davant el Getafe).

Per aquest matx de la màxima, “Tintín” Márquez ha convocat als següents divuit homes (tots els disponibles a excepció del tercer porter Javi Ruiz); es a dir, Kameni, Cristian Álvarez, Sergio Sánchez, Dani Jarque, Nico Pareja, Chica, Moisés, Roman, Oscar Sielva, Ángel, Lola, Julián, Coro, Nene, Luis García, Jonathan, Callejón i Tamudo.

Per part visitant, Pep Guardiola ha convocat per el derbi als següents homes: Valdés, Pinto, Alves, Puyol, Piqué, Márquez, Abidal, Busquets, Touré Yaya, Keita, Xavi, Gudjohnsen, Iniesta, Pedro, Bojan, Messi, Henry, i Eto’o.

L’encontre un cop més, donarà començament a les 22.00 hores, mentre que el col·legiat encarregat de xiular el matx, serà Medina Cantalejo, del comitè andalus, el mateix que va dirigir la final del 2006 de la Copa del Rei al Bernabeu, que l’Espanyol s’adjudicar.

dijous, 25 de setembre del 2008

GOLEJADORS

PRIMER EQUIP.ESPANYOL "B".JUVENIL "A".
LUIS GARCÍA2LUISMI5ÁLVARO3
SERGIO SÁNCHEZ1MATAMALA 4MARC MAS 2
JAVI MÁRQUEZ2CHULI1
IVAN DÍAZ1CABALLÉ1
GUILLEM CREUS1TONI CUNILL1
VÍCTOR RUIZ1PERE1
ERIC PLA1



JUVENIL "B".FEMENÍ "A".FEMENÍ "B".
GABRI2ADRIANA2RAQUEL CORRAL1
PABLO1CAROL MIRANDA1CAROL PÉREZ1
..CORREDERA1DEBORA1
..MARTA TORREJÓN1..
..NOEMÍ1..

SEVILLA FC: 2 - RCD ESPANYOL: 0: PRIMERA DERROTA.



L’Espanyol perd la imbatibilitat a Sevilla.
Ha sorprès molt Bartolomé Márquez amb l’alineació que ha presentat al Sánchez Pizjuán per enfrontar-se a un Sevilla que tot i que no està en el millor dels seus moments, si que continua sent el Sevilla... Un centre del camp inèdit amb Sielva, Lola i Ángel no semblava a priori suficientment qualificat per fer quelcom més que defensar l’inicial zero a zero.

Amb tot, s’ha de dir que els espanyolistes han lluitat, s'han deixat la pell sobre el camp, i s’han defensat amb molt d’ordre e inclòs s’han pogut avançar en el marcador en l’ocasió més clara del primer temps que ha gaudit Luis García, molt sacrificat en banda esquerra i en tasques defensives, luxe aquest que no sap qui escriu aquestes línies si l’Espanyol s’ho pot permetre, màxim quan Raul Tamudo no ha viatjat amb l’equip per decisió tècnica.

En defensa ha sobresortit altre cop Pareja, (que com a creu, surt a targeta per partit), en el primer temps, l’Espanyol ha contracolpejat amb Valdo per banda dreta com a protagonista. L’Espanyol s’ha tret el domini dels primers instants i no passava cap mena de problemes en defensa on actuava amb molta solvència, a excepció de dues jugades (una penetració de Capel, tallada per Pareja, i una de Navas, amb gol anul•lat a Kanouté per clar fora de joc). A més, en les bandes amb superioritat numèrica gràcies a l’ajut dels segons homes, l’Espanyol mantenia a ratlla als perillosos Capel i Navas.

La primera adversitat ha estat quan Finnan, ha tingut que abandonar el terreny de joc lesionat, i ha hagut de ser substituït per Chica, que tot i que ha complit lo millor que ha sabut, ha coincidit amb una millora en el joc del Sevilla que ha començat a entrar per bandes.

Els darrers minuts del primer temps, l’Espanyol s’ha tret el domini de sobre i ha gaudit de l’ocasió del partit: Gran contracop de Valdo, que passa a Ángel, i aquest obre a l’esquerra on Luis xuta per sobre creuat, quan podia haver controlat i encarat a Palop.

Maresca marca, i l’Espanyol a contracorrent no té ocasions per empatar
Una desgraciada jugada en la que el remat de cap de Maresca acaba estavellant-se al pal i el rebot colpeja en el propi Kameni, amb la mala fortuna que acaba endinsant-se en la seva porteria.

Aquest gol trenca tot els plans previstos per “Tintín”, i l’Espanyol té que obrir-se per intentar l’empat, fet que aprofitarà el Sevilla per sentenciar el matx en un dels molts contracops que gaudirà.

En canvi, l’Espanyol seguirà mostrant una ineficàcia en la construcció en el mig del camp, amb moltes pèrdues de pilotes producte de passades erràtiques, i sobre tot una falta alarmant de decisió a l’hora de xutar a porta en les immediacions de l’àrea de Palop.

Pareja contusionat (acabarà l’encontre) dispara encara més les alarmes. Kameni salva el segon en un contracop rebutjant el remat de Navas. A falta de cinc minuts per el final, Chevanton deixa llest l’encontre al aprofitar una centrada de Navas. Encara el Sevilla podria haver aconseguit el tercer en temps d’afegit si no per que Kameni, ho ha evitat rebutjant amb la cama, el remat de Luis Fabiano. Per més, inri, Valdo tampoc ha pogut acabar el partit, lesionat, deixant l'equip amb deu en els instants finals.


Fitxa Tècnica:
Sevilla FC: Palop, Mosquera, Navarro, Squillachi, Escudé, Maresca, Duscher, Navas, Capel, Fabiano, Kanouté.
Crespo per Mosquera, m. 58; Romaríc, per Maresca, m. 72; Chevanton per Kanouté, m. 80

RCD Espanyol: Kameni (7); Sergio Sánchez (7), Pareja (8), Jarque (7), Finnan (6), Oscar Sielva (5), Lola (3), Ángel (4), Valdo (7), Luis García (4) i Jonathan (4).
Chica (5) per Finnan, m. 32; Callejón (5) i Moisés (4) per Lola i Sielva respectivament, m.

Àrbitre: Carlos Velasco Carballo, del col•legi madrileny. Força malament. Ha perdonat una targeta clara a Sergio Sánchez, però en canvi ha mostrat targes a Valdo i a Luis totalment injustes. Ha anul•lat un gol al Sevilla per clar fora de joc. No ha estat afortunat en la no senyalització d’algunes faltes en contra dels locals, i potser alguna dins l’àrea sevillista. Targetes a Angel, m. 37, Luis, m. 41, Valdo, m. 45, Sielva, m. 52, Chica, m. 56, Pareja, m. 59 per part espanyolista i a Mosquera, m. 39, Luis Fabiano, m. 71 i Fernando Navarro, m. 88. Ha expulsat al preparador físic espanyolista, Pedrero.

Gols: 1-0: Maresca, m. 57; 2-0 Chevanton, m. 85.

Incidències: Estadi Sánchez Pizjuán de Sevilla. Quarta jornada del campionat de lliga.

dimecres, 24 de setembre del 2008

SEVILLA-ESPANYOL: 22:00 h.
PROVA DE FOC ABANS DEL DERBI



El RCD Espanyol s’enfrontarà aquesta nit a un Sevilla a només dos punts en la classificació, en un partit en el que el conjunt espanyolista l’afronta estant amb els mateixos punts que el líder de la lliga i els dos equips més que es troben per sobre del conjunt de Márquez.

Vint homes ha convocat el tècnic del Sevilla, dels que dos hauran de ser descartats abans de l’encontre: Palop, Javi Varas, Mosquera, David Prieto, Escudé, Squillaci, Crespo, Fernando Navarro, Drago, Romaric, Fazio, Maresca, Duscher, Jesús Navas, Acosta, Diego Capel, Kanouté, Chevantón, Luis Fabiano i De Mul.

Per la seva banda, Bartolomé Márquez ha convocat als següents homes per el partit d’aquesta nit: Kameni, i Cristian Álvarez com a porters i com a jugadors de camp, Finnan, Nico Pareja , Chica, Sergio Sánchez, Jarque, Moisés, Lola, Àngel, Oscar Sielva, Nené, Román, Valdo, Callejón, Luis García, Coro, i Jonathan Soriano. Raul Tamudo es quedarà en Barcelona, “agafant aire” com va dir Márquez, per el no menys important encontre de dissabte davant l’etern rival.


Set victòries periques en camp del Sevilla
En el històric d’enfrontaments entre Sevilla i Espanyol a terres andaluses, cal dir que el balanç es força positiu pels els sevillans que s’han emportat 43 triomfs en 60 partits, obtenint el quadre espanyolista 7 victòries i 10 empats. El saldo de gols és de 123 a 51 favorable als locals.

Repassant aquestes set victòries, cal dir que la primera va ser a la sisena ocasió que visitava en partit oficial de lliga l’Espanyol ,Sevilla: Un 26/03/44 guanyava per 1-2 amb gols de Jorge i Vidal, en la temporada 1943/44. La segona victòria arribar un 10 d’octubre de 1948 en guanyar per 0-3 al conjunt hispalense amb gols de Rosendo Hernando, Panades i Calvo.
La tercera, en la dècada dels cinquanta, va ser un 3 de novembre del 1957 per la mínima amb gol de Vilchez. Per zero a dos, obtenir l’Espanyol el quart triomf un 16 de gener de 1966 amb dos gols del delfin Amas.

Les tres darreres, han estat amb Camacho com a entrenador (14/10/95) amb gols de Lardín i Urzaiz en dues ocasions, amb Brindisi com a tècnic, el 26 de setembre de 1999 per 0-2 amb gols de Galca de penal i de Benitez, i la darrera, la que tots recordareu, el 2-3 al Pizjuan, on el conjunt entrenat per Ernesto Valverde, va guanyar als andalusos amb gols d’Angel, Luis, i quan l’empat a dos semblava imperar, o pitjor encara un hipotètic i merescut per part del Sevilla tercer gol, Raul Tamudo va establir el 2-3 sorprenent i contra tot pronòstic.

L’encontre serà xiulat per Carlos Velasco Carvallo, del col•legi madrileny, auxiliat en bandes per Roberto Alonso i Enrique Andrés Samper i donarà començament a les deu de la nit, sent transmès en directe per la Sexta i per Televisió de Catalunya amb el “show” un cop més del canal autonòmic, que donarà el primer temps per CANAL 33 i el segon període per TV3.

UN COMBINAT ESPANYOLISTA EN LA INAUGURACIÓ DE LA GESPA DEL CAMP DE MARINA








CD CHACARITA: 1 - RCD ESPANYOL: 5

(Compleix Esportiu Fort Pienc, Pont de Marina: Josep Maria)

Un combinat del RCD Espanyol format per jugadors de l’Espanyol B, i del Juvenil A, amb varis a prova, han disputat un encontre amistós davant el CD. Chacarita, dins els actes d’inauguració de la nova gespa artificial del Camp de Futbol del Pont de Marina.

El resultat, anecdòtic sempre en aquests casos, ha reflectit la major qualitat tècnica dels blanc i blaus que han obtingut el triomf per un clar i curt 1-5 davant un conjunt, el local, que milita al grup onzè de la Segona Territorial Catalana.

El primer gol perico ha tingut lloc als quatre minuts amb un remat de cap de Daniel Eze, a centre per l’esquerra de Tarrés. L’autor del gol podria haver augmentar la diferència en el marcador si no hagués rematat malament quan ho tenia tot a favor després d’una internada i passada de Adrià Tuneu.

Els locals han plantat cara i han xutat amb un llançament de falta que ha blocat Víctor. Una vaselina de Tarrés se n’ha anat per sobre el travesser. La gran ocasió del Chacarita ha estat a càrrec del dorsal set, que ha fet varis retalls i ha xutat a porta estavellant-se la pilota a l’exterior de la xarxa en una ocasió per assolir l’empat.

Als darrers instants del primer temps, Daniel Eze ha aconseguit el segon després que amb una errada del porter local, Austin l’interceptés la pilota al meta, i el rebuig anés al bigoleador en la matinal d’avui, festivitat de la Mercè a Barcelona.

En el segon temps, l’Espanyol ha aconseguit el tercer amb una rematada creuada de Toneu, que si ha arribat a l’esfèrica, després que la internada de Javi Cantero derivés amb una centrada a la que no arribar Eze.
Abans, Brachi, de llançament de lliure directe ho ha provat, sortint la bola fregant l’escaire.

Els locals han escurçat distàncies en una jugada amb possible fora de joc (no hi havia jutges auxiliars, motiu pel que el col•legiat ho tenia força difícil per pronunciar-se).

Austin ha errat clamorosament una ocasió quan es trobava lliure de marca dins l’àrea rematant desviat...

Brachi, aquest cop si, ha clavat l’esfèrica a l’escaire en un llançament de falta a centímetres de la frontal de l’àrea de càstig.
El col•legiat ha anul•lat dues jugades de gol (una per bàndol) per fora de joc. Els locals haguessin pogut marcar després d’una errada de Mozo en el rebuig, però Alberto Catalán ho ha evitat blocant el innocent xut. Dani Nieto no ha aprofitat una passada de la mort de Javi Cantero, xutant al porter.

Austin ha tancat el compte golejador dels espanyolistes de xut creuat que no ha pogut impedir el porter tot i tocar lleugerament la pilota.

RCD Espanyol: Víctor: Bonilla, Yago, Álvaro Vega, Cantero, Albert García, Adrià Tuneu, Harrisson Uche, Austin Henry, Daniel Eze i Jordi Tarrés.
Han sortit al segon temps: Brachi, Catalán, Albert Mozó, Manu Molina i Dani Nieto.

Gols: 0-1: Eze; 0-2: Eze; 0-3: Tuneu; 1-3; 1-4 Brachi; 1-5: Austin.

Incidències: Camp Municipal de Fort Pienc, Barcelona. Estrena de la nova gespa, amb la presència del President de la FCF, el soci culé, senyor Ricard Campoy, i del staff tècnic del RCD Espanyol, encapçalat per Herrera, Josep Manel Casanova, Ramon Guerrero, Pepín Cabezas entre altres. Josep Clotet era el tècnic del conjunt espanyolista. Bona temperatura, matinal assolellada.



dimarts, 23 de setembre del 2008

AGENDA

AGENDA FUTBOL BASE

24/28 SETEMBRE 2008

DATA

EQUIP

RIVAL

PARTIT / CAMP

HORA

28 SE

Espanyol B

C. E. L'Hospitalet

Lliga.Mpal. de l'Hospitalet

12:00

24 SE

Combinat

C. D. Chacarita

Inauguració gespa Camp. Mpal. Marina

11:00
28 SE

Juvenil A

C.D. San Francisco

Lliga. Son Fuster (Palma M.)12:00
28 SE

Juvenil B

C.D. Unificació Bellvitge

Lliga. Ciutat Esp. Sadrià

10:00

27 SE

Cadet A

UD At. Gramanet

Lliga. Ciutat Esp. Sadrià

12:00

27 SE

Cadet B

Ud. At. Gramanet

Lliga. Nou Mpal. Sta. Coloma

18:00

27 SE

Infantil A

C. E. Mercantil

Lliga. Ciutat Esp. Sadrià16:00
28 SE

Infantil B

F.P. Sánchez Llibre "B"

Lliga. Mpal. Premià de Dalt

14:30

27 SE

Aleví A

C.E. L'Hospitalet

Lliga. Mpal. de l'Hospitalet

11:15

27 SE

Aleví B

UFB. Jàbac i Terrassa

Lliga. Ciutat Esp. Sadrià

14:30

27 SE

Benjamí A

UFB. Jàbac i Terrassa

Lliga. Ciutat Esp. Sadrià15:30
27 SE

Benjamí B

U.E. Rubí "A"

Lliga. Ciutat Esp. Sadrià16:45
27 SE

Benjamí C

C.D. Montgat

Lliga. Mpal. Montgat12:30
27/28

Prebenjamí

Granollers, Mataró, Damm, Gramanet, Sants, Sta. Agnes.

Torneig Santa Agnès de Malanyes. S/C
27 SE

Femení C

C.E. Xaica "A"

Lliga. Mpal. Vall d'Hebron15:00
27 SE

Infantil-Al. A Fem.

C. E. Sabadell F.C.

Amistós. Ciutat Esp. Sadrià10:00
27 SE

Infantil-Al. B Fem.

C. F. Palautordera

Amistós. Ciutat Esp. Sadrià11:00

EL FEMENÍ "C" HA COMENÇAT
MOLT BÉ, A PRIMERA CATALANA

RCD ESPANYOL C : 4 - UE RUBÍ: 1

Gran partit en la Ciutat Esportiva de Sant Adrià en el camp tercer, en el que s’enfrontaven la UE Rubí, equip descendit de la Lliga Nacional, amb el seu objectiu de pujar de categoria amb algunes baixes com la seva portera, i el nostre equip femení C, que va assolir l’ascens de categoria, i que vol consolidar-se en aquesta nova categoria de Primera Catalana, guanyant de moment els dos encontres disputats.


El partit va començar amb domini altern. Però les rubinenques eren les que tenien més possibilitats de marcar. La clau va ser el primer gol perico, gran tret del dorsal nou, Eva, que la portera vallesana la rebutja amb un espectacular vol, però la pilota queda ala dorsal onze, Linda, que tot sola introdueix la pilota a plaer.

Les espanyolistes després van tenir un domini absolut fins al descans. La blanc i blava Eva, en una gran jugada personal va entrar dins l’àrea i escairada a l’esquerra va disparar ajustat al pal dret. El tercer gol el va marcar Eva tot sola fent una vaselina a la portera rubinenca.


Linda, marcar de manera similar amb una vaselina, el quart. A la segona part, el domini espanyolista va continuar amb oportunitats per arrodonir encara més la golejada, però una errada de la portera blanc i blava que li passar la pilota a una davantera visitant va servir per aconseguir el gol del Rubí.

El partit va acabar amb domini visitant, sense que traguessin profit del mateix, sortint golejat per 4-1.


Crònica cedida per José Carrera, al que li agraïm profundament el seu interès vers el RCD Espanyol.


CLASSIFICACIÓ PRIMERA CATALANA Grup 1er.

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

F.C. CERDANYOLA DEL V.

6

2

2

0

0

12

3

2

R.C.D. ESPANYOL "C"

6

2

2

0

0

6

1

3

C. D. SANT GABRIEL "B"

6

2

2

0

0

5

2

4

U. E. SANT ANDREU

4

2

1

1

0

4

1

5

F. F. TORROELLA

4

2

1

1

0

2

1

6

C. E. XAICA

3

2

1

0

1

1

0

7

C. F. VILANOVA I LA G.

3

2

1

0

1

2

2

8

C. D. POLVORITENSE LA MARINA

3

2

1

0

1

3

3

9

C. E. EUROPA "B"

3

2

1

0

1

5

2

10

A.E.ACADEMIA F. DE CATALUNYA

3

1

1

0

0

3

2

11

FUND. ESP. At. VILAFRANCA

3

1

1

0

0

1

0

12

P. BARC. ANGUERA

0

0

0

0

0

0

0

13

U.D. SALOU

0

1

0

0

1

0

1

14

S. E. AEM

0

1

0

0

1

1

2

15

C. F. REUS DEPORTIU

0

2

0

0

2

4

7

16

U. E. RUBI

0

2

0

0

2

3

8

17

ESCOLA ESP. GUINEUETA

0

2

0

0

2

1

6

18

U.D. VILADECANS

0

2

0

0

2

1

12

CERDANYOLA VALLES: 2 - RCD ESPANYOL FEMENI BASE B : 9

El conjunt infantil aleví B del RCD Espanyol va obtenir una gran victòria davant el Cerdanyola per 2-9 en l’amistós que es va disputar aquest cap de setmana. Les de José Reina van derrotar a un conjunt que mai es va donar per vençut, i que inclòs es van avançar en el matx.

Les blanc i blaves van saber reaccionar i van donar-li la volta al marcador, amb dos gols d’Alba i dos de Nicole, dos més de Celia, un de Marta, de Judith i d’Ari.


RESULTAT SORPRENENT DEL JUVENIL B

Dissabte a les instal•lacions del Premià es va produir la primera derrota de l´equip espanyolista per 5 gols a cero.
Als dotze minuts de la primera part el marcador ja reflectia un 2 a 0 favorable al Ricoh Premià, resultat amb el que es va arribar al descans.

Alineació:
Edgar, Cristian, Llorach, Jose Carlos, Clerc, Montcusi, Gabi, Sani, Mur, Edu i Nierga.

A la segona part van jugar: Toti, Pablo, Alberto, Tello i Ruben.




CLASSIFICACIÓ LLIGA NACIONAL JUVENIL

.CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

C.F. DAMM "B"

9

3

3

0

0

10

1

2

U.E. SANT ANDREU

7

3

2

1

0

7

2

3

F.C. BARCELONA "B"

6

2

2

0

0

7

0

4

C.E. PREMIÀ

6

3

2

0

1

6

3

5

U.E. CASTELLDEFELS

6

3

2

0

1

4

4

6

C. MERCANTIL

5

3

1

1

1

5

4

7

REUS DEPORTIU

4

3

1

1

1

5

3

8

U. E. CORNELLÀ "B"

4

3

1

1

1

4

4

9

C.F. BADALONA "B"

4

3

1

1

1

1

2

10

R.C.D. ESPANYOL "B"

4

3

1

1

1

3

6

11

C.E. MANRESA

3

3

1

0

2

3

5

12

A.E.C. MANLLEU

3

3

1

0

2

5

8

13

C.E. EUROPA "B"

3

3

1

0

2

4

8

14

C. GIMNÀSTIC

2

3

0

2

1

4

5

15

TERRASSA C.F.

2

3

0

2

1

1

4

16

UNIFICACIÓ BELLVITGE

1

3

0

1

2

3

5

17

A.E. PRAT

1

3

0

1

2

2

5

18

BORDETA DE LLEIDA

1

2

0

1

1

1

6

PRESENTACIÓ OFICIAL DELS EQUIPS DE L'ESCOLA DE FUTBOL SALA DE LA PBB DE SANT JOAN DESPÍ








(Camp Municipal de Les Planes, Sant Joan Despí: Josep Maria)

Aquest diumenge al Camp Municipal de Les Planes de Sant Joan Despí, abans de la disputa de la Final del VIIIè Torneig Joan Babot de futbol infantil, va tenir lloc la presentació oficial dels equips de l’Escola de Futbol Sala de la Penya Blanc i Blava de Sant Joan Despí.

Un a un, van anant sortint tots els equips que formen l’Escola, a la gespa sintètica del Mpal. de les Planes, amb els seus tècnics, i per acabar va tenir lloc una foto conjunta de tots els nens i nenes de l’Escola. També va tenir lloc el mateix diumenge una foto de família de la Penya Blanc i Blava de Sant Joan Despí, com a colofó del Torneig Joan Babot, en aquesta especial edició d’enguany que coincideix amb els actes de commemoració del 25è aniversari d’aquesta ambaixada perica al Baix Llobregat.

Dins la perfecta organització, i el gran nivell del torneig que vàrem presenciar, l’únic excepció va ser el resultat final del mateix, però això com es obvi, ja no depèn dels homes i dones de la Penya Espanyolista de Sant Joan Despí si no d’això anomenat futbol i del caprici de la piloteta...

Sentiment Perico va cobrir amb tota la seva extensió els actes i com no podia faltar, us oferim les fotografies de les plantilles de l’Escola com a agraïment a totes aquelles penyes espanyolistes que col•laboren en el aspecte formatiu de la infància i la joventut a la nostra terra, e intenten inculcar valors diferents en una societat on sembla prevaler aspectes com a apuntar-se sempre a cavall guanyador, els diners fàcils, créixer a l’ombra del poder, en comptes dels valors de l’esforç, la solidaritat, la dedicació i la pluralitat en coses tan senzilles com per exemple, escollir un club de futbol
.

dilluns, 22 de setembre del 2008

ELS QUIXOTS ORGANITZEN
UNA PUJADA A MONTSERRAT

Comunicat dels Quixots Blanc –i- Blaus.

“Els Quixots Blanc-i-blaus convoquen una Trobada de socis, seguidors i amics del RCD ESPANYOL a MONTSERRAT, lloc emblemàtic de la nostra Terra.

Serà el proper diumenge dia 5 d’octubre.
La pujada al Monestir és lliure i d’acord amb les possibilitats de cada persona. S’hi pot arribar en cotxe, moto o tren.

A l’estació de Barcelona –Plaça d’Espanya hi ha trens dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a Montserrat cada hora de les 8:36 h. La líniea R5 (Barcelona-Manresa) té enllaç amb les estacions de l’aeri de Montserrat i el Cremallera de Montserrat.

La nostra intenció és que tot aquell a qui li agradi caminar i no li faci res “suar la samarreta” ens acompanyi en la pujada a peu des de Monistrol de Montserrat. Volem veure un riu de samarretes blanc – i – blaves i aconseguir “fer el Cim” per donar-li gràcies a la Verge de Montserrat que “Som de l’Espanyol”.

Per tal de fer la caminada, us citem a les 9 del matí a l’esplanada del pàrking d’autobusos de l’estació del Cremallera de Monistrol Vila. Sortirem creuant el poble de Monistrol i pujarem pel “camí de les Canals”. El recorregut és aproximadament de 2 hores.

Per els que hi ho desitgin, durant la Missa de les onze dle matí llegirem un text de presentació i farem entrega d’una ofrena a la Verge.

Acabada la cerimònia, sobre un quart d’una, ens concentrarem tots a la Plaça Gran, davant del Museu, per fer-nos la foto de família i donarem per acabat l’acte “

Per més informació podeu contactar amb els telèfonos...
T. Guasch. 630 476 849
J. Pursals. 649 347 209
J.M. Pastor 646 163 449

Quixots Blanc–i–Blaus.

ÈXIT DE L'ATLETISME BLANC I BLAU

YOUNES GUANYA LA CURSA DE LA MERCE


El atleta blanc-i-blau El Mustafá Younes, amb un temps de 30:20, ha sigut el vencedor absolut de la “Cursa de la Mercè”, disputada pels carrers de Barcelona amb un recorregut de 10 quilòmetres i amb una participació record de 9.000 corredors, L'Acalde de Barcelona, Jordi Hereu ha donat el tret de sortida.
A 33 segons de l’atleta espanyolista s'ha classificat l’atleta del FCBarcelona Pol Guillém, guanyador de la edició 2005 i Mario Mazana del Reus Ploms amb un temps de 31.03 ha sigut el tercer classificat.
El Mustafa Younes la passada edició va ser segon classificat, on també va participar Driss Lakhouja i Isabel Eizmendi que van ser els guanyadors de la cursa.


Classificació 10 Qm Cursa de la Mercè

1 Mustafa Younes 30:20 A. BLANC I BLAU
2 Pol Guillén 30:53 FC BARCELONA
3 Mario Mazana Neriz 31:03 C.N. Reus Ploms



Campionat d’Espanya de Mitja Marató


Brillant actuació de l’atleta blanc-i-blava a la capital castellana de Valladolid, on s'ha disputat el Campionat d’Espanya de Mitja Marató i on Teresa Pulido ha pujat al caixó amb tercera posició, i realitzant la seva millor marca personal de la temporada amb un temps de 1h14’11.

L’atleta que en tot moment ha estat lluitant per les medalles ha pogut aguantar tots els canvis de ritme que ha realitzant la guanyador i Campiona d’Espanya Ysenia Centeno que ha realitzat un temps de 1h10’17, la segona atleta classificada Azucena Diaz amb un temps de 1h12’34.

Joan Montserrat.

EL JUVENIL GUANYA
A LA DAMM PER 4-1

Foto d'arxiu. Segon triomf de l'equip de Ramon Guerrero.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol Juvenil A: Dinu, Raúl (Lucas, min.46), Mozo (Pere, min.32), Toni, Ángel, De Val, Caballé, Sergio, Max, Álvaro (Crous, min.46) i Pla (Mas, min.72).

CF Damm: Tusca, Moya, Payán, Osuna, Jesús, Víctor, Quim, Rubén (Saddik, min.69), Grasa, Cuenca (Marçal, min.84) i Romero (Vicente, min.74).

Gols: 1-0: Caballé (min.18); 1-1: Cuenca (min.32); 2-1: Pla (min.59); 3-1: Pere (min.80); 4-1: Mas (min.90).

Àrbitre: Sr.Tomás Bauló (C.Catalán). Ha amonestat als locals Mozo (min.28) i Toni (min.78), i als visitants Rubén (min.43) i Vicente (min.83).

Incidències: Uns 500 espectadors a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

del Besós.

Més informació: www.rcdespanyol.cat



CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

F.C. BARCELONA

9

3

3

0

0

7

3

2

R.C.D. ESPANYOL

6

3

2

0

1

10

4

3

REAL MALLORCA

6

3

2

0

1

7

4

4

DAMM C.F.

6

3

2

0

1

5

6

5

S. D. LA SALLE

5

3

1

2

0

7

3

6

U.D. CORNELLÀ

5

3

1

2

0

6

3

7

UD. AT. GRAMANET

4

3

1

1

1

6

9

8

C.D. FERRIOLENSE

4

3

1

1

1

3

3

9

PENYA ESP. CIUTADELLA

4

3

1

1

1

6

10

10

U.E. LLEIDA

4

3

1

1

1

4

4

11

C.F. BADALONA

3

3

1

0

2

4

6

12

C.E. EUROPA

3

3

1

0

2

4

5

13

GIRONA F.C.

3

3

1

0

2

5

6

14

C.E. L'HOSPITALET

2

3

0

2

1

5

7

15

C.D. SAN FRANCISCO

1

3

0

1

2

4

6

16

U.E. MATARÓ

1

3

0

1

2

1

5




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M