dilluns, 22 de setembre del 2008

ELS QUIXOTS ORGANITZEN
UNA PUJADA A MONTSERRAT

Comunicat dels Quixots Blanc –i- Blaus.

“Els Quixots Blanc-i-blaus convoquen una Trobada de socis, seguidors i amics del RCD ESPANYOL a MONTSERRAT, lloc emblemàtic de la nostra Terra.

Serà el proper diumenge dia 5 d’octubre.
La pujada al Monestir és lliure i d’acord amb les possibilitats de cada persona. S’hi pot arribar en cotxe, moto o tren.

A l’estació de Barcelona –Plaça d’Espanya hi ha trens dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a Montserrat cada hora de les 8:36 h. La líniea R5 (Barcelona-Manresa) té enllaç amb les estacions de l’aeri de Montserrat i el Cremallera de Montserrat.

La nostra intenció és que tot aquell a qui li agradi caminar i no li faci res “suar la samarreta” ens acompanyi en la pujada a peu des de Monistrol de Montserrat. Volem veure un riu de samarretes blanc – i – blaves i aconseguir “fer el Cim” per donar-li gràcies a la Verge de Montserrat que “Som de l’Espanyol”.

Per tal de fer la caminada, us citem a les 9 del matí a l’esplanada del pàrking d’autobusos de l’estació del Cremallera de Monistrol Vila. Sortirem creuant el poble de Monistrol i pujarem pel “camí de les Canals”. El recorregut és aproximadament de 2 hores.

Per els que hi ho desitgin, durant la Missa de les onze dle matí llegirem un text de presentació i farem entrega d’una ofrena a la Verge.

Acabada la cerimònia, sobre un quart d’una, ens concentrarem tots a la Plaça Gran, davant del Museu, per fer-nos la foto de família i donarem per acabat l’acte “

Per més informació podeu contactar amb els telèfonos...
T. Guasch. 630 476 849
J. Pursals. 649 347 209
J.M. Pastor 646 163 449

Quixots Blanc–i–Blaus.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M