divendres, 26 de setembre del 2008

RCD ESPANYOL - FC BARCELONA:
DARRER DERBI DE LLIGA A MONTJUÏC

El RCD Espanyol afronta el derbi de demà a l’Estadi Olímpic de Montjuïc, el que esperem tots sigui el darrer a la muntanya de Montjuïc, amb vuit baixes, cinc d’elles a la defensa. A les ja sabudes de David García, Marc Torrejón, Lacruz, Ivan de la Peña, Rufete, cal afegir a Finnan i Valdo, com a resultat que va deixar l’encontre davant el Sevilla i a Berenger que continua una jornada més recuperant-se de la lesió que es va produir el partit davant el Getafe).

Per aquest matx de la màxima, “Tintín” Márquez ha convocat als següents divuit homes (tots els disponibles a excepció del tercer porter Javi Ruiz); es a dir, Kameni, Cristian Álvarez, Sergio Sánchez, Dani Jarque, Nico Pareja, Chica, Moisés, Roman, Oscar Sielva, Ángel, Lola, Julián, Coro, Nene, Luis García, Jonathan, Callejón i Tamudo.

Per part visitant, Pep Guardiola ha convocat per el derbi als següents homes: Valdés, Pinto, Alves, Puyol, Piqué, Márquez, Abidal, Busquets, Touré Yaya, Keita, Xavi, Gudjohnsen, Iniesta, Pedro, Bojan, Messi, Henry, i Eto’o.

L’encontre un cop més, donarà començament a les 22.00 hores, mentre que el col·legiat encarregat de xiular el matx, serà Medina Cantalejo, del comitè andalus, el mateix que va dirigir la final del 2006 de la Copa del Rei al Bernabeu, que l’Espanyol s’adjudicar.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M