dissabte, 27 de setembre del 2008

TRIOMF MOLT TREBALLAT DEL CADET "A"










RCDE CADET "A": 2 - UD AT. GRAMANET: 1


Triomf del Cadet A sobre la Gramanet
El RCD Espanyol Cadet ha vençut a la UD At. Gramanet per dos a zero en un partit molt complicat en el que l’equip colomenc i una fatal decisió arbitral han posat l’encontre coll amunt.
Al segon temps, amb el primer gol, l’Espanyol ha estat superior i ha vençut amb tot mereixement.

Igualtat, fins que l’àrbitre decideix actuar
Domini altern, amb quelcom més de perill per part espanyolista, com una falta llençada per Quiles que el meta ha blocat, o una ocasió de Joan Angel en el que el seu remat rebota en un defensor.

La jugada clau d’aquest primer temps, ha estat un contracop visitant en el que el col•legiat ha estimat que la caiguda de l’atacant ha estat punible, i ha assenyalat penal i posteriorment expulsió de Marc Molina, incomprensiblement ja que la jugada ha estat protagonitzada per Jaime. Sigui el que sigui el que hagi passat després, el cas és que l’Espanyol ha tingut que jugar amb un home menys durant els 24 minuts que mancaven del primer temps i els quaranta del segon.

German, crack...
El meta perico, demostrant que el Cadet té a bons paradors de penals (Víctor Cocera també va destacar la passada temporada en aquesta faceta), ha aturat el primer llançament del dorsal disset de la Grama, i quan ja tothom veiem el gol al quedar morta la pilota i tenir tots els números de ser afusellat, ha protagonitzar una gran intervenció fent-se amb l’esfèrica en segona rematada.

Joan Angel obre la llauna
Al minut catorze del segon temps, el mitja punta dretà espanyolista ha xutat amb la fortuna que el meta no ha sabut blocar bé i ha acabat tenint que recollir la pilota de dins la porteria; errada que li ha costat cara al seu equip, tant mateix, com la del segon gol espanyolista tres minuts després on una jugada embolicada dins l’àrea acaba amb un rebuig dins l’àrea petita que colpeja a les cames de Víctor Álvarez amb tanta mala fortuna per els colomencs que el rebuig acaba introduint-se dins la porteria pel pal contrari.

L’Espanyol amb fortuna, però amb un jugador menys, havia sentenciat l’encontre; posteriorment gaudiria de bones ocasions per incrementar el compte, però errant en la definició.

Una gran passada de Rufo a Gerard que encarant al porter remata creuat i per molt poc se’n va fora el seu xut fregant el pal contrari quan ja estava batut el porter. Rubén Herraiz “Rufo” també ha tingut varies ocasions, però en una d’elles s’entreté un pel massa i dona temps per que li taponin el seu possible xut, i una altre en els darrers minuts conseqüència d’un gran contracop conduït per Joan Ángel que li passa en profunditat, però de nou el menut davanter perico no pot xutar en condicions, al no anar massa ràpid.

Abans, però, Joan Ángel davant el porter a un parell de metres del pal, fica la bota lo just anticipant-se i la pilota rebotada en el porter es a punt de ficar-se de nou dins, sortint fregant el pal.

La Gramanet, té una bona ocasió per escurçar distàncies en el marcador, però de nou Germán, ho evita reaccionant molt bé davant el remat a boca de canó.

RCD Espanyol: Germán; Jaime, Nil Victória, Marc Molina, Victor Álvarez, Quiles, Jandro, Joan Ángel, Gerard, Sergi Darder, Gil.
També han jugat David, Hector, Jorge, Rufo, Ivan, Xavi Solé.

Gols: 1-0, Joan Angel, m. 54; 2-0, Víctor Álvarez, m. 57.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Primer encontre de lliga del Cadet de Divisió d'Honor del RCD Espanyol i UD. At. Gramanet. Matí assolellat, de temperatura pràcticament estiuenca.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M