dissabte, 6 de juny del 2009

L'INFANTIL "A" FEMENÍ, CAMPIÓ DE CATALUNYA.
EL COMIAT DE MARTA CUBÍ , DEL RCD ESPANYOL

EL RCD ESPANYOL ELIMINAT DE LA COPA DEL REI DE JUVENILS (2-1). EL FEMENÍ INFANTIL, CAMPIÓ DE CATALUNYA. LA CREU, EL JUVENIL CADET FEMENÍ, QUE PERD 2-0. EL CADET I L'ALEVÍ DEL RCD ESPANYOL, A LES FINALS DELS SEUS CAMPIONATS DE CATALUNYA RESPECTIUS.



































































(Camp Mpal. de Futbol de Montmeló, Vallès Oriental: Josep Maria)




RCD Espanyol: 2 – CD Sant Gabriel: 1

El RCD Espanyol Infantil-Aleví femení, s’ha proclamat campió de Catalunya en encontre disputat aquest matí al Mpal. de Montmeló, en vèncer al CD Sant Gabriel per 2-1.

Domini del Sant Gabriel, en el primer tram de partit
El Sant Gabriel ha sortit molt més fort que les espanyolistes. Han dominat més en el mig del camp i tot i que no han disposat d’ocasions molt clares, si que s’han mostrat un pèl més ficades en el partit.

La primera ocasió del conjunt col•legial ha estat una falta centrada que es passeja davant Carla Moyano, en el segon pal, sense que pugui arribar a connectar amb l’esfèrica. El primer xut espanyolista ha estat als deu minuts de joc a càrrec de Mónica Orteu, fora.

Mica a mica, les de Marta Cubí, han començat a anivellar més el partit, tot i que el Sangra ha tingut un llançament de Pilar Garrote al minut tretze per sobre el travesser molt perillós.

L’Espanyol dona el primer cop
Al minut 23, la dorsal tres espanyolista, Mayra Tárrega, aconsegueix engaltar una rematada que supera a Alba Puig, i dona avantatge en el marcador al conjunt perico.

A partir d’aquests instants, l’Espanyol començarà a dominar el matx de manera gairebé total, esperonat pel gol. Per contra, l’equip col•legial, acusarà el cop.
L’Espanyol ja arribava amb molta més empenta i en una gran jugada de Núria que ha retallat a dues rivals, ha centrat, però Mónica ha rematat fora desviat.


La gran ocasió del San Gabriel
L’empat ha sobrevolat quan Noelia ha realitzat la parada del matí. Una rematada d’una davantera del Sangra, i la portera perica ha realitzat una gran intervenció estirant-se a la seva dreta rebutjant la pilota quedant aquesta morta, franc a un segon remat. Quan tothom intuïa el gol, la portera espanyolista amb grans reflexes s’ha llençat a cobrir la rematada a boca de gol salvant en segona instància el possible remat.

Només tornar la pilota en joc, l’Espanyol ha pogut fer el segon: Ha estat la rèplica del conjunt encara de Marta Cubí, amb un llançament d’Alba Pomares que s’ha estavellat al travesser.

El conjunt col•legial ha gaudit d’una bona oportunitat amb una rematada que aquest cop amb una mica de fortuna s’ha trobat Noelia després que la pilota li hagués botat just davant seu. La meta espanyolista ha fet un gran encontre donant molta seguretat.

El segon, que donava gairebé el títol
L’Espanyol ha pogut fer el segon, després que un gran xut de Judith Fernández hagi estat rebutjat a còrner per Alba Puig, la meta del Sangra.

El llançament de cantonada, ha donat lloc a una jugada confusa, amb problemes per treure la pilota per la cobertura, i Alba Pomares, molt oportuna ha caçat a mitja alçada una pilota morta dins la frontal de l’àrea petita, i ha marcat el segon gol que gairebé decidia la final.

Una bona combinació entre Alba i Mónica, ha acabat amb el xut de Marina, que ha tingut com a rèplica una bona intervenció de Alba Puig.

Un gol del Sangra, dona emoció i incertesa en el marcador en els darrers instants
El Sangra se n’ha anat a l’atac, conscient que passaven els minuts i ha gaudit d’algunes ocasions: Una jugada de Laura Benito, que s’escapa per velocitat trencant la defensa avançada del RCD Espanyol, i davant Noelia, que surt a la desesperada, la meta espanyolista cobreix bé tapant l’angle, i obliga a rematar fora a la jugadora de l’equip de Sant Adrià.

Son moments de domini rival, i l’Espanyol mira de defensar-se amb ordre i amb algun contracop (gran jugada de Núria, amb rematada aturada per Alba Puig, o xut creuat d’Alba Pomares), intenta aconseguir el gol definitiu.

Però qui acabarà marcant serà el Sant Gabriel, mitjançant Pilar Garrote, al llançament d’un lliure directe amb un tret ras que sorprèn a Noelia.
Queda uns minuts d’afegit, en els que les espanyolistes lluiten fins el límit per conservar un marcador, que tan sols inquietat en un lliure directe que surt per sobre el travesser (Núria Garrote), acaba sent definitiu i donant el títol al RCD Espanyol.


Fitxa Tècnica:

RCD Espanyol Infantil-Aleví: Noelia, Laia, Mayra, Xenia, Nacha, Alba Franco, i Mònica Orteu.
Substitucions: Núria per Alba; Judith Cervera i Judith Fernández per Laia i Mayra, m. 26.
Segon temps: Noelia: Judith Fernández, Xenia, Mónica Baxter, Alba Pomares, Núria, i Marina.
Substitucions segon temps: Ester i Nacha per Xenia i Judith, m.48; Alba Franco per Mónica, m. 58.


CD Sant Gabriel: Alba Puig, Esther Sola, López, Núria, Laura Rovira, Nerea, Laura Benito, Pilar GArrote, Tania, Núria Garrote, Carla Moyano, Natália López.

Gols: 1-0: Mayra, m. 24; 2-0: Alba Pomares, m. 42; 2-1:Pilar Garrote, m. 60

Àrbitre: Lorena Padillo Marín de la delegació de Barcelona, auxiliada en bandes per Vicky Petrova i Lorena Collado.

Incidències: Camp Mpal. de futbol de Montmeló. Cel cobert en un principi, per acabar amb un matí assolellat i calorós. L’encontre ha començat després d’un amistós entre el CF Montmeló i el CCE Tiana, de futbol 7 femení. Núria, del RCD Espanyol, escollida millor jugadora de la final.
La Penya Blanc i Blava de Montmeló, present, recolzant a les espanyolistes durant tot l’encontre.

Ha estat el comiat de Marta Cubí, al RCD Espanyol. Després que es prescindeixi dels seus serveis com a jugadora, avui ha estat el darrer cop que ha participat com a entrenadora, en el RCD Espanyol. Bonic comiat. Sort, Marta !




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M