dilluns, 1 de juny del 2009

EL FEMENÍ S'IMPOSA EN LA VII EDICIÓ
DEL MEMORIAL GLÒRIA SOLÀ I FUSTÉ


Aquesta tarda ha tingut lloc la VII Edició del Memorial Glòria Solà i Fusté, a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, en format triangular amb la presència del RCD Espanyol femení, el Girona FC i el Levante Las Planas FC.

No hi hagut cap tipus de sorpresa i el RCD Espanyol, l’amfitrió, ha estat el guanyador, mentre que les gironines (equip de Nacional) han estat segones, i el Levante Las Planas (club descendit de Nacional a Primera Catalana) ha quedat en darrer lloc.



























RCD Espanyol: 4 – FC Levante Las Planas: 0


En aquest primer partit, Diego Morata ha alineat a Rocío, Vane, Lara, Joana i Carol Miranda del primer equip, així com les jugadores Kenti i Marta Yañez que darrerament han disputat minuts amb el primer equip.

Les blanc-i-blaves de seguida s’han posat per davant en el marcador ja que al minut tres, una jugada en la que Carol Férez, (la màxima golejadora del Femení B), en lluita amb una defensora, es fa amb la pilota i en carrera la supera, i davant la portera del conjunt de Sant Joan Despí, aconsegueix marcar el primer gol.

L’Espanyol ha tingut moltes ocasions: Una rematada de la mateixa Carol, blocada per la portera, una indecisió defensiva que ha estat a punt de ser aprofitada per Carol Miranda, o una centrada de Marta Yañez, que Joana ha rematat de cap molt malament en immillorable situació.

El segon gol ha arribat després d’una bona jugada de Carol Férez, que en el punt de penal retalla, xuta desviat però una defensora rival es introdueix l’esfèrica en la pròpia porta.

Carol Férez ha aconseguit el tercer (i segon del seu compte) en llençar un obús des de la frontal que s’ha introduït en la porteria visitant. Un llançament de Joana s’ha marxat per ben poc ajustat al pal esquer.

El darrer gol perico ha sigut marcat per Carol Miranda, al transformar un penal. Hagués pogut augmentar el compte golejador les espanyolistes si una bona jugada de Joana (sense sort darrerament) hagués tingut altre destí que el travesser en el que s’ha estavellat el seu llançament de vaselina.

La darrera jugada, una passada en profunditat de Lara Rabal a Joana, que tota sola, erra davant la portera. Era el darrer instant. Final del primer partit de 45 minuts.

RCD Espanyol: Elvira Serra, Rocío, Kenti, Sara García, Vane, Lara, Joana, Carol Miranda, Carol Férez, Alexia, i Marta Yañez.
Substitucions: Brenda per Alexia, m. 29.

Gols: 1-0: Carol Férez, m. 3; 2-0: pròpia porta; 3-0: Carol Férez, m. 33; 4-0: Carol Miranda (pen.)


FC Levante Las Planas: 1 – Girona FC: 4




El conjunt del Girona ha vençut amb autoritat demostrant ser superior en aquests quaranta cinc minuts, tot i haver-se avançat en el marcador el conjunt de Sant Joan Despí, mitjançant Judith Acedo.

Les gironines han donat la volta al marcador amb un gol de Lorena, amb una bona rematada, després la mateixa Lorena ha avançat al quadre gironí, mentre que Ariadna, al executar un lliure directe magistralment ha elevat la diferència. El darrer gol ha estat obra també de Lorena de cap.


RCD Espanyol: 5 – Girona FC: 0
















El darrer encontre de 45 minuts ha tingut lloc entre els equips del Girona FC i l’Espanyol, es a dir, els dos vencedors dels partits previs dins del 3x1 del Memorial.

L’Espanyol gairebé ha repetit l’onze del primer partit, i progressivament ha anat incorporant a les jugadores titulars que ahir van eliminar al Llevant a la Copa de la Reina.

No ha hagut gens de color tampoc: L’Espanyol ha gaudit d’ocasions mitjançant Alexia (m. 3, xut fora), Brenda (rematada al m. 5, gran intervenció de la portera gironina rebutjant per sobre el travesser), Carol Férez (passada de Brenda, que la davantera del filial no aconsegueix obrir el marcador, per la gran intervenció de la meta gironina en el m. 6).

Adriana i Míriam s’incorporen al joc, entrant de nou Carol Miranda. Tres minuts després, l’Espanyol obre la llauna, al engaltar Adriana Martín un xut que es cola per tot l’escaire. Un gran gol.

El segon, obra de Carol Férez, que se’n va tota sola, dribla a la portera i marca a plaer de xut creuat.

Surten al terreny de joc Ane, Meseguer, i Sara. Precisament una internada per banda esquerra de Sara Serna, acabarà amb una passada de la mort enrera que Carol Miranda erra, rematant al cos de la portera gironina, que malgrat el resultat ha estat la millor del seu equip.
Una triangulació acaba amb una altre rematada de Carol Miranda, que de nou rebutja la portera.

Als 25 minuts, Carolina Miranda es objecte de penal, que ella mateixa s’encarrega de transformar establint el 3-0. L’Espanyol dominador absolut del joc, disposa d’altre gran ocasió amb una jugada de Sara que cedeix a Rocío Serrano, que remata al travesser.

Vero, tampoc tindrà més fortuna, quan tota sola en la boca de gol, no encerta a connectar amb la pilota en una jugada de Carol Miranda que havia arribat fins línia de fons i havia col•locat un centre perfecte.

Els dos darrers gols, han portat la signatura de Marta Corredera: El primer, després d’una jugada d’Adriana, arribant fins línia de fons i deixant-li en safata la pilota a l’exterior espanyolista i el segon també en jugada d’Adriana, rematant ras i ajustat al pal esquerra.

La darrera jugada, ha estat una acció de les espanyolistes en la que la dorsal 2 ha salvat davant Sara en la mateixa línia de gol impedint la rematada de l’esquerrana en una de les accions en les que les blanc-i-blaves han tocat més cops consecutivament la pilota en autèntic rondo.

RCD Espanyol: Elvira: Rocio, Kenty, Sara García, Vane, Lara, Joana, Carol Férez, Brenda, Alexia, i Marta Yañez.

Substitucions: Míriam, Carol Miranda i Adriana per Sara García, Alexia, i Marta Yañez, m. 8 respectivament. Ane, Meseguer i Sara Serna per Kenty, Brenda, i Joana respectivament, al m. 17. Vero, Marta Torrejón, i Marta Corredera per Carol Férez, Lara Rabal i Vanesa, respectivament al m. 24. Cristina Prieto i Chola per Elvira Serra i Rocío, respectivament, m. 37.

Gols: 1-0: Adriana, m. 11; 2-0: Carol Férez, m. 14; 3-0: Carol Miranda (pen.), m. 26; 4-0: Corredera , m. 35; 5-0: Corredera, m. 41.


Lliurament de trofeus:

Camp Principal de la Ciutat Esportiva de Sadrià. El President del RCD Espanyol, Daniel Sánchez Llibre en la llotja, junt a Anna Maria Fusté, Ramón Condal, Joan Collet, Joan Josep Bertomeu, Josep Maria Borrell, Francesc Xiprès, Josep Ramió, els polítics Josep Sánchez Llibre (germà del president) i Josep Maldonado, així com membres de la FCF.

Lliurament de trofeus per les integrants dels tres equips participants, les tres copes lliurades a les capitanes per ordre invers a la classificació final, al col·legiat i auxiliars, així com diversos presents de la FCPE (Alberto Ariza), de l’Agrupació de Veterans (encapçalats per Marañón, i amb Solsona i Lardín), del propi RCDE, a Anna Maria Fusté, la qual ha rebut el habitual ram de flors ja clàssic en aquesta diada.

2 comentaris:

Jordi Puyaltó ha dit...

Ets un mestre, Josep Maria, un autentic crack!!!. Moltes gràcies per la feina que fas. Una abraçada.

Josep Maria ha dit...

Hola Jordi. Gràcies a tu per pogué comptar amb la teva visita. Una abraçada.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M