divendres, 5 de juny del 2009

L'INFANTIL, A LA FINAL
DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA














RCD Espanyol Infantil: 2 – FP Sánchez Llibre: 0

Jaffar decideix
El RCD Espanyol ha vençut a la FP Sánchez Llibre amb dos gols de Jaffar en encontre corresponent a l’eliminatòria de Semifinals del Campionat de Catalunya, disputat aquest vespre a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

L’Espanyol que sempre ha portat el domini i el pes del partit (tot i que no ha estat molt bonic en quant a joc), ja ha tingut les primeres ocasions només començar el matx. Jaffar, ha tingut la seva primera ocasió al rematar a l’exterior de la porteria del conjunt del Maresme.

Un gol d’oportunista
Jaffar obrirà el compte al minut deu, al rematar a boca de canó aprofitant el refús en primera instància del meta del conjunt visitant posterior a una rematada en jugada per banda dreta de l’atac perico.

L’Espanyol ha gaudit en el primer temps de varies ocasions per ampliar la renda: Una centrada de Fredy per l’esquerra ha estat rematada per Jaffar massa alta. Un xut de Chus Quintana, ben blocat pel proter, i la més clara al minut 34, abans de marxar-se als vestidors, quan Jaffar s’ha marxat per velocitat tot sol i en l’u contra u davant el meta visitant ha estavellat l’esfèrica al cos, sortint la pilota refusada a la frontal on Chus ha intentat aprofitar-la, amb un remat col•locat però excessivament fluix, que el porter ha enviat a còrner reaccionant bé.

En el segon temps, una falta llençada per Sergio ha estat rematada amb força per Sergi Coll incorporat a l’atac, sortint l’esfèrica un pèl creuada a l’esquerra del pal.

Penal, repetit...
En jugada de Jaffar, l’àrbitre ha assenyalat la màxima infracció al ser travat dins l’àrea el jugador espanyolista. Sergio ha estat l’encarregat de llençar-lo, aconseguint marcar. El col•legiat ha fet repetir el llançament (suposem que per entrar a l’àrea abans d’hora?) i en el segon intent, el jugador espanyolista ha llençat ras, a la mateixa base del pal esquer, sortint rebotada la pilota.

Els minuts anaven transcorrin, i tot i que el conjunt de Jacint Magrinyà no passava cap tipus d’angúnies, no acabava de matar el partit, arriscant-se a un hipotètic gol a darrera hora que forcés la tanda de penals...

Una paret entre Jaffar i Marc Gelmà acaba amb el llançament del primer massa creuat. Posteriorment serà Germán Collado des de lateral dreta, qui executa un lliure directe des de quaranta metres, que acaba la pilota a la part superior de la xarxa per sobre el travesser.

La sentència
Aquesta ha arribat a nou minuts del final, quan una passada llarga (l’Espanyol ha abusat massa d’aquest recurs), cau a Jaffar que es marxa tot sol, i davant el porter aquest cop no perdona i marca el gol de la tranquil•litat, que dona el passi a la final.

Una falta executada per Adrián que ha rebotat a la tanca, marxant-se a còrner. En altre servei de cantonada, de nou Sergi Coll s’imposa per alçada, però el seu cop de cap es marxa fora. En el darrers minuts, un xut de Marc Gelmà, rebutjat molt bé pel porter amb una bona intervenció, i una falta botada per Sergio, que remata de cap Jaffar, fora. No hi havia temps per més.



RCD Espanyol: Sergi Brassier, Germán Collado, Adrián, Sergi Coll, Lucas del Campo, Paul, Chus Quintana, Hernán, Jaffar, Robert i Fredy
Substitucions: Al segon temps (36’), Sergio per Robert; Marc Gelmà per Fredy; Alex per Hernán, m. 54; Ricard per Chus, m. 61; Sergi Sánchez i Bruno per Adrián i Germán Collado respectivament, al minut 65.



Gols: 1-0: Jaffar, m. 10; 2-0: Jaffar, m. 61.

Incidències: Camp Tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Molt poc públic. Eliminatòria a partit únic corresponent a les Semifinals del Campionat de Catalunya de Infantils.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Una información personal que no toca en este areticulo.

Josep Maria podrías hacer un articulo de cara al nuevo estadio de Cornellá Prat de cuales son las mejores combinaciones para llegar allí.

Se que has estado varias veces por eso me gustaría saber tu opinión.

Gracias

Josep Maria ha dit...

Tranquilo, quien pregunta no erra. TODAS las combinaciones están en en un informe amplio y extenso en la sidebar (columna de la izquierda), donde en un rectángulo se indica "ESTADI DE CORNELLÀ-PRAT" al lado de las plantillas del futbol base.
Saludos.

Josep Maria ha dit...

http://www.sentimentperico.com-a.googlepages.com/comanaralnouestadidecornell%C3%A0-prat




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M