dissabte, 14 d’abril del 2012

"CORO ÉS LA VIDA. HISTÒRIA D'UN HEROI DE L'ESPANYOL"




L'editorial 23 perico té el plaer de convidar a tots els pericos dilluns 16 d'abril, a les 20 h, a la presentació del llibre "Coro és la vida. Història d'un heroi de l'Espanyol", la biografia autoritzada de Ferran Corominas Telechea.

Serà a la sala de plens de l'Ajuntament de Banyoles. Assistirà l'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer; el president del Girona FC, Joaquim Boadas; l'ex conseller del RCD Espanyol Josep Ramió; el segon entrenador del Girona FC, Joan Francesc Ferrer Sicilia "Rubi; el president de la Penya Els Periquitos de Banyoles i Pla de l'Estany, Josep Sala; el protagonista del llibre, Ferran Corominas; Marc Raymundo, autor del llibre i Sergio Fidalgo, director de 23 perico.

El 16 pel matí, a les 12:00, es presentarà el llibre als mitjans de comunicació a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol, amb la presència de Ferran Corominas, Marc Raymundo i Sergi Fidalgo.

Divendres 20 d'abril, a les 20:00, es presentarà a Barcelona (entrada lliure), al local de la Gran Penya Espanyolista Manigua (Rosselló, 501, 1er 4a). El jugador no hi podrà ser, però si l'autor i l'editor, envoltats de diverses personalitats.




DESIGNACIONS ARBITRALS, I RESULTATS

.
DESIGNACIONS
I
 RESULTATS

DIAHORA
EQUIP
EQUIP
ÀRBITRE
CAMP
1517:00F.C. VilafrancaRCD Espanyol B1-3Francesc Galán BaróEst. Mpal. Vilafranca
1512:00Juvenil "A"C.F. Damm3-0David J.Conejo RodríguezC. Esp. Dani Jarque
1418:00Premià C.E.Juvenil "B"0-0David Barón AjenjoMpal. Premià de Mar
1416:45C.E. ManresaCadet "A"0-1Martí Ferrer FontNou E. Mpal. Congost
1418:00Cadet "B"C.E. L'Hospitalet5-1Guillem Gràcia PascualC. Esp. Dani Jarque
1416:00Infantil "A"Gimnàstic Manresa4-0Jonatan López RabeloC. Esp. Dani Jarque
1411:00A.E.C. ManlleuInfantil "B"3-3Melcior Fabré VilaMpal. d'Esports
1410:30CD Sant GabrielAleví "A"0-10Antonio Mateos MartínezMpal. JL Ruíz Casado
1414:30Aleví "B"C.D. Sant Gabriel6-1Jonatan López RabeloC. Esp. Dani Jarque
.....
1414:30Benjamí "A"U.D. At. Gramenet5-0Jaime Yovany Casana AguilarC. Esp. Dani Jarque
1412:30C.D. La LlagostaBenjamí "B"2-9Alonso Belmonte RuízMpal. Joan Gelabert
1415:30PrebenjamíF.Esp. Hospitalet At.3-1Alba Pérez GirgasC. Esp. Dani Jarque
.....
1319:00Rayo Vallecano Femení "A"1-3Manuel Carralero CalvoC. Deportiva Rayo
1512:00Femení "B"C.E. Europa1-1Juan Rodríguez PórtolesC. Dep. Dani Jarque
1420:00Femení "C"Parroquial S.Eugenia1-1Juan Ramón Cano SaízC. Esp. Dani Jarque
1510:00Juvenil-Cad. Fem.C.E. Pubilla Casas 2-1Sergio Pérez SánchezC. Esp. Dani Jarque
1511:30Cadet FemeníSta.Coloma Cervelló12-1Diego Pereira RamírezC. Esp. Dani Jarque
1412:00F.C. Barcelona Infantil "A" Fem.6-3Daniel García ErenasC. Esp. Gamper
1510:00Infantil "B" Fem.C.E. Mercantil7-4Diego Pereira RamírezC. Esp. Dani Jarque
1409:00C.D. Sant GabrielAleví-Benjamí Fem.4-1Miguel Ángel Ortega GámezJosé Luis Ruíz Casado
.....

divendres, 13 d’abril del 2012

REMUNTADA DEL FEMENÍ "A" DAVANT EL RAYO (1-3).
UN GRAN TRIOMF QUE SENTÈNCIA PRÀCTICAMENT EL 3r.LLOC

Rayo Vallecano: 1- RCD Espanyol Femení “A”: 3
 

Remuntada de mèrit.
El RCD Espanyol ha vençut en la difícil visita a la Ciudad Deportiva Fundación Rayo Vallecano, en partit corresponent a la Primera Divisió Femenina disputat aquest vespre.  Les de Luis Carrión han remuntat el gol inicial de les madrilenyes i han sigut superiors a les locals i justes guanyadores d’un partit que deixa la classificació ben definida pel que respecta a la tercera posició, on les blanc-i-blaves allunyen al conjunt de Vallecas a 9 punts de distància i el superen també amb el gol-average (4-0 i 1-3).  En el proper encontre davant el Llevant (divendres a la Ciutat Esportiva) l’equip espanyolista pot deixar enllestida en cas de triomf, la seva classificació per disputar la Copa de la Reina.

Luis Carrión al marge de les absències per lesió ja sabudes també tenia les baixes de Núria Mendoza i Alba Pomares amb la Selecció Espanyola Sub-17. Per contra, recuperava a la central Vanesa Gimbert després d’unes setmanes de baixa. Aida García jugava el seu segon encontre consecutiu com a titular, però en aquesta ocasió en comptes de fer-ho a la lateral, ha jugat en posició d’extrem esquerra.

El partit no se li ha posat gens fàcil al quadre espanyolista d’inici. El Rayo Vallecano pressionava molt fort la sortida de la pilota de les espanyolistes que han tingut molts problemes en aquest tram inicial. A sobre, les errades de la cobertura perica han donat més d’un ensurt. Així, als dos minuts una arrancada de Natalia de Pablos superant a Lara, s’ha marxat cap a porta i junt a Vanesa, ha acabat rematant salvant Mariajo el primer gol del partit. La rèplica de les espanyolistes una bona centrada de Lianne, la protagonista del partit, que s’ha passejat per l’àrea madrilenya amb molt de perill.

Als nou minuts de joc, una centrada passada des de l’esquerra a càrrec de Natalia ha sigut pentinada per Chini per que Jade entrant amb decisió remati de cap junt a Mariajo, al fons de la porteria.

Curiosament al contrari del que es podria imaginar, el gol madrileny ha fet reaccionar  a les espanyolistes que amb el pas dels minuts s’han imposat a la medul·lar i han guanyat força credibilitat en el seu joc i fruït d’ell han arribat les primeres clares ocasions de gol davant un Rayo superat en quant a joc, però amb avantatge encara en el marcador.

La primera clara ocasió de les periques, ha sorgit passat el primer quart d’hora de joc. Mary Paz retalla per dues vegades a la defensora rayista i passa en profunditat a Lianne qui tota sola estavella el seu remat al peu de la meta Alícia.  Després d’una ocasió local en el llançament d’un servei de falta amb un remat de cap de Natalia anticipant-se a la erràtica sortida de Mariajo i rematant de cap alt,  l’Espanyol ha gaudit de la segona clara ocasió: Aída dins l’àrea habilita en profunditat per Mary Paz qui remata traient amb el peu la meta Alícia, la jugadora més destacada del conjunt rayista.

L’Espanyol dominant el joc no ha pogut evitar que el conjunt rayista aprofités certes errades en línia defensiva o l’hora de treure la pilota jugada des de darrera. Una errada de Meseguer al minut 27 ha estat apunt de costar el segon gol del partit quan Natàlia recupera i passa per Jade qui davant Mariajo no pot superar a la meta sabadellenca amb el seu remat,  i acaba finalment rebutjant Vanesa la pilota morta.

Abans de complir-se la primera mitja hora de partit, l’Espanyol ha igualat el matx. Una jugada de Débora per la dreta centrant per Mary Paz qui controla girant-se i la seva passada per alt es rebutjada pel cap per una defensora caient-li a l’anglesa Lianne qui engalta un xut col·locat a l’escaire de la porteria madrilenya. Un gran gol.

L’equip perico penetrant per la dreta després d’una bona combinació acaba amb una centrada de Débora per Mary Paz, qui de primera remata a boca de gol rebutjant Alícia, i estavellant-se l’esfèrica al pal esquer (34’). Les espanyolistes dominen per complert el joc  en aquesta fase del partit i les jugades de perill es succeeixen: Alícia s’ha d’emprar a fons en una pilota dividida que no pot controlar-la Mary Paz, llançant-se a la gespa abans que arribés la davantera gallega. En una centrada de Débora, es destorben en el remat Aída i Mary Paz.  

Mancant quatre minuts pel descans, greu error individual quan un desplaçament llarg es confia Vanesa davant Jade i no rebutja l’esfèrica fallant clarament, i la jugadora guineana es desequilibra al fer el remat i sortosament amb la porta buida davant la sortida de Mariajo, remata amb tot a favor fora.

El segon temps ha començat sota paràmetres similars al primer. Li ha tornat a costar a les espanyolistes trobar la posició en el terreny de joc, donar circulació fluida  a la pilota davant la pressió de les madrilenyes. El ritme del partit ha baixat sensiblement després d’un gran primer temps.  Entre les poques ocasions en el primer quart d’hora d’aquest segon període, una de les madrilenyes al primer minut i escaig de joc: Una penetració amb centrada de Natalia rematant Jade a la cama de la portera Mariajo i recollint el refús de la portera espanyolista, ha rematat amb menys angle ja, al pal dret. Posteriorment una centrada de Jenny ha sigut rematada per Saray arribant des de darrera aturant Mariajo.

A mida que han anat passant els minuts l’Espanyol ha sabut aprofitar molt bé els espais que han anat deixant les locals que han pagat car el seu esforç de pressió en el primer temps. Alícia ha hagut d’aturar en dos temps una centrada des de la dreta de Mary Paz davant la presència amenaçadora d’Aída.

Als vint-i-quatre minuts del segon temps, l’Espanyol s’ha avançat en el marcador mitjançant una llarga jugada d’atac que ha acabat amb una obertura a la dreta per Débora qui fent jugada guanyant línia de fons ha col·locat una precisa centrada per que Lianne Sanderson de cap, marqui el seu segon gol colpejant l’esfèrica en la part interior del pal dret i entrant dins.

El partit era ja clarament de les espanyolistes que han pogut fer el tercer al minut 75, però el col·legiat a instàncies del seu jutge auxiliar ha tallat un legal atac quan es marxava Mary Paz arrencant en posició reglamentària i marxant-se sola cap a porta. El tercer gol que sentenciava el partit ha acabat arribant igualment un minut després quan un contracop espanyolista ha finalitzat amb una gran passada a l’espai de Mari Paz –que tot i no marcar ha fet un gran partit – per Débora qui ha avançat i encarant Alícia l’ha superat amb una gran definició col·locant l’esfèrica lluny del seu abast amb un tret ras i creuat ajustat a la dreta.   

Els darrers minuts s’han anat exhaurint en mig de les substitucions efectuades i del control de l’esfèrica per part espanyolista que no ha passat cap tipus de problemes per mantenir el resultat i fer-se amb tres punts decisius per obtenir la classificació per la Copa i per finalitzar en tercera posició, en un partit que abans de les retallades pressupostàries, hagués sigut una final avançada. Malauradament, ambdós conjunts s’han  de conformar amb la tercera i quarta plaça.  
    

Fitxa tècnica:
Rayo Vallecano: Alicia; Ana Rubio, Costa, Alexandra, Burgos; Pilar, Saray; Jenny, Chini, Natàlia i Jade.
Substitucions: Pachi per Costa, m. 69; Paloma per Jade, m. 74; Fumi per Ana Rubio, m. 80; Uxue per Chini, m. 90.

RCD Espanyol: Mariajo; Marta Torrejón, Lara, Vanesa Gimbert, Sonia Matías; Meseguer, Monforte; Aída, Débora, Lianne Sanderson; i Mary Paz.
Substitucions: Sara Serna per Aída, m. 78; Brenda per Mary Paz, m. 90; Joanna Lohman per Lianne Sanderson, m. 93.

Àrbitre: Manuel Carralero Calvo, de la territorial madrilenya. Bon arbitratge, sense cap tipus de problemes. Tan sols se li pot retreure algun error dels seus jutges en algun fora de joc inexistent, i potser excessiva permissibilitat en algunes entrades fortes d’ambdós conjunts.   

Gols: 1-0: Jade, m. 9; 1-1: Lianne, m. 29; 1-2: Lianne, m. 69: 1-3: Débora, m. 76.
 
 
Incidències: Encontre corresponent a la jornada 28ena. de lliga de  Primera Divisió Femenina disputat avui al vespre a la Ciudad Deportiva de la Fundación Rayo Vallecano, retransmès en directe per TV Marca.





PRIMERA DIVISIÓ FEMENINA


.CLASSIFICACIÓPTS PJPG PE PP GFGC
1
F.C. BARCELONA
762725119916
2
ATHLETIC CLUB
722723318619
3
R.C.D. ESPANYOL
652820539828
4
RAYO VALLECANO
562818287038
5
LEVANTE U.D.
532715844925
6
ATLÉTICO DE MADRID
472714585134
7
SPORTING CLUB HUELVA
472714584136
8
REAL SOCIEDAD
442713594231
9
PRAINSA TRANSP. ALCAINE
4027124116058
10
C.D. SANT GABRIEL
312794144552
11
Sp. COM. LLANOS OLIVENZA
292785143349
12
U.D. COLLERENSE
292785144668
13
U.E. L'ESTARTIT
232765163262
14
S.D. LAGUNAK
222764172357
15
C.A. MÁLAGA
222764173371
16
VALENCIA C.F.
222771193270
17
F.V.P.R. EL OLIVO
102724213387
18
E.M.F. REOCÍN
827222329101

dijous, 12 d’abril del 2012

CLASSIFICACIONS FUTBOL BASE FEMENÍ

CATEGORIA PREFERENT FEMENINA. 

.CLASSIFICACIÓPTS PJPG PE PP GFGC
1
R.C.D. ESPANYOL "C"
612419417827
2
ESCUELA F. BONAIRE
562418248536
3
S.E. AEM
552417439330
4
C.F. LLORET
552418157446
5
C.F. IGUALADA
452414375828
6
C.F. SANTPEDOR
412412575339
7
FC SANT CUGAT ESPORT
3924130115851
8
CF PARROQUIAL STA. EUGENIA
362311395852
9
P. BLANC I BLAVA LA ROCA
3224102124456
10
U.D. SANT QUIRZE BESORA
282484125360
11
C.F. At. RIUDEPERES
272483134765
12
A.E. LA SALLE PREMIÀ
262482143968
13
C.F. UNIFICACIÓ PRAT
192461174369
14
C.F.  LES PRESES
122333172685
15
C.F. SUBURENSE
102424181747
16
C.E. XAICA
824151836103



CATEGORIA JUVENIL-CADET FEMENINA.

.CLASSIFICACIÓPTS PJPG PE PP GFGC
1
F.C. BARCELONA
6322210112117
2
C.D. SANT GABRIEL
602220028025
3
VIC RIUPRIMER REFO F.C.
522217146830
4
FUND. P.ESP. At. VILAFRANCA
442214264631
5
C.F. REUS DEPORTIU
412213273424
6
R.C.D. ESPANYOL
412213274940
7
C.F. MOLINS DE REI
352211293756
8
P. BLANC I BLAVA LA ROCA
3222102105243
9
U.E. L'ESTARTIT
272283114650
10
ESCUELA F. BONAIRE
232272133446
11
C.E. EUROPA
222271144561
12
C.E. MERCANTIL
212263133959
13
C.E. MANRESA
182253142763
14
C.E. PUBILLA CASAS
172252154378
15
C.F. SANTPEDOR
102231182976
16
C.F. VILANOVA GELTRÚ
82222182879



CLASSIFICACIÓ CADET - INFANTIL FEMENÍ, GRUP 1er.  

.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1R.C.D. ESPANYOL5519181016627
2
P. BLANC.BLAVA VILADECANS
4219140512452
3FP. U.E. BASE VILANOVA i G.421814049637
4
C.F. REUS DEPORTIU
3920130711060
5
ESCUELA F. BONAIRE "B"
371912169546
6
C.E. SEAGULL
3620120810071
7
C.E. ESPARREGUERA
3318110710573
8
U.E. SANT ANDREU "C"
28189187675
9
F.C. TERRASSA
25207495988
10
ESCOLA F. VILADECAVALLS251981105665
11
UE STA. COLOMA CERVELLÓ
1219401558150
12
C.E. CANYELLES
1119321460103
13
J.E. SANT JAUME DOMENYS
919301641155
14
C.F. RIPOLLET
019001916160
 

 
CLASSIFICACIÓ ALEVÍ-BENJAMÍ-PREBENJAMÍ FEMENÍ, GRUP 1er.  
  
.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
C.D. SANT GABRIEL
54
18
18
0
0
249
4
2
R.C.D. ESPANYOL
51
18
17
0
1
225
15
3
ESCUELA F. BONAIRE
37
19
12
1
6
117
56
4
U.E. SANT ANDREU
35
19
11
2
6
97
69
5
FUND. P. C.E. JÚPITER
35
19
11
2
6
73
62
6
C.F. MOLINS DE REI
28
18
9
1
8
64
77
7
P.BLANC BLAVA VILADECANS241880106579
8
ESC. F. BARBERÀ ANDALUCIA
23
19
7
2
10
46
100
9
C.E. CANYELLES
16
18
5
1
12
45
106
10
C.F. IGUALADA
13
19
4
1
14
40
152
11
C.E. SABADELL F.C.
13
20
4
1
15
41
161
12
F.C. CERDANYOLA VALLÈS
119011815196

 



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M