dissabte, 14 d’abril del 2012

"CORO ÉS LA VIDA. HISTÒRIA D'UN HEROI DE L'ESPANYOL"




L'editorial 23 perico té el plaer de convidar a tots els pericos dilluns 16 d'abril, a les 20 h, a la presentació del llibre "Coro és la vida. Història d'un heroi de l'Espanyol", la biografia autoritzada de Ferran Corominas Telechea.

Serà a la sala de plens de l'Ajuntament de Banyoles. Assistirà l'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer; el president del Girona FC, Joaquim Boadas; l'ex conseller del RCD Espanyol Josep Ramió; el segon entrenador del Girona FC, Joan Francesc Ferrer Sicilia "Rubi; el president de la Penya Els Periquitos de Banyoles i Pla de l'Estany, Josep Sala; el protagonista del llibre, Ferran Corominas; Marc Raymundo, autor del llibre i Sergio Fidalgo, director de 23 perico.

El 16 pel matí, a les 12:00, es presentarà el llibre als mitjans de comunicació a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol, amb la presència de Ferran Corominas, Marc Raymundo i Sergi Fidalgo.

Divendres 20 d'abril, a les 20:00, es presentarà a Barcelona (entrada lliure), al local de la Gran Penya Espanyolista Manigua (Rosselló, 501, 1er 4a). El jugador no hi podrà ser, però si l'autor i l'editor, envoltats de diverses personalitats.







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M