dissabte, 4 de febrer del 2012

TRES GRANS GOLS SERVEIXEN PER
EMPATAR UN MOLT BONIC I DISPUTAT PARTIT (3-3)




Athletic Club: 3 – RCD Espanyol: 3

Empat inextremis en un molt bon encontre.

El RCD Espanyol ha aconseguit sumar un punt en la seva complicada visita a San Mamés davant un Athletic molt perillós per alt, en un encontre ple d’alternatives en el joc i en el marcador i en el que en el temps d’afegit, la fortuna ha somrigut a un Albín fins ara pràcticament inèdit, sent l’autor d’un empat a tres gols d’un Espanyol que realitzant un gran partit, no mereixia en absolut sortir derrotat de Bilbao.

En els primers minuts de joc el domini ha sigut dels locals davant un Espanyol que ha intentat neutralitzar la sempre sortida forta del conjunt basc. De fet, l’Athletic Club ja havia posat la por al cos amb una rematada que San Mamés cantava com a gol. L’equip local empentava de valent esperonat pel seu públic i l’Espanyol intentava donar senyals de vida amb jugada individual de Romaric amb xut fàcil per Gorka.

Kiko Casilla mostrant-se segur en un llançament de David López, força complicat, aturant-lo en dos temps demostrava el seu bon moment de forma, fins que ha arribat la jugada desgraciada del primer gol local als vint-i-cinc minuts de joc. Un mal refús de cap de Dídac Vilà, que en comptes de refusar l’esfèrica la envia al centre de l’àrea on remata De Marcos i se la menja Kiko Casilla que se li escapa sota les mans.

Però el gol local no ha desanimant al quadre espanyolista que ben al contrari ha manat en el mig del camp amb un futbol bonic, al primer toc, amb Romaric com a principal valedor del joc espanyolista, i amb un Weiss en estat de gràcia. Molt bons detalls del nou fitxatge, el cedit brasiler Couthinho que ha deixat mostres de la seva gran classe i a bon segur fet augmentar bastants sencers la il•lusió de l’afició espanyolista. El seu joc al primer toc a bon segur farà augmentar la qualitat d’un Espanyol que podem afirmar ja, que juga com pocs equips de la lliga espanyola. Naturalment, encara hi ha aspectes a polir. Avui ha tornat a patir en el joc aeri d’un Athletic Club que domina força bé aquesta faceta del joc.

L’equip espanyolista ha reaccionat al gol local amb una molt bona jugada en la que Héctor Moreno s’ha girat i tot sol ha rematat al peu de Gorka que ha acabat rebutjant a còrner en la millor ocasió fins les hores per establir de nou la igualada al marcador. Aquesta ha arribat quan una molt bona acció de Couthinho ha acabat amb una passada per Weiss que no s’he n’ha sortit en la jugada i la pilota refusada li ha caigut a Romaric qui des de la frontal no s’ho ha pensat dues vegades i ha deixat anar una bona canonada que ha batut a Gorka Iraizoz.

L’equip perico s’hagués pogut avançar en un ràpid contracop que en la frontal ha malbaratat Verdú quan tenint dos companys desmarcats a la seva dreta s’ha entretingut i ha acabat perdent l’esfèrica per falta de decisió. La rèplica local, un xut de Llorente des de la frontal ben aturat per Kiko Casilla.

L’Espanyol ha anotat el segon quan Héctor Moreno ha rematat molt bé de cap un centre de Joan Verdú. Incomprensiblement el col•legiat l’ha anul•lat per situació antireglamentària del mexicà, decisió que no s’ha ajustat a la realitat, però que ha privat al quadre català d’anar-se als vestidors amb avantatge en el marcador. La darrera acció de perill dels bilbaïns, una escapada de Marcos per la dreta que arriba fins línia de fons, col•loca un precís centre per que Llorente rematant de cap picant a terra la bola, aquesta acabi sortint fora a l’esquerra de Kiko.

Marcelo Bielsa ha realitzat un doble canvi al inici del segon temps donant entrada a Ander Herrera i Susaeta. Però quan pràcticament havien entrat en joc els dos jugadors de refresc del quadre basc, l’Espanyol ha anotat l’1-2 amb un gran gol de Weiss. Des de més de trenta metres l’eslovac ha finalitzat una molt bona jugada de l’atac espanyolista al primer toc, llençant un autèntic obús que ha superat a Gorka.

Però l’alegria tan sols li ha durat deu minuts al conjunt blanc-i-blau, ja que en el 58’ un llançament de falta a càrrec de Susaeta des de la dreta ha estat rematada de cap inapel•lablement per Fernando Llorente al fons de la porteria espanyolista.

La reacció espanyolista al gol de l’empat ha estat immediata. Primer una pilota refusada en un servei de falta és a punt de ser aprofitada per Romaric, acabant la seva rematada a còrner. Aquest còrner s’executa i és rematat per Rui Fonte de cap, salvant sota pals Susaeta en la mateixa línia de gol. Couthinho després d’una gran jugada individual que culmina amb un xut dolent força alt, cau lesionat acusant que encara no està al cent per cent físicament. El terreny de joc força pesat per l’aigua caiguda afavoria clarament a un Athletic històricament habituat a aquestes situacions.

Al 64’ l’Athletic Club li dona la volta al marcador. Altre pilota penjada i aquest cop és Javi Martínez qui guanya la posició als dos centrals i ficant molt bé el cap remata al fons de la porteria espanyolista. La defensa espanyolista no ha estat molt hàbil avui davant la difícil papereta (cal reconèixer-ho) de tenir que marcar als jugadors bascos especialistes, en el joc aeri.

Albín ha sortit per Rui Fonte, i anteriorment Thievy havia substituït al lesionat Couthinho (i que avui el francès si que ha passat una pilota a un Weiss lliure de marca en un contraatac, pèro l'eslovac no ha pogut controlar). En aquesta fase de partit, aquest ha estat a punt d’escapar-se-li al conjunt espanyolista. Verdú s’ha complicat la vida de mala manera prop de l’àrea, ha perdut l’esfèrica i la rematada de Susaeta s’ha estavellat a la fusta, a prop de la creueta esquerra, de la porteria defensada per Kiko amb aquest totalment superat.

Els darrers minuts han estat molt emocionants. L’Athletic superava físicament als espanyolistes i en els contracops es plantava amb més efectius que els espanyolistes que baixaven a defensar-los. Per contra, l’equip perico no renunciava a donar l’ensurt al quadre basc i Romaric amb un xut que obligà a Gorka a llençar-se a la seva esquerra per aturar-lo, ho provà sense èxit. En defensa, un providencial Raúl Rodríguez talla una passada letal de Susaeta per Tokero quan el substitut de Llorente tot sol anava a afusellar a Kiko.

Pochettino esgota els seus tres canvis debutant Kalu Uche en el lloc d’un Forlín que tampoc avui s’ha escapat sense veure la cartolina. Els bascos s’empraven a fons tallant les accions dels espanyolistes amb inusitada duresa. Tres jugadors eren pràcticament de manera consecutiva, amonestats. Passant dos minuts dels noranta, a l’afegit, una jugada en la que Dídac fent jugada veu a Kalu Uche i aquest aixecant per sobre el darrer defensor envia una pilota precisa per que Albín, engalti un potent xut letal que s’allotja dins la porteria basca i suposa el definitiu empat a tres gols. L’alegria eufòrica de l’autor del gol després d’estar en l’ostracisme per la seva lesió i els mals partits després de la seva reaparició, no ha pogut estar reprimida i ha acabat sent amonestat per celebrar el gol traient-se la samarreta. Encara mancava un minut i el conjunt basc ha llençat fins i tot un servei de cantonada, però l’equip de Pochettino aquest cop no s’ha deixat sorprendre i ha mantingut l’empat que tant li ha costat obtenir.

Amb l’empat del Levante davant el Racing, i tot esperant els resultats dels encontres que manquen a la jornada, l’equip de Mauricio Pochettino continua cinquè empatat a punts amb el quart classificat, el conjunt granota del Llevant.



Fitxa Tècnica:
Athletic Club: Iraizoz, Aurtenetxe, San Jose, David López, Iturraspe, Llorente, De Marcos, Iraola, Íñigo Pérez, Muniaín, i Javi Martínez.
Substitucions: Ander Herrera i Susaeta per Íñigo Pérez i David López, m. 46; Toquero per Llorente, m. 75.

RCD Espanyol: Kiko Casilla (6), Javi López (4), Raúl Rodríguez (7), Héctor Moreno (6), Dídac Vilà (5), Forlín (6), Romaric (9), Verdú (7), Couthinho (8), Weiss (9) i Rui Fonte (6).
Substitucions: Thievy (6) per Couthinho, m. 64; Albín (7) per Rui Fonte, m.73; Kalu Uche (S.Q.) per Forlín, m. 81.

Àrbitre: David Fernández Borbalán, de la territorial andalusa. Ha amonestat amb cartolina groga als locals Muniaín, m. 28, David López, m. 43, Iturraspe, m. 85, Ander Herrera, m. 86, Javi Martínez, m. 88 i per part espanyolista a Weiss, m. 58, Forlín, m. 69 i a Albín, m. 92 per treure’s la samarreta en la celebració del gol de l’empat.

Gols: 1-0: De Marcos, m. 25; 1-1: Romaric, m. 32; 1-2: Weiss, m. 47: 2-2: Llorente, m. 58; 3-2: Javi Martínez, m. 64; 3-3: Albín, m. 92.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 22 de lliga de 1a. Divisió, disputat en l’estadi de San Mamés, Bilbao, amb la pluja i l’aigua neu com a protagonista.

FUTBOL-7 INFANTIL FEMENÍ













RCD Espanyol Infantil-Aleví Femení “B”: 1 – CF Molins de Rei “A”: 1

Entretingut i bon partit el que van oferir-nos el fins les hores segon classificat del grup primer de la categoria Infantil-Aleví Femenina, el CF Molins de Rei, i l’Espanyol Infantil B.

Després d’un primer temps (primer i segon quart) amb molta igualtat i amb l’empat a zero inicial, van ser les espanyolistes qui per mediació de Naiara, van obrir el marcador quan faltava un minut i escaig per finalitzar el tercer quart. Les espanyolistes que ho van celebrar amb molta alegria al tractar-se d’un rival que marxava segon a la classificació, no van pogué impedir l’empat visitant en les acaballes del partit.

No obstant, la temporada que estan portant a terme tots dos infantils femenins és de força mèrit i motius per estar satisfets amb la feina feta, i mirant cara al futur. El Infantil “B” ocupa la quarta posició enfrontant-se a equips que son “A” amb el handicap de l’edat. Mentre, el Infantil “A” és líder només havent perdut un partit en tot el campionat.
  

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Luisa Ródenas, María Molina, Nicole Rubio, Claudia Marcos, Naiara Caballero, Andrea Peña i Andrea Ferrer.
Suplentes: Sandra Ramos, Mónica Mayorgas, Claudia Pedraza, Mireia López, Cristina Garriga, Irene Fernández i Laura Jansa (p.s.).

CF Molins de Rei: Natàlia Albert, María Gordillo, Andrea Núñez, Paula Navas, Elisabeth Nieto, Carla Morante i Nerea Pérez.
Suplents: Mireia Franco i Julia Torregrosa.
      
Àrbitre: Albert Calduch Mula.

Gols: 1-0: Naiara, m. 43; 1-1: Elisabeth Nieto, m. 57.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 14ena del campionat de lliga del grup primer de 1a. Divisió Infantil-Aleví Femenina disputat en el camp de Futbol-7 de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besós, el matí de diumenge 29 de gener, amb una temperatura força baixa (4º graus) a l’hora del començament.   



CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEM., Grup 1er.

.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
F.C. BARCELONA
421414001664
2C.E. SABADELL F.C. 331411038429
3
C.F. MOLINS DE REI
3114101310043
4
R.C.D. ESPANYOL "B"
29149239234
5
C.D. SANT GABRIEL "B"
26148249247
6
F.C. LEVANTE LAS PLANAS
20146266244
7C.F. IGUALADA20146266864
8
FUND. P. ESP. At.VILAFRANCA
19146176856
9
P. BLANC BLAVA VILADECANS
1014311037106
10
U.E. SANT ANDREU
914301136104
11
F.C. SANTBOIÀ
414111214152
12
C.E. EUROPA
314101313139



UE Vilassar de Mar: 1 – RCD Espanyol Infantil-Aleví “A: 8

Triomf del conjunt de Joaquín Illescas en una de les darreres finals que li manquen per adjudicar-se el títol de lliga d’aquest grup segon de Primera Divisió Infantil-Aleví. L’altre gran partit en el que les espanyolistes es jugaran definitivament el títol serà a Arrahona-Merinalls quan s’enfrontin al tercer classificat, el Mercantil.

Davant el quart classificat, el Vilassar de Mar, no hi hagué color. Les espanyolistes passaren com un cicló pel Xevi Ramon i s’adjudicaren un triomf amb força contundència.
Continuen empatades amb el Sant Gabriel al capdavant de la classificació, però  amb el gol-average particular al seu favor.


Fitxa tècnica:
UE Vilassar de Mar: Ariadna Saez, Andrea Giménez, Cristina Campos, Andrea Valera, Alba García, Noelia Arrebola i Claudia Pérez. Suplent: Carlota Arce.

RCD Espanyol: María Suárez, Cristina Chavero, Natàlia Gómez, Paula Gerbolés, Irina Uribe, Laura Romero, i Alba García.
Suplents: Judith Pérez (p.s.), Cristina Pérez, Carla Martínez, Ariadna Font, Sheila González, i Andrea López.

Àrbitre: José Antonio Ruíz García.

Gols: 0-1: Irina, m. 5; 0-2: Alba García, m.17; 0-3: Irina, m. 33; 0-4: Irina, m. 37; 0-5: Ariadna, m. 50; 0-6: Alba García, m. 54; 1-6: Noelia Arrebola, m. 55; 1-7: Andrea López, m. 68; 1-8: Sheila González, m. 71.

Incidències: Encontre corresponent a la 14ena jornada de lliga del grup segon de 1a. Divisió Infantil-Aleví Femenina disputat el matí de diumenge al Mpal. Xevi Ramon de Vilassar de Mar.

   
CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEM. Grup 2n.
 
.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
R.C.D. ESPANYOL
3613120116614
2C.D. SANT GABRIEL3613120113310
3
C.E. MERCANTIL
3013100310238
4
U.E. VILASSAR DE MAR
22127147938
5P.BLANC BLAVA LA ROCA22137155148
6
U.D. LOURDES
18126065364
7
C.E. MANRESA
17135265863
8
C.E. SABADELL F.C. "B"
12134092960
9
ESC.F. BARBERA ANDALUCIA
913301027115
10
C.E. SANT CELONI
61220101590
11
C.F. MARTORELLES
01300137180

 

divendres, 3 de febrer del 2012

FUTBOL DRAFT 2012 FASE 132



PORTER: Edgar Badía (1992)
LATERAL ESQUERRE: Víctor Álvarez (1993)




CENTRAL DRET: Oscar Arroyo Font (1994)
CENTRAL ESQUERRE: Jordi Amat (1992)



CENTRAL ESQUERRE: Ruben Duarte (1995)

DAVANTER CENTRE: Álvaro Vázquez (1991)


GOLEJADORS FUTBOL-11

POCHETTINO HA CONVOCAT A 19 JUGADORS PEL PARTIT DAVANT L’ATHLETIC CLUB DE DEMÀ A LES 18:00 H. A SAN MAMÉS: KIKO CASILLA, EDGAR BADÍA, GALÁN, JAVI LÓPEZ, RAÚL RODRÍGUEZ, HÉCTOR MORENO, ZOU, DÍDAC, BAENA, FORLÍN, CRISTIAN GÓMEZ, ROMARIC, VERDÚ, ALBÍN, WEISS, RUI FONTE, COUTINHO, UCHE I THIEVY. SON NOVETAT: ZOU PER AMAT, AMB FEBRE, I ELS RESENTMENT FITXATS KALU UCHE I PHILIPPE COUTINHO.

FUTBOL-11

1er. EQUIP  (lliga+copa).ESPANYOL "B"  .JUVENIL "A"
SERGIO GARCÍA5+2CRISTIAN ALFONSO9RUFO16
ÁLVARO3+4BAKARI8BRIAN10
VERDÚ3+1PIRULO4KILIAN4
PANDIANI2SERGI DARDER2JOAN JORDÁN4
HÉCTOR MORENO2THIEVY2RUBEN DUARTE3
ROMARIC2TAUFIC2BONILLA2
WEISS1+2PAU SENENT1JOSU2
RUI FONTE1+2ERIC1MIRAVENT2
JAVI LÓPEZ1ZOU1PEDRO2
THIEVY1CRISTIAN GÓMEZ1GIL1
DÍDAC VILÀ0+1TONI CUNILL1ADRIÁN RUIZ1
RAUL BAENA1PAUL QUAYE1ARROYO1
Pròpia porta0+1KILIAN1CANADELL1
pròpia porta1


JUVENIL "B".CADET "A"CADET "B".
CRISTIAN SERRANO8ERIC12ADRIÁN RIVAS8
SALINAS7GAMISSANS6ADRIÀ ÁLVAREZ7
LUIS VIOQUÉ6IVAN ÉCIJA6SANTI  FERRER5
JAVI3IAGO6SERGI SANTIESTEBAN5
MARC NAVARRO3ANDREU
5
AARON3
RAMON SAAVEDRA3CARLOS CANO2CAMPUZANO3
ADRI2KIKE2POL MIKEL3
SERGI COLL1MARC ROCA1ALEX2
FORTIÀ1LLUIS1SAMU2
GERARD1JAVI NAVARRO1
Pròpia porta1JOEL RIERA1
ERIK JAIR1
MANCHÓN1


INFANTIL "A"INFANTIL "B".FEMENÍ "A"
ADRIÁN AYALA8FODE9MARI PAZ26
CARLES PÉREZ7ARNAU6WILLY15
JULI JORDAN6JUAN3SARA SERNA6
SERGI DONAIRE6JOSEP3DÉBORA5
MARTÍ5JOEL3LIANNE SANDERSON5
MARIANO4MATEO3
BRENDA
5
FERRAN BARRERA3DANI REINA3MONFORTE4
GERARD NOLLA3MARC BERNILS2
MARTA YAÑEZ
3
ERIK SARMIENTO3GAKU2VANESA1
JOAN GÓMEZ3SERGI1JOANNA LOHMAN1
JESÚS3LARA1
GONZALO2Pròpia porta1
ALEX BERMEJO1
NIL AYATS1
MORALES1
CESAR MONT1
ROBERTO TORO1
pròpia porta1


FEMENÍ "B"FEMENÍ "C".FEMENÍ  JUVENIL-CAD.
LAURA CARRIBA14ARIADNA FORMENT15ANDREA GÓMEZ9
MÓNICA LÓPEZ5CARLA BORRÁS7SUBI7
NÚRIA MENDOZA3ANNA PASCUAL 5SONIA4
SARA NAVARRO2ANDREA GRANADOS4EULÀLIA 3
ANDREA ALTMANN2ANNA LÓPEZ4MARÍA GARRIDO2
MÓNICA ORTEU1MÓNICA BÁCTER4CARLA TORRES2
JASMINA1RUTH2MARTA MOLINA1
XÈNIA 1JUDITH FRESQUET2ALBA DEL OJO1
ALBA POMARES1XÈNIA 2SARAY1
BRENDA 1SÓNIA VEGA2
ELI SIVERA1ESTHER SÁNCHEZ1
ARIADNA FORMENT1SANDRA ANGLADA1
ANDREA GÓMEZ1


TRIOMF DEL BENJAMÍ "B" PER ALLUNYAR-SE DEL PERILL

U.D. Can Anglada: 0 – RCD Espanyol Benjamí “B”: 2

Tercer triomf consecutiu del Benjamí “B” davant equips que estan implicats en la zona de descens, que permet al conjunt espanyolista allunyar-se ja a vuit punts de la 13ena. plaça que marca el descens de categoria i que ocupa precisament el rival dels blanci-i-blaus en aquesta passada jornada.  

El quadre entrenat per Xavi Corominas havia estat només a dos punts en les zones tenebroses de la classificació, però amb aquestes tres victòries consecutives ha donat un pas de gegant per evitar-se situacions compromeses. A Terrassa, van vèncer a la UD Can Anglada amb dos gols aconseguits en el tercer quart del partit.     

Demà dissabte a les 14:30 el conjunt espanyolista rep la visita del CF Igualada, setè a la classificació i que en la primera volta va derrotar al conjunt espanyolista per un contundent 6-0, fet que encara motivarà més als nens de Xavi Corominas per aconseguir desfer-se del seu rival i sumar tres nous punts.


 

Fitxa Tècnica:
UD Can Anglada: Iker Piedra, Ivan Garrido, Alberto Salamanca, Ethan Aguilar, Adrián Cabrerizo, Alejandro Jiménez i Xavier Corral.
Suplents: Hugo Serrano, Javier Morales i Adrián Morales.

RCD Espanyol: Marçal Ros, Sergi Corbera, Txus, Junior, José Miguel, Jonathan, i Marc.
Suplents: Jordi Venteo, Julen Fernández, Eliseo, Facundo, i Dídac (p.s.)

Àrbitre: Alex Traver García

Gols: 0-1: Junior, m. 26; 0-2: Jonathan, m. 34

Incidències: Encontre corresponent a la 16ena. jornada (primera de la segona volta) del campionat de lliga de Primera Divisió Benjamí en el seu grup segon disputat el matí de diumenge al Camp de Ca N’Anglada, a Terrassa. 


CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ BENJAMÍ, GRUP 2n.
.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
C. NATACIÓ TERRASSA
391613034924
2
F.C. SANT CUGAT ESPORTS "B"
371611415932
3
C.E. MANRESA
32169525220
4
C. GIMNÀSTIC MANRESA
311610155237
5
C.E. MERCANTIL
30169346945
6
VIC RIUPRIMER REFO F.C.
28168443930
7
C.F. IGUALADA "B"
27168355640
8
E.C. GRANOLLERS
26168264029
9
U.E. MOLLET C.F.
24168084240
10
R.C.D. ESPANYOL "B"
22167184435
11
U.E. SANT ANDREU
22166464140
12
U.D. At. GRAMENET
22167184244
13
U.D. CAN ANGLADA
141642102737
14
C.D. PREMIÀ DE DALT "B"
61620142175
15
F.C. PALAU SOLITÀ I PLEGAMANS
41611141773
16
C.D. LA LLAGOSTA
41611142776





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M