dimarts, 31 de gener del 2012

CADET "A":
MARC SAMPER, DE SADRIÀ A LA DAMM


MARC SAMPER FITXA PER LA DAMM CF.

Marc Samper Lao, jugador esquerrà del cadet “A” del RCD Espanyol, que ocupava les demarcacions de lateral o extrem esquerra, ha deixat al club blanc-i-blau per signar pel conjunt cerveser.

Marc Samper Lao, nascut a Terrassa el 28 de maig de 1996, va arribar al quadre espanyolista la temporada 2006/07 procedent del futbol base del FC Terrassa. Aquesta era la seva sisena temporada amb l’equip espanyolista.

Dissabte va debutar amb el seu nou equip, en partit que la Damm va empatar a un gol davant l’Europa en el Mpal. d’Horta.

Aquest és un més dels diferents jugadors que han marxat del futbol base espanyolista per uns o altres motius durant la temporada, com son els casos de Diego Cantariño “Canty” (Málaga CF), Juan Ezomo (Atlético de Madrid), o el cas més recent, el de Albert Blázquez (Villarreal CF).


ANTERIORMENT HAVIEN MARXAT ALBERT, IVAN BUSTOS I JUAN EZOMO.

Marc Samper no és l’únic que ha marxat del Cadet “A” espanyolista al llarg de la temporada. Anteriorment el defensa lateral Ivan Bustos Lara s’havia incorporat a la UE Vilassar de Mar, a principis del mes de desembre. Allà es va trobar amb altres dos excompanys de la passada temporada, els jugador del cadet B espanyolista de la 2010/11 Lauren Ortiz i Cristian González.

Ivan Bustos Lara (21/12/1996), que havia jugat de central i de lateral tant a una banda com a l’altre, s’havia incorporat a l’Espanyol en l’estiu de 2010 procedent de la UD At. Gramanet, i va ser la passada temporada amb el seu equip, campió de lliga de Preferent Cadet en el seu grup IV, disputant encontres també amb el Cadet A.


Juan, al Atlético de Madrid.


Anteriorment, al mes de novembre, Juan Martín Ezomo Amugu, fixat l’estiu de 2010 del CE Sant Ildefons en edat infantil, va deixar de pertànyer al conjunt espanyolista per signar pel Club Atlético de Madrid.

El jugador guineà, nascut a Malabo l’11 de juny de 1997 va jugar a l’Infantil “A” en la seva primera temporada (2010/11) aconseguint amb el seu equip el doblet de lliga i campionat de Catalunya. Aquest estiu havia ascendit dos graons, fins el Cadet “A” jugant amb l’equip llavors entrenat per Dani Fernández fins que va fitxar pel conjunt matalasser.


EL PENÚLTIM, ALBERT LÓPEZ GARCÍA.

El migcentre del Cadet A espanyolista, fitxat aquest estiu procedent del Club Lleida Esportiu, també ha marxat de l’entitat espanyolista, tornant al seu club de procedència. Va disputar el seu primer encontre amb el conjunt lleidatà davant el Manresa (1-2) a la Terra Ferma el passat 21 de gener corresponent a la jornada 15ena. com a suplent, jugant ja de titular en el passat encontre del darrer diumenge 29 de gener davant el Mercantil (1-1), també al Mpal. Gardeny.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Si se ficha sin dinero y con el B en tercera, ¿como se convence a jugadores que destacan en segunda B (los del Hospi) para que fichen por nuestro club? Fácil, ofreciendo la posibilidad de llegar al primer equipo. Hoy en día es más fácil debutar en el primer equipo si eres un fichaje que si llevas toda la vida en el club.

Anònim ha dit...

No seamos demagogos, que Amat llevaba desde niño aqui y llego al primer equipo...

Anònim ha dit...

Otro jugador dejó también el cadete A hace creo un par de semanas, regresando a su anterior equipo, creo de Lleida

Anònim ha dit...

No es demagogia, en ningún momento digo que no puedan llegar los que llevan toda la vida (si es que sabes leer). Repasa la lista de debutantes desde que llegó Poche y verás claramente la tendencia hacia donde va.

Anònim ha dit...

Últimos 8 debutantes en liga:

Canal, Cristian Alfonso, Cristian Gómez, Bakari, Raul Rodriguez, Thievy, Rui Fonte, Isaias... Todos fichados en estos tres últimos años.

Josep Maria ha dit...

Al tercer comentario, muchas gracias!!!
Esté se me había escapado, disculpas!!! Llevaba menos tiempo en la entidad, no jugaba mucho de titular y lógicamente lo tenía mucho menos visto y por tanto en la memoria, y repasando alineaciones pues eso, que no había advertido su marcha. Jugó el 21 de enero Albert López con el Lleida en su vuelta al conjunto de la Terra Ferma.
Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M