REMUNTADA DEL FILIAL FEMENÍ
AMB HAT-TRICK DE LAURA CARRIBA

RCD Espanyol Femení “B”: 3 – C.F. Badalona: 1

Remuntada!.
El Femení “B” espanyolista va aconseguir vèncer a un complicat Badalona que es va avançar passat el primer mig minut de joc i que va posar-li les coses bastant difícils a un Espanyol molt espès en el primer temps, però que en el segon, amb un hat-trick de Laura Carriba va capgirar el resultat advers sumant tres nous punts que li permeten superar a l’Escola Valls després de la darrera derrota a terres tarragonines.

El partit ja no podia començar pitjor pels interessos del quadre espanyolista que va veure com quan encara no es duia un minut de joc, la davantera Cristina González (ex PBB La Roca i Sant Gabriel darrerament), anota un matiner gol  al engaltar un potent xut que es colava ajustat al travesser pel centre sense que Mireia Nàgel hi pogués arribar-hi. L’Espanyol no va pogué comptar amb la portera Berta Noguera, expulsada a Valls en la jornada passada després del partit, sent convocada com a suplent la meta del Femení “C” Sandra Noria.

El Badalona va sorprendre a les blanc-i-blaues que no els hi sortia res bé i va estar inclòs a punt de fer-ne un segon, quan un llançament d’Ana Cayuela es va marxar per sobre la porteria de Mireia o quan un remat creuat de Cristina va ser ben aturat per la portera espanyolista. Però sense dubta, la jugada en la que va estar més a prop el 0-2 va ser amb un xut al minut vint-i-dos de Cristina al travesser de la porteria espanyolista.

L’equip de “Titi” Camúñez no aconseguia imposar el seu ritme de joc en un encontre en el que es va perdre molt de temps. El primer temps va ser freturat de ritme, defensant-se molt bé l’equip badaloní davant un Espanyol molt deslluït. A sobre, poc abans de complir-se el primer quart d’hora, el conjunt espanyolista va patir la baixa d’Eli Sivera que es va haver de retirar del terreny de joc sent substituïda per Orteu dos minuts després. També les assistències van tenir que intervenir en varies jugadores del Badalona  en partit trencat per les interrupcions.

Mogut va començar també el segon temps: Una gran estirada de Mireia rebutjant a la seva dreta l’esfèrica a una ocasió visitant, va anticipar-se al que pocs instants després seria el gol de la igualada espanyolista. Una pilota sense control li cau en la frontal a Laura Carriba qui d’una forta canonada envia la pilota a dins la porteria després de tocar el travesser i botar superant la línia de gol.  Faltava gairebé tot el segon temps i el Badalona anímicament es va venir avall acusant aquest gol.

L’equip perico va començar a donar millor circulació a la pilota i va portar perill en diverses pilotes centrades que per molt poc no van ser aprofitades per les puntes del conjunt espanyolista.  Laura Carriba capgiraria el marcador quan amb un gran xut a l’escaire. en una jugada iniciada per la dreta de l’atac espanyolista, superaria a la portera visitant, posant definitivament en avantatge al quadre local.

Les espanyolistes van pogué sentenciar en una doble ocasió en la que ni Ariadna Forment (la golejadora del C jugà el seu segon encontre consecutiu amb el filial) ni Carriba, van encertar amb la porteria rival. En el 74’ una incursió per la lateral esquerra de l’àrea de càstig segons l’atac espanyolista acabà amb una falta sobre Mónica López que el col·legiat no ho dubtà ni un instant i assenyalà el punt de penal. Màxim càstig que executaria Laura Carriba aconseguint d’aquesta manera el seu particular hat-trick, al batre a Vero, establint el que seria ja resultat definitiu d’un partit en el que ja no succeiria res més de destacable en els minuts fins el xiulet final del col·legiat.

RCD Espanyol: Mireia, Georgina, Silvia, Xènia, Sara García, Sandra De La Cruz, Mayra, Eli, Laura Carriba, Ariadna Forment, i Mónica López.
Substitucions: Mónica Orteu per Eli, m. 15; Jasmina per Georgina, m. 66; Laura Barrau per Sandra De La Cruz m.88.

CF Badalona:  Vero, Busta, Carla, Alba, Yas, Cristina, Chivi, Anna, Patri, Josselin, i Petit. Suplents: Debora, Vane, Andrea, Silvia, Mara.

Àrbitre: Francisco Mur Romeo, de la delegació de Barcelona.  Cartolines grogues a les locals Mónica Orteu, m. 29 i a Sara García, m. 67.

Gols: 0-1: Cristina, m. 1; 1-1: Laura Carriba, m. 46; 2-1: Laura Carriba, m. 66; 3-1: Laura Carriba (pen.), m. 75.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 15ena. del campionat de lliga de Segona Divisió Femenina, disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol en un matí bastant fred, en el que el mercuri marcava uns pocs graus sobre zero en el seu inici, bastant ennuvolat amb alguna clariana durant el transcurs del partit. Poc públic. En les files del Badalona CF varies exjugadores del RCD Espanyol. La exporter del primer i segon equip espanyolista Veronica Geva Blanco i  les exjugadores del futbol base femení Andrea Rius i Silvia Ferrer “Chivi”.

CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ FEMENINA, GRUP 3r.